|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po pierwsze, to Boguski się nadział na Małego... Po drugie więzadła od samego uderzenia nie puszczają, musiał źle stanać albo coś.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jaki Mały jest to jest, ale o takie świństwo bym go nie posądzał. Czasem zdarzają się takie sytuacje, to czysty przypadek. Może jakąś pozytywną iskierką tej sytuacji jest to, że piłkarze walczą na treningach, dają z siebie wszystko i nie odstawiają nogi, ale to i tak marne pocieszenie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Clebi tez kontuzja...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...tez_ma_cleber/ Kowal , Cleber kontuzje Chavez zawieszony... grubo ![]() Chociaz to tylko podobno drobny uraz ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Górnik to teoretycznie najsłabszy zespół z jakim się mierzyliśmy. Dotąd mierzyli się z samymi słabeuszami, a jak przyszedł mecz z taką Lechią, która i tak potęgą nie jest była wysoka porażka, 5:1.
Jedynym zawodnikiem, który gra na wysokim poziomie, ma spore umiejętności to Bonin na niego trzeba uważać. Zahorski moim zdaniem nieporozumienie sytuacje przez niego zmarnowane - ręce opadają. Jedna z słabszych drużyn obecnie. Ja widziałbym taki skład na to spotkanie Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Pi. Brożek - Paljić, Wilk, Sobolewski, Boukhari - Paweł Brożek, Rios. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Czarne scenariusze. Remis 1-1 lub nasze wymęczone 1-0, choć przyznam szczerze nie wiem jak zaprezentujemy się po krótkiej przerwie, i jak ona wpłynęła na nasz zespół i zespół z Zabrza ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak Cleber wypadnie, to ciekawe kto w srodku zagra, nie ma Chaveza i Kowalskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Titto powiedz czy masz chociaż najmniejsze pojęcie o urazach kolana
Titto - zbastuj trochę naprawdę, wszędzie Cię pełno, sprawiasz wrażenie, że znasz się na wszystkim, tak naprwdę nie znasz się na niczym, każdy Twój post to bełkot. Odpocznij trochę, nie siedź cały dzień na forum, spotkaj się z dziewczyną, a jak wrócisz wieczorem to napisz coś z sensem i konstruktywnego, ok ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
fialo - skończ rozważania na tamat kontuzji i nie wal głupot bo aż słabo.
"W wyniku bezpośredniego wejścia jest to niemożliwe" Więcej pokory i pozwalaj się każdemu wypowiadać a nie siej zgrozy. Bez odbioru. ![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Panowie - bezpośrednie pogaduchy urządzajcie sobie na pw
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Źle się wyraziłem nie chodziło mi o starcie dwóch piłkarzy bo w ferworze walki oczywiście więzadło moze być zerwane, sam tak miałem dwa razy na boisku, walczyłem z przeciwnikiem, nagle słysze trach i po więzadle. Ale nigdy nie słyszałem, żeby ktoś komuś specjalnie (np w wyniku wejścia w nogę wślizgiem) zerwał więzadła krzyżowe tak jak to insynuował Titto, że Mały zerwał Boguskiemu więzadła, co jest dla mnie kompletną bzdurą.
Jeżeli taki przypadek jest możliwy - sorry mój błąd, ale ja o takim nie słyszałem. Mówienie że Mały zrobił to specjalnie jest nie fair, nikogo z nas tam nie było, żeby tak mówić. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Swego czasu Małecki, po świetnym meczu z Górnikiem złamał nogę na treningu po zderzeniu z bodajże Pawełkiem ( albo Juszczykiem - nie pamiętam). Pech. Trzeba mieć nieźle narąbane żeby takie chore i obraźliwe teorie tworzyć. Zresztą, gdyby to było takie proste - raz sfaulować i po zawodniku, to by większość gwiazd schodziła po pięciu minutach z boiska. Tu liczy się zwykle jak zawodnik stanie po zderzeniu, jak upadnie etc. Czyli od przypadku. EDIT: Co ten Patryk niektórym zrobił, ze oskarżają go o takie rzeczy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.10.2010 o godz. 21:47.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli tego zdania nie uważasz za oskarżenie ?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie miałem na myśli to, że moje pytanie nie jest znikąd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
~Titto, chyba żartujesz. Zawodnicy z jednego klubu, którzy walczą o jak najlepsze wyniki, których na obecną chwilę niestety nie widać mieliby się nawzajem wykluczać z gry?
