The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2010, 13:19
Titto napisał(a):Wyświetl post
Nie raz takie sytuacje były, że jeden grajek potrafi drugiego, swojego konkurenta o miejsce w składzie "wykluczyć z gry".
Po pierwsze, to Boguski się nadział na Małego... Po drugie więzadła od samego uderzenia nie puszczają, musiał źle stanać albo coś.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.10.2010, 13:25
Jaki Mały jest to jest, ale o takie świństwo bym go nie posądzał. Czasem zdarzają się takie sytuacje, to czysty przypadek. Może jakąś pozytywną iskierką tej sytuacji jest to, że piłkarze walczą na treningach, dają z siebie wszystko i nie odstawiają nogi, ale to i tak marne pocieszenie

Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 12.10.2010, 13:46
Clebi tez kontuzja...

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tez_ma_cleber/

Kowal , Cleber kontuzje Chavez zawieszony... grubo

Chociaz to tylko podobno drobny uraz ;]
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.10.2010, 13:52
Górnik to teoretycznie najsłabszy zespół z jakim się mierzyliśmy. Dotąd mierzyli się z samymi słabeuszami, a jak przyszedł mecz z taką Lechią, która i tak potęgą nie jest była wysoka porażka, 5:1.

Jedynym zawodnikiem, który gra na wysokim poziomie, ma spore umiejętności to Bonin na niego trzeba uważać.
Zahorski moim zdaniem nieporozumienie sytuacje przez niego zmarnowane - ręce opadają.
Jedna z słabszych drużyn obecnie.

Ja widziałbym taki skład na to spotkanie

Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Pi. Brożek - Paljić, Wilk, Sobolewski, Boukhari - Paweł Brożek, Rios.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.10.2010, 14:02
Górnik to teoretycznie najsłabszy zespół z jakim się mierzyliśmy. Dotąd mierzyli się z samymi słabeuszami, a jak przyszedł mecz z taką Lechią, która i tak potęgą nie jest była wysoka porażka, 5:1.

Jedynym zawodnikiem, który gra na wysokim poziomie, ma spore umiejętności to Bonin na niego trzeba uważać.
Zahorski moim zdaniem nieporozumienie sytuacje przez niego zmarnowane - ręce opadają.
Jedna z słabszych drużyn obecnie.

Ja widziałbym taki skład na to spotkanie

Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Pi. Brożek - Paljić, Wilk, Sobolewski, Boukhari - Paweł Brożek, Rios.
A ja powiem tak, już nie raz się zdarzało, że na przekór wszystkim z forum, którzy uważali, że zawodnik X jest tak słaby że nawet nie trzeba go kryć strzelał potem nam bramkę za bramką, nie chce być złym prorokiem ale żeby tak samo nie było z krytykowanym tu Zahorskim, znający życie on strzeli bramkę a Stachowiak rozegra mecz życia... Oby nie.

Czarne scenariusze.

Remis 1-1 lub nasze wymęczone 1-0, choć przyznam szczerze nie wiem jak zaprezentujemy się po krótkiej przerwie, i jak ona wpłynęła na nasz zespół i zespół z Zabrza
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.10.2010, 15:23
Jak Cleber wypadnie, to ciekawe kto w srodku zagra, nie ma Chaveza i Kowalskiego.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.10.2010, 15:59
Titto powiedz czy masz chociaż najmniejsze pojęcie o urazach kolana A w szczególności o urazach więzadęł? Wydaję mi się, że nie. Ja sam w swoim krótkim życiu zrywałem więzadła dwa razy, także wiem, że niemożliwe jest coś takiego, że ktoś, komuś zerwie więzadła krzyżowe. Nie ma takiej opcji. Powodem zerwania więzadęł jest najczęściej ich ogólne osłabienie, połączone z niefortunnym kontaktem z podłożem(złym stanięciem itd.). W wyniku bezpośredniego wejścia jest to niemożliwe, oczywiście nie jest wykluczone że Mały naciskał jakoś Bogusia, ale jak wielkim imbecylem trzeba być, żeby uważać, że Patryk specjalnie zerwał więzadła swojemu koledze z drużyny? Rozumiem nienawiść niektórych do Patryka, ale ludzie bez przesady!!

