The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku...
wygra więcej niż jedną bramką 221 57,11%
wygra różnicą jednej bramki 117 30,23%
zremisuje 13 3,36%
przegra 15 3,88%
nie wiem, nie znam się na tym 21 5,43%
Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.05.2009, 11:57
lucekj napisał(a):Wyświetl post
o zgrozo.... przeciez jak zagramy tak jak z ŁKSem to po 15 minutach Lechia bedzie prowadzić 2:0. Gdanszczanie będą zapier... ile sił w nogach, dla nich nie będzie to mecz o pietruszkę tak jak dla Lksu.

PRZEDE WSZYSTKIM nie możemy grać na stojąco i sie patrzec na przeciwnika, musimy zasuwać od 1 minuty..
taaa..... widziałeś mecz Lechii ? nawet ten ostatni ? kto niby ma cos strzelić? jakby mieli jako taką skuteczność nie przegrali by z Lechem , my narzekamy na skuteczność Wisły , a Lechia jest w powijakach , szkoda gdańszczan ale przegrają , w ostatniej kolejce wygrają z Piastem i utrzymanie lub baraże ,nie liczył bym na remis czy wpadkę kuchenek czy warszawskiej drużyny, wygramy
"jakubowska.kwiatkowski,czarzasty.nikolski "grupa trzymajaca sie

JAKUBOWSKA SIEDZI! KTO NASTĘPNY?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 19.05.2009, 11:59
Strzelic na 1:0 i kontrolowac wyniki z Wroclawia i Warszawy. Jesli - daj Bog - tam grajace ofiary losu z podium przegrywac beda - dac sobie wbic gola lub 2.

Fajnie byloby wygrac, ale do dupy kosztem Gdanska.

jesli juz natomiast mamy wygrac i pilkrze maja gdzies relacje z Lechia, to Zienczuka zostawic w domu, bo to okaze sie gdanski dywersant.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.05.2009, 12:11
W życiu jak ofiary z podium będą przegrywać to strzelić jeszcze parę goli i przypieczętować mistrza.

Gdyba się tak jednak nie stało to zważając na to, że Tarasiewicz grał w 1982 oby ten mecz na końcu ze spacerku i mistrza nie stał się koszmarem.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.05.2009, 12:25
-Goral- napisał(a):Wyświetl post
W życiu jak ofiary z podium będą przegrywać to strzelić jeszcze parę goli i przypieczętować mistrza.

Gdyba się tak jednak nie stało to zważając na to, że Tarasiewicz grał w 1982 oby ten mecz na końcu ze spacerku i mistrza nie stał się koszmarem.

Zadnego kombinowania tylko trzeba przywiesc 3 pkt z Gdanska, nie wazne jakim stylem iloma bramkami tylko 3 pkt mnie interesuje.
Ja wiem ze to zgoda i wogole ale ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i z czlym szacunkiem dla Gdanszczan srednio mnie to interesuje czy sie utrzymaja czy nie na to byl caly sezon a interesuje mnie tylko dobro Wisly a dobrem w tym meczu beda 3 pkt
W razie przegranych Lecha i Legi zaklepac mistrza w gdansku i w ostatniej kolejce swietowac a nie przez 90 minut z stanem podzawalowym ogladac mecz. Bo znajac zycie to sie Slask postawi, raz za odebranie im mistrzostwa a dwa zeby potem nie bylo ze moze mecz sprzedali i napewno bokiem kolo meczu nie przejda.
,
Odpowiedz cytując
Salamanca
Member

Od: 08.2008

Stary 19.05.2009, 13:30
Witam - jezeli chcecie ogladnac mecz w calosci na sopcasie trzeba zaglosowac tutaj : http://soccerlive.i-fora.net/viewtopic.php?p=32561 na opcję 3 ...

Inaczej puszczą mecz Legii lub Lecha :/ A wiadomo ze nie kazdy bedzie mogl byc w Gdansku czy nie kazdy ma canal+ ...

Komu zalezy niech glosuje bo te łajzy z Warszawy i Poznania na razie wygrywają sporo :/
Odpowiedz cytując
p e t e r
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.05.2009, 16:49
http://www.sport.pl/sport/1,65025,66...la_Lechie.html
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 19.05.2009, 17:00
4 dni do meczu i 94% ankietowanych czytelników forum uważa, że wywieziemy 3 punkty z Gdańska

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
wojteknh94
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 19.05.2009, 19:31
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21008

czytajcie!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.05.2009, 19:36
wojteknh94- co mamy czytac? przeciez to jest podpucha..
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 19.05.2009, 19:36
wojteknh94 napisał(a):Wyświetl post
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21008

czytajcie!
To napewno ze strachu przed Wisla
,
Odpowiedz cytując
wojteknh94
Junior Member

Stary 19.05.2009, 19:43
diablo885 napisał(a):Wyświetl post
wojteknh94- co mamy czytac? przeciez to jest podpucha..
Może tak może nie. Zobaczymy jak to będzie w sobotę AVE WISŁA!
Odpowiedz cytując
xkibic1906x
Junior Member

Stary 19.05.2009, 19:53
Chyba Boguski się nie wykuruje widzę. Ale zasada, że zwycięskiego składu się nie zmienia trzeba zastosować w Gdańsku .

PS: Boguś na Śląska !
Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Od: 04.2009

Stary 19.05.2009, 19:57
Szkoda że z Lechią nie gramy w ostatniej kolejce bo moglibyśmy być mistrzem tydzień wcześniej i można by było bez konsekwencji dać dupy z Lechią żeby się utrzymali.
Odpowiedz cytując
Zotek
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2006

Stary 19.05.2009, 20:00
han_solo napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że z Lechią nie gramy w ostatniej kolejce bo moglibyśmy być mistrzem tydzień wcześniej i można by było bez konsekwencji dać dupy z Lechią żeby się utrzymali.
Albo majac noz na gardle wygrac z nimi tym samym spuszczajac ich z ligi. Poczekajmy, zobaczymy jak sie wszystko ulozy.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.05.2009, 08:11
Cytat:
Strzelic na 1:0 i kontrolowac wyniki z Wroclawia i Warszawy. Jesli - daj Bog - tam grajace ofiary losu z podium przegrywac beda - dac sobie wbic gola lub 2.
Najgłupsza rzecz jaką ostatnio słyszałem. Wygrać, i wbić im z 2-3 bramki i już. Lech ma zapędy na strzelanie bramek w 90 + minutach. Lechia jak nie potrafiłą wygrywać meczy i grała piach, to żegnamy. Przyjażń, przyjaźnią, ale najważniejszy jest tytuł
Nikt nie mówi, że łatwo będzie ze
Sląskiem, a jak Legia i Lech stracą punkty, to lepiej żebyśmy wygrali, to będziemy mieli zapas punktowy, gdyby padł remis
Wszyscy grają o 17, więc trudno bedzie kontrolowac spotkania w Warszawie i Wrocławiu
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.05.2009, 08:51
Przepraszam za off-a, ale kilkunastoosobowa grupa kibiców Wisły będzie w sobotę w Zakopanem służbowo. Będziemy poszuiwać lokalu z Canalem + aby oglądnąć Wisełkę z Lechią. Czy ma ktoś jakąś wiedzę na temat, gdzie w Zakopcu będzie można oglądnąć mecz Wisełki w jakiejś knajpie? Szukałem w wyszukiwarkach, ale informacja oficjalna na ten temat jest szczątkowa.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 20.05.2009, 09:03
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam za off-a, ale kilkunastoosobowa grupa kibiców Wisły będzie w sobotę w Zakopanem służbowo. Będziemy poszuiwać lokalu z Canalem + aby oglądnąć Wisełkę z Lechią. Czy ma ktoś jakąś wiedzę na temat, gdzie w Zakopcu będzie można oglądnąć mecz Wisełki w jakiejś knajpie? Szukałem w wyszukiwarkach, ale informacja oficjalna na ten temat jest szczątkowa.
Nie jestem pewien ale chyba w PAPARATZI maja, ale tez swego czasu w SZAROTCE na Krupowkach mieli C+.
Klub FINLANDIA tez mial ale nie bylem w Zakopcu juz chwile wiec reki uciac nie dam
Nikt oficjalnie sie do tego nie przyzna bo to jest nie legalne
,
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.05.2009, 09:15
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Kilka lat temu oglądałem mecz w Roosterze (http://www.rooster.pl/zakopane/). Nie sądzę, żeby się miało coś zmienić ale mimo wszystko radzę zadzwonić i się upewnić
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
KCW
Member

Stary 20.05.2009, 12:00
Wisła musi wygrać ! Przynajmniej 1 do 0 ! Nawet jak by miała grać beznadziejnie ( czego im tego nie życze ) To musi przynajmniej jedną bramkę szczelić !
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.05.2009, 16:57
Lechia jest mocna u siebie i to bardzo. W meczu z Arką grali bardzo dobrze. Potrafią się zmobilizować. Łatwo nie będzie ale jak Wisła będzie skuteczna i zagra dobrze w obronie to wygra. Gdyby nie Zieliński to Lechia byłaby już bezpieczna teraz. Mimo że jestem z Pomorza to serce bardziej za Wisłą. Ale mam nadzieję że Lechia się utrzyma.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 20.05.2009, 18:45
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Lechia jest mocna u siebie i to bardzo. W meczu z Arką grali bardzo dobrze. Potrafią się zmobilizować. Łatwo nie będzie ale jak Wisła będzie skuteczna i zagra dobrze w obronie to wygra. Gdyby nie Zieliński to Lechia byłaby już bezpieczna teraz. Mimo że jestem z Pomorza to serce bardziej za Wisłą. Ale mam nadzieję że Lechia się utrzyma.

Jesli Arka przegra i z pary Craxa-Gornik ktos wygra, to w sytuacji gdyby Lechia przegrała ,jeszcze tragednii nie bedzie ,beda za to nerwy w ostantniej kolejce

jesli Arka wygra i w meczu Craxa-Gornik bedzie remis to beda 3 zespoly z 29 punktami i ostatnia koleja jak z Hitchocka

takze nie bedzie dramtu dla Lechii jesli z nami polegnie a My musimy tam wygrac,ale przykro ze kosztem tak waznych punktow dla braci z Gdanska.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 20.05.2009, 18:50
No zwazywszy ze Arka jest na ostatnim miejscu i na wiosne zdobyla 3 pkt
,
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.05.2009, 18:53
Derby to co innego. Z Jaga już taka słaba nie jest.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Stary 20.05.2009, 19:03
Lechia jest mocna u siebie i to bardzo. W meczu z Arką grali bardzo dobrze.
Lechia jest zagrożona głównie przez słabą dyspozycję na wyjazdach (11 porażek w 14 meczach).
U siebie grają nieźle, ale bez rewelacji. W pięciu meczach z zespołami czołowej szóstki (Lech, Legia, Polonia, GKS, Śląsk) zdobyli ledwie dwa punkty...

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.05.2009, 19:44
Nie możemy stracić punktów bo stracimy również mistrzostwo.Lechii życzę utrzymania przykro mi będzie ale musimy to wygrać.Taka już jest piłka.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.05.2009, 08:25
Trzeba wygrać. Nie wolno zadowolić sie jednobramkowym prowadzeniem, bo może być horror i pzypadkowa wrzutka bądź rykoszet może zaważyć i tytule mistrzowskim. Nasi piłkarze muszą podejść do tego meczu tak jak do spotkania z Barcą czy Beitarem.
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Stary 21.05.2009, 08:58
ktos ma pojecie czy mecz jest na c+?jesli bylo to sorry ...
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.05.2009, 09:00
palczi napisał(a):Wyświetl post
ktos ma pojecie czy mecz jest na c+?jesli bylo to sorry ...
tak , bedzie na C+
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 21.05.2009, 09:04
w C+ będzie równoległa transmisja ze wszystkich meczów
Odpowiedz cytując
jerry1990
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 21.05.2009, 09:09
Plan transmisji jest następujący :

Canal + godzina 16:50 Mecz : Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
Canal + sport godzina 16:00 Multiliga ( wszytskie mecze - wszystkie bramki)
Canal + sport 2 godzina 16:50 Mecz : Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów