The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2016, 20:57
Brednie potwierdzam.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.10.2016, 21:10
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Rafał jest bez formy, to widać.

Jednakże śmieszy mnie to, że krytykowano go w poprzednim sezonie, gdy był jednym z najrówniej grających naszych piłkarzy. Teraz nie ma liczb i jest rzadziej pod grą niż w ostatnim sezonie. Generalnie krytyka jego gry, z tego względu jest jak najbardziej uzasadniona (sam mógł przesądzić losy meczu). Mimo, to rozwala mnie totalny brak umiaru w tejże krytyce (i często też brak szacunku) dla gościa, który gra u nas tak długo. To wcale nie jest tak, że Rafał jest do niczego; po prostu powinien być dla niego zmiennik, gdy jest bez formy. Boguski w dobrej dyspozycji to bardzo mocny punkt naszej drużyny.

Ja rozumiem, że facet często dochodzi do sytuacji - z jego skutecznością bywa różnie. W tym momencie jest do bani. Ale trzeba też mu oddać, że biega od linii do linii i nie unika gry - potrafi mądrze wejść dokładnie tam gdzie trzeba. Teraz oczywiście widać gołym okiem, że gra słabiej - może bramka by go przełamała. Uważam, że to raczej skromny cichy gość próbujący robić swoje. Tacy ludzie rzadko mają mocną psychę. Ja myślę, że umiejętności ma - tylko za łatwo się spala, a ta bezsensowna nagonka na niego wcale nie pomaga.

Krytyka krytyką, ale to wyśmiewanie go jest żałosne i szkodliwe dla Wisły. I tyle mam do powiedzenia.

Dla przykładu :
beznadziejny Boguski poprzedni sezon 36 meczy, 9 goli
super grajek Lecha - Jevtić 26 meczy, 4 gole

W asystach podejrzewam, że Rafał również prowadzi. Ale co ja tam wiem. Tutaj zawsze była moda jechać po Boguskim niezależnie czy gra dobrze czy słabo.

I proszę mi tu nie wmawiać, że jestem fanem Rafała. Po prostu nie znoszę takiej jawnej niesprawiedliwości. Gość oddał serce dla Wisły, gra u nas prawie dekadę, zasługuje chociażby na rzetelną krytykę.
Teraz jak najbardziej sam posadziłbym go na ławce w następnym meczu - tyle, że nie mamy nikogo kto mógłby go zastąpić. Cywka? Skrzydłowy Kolanko? Przesuwać Jovica do przodu? Testować Zacharę na skrzydle? Nie rozśmieszajcie mnie. To oczywiste, że każdy z tych wariantów jest gorszy niż stawianie na Rafała.
kiedy on ostatnio był w dobrej dyspozycji? ja sobie nie przypominam. jedyne co można przyznać że gra bardzo równo, aż za bardzo bo w każdym meczu jest mega chujowy więc forma stabilna
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 17.10.2016, 21:29
Boguski na dzień dzisiejszy nic nie wnosi do zespołu i nie zasługuje teraz na pierwsza '11'. To jest rzetelna krytyka.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.10.2016, 21:38
Problemem Rafała jest częstotliwość jego dobrych decyzji na boisku (niestety bardzo słaba), wynikająca z braków w technice, szybkości i sile. Czy tego chcemy czy nie, gość skończył się w meczu, w którym spotkał na swej drodze półmózga Arielka. Od tamtej pory albo się leczy albo kopie po czole (kolejność przemienna). Na chwilę obecną, razem z Alanem, jest naszym najsłabszym piłkarzem. Bardzo bym chciał, żeby był w lepszej formie, ale w jego wieku będzie o to bardzo ciężko.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 17.10.2016 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.10.2016, 08:23
W poprzednim sezonie też kopał się po czole?
A zauważyłeś, że w poprzednim sezonie Rafał był 17tym strzelcem ekstraklasy i piątym najbardziej bramkostrzelnym pomocnikiem naszej ligi (wyprzedzali go tylko goście, którzy wykonywali w swoich drużynach rzuty karne). W punktacji kanadyjskiej w naszej drużynie był 2 zaraz po Pawle Brożku i żaden nasz pomocnik nawet nie zbliżył się do tego wyniku? Pewnie nie.