Co do samego meczu, to bardzo liczę na zwycięstwo. Jeżeli nie będziemy zdobywać 3 punktów z takimi ekipami jak Górnik, to raczej nie będziemy mogli pomarzyć o czymś więcej, niż tylko środek tabeli. Bo Jagiellonia ucieka. A nie jest to ekipa, która jest jakimś niespodziewanym liderem. Gdyby nie to, że w poprzednim sezonie miała -10 pkt kto wie, czy również nie liczyłaby się w walce o "majstra". |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mały daje z siebie dużo ale az takim prostakiem nie jest by sfaulowac kolege
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wg mnie jedyny możliwy skład...
Pawełek - Cikos Cleber Bunoza Pi.Brożek - Rios Wilk Palijić - Małecki - Pa.Brożek Ew. zmiany; -Kirm za Riosa lub Paljićia -Boukhari za Małeckiego -Rado za Małeckiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czerwona kartka już przed meczem?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
UP: Pewnie zapomniał wpisać Sobola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...raczej_zagraja
Gorzej byłoby, gdyby do gry nie był gotowy Cleber, ponieważ oprócz niego w składzie jest tylko jeden stoper, który może zagrać w niedzielę w Zabrzu. Na szczęście Brazylijczyk zapewnia, że będzie gotowy do gry. Tylko jeden? To by oznaczało, że Maaskant w ogóle nie bierze pod uwagę Chaveza. Jest aż tak słaby? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Chavez nie może grać w tym meczu
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A no tak, dyskwalifikacja. Tak dawno liga nie grała, że zapomniałem, dzięki za sprostowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szansa dla Garguły ?
No widzicie, a tyle było płaczu, że coach będzie forował swój "szrot". Maaskant to inteligentna bestia, widzi co się dzieje i jak na razie nie jest zakładnikiem piłkarzy (oby) ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gładko Wisła wygra w Zabrzu 3-0 i marsz w górę tabeli się zacznie! Zobaczycie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pewnie zagramy w składzie - Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Brożek - Sobolewski, Boukhari, Garguła - Paljic, Rios - Żurawski. Brożek pewnie wejdzie w drugiej połowie za Żurawia. Coś tak czuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wyjściowa "11" pewnie będzie zależeć od tego jak spisywali się na ostatnim obozie w Zakopane, mam cichą nadzieję, że to zgrupowanie pozytywne wpłynęło na drużynę i zobaczymy trochę inną Wisłę niż tą którą oglądalismy 2 tygodnie temu. Moim zdaniem Rios nie zagra od początku ze względu na ostatnią kontuzję.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mi się wydaje, że wyjdziemy w natępującym zestawieniu:
Pawełek Branco - Bunoza - Cleber - Brożek Sobolewski Małecki - Boukhari - Garguła - Paljić Brożek Mam nadzieję, że uda się wkońcu wygrać. Przypuszczam, że Rios jeszcze nie wyjdzie w pierwszym składzie. Może wejdzie w drugiej połowie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
5 broni 5 atakuje równowaga osiągnięta
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Iwan: Wisła ma piłkarzy, Górnik zespół
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...spol,id,t.html Wywiad z Andrzejem Iwanem. Odnoszę wrażenie, że ostatnio to jeden z najbardziej trzeźwo i mądrze mówiących o Wiśle facetów. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|