The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2009, 18:14
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to ,ze skrzętnie skrywany przed światem geniusz z Brazylii, mający wzmocnić nasz zespół,będzie co najwyżej postrachem Odry, Bytomia lub innej Jagiellonii.O ile dobrze pójdzie. Doprawdy nie wiem jak się do tego odnieść,aby nie napisać złośliwości pod adresem Bednarza i Skorży, skoro już ten ostatni narzeka na Beto, że nie jest gotowy do gry w pierwszej jedenastce. Ja się pytam panowie to po co go ściągaliście, skoro nie jest to zawodnik na teraz? Średnio to wygląda.

Wiemy wszyscy ,że Bednarz pracuje w trudnych warunkach, przy naprawdę znikomych środkach finansowych mających do dyspozycji, ale ****a na co było sprowadzać faceta, który w niczym, praktycznie, nie różni się od takiego Dudu. Mają bardzo zbliżone walory. Skoro nie ma pieniędzy to należy oszczędzać, a to co zrobił Bednarz ze Skorża na oszczędzanie nie wygląda. Jednym słowem, puścili zawodnika do gry od zaraz, aby na jego miejsce, po jakimś czasie, sprowadzić niemal takiego kopacza. Z tą małą różnicą, ze Dudu strzela bramki na Węgrzech a Beto w tym czasie pałętał się po jakiś w pół amatorskich ligach, sprawdzając czy nie rozleci się po bardzo ciężkiej kontuzji. Jak go sprowadzili to sądziłem, że facet jest o klasę lepszy od takiego Dudu, jest w gazie, ma szybkość. A tymczasem on zaprzecza wszystkim moim oczekiwaniom. Więc pytam się, po co było go sprowadzać, jeszcze do tego robiąc taką szopkę przy tym, skoro podobny zawodnik był w Wiśle, dodatkowo gotowy do gry, bez żadnej poważnej kontuzji w przeszłości? Pytam się jeszcze raz po co?Jak dla mnie Bednarz ze Skorżą na dzień dzisiejszy skompromitowali się sprowadzając Beto. Takiego chłopa to można z III ligi włoskiej wyciągnąć, pełno tam takich biega.

Wiem, że są to niezbyt popularne słowa tym bardziej ,ze liga jeszcze nie ruszyła. No ale pewne rzeczy już widać. Każdy w duchu chce,aby Beto był super wzmocnieniem, ale bądźcie szczerzy,z ręką na sercu po tym co widzieliście i czytaliście, uważacie, że facet nam się do czegoś przyda?On jest od Clebera wolniejszy, diabeł wie czy nie od Cantoro. Średnio to widzę.
pewnie chodzi ci o te pojedynki 1na1 ciekawe jakby Brożka z Cleberem wystawić czy by powalczył
Beto po 1 ma zaległości treningowe po 2 jest od Clebera większy

Po 3 to nie wiem czy coś z niego będzie, ale zastawiać się umie, co pokazuje w każdym meczu. Zobaczymy. Ja bym mu dał conajmniej z 1 rok czasu. Przy takiej rekomendacji(grał w podstawowym składzie repry U...) też byś dał mu szasnsę...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.02.2009, 18:15
Jeszcze Łobo musiał zejść :/ żeby to nie było nic groźnego.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.02.2009, 18:15
Sędzia w tym momencie kończy spotkanie, na szczęście nikt nie ucierpiał, sytuacja się uspokaja....

no skrót musi być zacny ..... DAWAC dawac tych ruskich po mordzie!!
Powód: podniecenie walką w estaponie
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 12.02.2009 o godz. 18:16.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 12.02.2009, 18:20
Mogliby się przynajmniej nauczyć trochę boiskowej, pozasportowej agresji- to by naszym wyszło na dobre

Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 12.02.2009, 18:22
1-1. który to już remis Wisły tej zimy?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.02.2009, 18:25
Fernando Redondo napisał(a):Wyświetl post
Beto po 1 ma zaległości treningowe po 2 jest od Clebera większy

..
Wszytko to rozpatruje w kontekście tego, że podobny zawodnik był w Wiśle, bez żadnych zaległości i kontuzji.
Poza tym Skorża płacze,że potrzebuje drugiego napastnika od zaraz. A tutaj ściągnął gościa, który bynajmniej do gry od zaraz się nie nadaje. Nie rozumiem tego za bardzo,szukam logiki w tym ale chyba nie znajdę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.02.2009, 18:29
Marszałku,

Dudu i Beto to nie jest ten sam typ napastnika. Dudu jest dużo niższy (za wikipediąDudu ma 179 cm a Beto 190 cm). W praktyce to oznacza że brakuje mu centymetrów żeby grać wysuniętego tarana, czyli coś o czym jak sądzę myśli MS w przypadku Beto. Czy to sie uda to już zupełnie inna sprawa...
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 12.02.2009 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Stary 12.02.2009, 18:30
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Wszytko to rozpatruje w kontekście tego, że podobny zawodnik był w Wiśle, bez żadnych zaległości i kontuzji.
Poza tym Skorża płacze,że potrzebuje drugiego napastnika od zaraz. A tutaj ściągnął gościa, który bynajmniej do gry od zaraz się nie nadaje. Nie rozumiem tego za bardzo,szukam logiki w tym ale chyba nie znajdę.
Chodzi ci o Kmiecika hehehe przecież ten się przewracał przy każdym dotknięciu. Wybacz ale od tego beztalencia wolę dać szansę Beto. Co do Dudu to prakowało mu trochę szybkości.
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.02.2009, 18:30
Czy nasz Beto, to B.Radowanowicia brat? Obym się mylił .
Taaa wiem, po kontuzji, nie zgrany , szuka formy , rozkręci się .
Dawidowski jak zwykle pewny punkt okresu przygotowawczego , sztabu medycznego , rezerw i ME. eeh..

Szkoda że "Vanstratatata" nie miał za dużo do roboty , ciągle nic nie wiemy.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 12.02.2009, 18:39
W ilu meczch oglądaliście tego Beto że niektórzy z was już go skreślili? Wiem że może nie być wzmocnieniem od razu pierwszej 11 ale wole to niż nic nawet jeśli w ostatnim meczu sezonu zacznie grać. Tego australijczyka też nie ma po czym oceniać.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 12.02.2009, 18:43
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
W ilu meczch oglądaliście tego Beto że niektórzy z was już go skreślili? Wiem że może nie być wzmocnieniem od razu pierwszej 11 ale wole to niż nic nawet jeśli w ostatnim meczu sezonu zacznie grać. Tego australijczyka też nie ma po czym oceniać.
skreslili nie skresli ,ale narazie zadnych pozytywów....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.02.2009, 18:43
W przeciwieństwie do tamtych pilkarzy można liczyć na to że Beto ma umiejętności i potencjał .
Brazylia to duży kraj o wiadomo jakich tradycjach,tam raczej nikt przez przypadek nie gra w reprezentacjach,tym bardziej nie bywa odkryciem .
Trenują raptem miesiąc ,nawet jeśli nie będzie grał tego czego sie od niego oczekuje ,z czasem powinno być tylko lepiej . Na gotowego napastnika nas niestety nie stać ,zresztą ja nawet wolę taki kierunek ,niż jakiś drewno które tam jakoś grałoby w naszej lidze .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.02.2009, 19:05
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
skreslili nie skresli ,ale narazie zadnych pozytywów....
Ja tam widzę pozytywy - zawodnik świetnie się zastawia i nieźle "rozdaje" piłki będąc tyłem do bramki - kilka takich zagrań mogliśmy obejrzeć na przygotowanych przez redakcję twsd filmikach z meczów sparingowych. Niewiele więcej spodziewałem się na początku jego pobytu w Wiśle. Widać, że zawodnik odbiega na razie przede wszystkim przygotowaniem fizycznym - tutaj dużo pracy przed nim. Musimy poczekać aż Beto nadrobi braki w przygotowaniu fizycznym, wtedy dopiero będzie go można obiektywnie ocenić. To, że potrzebowaliśmy (potrzebujemy) drugiego napastnika "na już" to inna sprawa...
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Stary 12.02.2009, 19:22
Wydaje mi się że pewnie Vanstrataan będzie chciał niższy kontrakt od tych pozostałych, jest za darmo. Jeżeli jest zbliżony poziomem do Słowaka,a lepszy od Cebanu to z czystej sympatii dla byłego gracza Juve dałbym mu u nas pograć Słowak jakoś nie przypadł mi do gustu(chce sporą pensję podobno).

PS. Przynajmniej latem Skorża dostanie gotowego zawodnika którego spokojnie wprowadzi do pierwszej 11 bez żadnego przygotowywania.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 12.02.2009 o godz. 19:33.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 12.02.2009, 19:55
Wy się cieszcie że macie tego Beto, gorszy on napewno od Dawidowskiego nie będzie... co wy w obecnej sytłacji byście chcieli, może Toniego ? Niemacie kasy na transfery to cieszcie się z tego że chociaż jest jakaś nadzieja że jego talent wystrzeli na ligę, tam już chyba nawet w sparingu asystę miał a to już tyle co Łobodziński w tym sezonie dla Wisły zrobił. Pozdro ^^!
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.02.2009, 19:57
Wszyscy widzicie Beto jako napastnika strzelającego bramki, a on ewidentnie jest przez trenera w sparingach ustawiony jako cofnięty zgrywający piłki do ofensywnych bocznych. Niestety w tej rundzie musimy wszystko wygrywać i nie będzie czasu na ogrywanie Brazylijczyka.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 12.02.2009, 20:07
Pewnie na poczatek bedzie gral w ME zeby podlapac kondycje.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.02.2009, 20:24
Skorża dwa tygodnie temu w wywiadzie powiedział że Beto to jest melodia przyszłości.Mam nadzieje że w miare szybko sie zaaklimatyzuje.Jeśli ktoś posiada umiejętności to myśle że nastąpi to prędko
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.02.2009 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.02.2009, 21:00
Podobno Łobo kontuzje złapał. Znowu chłopina nie przepracuje całego okresu przygotowawczego i znowu nie zaprezentuje nam na wiosnę jak znakomitym jest skrzydłowym.
:/
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.02.2009, 21:10
Bramki:
http://www.youtube.com/watch?v=yIR62...e=channel_page
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.02.2009, 21:54
irman napisał(a):Wyświetl post
Podobno Łobo kontuzje złapał. Znowu chłopina nie przepracuje całego okresu przygotowawczego i znowu nie zaprezentuje nam na wiosnę jak znakomitym jest skrzydłowym.
Przynajmniej Skorża nie będzie miał skrupułów w wystawianiu Małeckiego, który ciekawie się rozwija. A Łobo choćby i 5 okresów przepracował, to i tak nic nie zmieni tego, że jest słaby.
..
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 12.02.2009, 22:08
tofik napisał(a):Wyświetl post
Przynajmniej Skorża nie będzie miał skrupułów w wystawianiu Małeckiego, który ciekawie się rozwija. A Łobo choćby i 5 okresów przepracował, to i tak nic nie zmieni tego, że jest słaby.
Jaki słaby? Przecież gra w reprezentacji u najlepszego z najlepszych trenera. Sam wczoraj widziałem.
:/
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.02.2009, 22:16
irman napisał(a):Wyświetl post
Jaki słaby? Przecież gra w reprezentacji u najlepszego z najlepszych trenera. Sam wczoraj widziałem.
No bo Łobo prezentuje "international level", a Patryk niestety nie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.02.2009, 22:20
Lepiej żeby Patryk na ten poziom szybko nie wszedł. Bo Leo go powoła i mu namiesza w głowie.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.02.2009, 22:23
Tylko z poziomu Zahorskiego ktoś może zrozumieć talent Łobodzińskiego. Nie każdy z nas ma dar dostrzegania International level. Poza tym runda szykuje się znamienita dla Łobo, będzie mniej kibiców, a jak jest mniej ludzi to jest ciszej, a jak jest ciszej to Łobo.....właśnie,potrafi dośrodkować. Znaczy on tak mówi. Podejrzewam, że wtedy włączy mu się level.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
kubanczyk
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 12.02.2009, 23:02
wie ktos czy na meczu ze Slowakami w Krakowie wpuszczano kibicow? (wiem wiem byl zakaz, ale czy wpuszczali normalnie)>? bo nie wiem czy na Piast sie wybierac za tydzien.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.02.2009, 23:03
Spinka http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 12.02.2009, 23:15
koncowka miażdży
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 12.02.2009, 23:20
Cleber tam tak jedzie na szpadzie?
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 12.02.2009, 23:23
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Cleber tam tak jedzie na szpadzie?
to chyba Marcelo,jak oglądniesz zdjęcia to widać tam pod koniec ugiętą nogę jego ! ale walka dobra
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów