|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku... | |||
| wygra więcej niż jedną bramką |
|
221 | 57,11% |
| wygra różnicą jednej bramki |
|
117 | 30,23% |
| zremisuje |
|
13 | 3,36% |
| przegra |
|
15 | 3,88% |
nie wiem, nie znam się na tym
|
|
21 | 5,43% |
| Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie
JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY? |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Strzelic na 1:0 i kontrolowac wyniki z Wroclawia i Warszawy. Jesli - daj Bog - tam grajace ofiary losu z podium przegrywac beda - dac sobie wbic gola lub 2.
Fajnie byloby wygrac, ale do dupy kosztem Gdanska. jesli juz natomiast mamy wygrac i pilkrze maja gdzies relacje z Lechia, to Zienczuka zostawic w domu, bo to okaze sie gdanski dywersant. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W życiu jak ofiary z podium będą przegrywać to strzelić jeszcze parę goli i przypieczętować mistrza.
Gdyba się tak jednak nie stało to zważając na to, że Tarasiewicz grał w 1982 oby ten mecz na końcu ze spacerku i mistrza nie stał się koszmarem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zadnego kombinowania tylko trzeba przywiesc 3 pkt z Gdanska, nie wazne jakim stylem iloma bramkami tylko 3 pkt mnie interesuje. Ja wiem ze to zgoda i wogole ale ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i z czlym szacunkiem dla Gdanszczan srednio mnie to interesuje czy sie utrzymaja czy nie na to byl caly sezon a interesuje mnie tylko dobro Wisly a dobrem w tym meczu beda 3 pkt W razie przegranych Lecha i Legi zaklepac mistrza w gdansku i w ostatniej kolejce swietowac a nie przez 90 minut z stanem podzawalowym ogladac mecz. Bo znajac zycie to sie Slask postawi, raz za odebranie im mistrzostwa a dwa zeby potem nie bylo ze moze mecz sprzedali i napewno bokiem kolo meczu nie przejda. ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam - jezeli chcecie ogladnac mecz w calosci na sopcasie trzeba zaglosowac tutaj : http://soccerlive.i-fora.net/viewtopic.php?p=32561 na opcję 3 ...
Inaczej puszczą mecz Legii lub Lecha :/ A wiadomo ze nie kazdy bedzie mogl byc w Gdansku czy nie kazdy ma canal+ ... Komu zalezy niech glosuje bo te łajzy z Warszawy i Poznania na razie wygrywają sporo :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4 dni do meczu i 94% ankietowanych czytelników forum uważa, że wywieziemy 3 punkty z Gdańska
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wojteknh94- co mamy czytac? przeciez to jest podpucha..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Może tak może nie. Zobaczymy jak to będzie w sobotę
AVE WISŁA! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Chyba Boguski się nie wykuruje widzę. Ale zasada, że zwycięskiego składu się nie zmienia trzeba zastosować w Gdańsku
PS: Boguś na Śląska ! |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szkoda że z Lechią nie gramy w ostatniej kolejce bo moglibyśmy być mistrzem tydzień wcześniej i można by było bez konsekwencji dać dupy z Lechią żeby się utrzymali.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Albo majac noz na gardle wygrac z nimi tym samym spuszczajac ich z ligi. Poczekajmy, zobaczymy jak sie wszystko ulozy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nikt nie mówi, że łatwo będzie ze Sląskiem, a jak Legia i Lech stracą punkty, to lepiej żebyśmy wygrali, to będziemy mieli zapas punktowy, gdyby padł remis Wszyscy grają o 17, więc trudno bedzie kontrolowac spotkania w Warszawie i Wrocławiu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Przepraszam za off-a, ale kilkunastoosobowa grupa kibiców Wisły będzie w sobotę w Zakopanem służbowo. Będziemy poszuiwać lokalu z Canalem + aby oglądnąć Wisełkę z Lechią. Czy ma ktoś jakąś wiedzę na temat, gdzie w Zakopcu będzie można oglądnąć mecz Wisełki w jakiejś knajpie? Szukałem w wyszukiwarkach, ale informacja oficjalna na ten temat jest szczątkowa.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Klub FINLANDIA tez mial ale nie bylem w Zakopcu juz chwile wiec reki uciac nie dam Nikt oficjalnie sie do tego nie przyzna bo to jest nie legalne ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wisła musi wygrać ! Przynajmniej 1 do 0 ! Nawet jak by miała grać beznadziejnie ( czego im tego nie życze
) To musi przynajmniej jedną bramkę szczelić ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Lechia jest mocna u siebie i to bardzo. W meczu z Arką grali bardzo dobrze. Potrafią się zmobilizować. Łatwo nie będzie ale jak Wisła będzie skuteczna i zagra dobrze w obronie to wygra. Gdyby nie Zieliński to Lechia byłaby już bezpieczna teraz. Mimo że jestem z Pomorza to serce bardziej za Wisłą. Ale mam nadzieję że Lechia się utrzyma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jesli Arka przegra i z pary Craxa-Gornik ktos wygra, to w sytuacji gdyby Lechia przegrała ,jeszcze tragednii nie bedzie ,beda za to nerwy w ostantniej kolejce jesli Arka wygra i w meczu Craxa-Gornik bedzie remis to beda 3 zespoly z 29 punktami i ostatnia koleja jak z Hitchocka ![]() takze nie bedzie dramtu dla Lechii jesli z nami polegnie a My musimy tam wygrac,ale przykro ze kosztem tak waznych punktow dla braci z Gdanska. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia jest zagrożona głównie przez słabą dyspozycję na wyjazdach (11 porażek w 14 meczach).
U siebie grają nieźle, ale bez rewelacji. W pięciu meczach z zespołami czołowej szóstki (Lech, Legia, Polonia, GKS, Śląsk) zdobyli ledwie dwa punkty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie możemy stracić punktów bo stracimy również mistrzostwo.Lechii życzę utrzymania przykro mi będzie ale musimy to wygrać.Taka już jest piłka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trzeba wygrać. Nie wolno zadowolić sie jednobramkowym prowadzeniem, bo może być horror i pzypadkowa wrzutka bądź rykoszet może zaważyć i tytule mistrzowskim. Nasi piłkarze muszą podejść do tego meczu tak jak do spotkania z Barcą czy Beitarem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktos ma pojecie czy mecz jest na c+?jesli bylo to sorry ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
w C+ będzie równoległa transmisja ze wszystkich meczów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Plan transmisji jest następujący :
Canal + godzina 16:50 Mecz : Lechia Gdańsk - Wisła Kraków Canal + sport godzina 16:00 Multiliga ( wszytskie mecze - wszystkie bramki) Canal + sport 2 godzina 16:50 Mecz : Śląsk Wrocław - Legia Warszawa |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|