|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
ciekawe jakby Brożka z Cleberem wystawić czy by powalczył Beto po 1 ma zaległości treningowe po 2 jest od Clebera większy Po 3 to nie wiem czy coś z niego będzie, ale zastawiać się umie, co pokazuje w każdym meczu. Zobaczymy. Ja bym mu dał conajmniej z 1 rok czasu. Przy takiej rekomendacji(grał w podstawowym składzie repry U...) też byś dał mu szasnsę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sędzia w tym momencie kończy spotkanie, na szczęście nikt nie ucierpiał, sytuacja się uspokaja....
no skrót musi być zacny ..... DAWAC dawac tych ruskich po mordzie!! Powód: podniecenie walką w estaponie
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 12.02.2009 o godz. 18:16.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogliby się przynajmniej nauczyć trochę boiskowej, pozasportowej agresji- to by naszym wyszło na dobre
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1-1. który to już remis Wisły tej zimy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wszytko to rozpatruje w kontekście tego, że podobny zawodnik był w Wiśle, bez żadnych zaległości i kontuzji.
Poza tym Skorża płacze,że potrzebuje drugiego napastnika od zaraz. A tutaj ściągnął gościa, który bynajmniej do gry od zaraz się nie nadaje. Nie rozumiem tego za bardzo,szukam logiki w tym ale chyba nie znajdę. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Marszałku,
Dudu i Beto to nie jest ten sam typ napastnika. Dudu jest dużo niższy (za wikipediąDudu ma 179 cm a Beto 190 cm). W praktyce to oznacza że brakuje mu centymetrów żeby grać wysuniętego tarana, czyli coś o czym jak sądzę myśli MS w przypadku Beto. Czy to sie uda to już zupełnie inna sprawa...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 12.02.2009 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
hehehe przecież ten się przewracał przy każdym dotknięciu. Wybacz ale od tego beztalencia wolę dać szansę Beto. Co do Dudu to prakowało mu trochę szybkości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Czy nasz Beto, to B.Radowanowicia brat? Obym się mylił .
Taaa wiem, po kontuzji, nie zgrany , szuka formy , rozkręci się . Dawidowski jak zwykle pewny punkt okresu przygotowawczego , sztabu medycznego , rezerw i ME. eeh.. Szkoda że "Vanstratatata" nie miał za dużo do roboty , ciągle nic nie wiemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W ilu meczch oglądaliście tego Beto że niektórzy z was już go skreślili? Wiem że może nie być wzmocnieniem od razu pierwszej 11 ale wole to niż nic nawet jeśli w ostatnim meczu sezonu zacznie grać. Tego australijczyka też nie ma po czym oceniać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skreslili nie skresli ,ale narazie zadnych pozytywów....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
W przeciwieństwie do tamtych pilkarzy można liczyć na to że Beto ma umiejętności i potencjał .
Brazylia to duży kraj o wiadomo jakich tradycjach,tam raczej nikt przez przypadek nie gra w reprezentacjach,tym bardziej nie bywa odkryciem . Trenują raptem miesiąc ,nawet jeśli nie będzie grał tego czego sie od niego oczekuje ,z czasem powinno być tylko lepiej . Na gotowego napastnika nas niestety nie stać ,zresztą ja nawet wolę taki kierunek ,niż jakiś drewno które tam jakoś grałoby w naszej lidze . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja tam widzę pozytywy - zawodnik świetnie się zastawia i nieźle "rozdaje" piłki będąc tyłem do bramki - kilka takich zagrań mogliśmy obejrzeć na przygotowanych przez redakcję twsd filmikach z meczów sparingowych. Niewiele więcej spodziewałem się na początku jego pobytu w Wiśle. Widać, że zawodnik odbiega na razie przede wszystkim przygotowaniem fizycznym - tutaj dużo pracy przed nim. Musimy poczekać aż Beto nadrobi braki w przygotowaniu fizycznym, wtedy dopiero będzie go można obiektywnie ocenić. To, że potrzebowaliśmy (potrzebujemy) drugiego napastnika "na już" to inna sprawa...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się że pewnie Vanstrataan będzie chciał niższy kontrakt od tych pozostałych, jest za darmo. Jeżeli jest zbliżony poziomem do Słowaka,a lepszy od Cebanu to z czystej sympatii dla byłego gracza Juve dałbym mu u nas pograć
Słowak jakoś nie przypadł mi do gustu(chce sporą pensję podobno).PS. Przynajmniej latem Skorża dostanie gotowego zawodnika którego spokojnie wprowadzi do pierwszej 11 bez żadnego przygotowywania.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 12.02.2009 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wy się cieszcie że macie tego Beto, gorszy on napewno od Dawidowskiego nie będzie... co wy w obecnej sytłacji byście chcieli, może Toniego ? Niemacie kasy na transfery to cieszcie się z tego że chociaż jest jakaś nadzieja że jego talent wystrzeli na ligę, tam już chyba nawet w sparingu asystę miał a to już tyle co Łobodziński w tym sezonie dla Wisły zrobił. Pozdro ^^!
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wszyscy widzicie Beto jako napastnika strzelającego bramki, a on ewidentnie jest przez trenera w sparingach ustawiony jako cofnięty zgrywający piłki do ofensywnych bocznych. Niestety w tej rundzie musimy wszystko wygrywać i nie będzie czasu na ogrywanie Brazylijczyka.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie na poczatek bedzie gral w ME zeby podlapac kondycje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skorża dwa tygodnie temu w wywiadzie powiedział że Beto to jest melodia przyszłości.Mam nadzieje że w miare szybko sie zaaklimatyzuje.Jeśli ktoś posiada umiejętności to myśle że nastąpi to prędko
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.02.2009 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podobno Łobo kontuzje złapał. Znowu chłopina nie przepracuje całego okresu przygotowawczego i znowu nie zaprezentuje nam na wiosnę jak znakomitym jest skrzydłowym.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przynajmniej Skorża nie będzie miał skrupułów w wystawianiu Małeckiego, który ciekawie się rozwija. A Łobo choćby i 5 okresów przepracował, to i tak nic nie zmieni tego, że jest słaby.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jaki słaby? Przecież gra w reprezentacji u najlepszego z najlepszych trenera. Sam wczoraj widziałem.
![]()
:/
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No bo Łobo prezentuje "international level", a Patryk niestety nie.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Lepiej żeby Patryk na ten poziom szybko nie wszedł. Bo Leo go powoła i mu namiesza w głowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tylko z poziomu Zahorskiego ktoś może zrozumieć talent Łobodzińskiego. Nie każdy z nas ma dar dostrzegania International level. Poza tym runda szykuje się znamienita dla Łobo, będzie mniej kibiców, a jak jest mniej ludzi to jest ciszej, a jak jest ciszej to Łobo.....właśnie,potrafi dośrodkować. Znaczy on tak mówi. Podejrzewam, że wtedy włączy mu się level.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wie ktos czy na meczu ze Slowakami w Krakowie wpuszczano kibicow? (wiem wiem byl zakaz, ale czy wpuszczali normalnie)>? bo nie wiem czy na Piast sie wybierac za tydzien.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
koncowka miażdży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Cleber tam tak jedzie na szpadzie
?![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
to chyba Marcelo,jak oglądniesz zdjęcia to widać tam pod koniec ugiętą nogę jego ! ale walka dobra
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|