Titto - zbastuj trochę naprawdę, wszędzie Cię pełno, sprawiasz wrażenie, że znasz się na wszystkim, tak naprwdę nie znasz się na niczym, każdy Twój post to bełkot. Odpocznij trochę, nie siedź cały dzień na forum, spotkaj się z dziewczyną, a jak wrócisz wieczorem to napisz coś z sensem i konstruktywnego, ok ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
T-michal-S
Member

Od: 05.2007

Stary 12.10.2010, 16:35
fialo - skończ rozważania na tamat kontuzji i nie wal głupot bo aż słabo.
"W wyniku bezpośredniego wejścia jest to niemożliwe"
Więcej pokory i pozwalaj się każdemu wypowiadać a nie siej zgrozy.
Bez odbioru.
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."

Odpowiedz cytując
Maciejj
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.10.2010, 16:50
Panowie - bezpośrednie pogaduchy urządzajcie sobie na pw
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 12.10.2010, 17:28
Źle się wyraziłem nie chodziło mi o starcie dwóch piłkarzy bo w ferworze walki oczywiście więzadło moze być zerwane, sam tak miałem dwa razy na boisku, walczyłem z przeciwnikiem, nagle słysze trach i po więzadle. Ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś komuś specjalnie (np w wyniku wejścia w nogę wślizgiem) zerwał więzadła krzyżowe tak jak to insynuował Titto, że Mały zerwał Boguskiemu więzadła, co jest dla mnie kompletną bzdurą.

Jeżeli taki przypadek jest możliwy - sorry mój błąd, ale ja o takim nie słyszałem. Mówienie że Mały zrobił to specjalnie jest nie fair, nikogo z nas tam nie było, żeby tak mówić.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.10.2010, 21:30
Nie raz takie sytuacje były, że jeden grajek potrafi drugiego, swojego konkurenta o miejsce w składzie "wykluczyć z gry".
Jesteś żałosny.

Swego czasu Małecki, po świetnym meczu z Górnikiem złamał nogę na treningu po zderzeniu z bodajże Pawełkiem ( albo Juszczykiem - nie pamiętam). Pech. Trzeba mieć nieźle narąbane żeby takie chore i obraźliwe teorie tworzyć.
Zresztą, gdyby to było takie proste - raz sfaulować i po zawodniku, to by większość gwiazd schodziła po pięciu minutach z boiska. Tu liczy się zwykle jak zawodnik stanie po zderzeniu, jak upadnie etc. Czyli od przypadku.

EDIT: Co ten Patryk niektórym zrobił, ze oskarżają go o takie rzeczy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.10.2010 o godz. 21:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 12.10.2010, 21:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jesteś żałosny.

Swego czasu Małecki, po świetnym meczu z Górnikiem złamał nogę na treningu po zderzeniu z bodajże Pawełkiem ( albo Juszczykiem - nie pamiętam). Pech. Trzeba mieć nieźle narąbane żeby takie chore i obraźliwe teorie tworzyć.
Zresztą, gdyby to było takie proste - raz sfaulować i po zawodniku, to by większość gwiazd schodziła po pięciu minutach z boiska. Tu liczy się zwykle jak zawodnik stanie po zderzeniu, jak upadnie etc. Czyli od przypadku.

EDIT: Co ten Patryk niektórym zrobił, ze oskarżają go o takie rzeczy?
Ja go o to nie oskarżałem i szczerze mówiąc nie mam nic do Patryka. Nie widziałem dokładnie faulu i że tak powiem chciałem się dopytać jak wyglądała ta cała akcja.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 12.10.2010, 21:59
Czyli tego zdania nie uważasz za oskarżenie ?

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 12.10.2010, 22:13
Nie miałem na myśli to, że moje pytanie nie jest znikąd.
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 13.10.2010, 08:24
~Titto, chyba żartujesz. Zawodnicy z jednego klubu, którzy walczą o jak najlepsze wyniki, których na obecną chwilę niestety nie widać mieliby się nawzajem wykluczać z gry?
Co do samego meczu, to bardzo liczę na zwycięstwo. Jeżeli nie będziemy zdobywać 3 punktów z takimi ekipami jak Górnik, to raczej nie będziemy mogli pomarzyć o czymś więcej, niż tylko środek tabeli. Bo Jagiellonia ucieka. A nie jest to ekipa, która jest jakimś niespodziewanym liderem. Gdyby nie to, że w poprzednim sezonie miała -10 pkt kto wie, czy również nie liczyłaby się w walce o "majstra".
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 13.10.2010, 11:28
Ciekawe czy chociaż trochę w tym zagraniu było złośliwości ze strony Małego.
Liczyłem na niego w kontekście spotkania z Górnikiem.
Ostatnio było widać, że jego gra uległa poprawie.

Napiszę krótko i na temat :

PROSZĘ CIĘ - PROSZĘ CIĘ - PROSZĘ CIĘ - PROSZĘ CIĘ - Z...... SIĘ
Odpowiedz cytując
pcpc
Senior Member

Stary 13.10.2010, 12:37
Mały daje z siebie dużo ale az takim prostakiem nie jest by sfaulowac kolege
Odpowiedz cytując
qkrzysiekq
Junior Member

Od: 12.2008

Stary 13.10.2010, 13:08
Wg mnie jedyny możliwy skład...

Pawełek - Cikos Cleber Bunoza Pi.Brożek - Rios Wilk Palijić - Małecki - Pa.Brożek

Ew. zmiany;
-Kirm za Riosa lub Paljićia
-Boukhari za Małeckiego
-Rado za Małeckiego
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.10.2010, 13:56
qkrzysiekq napisał(a):Wyświetl post
Wg mnie jedyny możliwy skład...

Pawełek - Cikos Cleber Bunoza Pi.Brożek - Rios Wilk Palijić - Małecki - Pa.Brożek

Ew. zmiany;
-Kirm za Riosa lub Paljićia
-Boukhari za Małeckiego
-Rado za Małeckiego
Czerwona kartka już przed meczem?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Od: 07.2008

Stary 13.10.2010, 14:54
UP: Pewnie zapomniał wpisać Sobola
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.10.2010, 13:52
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raczej_zagraja

Gorzej byłoby, gdyby do gry nie był gotowy Cleber, ponieważ oprócz niego w składzie jest tylko jeden stoper, który może zagrać w niedzielę w Zabrzu. Na szczęście Brazylijczyk zapewnia, że będzie gotowy do gry.

Tylko jeden? To by oznaczało, że Maaskant w ogóle nie bierze pod uwagę Chaveza. Jest aż tak słaby?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.10.2010, 13:57
MCX napisał(a):Wyświetl post

Tylko jeden? To by oznaczało, że Maaskant w ogóle nie bierze pod uwagę Chaveza. Jest aż tak słaby?
Chavez nie może grać w tym meczu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.10.2010, 14:19
A no tak, dyskwalifikacja. Tak dawno liga nie grała, że zapomniałem, dzięki za sprostowanie.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 14.10.2010, 19:27
Szansa dla Garguły ?
No widzicie, a tyle było płaczu, że coach będzie forował swój "szrot".
Maaskant to inteligentna bestia, widzi co się dzieje i jak na razie nie jest zakładnikiem piłkarzy (oby)
..
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 14.10.2010, 19:58
Gładko Wisła wygra w Zabrzu 3-0 i marsz w górę tabeli się zacznie! Zobaczycie
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.10.2010, 20:39
Pewnie zagramy w składzie - Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Brożek - Sobolewski, Boukhari, Garguła - Paljic, Rios - Żurawski. Brożek pewnie wejdzie w drugiej połowie za Żurawia. Coś tak czuję.
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.10.2010, 20:54
Wyjściowa "11" pewnie będzie zależeć od tego jak spisywali się na ostatnim obozie w Zakopane, mam cichą nadzieję, że to zgrupowanie pozytywne wpłynęło na drużynę i zobaczymy trochę inną Wisłę niż tą którą oglądalismy 2 tygodnie temu. Moim zdaniem Rios nie zagra od początku ze względu na ostatnią kontuzję.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 14.10.2010, 22:08
Mi się wydaje, że wyjdziemy w natępującym zestawieniu:

Pawełek

Branco - Bunoza - Cleber - Brożek

Sobolewski

Małecki - Boukhari - Garguła - Paljić

Brożek

Mam nadzieję, że uda się wkońcu wygrać. Przypuszczam, że Rios jeszcze nie wyjdzie w pierwszym składzie. Może wejdzie w drugiej połowie.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 14.10.2010, 22:43
5 broni 5 atakuje równowaga osiągnięta
..
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 15.10.2010, 00:14
Iwan: Wisła ma piłkarzy, Górnik zespół

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...spol,id,t.html

Wywiad z Andrzejem Iwanem. Odnoszę wrażenie, że ostatnio to jeden z najbardziej trzeźwo i mądrze mówiących o Wiśle facetów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów