|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Za wiele udanych interwencji to chyba nie miał
tak wynika z realcji... 1 celny strzał i brama![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cantoro... i znowu przez niego problemy...
Jirsak Cantoro (33 Jirsak) ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czerwona kartka w sparingu..dobre;/
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To Ty chyba relacje na onecie.pl czytasz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A gdzie Ci piszą że to przez tego bramkarza gol wpadł?
Nie ma się z czego cieszyć, chyba że ktoś oczekuje że od dzisiejszego meczu zawsze wszystko będzie bronił. Może puścić nawet 4 gole... a może się nadawać do zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
druga czerwona kartka tym razem dla ruska hehe niezly sparing
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=amXQX...eature=related
on naprawde grał w juve... tylko ze w sparingach ale grał.. zobaczcie ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To są jajca, a nie mecz ;-) żeby w sparingu już 2 czerwienie były po pierwszej połowie (a niewiele brakowało i do trzeciej).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Małecki kolejna dobra centra do Ćwielonga... A Beto wciąż bez bramki ![]() Może będziemy mieć przynajmniej bramkostrzelnego zmiennika dla Brozka?
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 12.02.2009 o godz. 17:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
" 45
Crossowe podanie do Małeckiego na skrzydło, ten zagrywa w pole karne, gdzie Ćwielong głową pakuje piłkę do bramki!" Czyżby Ćwielong miał się okazać wysokim napastnikiem dorbze grającym głową? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pamiętajmy, że piłka jest bardzo przewrotna. I równie dobrze w lidze Beto może siekać bramy, a Ćwielong grzać ławę. Oczywiście najlepiej, by obydwaj w lidze strzelali.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hm, Beto zmieniony...
Liczyłem na coś w tym sparingu, zle się dzieje, oby w lidze się przebudził. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beto już dziś raczej nie strzeli..wchodzi za niego Paweł Brożek
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
beto juz bramki dzis nie strzeli,wydaj mi sie ze powinnien zostac na bosiku!no ale moze Pepe bedzie partnerem dla Brozia!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
No to może teraz będzie duet napastników Ćwielong-Brożek a w przyszłym sezonie Ćwielong- Beto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Coś się Cwielong rozćwielągował, może to będzie następny Boguski .
Apropos czerwonych -tak myślałem, że mecz przyjaźni to nie będzie, oby tylko naszych nie pokiereszowali, czy ten ich Chomicz(k) nie był kiedyś do Nas przymierzany? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ciekawe Vanstrattan dostaje szanse także w 2 połówce więc może jednak zostanie naszym bramkarzem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w relacji live pisze że Pawełek gra od 2 połowy
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już nie gra
Pomylili się chyba z tym Pawełkiem. Oho wchodzi Dawid, to można zapomniec o zwyciestwie .
Ostatnio edytowane przez piter116 : 12.02.2009 o godz. 17:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To kto gra w końcu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Za Ćwielonga wchodzi Tomasz Dawidowski
no to koniec meczu Panowie Vanstraten gra jesli dobrze napisalem ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I na ch.. tego Dawidowskie wpuszczają?
Ledwo wszedł i już Skorża na niego z japą. Vanstrattan gra cały czas... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym dawidowskim to Nasz kochany trener chyba przesadza!!!normalnie jak slysze to nazwisko to mi skacze cisnienie!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ale Wisełka przeważa ,to już coś , do optymalnej kadry też nam przecież troszkę brakuje ....
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wychodzi na to ,ze skrzętnie skrywany przed światem geniusz z Brazylii, mający wzmocnić nasz zespół,będzie co najwyżej postrachem Odry, Bytomia lub innej Jagiellonii.O ile dobrze pójdzie. Doprawdy nie wiem jak się do tego odnieść,aby nie napisać złośliwości pod adresem Bednarza i Skorży, skoro już ten ostatni narzeka na Beto, że nie jest gotowy do gry w pierwszej jedenastce. Ja się pytam panowie to po co go ściągaliście, skoro nie jest to zawodnik na teraz? Średnio to wygląda. Sparing z osłabionym Spartakiem,a facet gra tylko 45 minut!Sił nie ma?
Wiemy wszyscy ,że Bednarz pracuje w trudnych warunkach, przy naprawdę znikomych środkach finansowych mających do dyspozycji, ale ****a na co było sprowadzać faceta, który w niczym, praktycznie, nie różni się od takiego Dudu. Mają bardzo zbliżone walory. Skoro nie ma pieniędzy to należy oszczędzać, a to co zrobił Bednarz ze Skorża na oszczędzanie nie wygląda. Jednym słowem, puścili zawodnika do gry od zaraz, aby na jego miejsce, po jakimś czasie, sprowadzić niemal takiego samego kopacza. Z tą małą różnicą, ze Dudu strzela bramki na Węgrzech a Beto w tym czasie pałętał się po jakiś w pół amatorskich ligach, sprawdzając czy nie rozleci się po bardzo ciężkiej kontuzji. A Skorża narzeka, że nie ma wysokiego napastnika, inie ma partnera do ataku dl Brożka. Jak go sprowadzili to sądziłem, że facet jest o klasę lepszy od takiego Dudu, jest w gazie, ma szybkość. A tymczasem on zaprzecza wszystkim moim oczekiwaniom. Więc pytam się, po co było go sprowadzać, jeszcze do tego robiąc taką szopkę przy tym, skoro podobny zawodnik był w Wiśle, dodatkowo gotowy do gry, bez żadnej poważnej kontuzji w przeszłości? Pytam się jeszcze raz po co?Jak dla mnie Bednarz ze Skorżą na dzień dzisiejszy skompromitowali się sprowadzając Beto. Takiego chłopa to można z III ligi włoskiej wyciągnąć, pełno tam takich biega. Wiem, że są to niezbyt popularne słowa tym bardziej ,ze liga jeszcze nie ruszyła. No ale pewne rzeczy już widać. Każdy w duchu chce,aby Beto był super wzmocnieniem, ale bądźcie szczerzy,z ręką na sercu po tym co widzieliście i czytaliście, uważacie, że facet nam się do czegoś przyda?On jest od Clebera wolniejszy, diabeł wie czy nie od Cantoro. Średnio to widzę. Wisła przeważa, bo Spartak gra pratkycznie bez środka.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 12.02.2009 o godz. 18:18.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Marszłek to tylko sparingi uważam że Beto będzie można ocenić dopiero po 5 meczach ligowo - pucharowych, wtedy dopiero będzie można napisać czy to kawał drewna czy jednak coś z niego będzie
PS. Piłkarze się napitalają szkoda że nie ma u nas Borubara hehe Powód: Zadyma na Boisku
Ostatnio edytowane przez Schabek : 12.02.2009 o godz. 18:15.
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|