Żyjcie dalej w swoim małym iluzorycznym świecie, w którym wszystkiemu co złe winien jest Rafał
A obecnie jak najbardziej gra kichę. Ale i tak nie mamy go kim zastąpić.

crux.a napisał(a):Wyświetl post
Boguski jest tak irytujący właśnie dlatego, że w jego grze zawsze widać nadzwyczajną inteligencję boiskową i ciągle jest efekt na zasadzie ale on to super chciał zrobić i jak popisowo to zmaścił. Poza tym pełne poparcie dla racji s1mone. Rafał w formie jest dla nas bardzo wartościowym zawodnikiem. I to od lat.
Pełna zgoda. Dlatego jest na celowniku 'znafcuf'. Oni go oceniają przez pryzmat tego, że zapamiętują momenty w których rozdarli japę "....AAAAA CO TY ROBISZ". Podejrzewam, że to cały powód złej prasy Rafała. Mnie też często wkurza, np. z Legią czy ostatnio z Lechem. W obydwóch meczach mógł przesądzić o wyniku i zostać bohaterem i w obydwu przypadkach spartolił.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.10.2016 o godz. 09:10.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.10.2016, 08:35
Boguski jest tak irytujący właśnie dlatego, że w jego grze zawsze widać nadzwyczajną inteligencję boiskową i ciągle jest efekt na zasadzie ale on to super chciał zrobić i jak popisowo to zmaścił. Poza tym pełne poparcie dla racji s1mone. Rafał w formie jest dla nas bardzo wartościowym zawodnikiem. I to od lat.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.10.2016, 10:53

Jednakże śmieszy mnie to, że krytykowano go w poprzednim sezonie, gdy był jednym z najrówniej grających naszych piłkarzy. Teraz nie ma liczb i jest rzadziej pod grą niż w ostatnim sezonie. Generalnie krytyka jego gry, z tego względu jest jak najbardziej uzasadniona (sam mógł przesądzić losy meczu). Mimo, to rozwala mnie totalny brak umiaru w tejże krytyce (i często też brak szacunku) dla gościa, który gra u nas tak długo. To wcale nie jest tak, że Rafał jest do niczego; po prostu powinien być dla niego zmiennik, gdy jest bez formy. Boguski w dobrej dyspozycji to bardzo mocny punkt naszej drużyny.

Ja rozumiem, że facet często dochodzi do sytuacji - z jego skutecznością bywa różnie. W tym momencie jest do bani. Ale trzeba też mu oddać, że biega od linii do linii i nie unika gry - potrafi mądrze wejść dokładnie tam gdzie trzeba. Teraz oczywiście widać gołym okiem, że gra słabiej - może bramka by go przełamała. Uważam, że to raczej skromny cichy gość próbujący robić swoje. Tacy ludzie rzadko mają mocną psychę. Ja myślę, że umiejętności ma - tylko za łatwo się spala, a ta bezsensowna nagonka na niego wcale nie pomaga.

Krytyka krytyką, ale to wyśmiewanie go jest żałosne i szkodliwe dla Wisły. I tyle mam do powiedzenia.

Dla przykładu :
beznadziejny Boguski poprzedni sezon 36 meczy, 9 goli
super grajek Lecha - Jevtić 26 meczy, 4 gole

W asystach podejrzewam, że Rafał również prowadzi. Ale co ja tam wiem. Tutaj zawsze była moda jechać po Boguskim niezależnie czy gra dobrze czy słabo.

I proszę mi tu nie wmawiać, że jestem fanem Rafała. Po prostu nie znoszę takiej jawnej niesprawiedliwości. Gość oddał serce dla Wisły, gra u nas prawie dekadę, zasługuje chociażby na rzetelną krytykę.
Teraz jak najbardziej sam posadziłbym go na ławce w następnym meczu - tyle, że nie mamy nikogo kto mógłby go zastąpić. Cywka? Skrzydłowy Kolanko? Przesuwać Jovica do przodu? Testować Zacharę na skrzydle? Nie rozśmieszajcie mnie. To oczywiste, że każdy z tych wariantów jest gorszy niż stawianie na Rafała.
O tym właśnie pisałem, gra dekadę, znaczy że jest dobry. Bzdura i jawna głupota, gość nabija licznik z racji braku alternatywy dla niego, strachu kolejnych trenerów przed wystawieniem młodego (przykładowo Bartosza) lub dziwnego w naszym klubie wystawiania "za zasługi" (kiedyś Brożek grający seriami bez formy). Liczby go bronią, to fakt, ale według mnie gość ma więcej szczęścia niż umiejętności. Gdyby miał te drugie, to liczby byłyby co najmniej dwukrotnie wyższe.
Druga sprawa, nie jest oczywiste, że wystawienie takiego Jovicia w przodzie jest gorszym wariantem. Nie było tego, więc na jakiej podstawie to stwierdzenie? Wystawiłeś Jovicia w Football Managerze na PP/OPP i się nie sprawdził?
Trzecia sprawa to psychika. Co mnie obchodzi, że gość ma ją słabą? Czy w pracy ktoś przejmuje się tym, że mam gorszy dzień lub inne sprawy na głowie? Nie i w dodatku dostaję 1/10 jego zarobków, jeśli nie mniej.
Na koniec podstawa - co do mitycznej walki i biegania od linii do linii (kolejny wymysł) - lepiej mądrze stać niż głupio biegać.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 18.10.2016, 11:22

1906% poparcia może poza przedostatnim zdaniem. Uważam, że Boguś powinien być zmiennikiem dla kogoś lepszego od siebie a nie samemu mieć zmiennika. Facet powoli powinien myśleć o emeryturce, albo zmianie klubu na jakiś, w którym gra się trochę wolniej. Lata robią swoje i tego nic nie zmieni.

Niemniej cieszę się, że nie jestem osamotniony w odbiorze tej żałosnej i chamskiej krytyki, w której niektóre gwiazdy tego forum się zatraciły i urządzają sobie wyścigi. Świadczy to tylko o nich, nie o piłkarzach.

Rustin napisał(a):Wyświetl post
(...)

Przeczytaj jeszcze raz post S1mone. Zwłaszcza ten fragment:

Cytat:
Krytyka krytyką, ale to wyśmiewanie go jest żałosne i szkodliwe dla Wisły.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 18.10.2016 o godz. 11:24.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.10.2016, 14:48
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
1906% poparcia może poza przedostatnim zdaniem. Uważam, że Boguś powinien być zmiennikiem dla kogoś lepszego od siebie a nie samemu mieć zmiennika. Facet powoli powinien myśleć o emeryturce, albo zmianie klubu na jakiś, w którym gra się trochę wolniej. Lata robią swoje i tego nic nie zmieni.

Niemniej cieszę się, że nie jestem osamotniony w odbiorze tej żałosnej i chamskiej krytyki, w której niektóre gwiazdy tego forum się zatraciły i urządzają sobie wyścigi. Świadczy to tylko o nich, nie o piłkarzach.
W sumie mnie też wkurza nie tyle krytyka Rafała, co bezmyślny wyrzyg bluzgów i obelg w jego kierunku, zwłaszcza na shoutboxie. Podobnie zresztą było gdy przychodził Małecki, teraz rozmaite mózgi albo milczą, albo udają że to nie oni.

Tak po prawdzie to i całą tą krytykę forumowi mędrcy możecie sobie w dupę wsadzić, ponieważ nie mamy nikogo lepszego od Boguskiego kto mógłby grać na prawym skrzydle, kiedy on nawet nie jest i nigdy nie był skrzydłowym. Mamy taki sobie skład a Rafał nie jest wcale najsłabszym jego ogniwem. Teraz jest pod formą ale zmiennika brak. W zeszłym sezonie zresztą miał dobre liczby i też z nim jechano.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 15:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 18.10.2016, 14:55
Bo jest gownianym pilkarzem. Dziekuje, dobranoc.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2016, 14:58
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Bo jest gownianym pilkarzem. Dziekuje, dobranoc.
A Ty jesteś żałosnym frustratem i gówno się znasz na piłce. Również dziękuję za uwagę.

Możemy się przerzucać takimi złotymi myślami cały dzień (zakładając że mi się będzie chciało, co bardzo złośliwe). Do niczego to nie prowadzi, ale kilka osób koniecznie widzę musi zabłysnąć w internecie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2016, 14:59
Po czym wnosisz, po moich statystykach? A no wlasnie...

Nie wiem co bardziej przemawia za byciem frustratem, ocenianie poziomu pilkarskiego pilkarza, czy uwagi ad personam w kierunku innych uzytkownikow... w internecie oczywiscie bo na zywo zapewne brak na to jaj.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.10.2016 o godz. 15:05.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2016, 15:06
Po czym wnosisz, po moich statystykach? A no wlasnie...
Po Twoich wpisach.

Człowiek rozumny spojrzałby na sytuację w klubie, zastanowiłby się że mamy jednego skrzydłowego w składzie i gra on akurat na lewym skrzydle i wyciągnąłby wnioski. Zwłaszcza że była okazja zobaczyć co potrafią tam Cywka i Drzazga.

Ale nie, lepiej walnąć sucharem. Jak Cię tak chujowość Wisły w oczka kłuje to przerzuć się kolego na Real albo Bayern, bo tam mają pieniądze na świetnych piłkarzy. My obecnie wychodzimy z długów i staramy się załapać do górnej połówki tabeli, więc nie wiem czego oczekujesz?

Żeby było zabawniej obecnie mamy świetną serię pięciu meczów o stawkę z rzędu bez porażki. Jedyne remisy z Legią i Amicą, gdzie spokojnie mecze były do wygrania i na pewno nie można mówić o farcie. Ekstra moment żeby sobie po piłkarzach pojeździć.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 16:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2016, 15:07
Co ma sytuacja w klubie czy jego wyniki do bycia gownianym pilkarzem przez Boguskiego ja sie pytam?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2016, 15:10
Co ma sytuacja w klubie czy jego wyniki do bycia gownianym pilkarzem przez Boguskiego ja sie pytam?
Widzę że specjalnie bystry nie jesteś, więc opiszę Ci to możliwie prosto:
- masz pieniądze, masz dobrych piłkarzy
- nie masz pieniędzy i nie płacisz na czas, to masz średnich albo słabych.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 18.10.2016, 15:20
Mamy takich piłkarzy jakich mamy i przestańcie wreszcie .......ić o tym bo od dawna stało się to żałosne. Są i tak lepsi niż kibice, których ciężko uzbierać 15 tys na meczu w 1 mln mieście. Nie wiedzą czy im ktoś zapłaci a jednak widać, że walczą. Boguski nie jest wirtuozem i jest to jasne dla każdego. Tak samo jak jasne powinno być, że od ch... serca i zdrowia zostawia na boisku i w większości meczów nie jest najgorszym zawodnikiem. Chcecie mieć lepszych - zmobilizujcie 10 tys znajomych do chodzenia na mecze. Będzie średnia frekwencja 20 tys, będzie kasa, będą pewnie i piłkarze.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2016, 15:24
Dobrze wiec. Boguski piec lat temu byl super zawodnikiem bo mielismy mistrza i byly pieniadze. Teraz nie jest bo nie ma pieniedzy i nie ma mistrza, choc teraz ma lepsze statystyki niz wtedy - to do wgladu dla wolfiego i jego teorii.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.10.2016, 15:28
Dobrze wiec. Boguski piec lat temu byl super zawodnikiem bo mielismy mistrza i byly pieniadze. Teraz nie jest bo nie ma pieniedzy i nie ma mistrza, choc teraz ma lepsze statystyki niz wtedy - to do wgladu dla wolfiego i jego teorii.
Stary, gdybyśmy mieli kasę, to Boguskiego dawno byśmy pożegnali, a na Jego miejsce sciągneli kogoś z czołówki ektraklapy, albo kogoś dobrego z zagranicy.

Tylko tyle i aż tyle.

A że nie ma kasy, a dziury gdzie indziej są jeszcze większe, to się łata tamto, a Boguskim się upycha co się tylko da...Nigdy nie napisałem posta, w którym hejtowałbym Boguskiego. Sporo meczy mu nie wyszło, ale to nie jest piłkarz w stylu Cywki, Mójty czu innych "wirtuozów piłakrskich". Po prostu przeciętny grajek, czasem mający lepsze i gorsze mecze, czasem totalnie nieudane. Stara się, walczy, czasem chuja z tego jest, bo to przecinek, ale do nas dzisiaj po prostu pasuje. Jest przeciętny sportowo, jak Wisła Kraków AD 2016.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.10.2016 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2016, 15:30
Nigdzie nie napisalem, ze jakbysmy mieli pieniadze to Boguski dalej by gral. Nigdzie. Ja tylko napisalem, ze Boguski jest gownianym pilkarzem bo jest.

PS. I nie oceniam bron Boze Boguskiego jako czlowieka. Ponoc lubi poczytac ksiazke i wypic lampke wina. Super. Swojego poziomu pilkarskiego niestety nie przeskoczy.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 18.10.2016 o godz. 15:33.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2016, 15:33
Nigdzie nie napisalem, ze jakbysmy mieli pieniadze to Boguski dalej by gral. Nigdzie. Ja tylko napisalem, ze Boguski jest gownianym pilkarzem bo jest.
Nie jest. Ma konkretne braki (głównie przyjęcie i wykończenie akcji) ale jest bardzo inteligentny i potrafi zagrać nieszablonową piłkę. Do tego zapierdala od pierwszej do 90 minuty i nigdy nie odstawia nogi. Jak na ekstraklasę (a tutaj gramy) mieści się spokojnie powyżej średniej.

Gówniany to jest albański zaciąg Legii Warszawa albo (był) Denis Thomalla w Amice. Tyle że na nich nie byłoby nas nawet stać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.10.2016 o godz. 15:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.10.2016, 15:48
Argument, że Boguski jest chujowy bo jest mnie zabił.

Argument, że Boguski jest chujowy bo nie strzelił w poprzednim sezonie 18 goli, a miał ku temu okazje też.

No i oczywiście te 9 goli to zwykły fart i to, że dochodzi do tych sytuacji też.

Żałośni jesteście. A ty wiesniak jesteś wieśniak i do tego burak
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 18.10.2016, 16:05
Do tego zapierdala od pierwszej do 90 minuty i nigdy nie odstawia nogi.

Tu trochę cię poniosło . Przeanalizuj wszystkie mecze w ,których grał Boguski zobaczysz ,że w 95% odpuszcza kazde starcie z przeciwnikiem . Nawet nie próbuje zatrzymać faulem albo barkiem rywala doskakuje i staje w miejscu .
Ostatnio edytowane przez elliot_ness : 18.10.2016 o godz. 16:08.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 18.10.2016, 16:16
Boguski orłem już nie będzie , ale na odrobinę szacunku przez te lata zasłużył. Trochę dystansu Panowie.
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 18.10.2016, 16:28
Ostatni raz Boguski był w formie chyba w sezonie beitarowskim?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.10.2016, 16:28
W stosunku do Boguskiego boli mnie jedynie to, że Wdowczyk nie szuka innych wariantów bez niego na boisku. Gdyby chociaż statystyki go broniły.. chciałbym zobaczyć na boisku wariant z Bartoszem na prawej lub Pietrzakiem na lewej (i wtedy Mały gra na pozycji Boguskiego). Zachara też ogarnia na skrzydle. Jednym słowem wariantów jest kilka, a jednak Boguś ciągle gra od początku, pomimo tego że jest pod formą.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 18.10.2016, 16:35
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Ostatni raz Boguski był w formie chyba w sezonie beitarowskim?
Byl w formie a nawet rzeklbym bym calkiem innym pilkarzem (nie-gownianym) do wiadomo jakiego wydarzenia z proszkiem do prania ale to moze tylko dlatego, ze wtedy byly pieniadze i stac nas bylo na lepszego Boguskiego?
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.10.2016, 16:40
Nikt szacunku mu nie odbiera, mowa tu o jego formie pilkarskiej ktorej nie ma od kilku lat i jest obecnie chujowym pilkarzem. Nikt tu nie jedzie po nim tylko po tym jaki poziom obecnie prezentuje, a poziom ten jest żaden.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.10.2016, 16:42
Cytat:
Człowiek rozumny spojrzałby na sytuację w klubie, zastanowiłby się że mamy jednego skrzydłowego w składzie i gra on akurat na lewym skrzydle i wyciągnąłby wnioski. Zwłaszcza że była okazja zobaczyć co potrafią tam Cywka i Drzazga.
Według mnie człowiek rozumny pisząc o jednym skrzydłowym i to na lewym skrzydle wyciagnalby wniosek, że to przez Boguskiego 2 skrzydła nie mamy.

Tak jak zauważyłem ja, Revolver, Crux.a, Wolfy powyżej - Rafał ma zajebista inteligencję boiskowa, ale nie potrafi przełożyć tego, co siedzi w głowie na boisko i dlatego tak wkurvia. Oliwy do ognia dodajemy fakt, ze dzięki tej inteligencji latwo przewiduje gdzie wyląduje piłka, znajduje się tam, po czym spektakularnie spierrdoli najprostsza piłkę.

Też jestem za Bartoszem na prawym skrzydle. Boguski już nie odpali, za stary na to. Skoro i tak prawa strona nie istnieje, nie mamy nic do stracenia, możemy tylko zyskać.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 18.10.2016 o godz. 16:44.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.10.2016, 17:46
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Skoro i tak prawa strona nie istnieje, nie mamy nic do stracenia, możemy tylko zyskać.
Mamy do stracenia punkty. Gdyby Bartosz był w formie to by grał.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 18.10.2016, 17:59
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Rafał ma zajebista inteligencję boiskowa, ale nie potrafi przełożyć tego, co siedzi w głowie na boisko i dlatego tak wkurvia. Oliwy do ognia dodajemy fakt, ze dzięki tej inteligencji latwo przewiduje gdzie wyląduje piłka, znajduje się tam, po czym spektakularnie spierrdoli najprostsza piłkę.
Trafione w punkt!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów