The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 21:41
banasik chyba o 1 lolka za dużo żeś spalił bo gadasz takie brednie że aż żal cie słuchać, Barca gra niesamowitą piłkę i tyle, wole widzieć piękne akcje niż łamiące się kości...

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.05.2009, 21:42
hah jak to nie zostawiaja serca na boisku? to kto wedlug ciebie zostawia serce na boisku i ma sukcesy?
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Banasik, rozwaliłeś mnie ...

Barca zasłużyła na to, ta gra w środku pola, to wszystko ... no aż chce się patrzeć na tą grę
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

banasik napisał(a):Wyświetl post
Tak, Barcelona i inne zespoły hiszpanskie sprawiają, że piłka nożna stała się grą dla jebanych lalek nie mających za grosz honoru, ambicji, woli walki. Te gwiazdorki chcą tylko, zeby zera na koncie się zgadzały, nie dają z siebie 100%, nie zostawiają serca na boisku.
No ****a to żeś dojebał ... Wystarczy powiedzieć - Puyol walczył tyle co cały MU w tym meczu ...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.05.2009, 21:43
gromaders - a ja wolę na odwrót - kwestia gustu, jednak nie tylko ja tak mówię.

Strzala - nie rozpaczam po Chelsea, choc w moim odczuciu to oni zasłużyli na LM skrupulatną grą w dwu meczu z barceloną oraz wczesniej

nehiar - jak to co pokazał Poyol nazywasz walką to bez obrazy... ale .......isz głupoty
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 27.05.2009, 21:44
Ale szczerze to jeden z nudniejszych finałów w ostatnich latach...
W całym meczu praktycznie dominowała Barcelona poza drobnymi wyjątkami.
Bez rewelacji.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.05.2009, 21:44
Olejcie chłopa bo mu chyba jaranie wyżarło resztki mózgu.

A co do meczu - nie spodziewałem się ani takiego meczu ani takiego wyniku.nikomu nie kibicowałem więc cieszę się że wygrał dziś lepszy zespół.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.05.2009, 21:45
Mecz średni. Ot kopanina z elementami cyrkowych sztuczek. Gratuluje Barcelonie, że wygrała, ale ****a ustawionego meczu z CHFC to nie zapomnę. Nie lubię ich, mam w dupie to,że dobyli LM. By wam ****a Real w.......ił w decydującym meczu, kiedyś tam w przyszłości. By Puyol samobója w 90 minucie meczu z Realem sobie strzelił,by Eto się obraził na cały świat, by wam stadion zamknęli, choć nie wiem za co,bo kibiców nie macie. By was ****a los pokarał Majewskim w sztabie szkoleniowym. Żeby wam sklep z kosmetykami zamknęli. I w ogóle ****a.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.05.2009 o godz. 21:52.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.05.2009, 21:46
Hmmm, a ja po bramce Messiego spodziewałem sie zrywu MU i wyniku 2:2, albo 2:3 już w podstawowych 90 minutach, szkoda bo po pierwszych minutach myślałem ze będzie ciekawiej.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.05.2009, 21:46
Tak, Barcelona i inne zespoły hiszpanskie sprawiają, że piłka nożna stała się grą dla jebanych lalek nie mających za grosz honoru, ambicji, woli walki. Te gwiazdorki chcą tylko, zeby zera na koncie się zgadzały, nie dają z siebie 100%, nie zostawiają serca na boisku.

a brutalni angole maja cristiano ronaldo
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:47
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Mecz średni. Ot kopanina z elementami cyrkowych sztuczek. Gratuluje Barcelonie, że wygrała, ale ****a ustawionego meczu z CHFC to nie zapomnę.
najlepsze określenie dla awansu barcelony w półfinale

wielka szkoda, ale cóż - za rok może będzie inaczej, choć żeby wróciły stare czasy potrzeba wielkiej rewolucji

zim zum - tak mieli cr, ale jest to wyjątek - w każdym zespole jest jedna pipa która psuje efekt końcowy
Odpowiedz cytując
MK85
Member

mi sie nie podoba

ta "piłeczka" straciła swój urok, brakuje takich rzeźników jak np. Keane czy jemu podobni

teraz to to jest ****a balet a nie futbol... szkoda - zawsze mądry, siłowy futbol wygrywał z miliardem podań, a teraz wszyscy podniecają się barceloną bo umieją poklepać...

futbol to nie finezja, futbol to sport dla facetów
np chodzi Ci o to, jak np Schols (nie wiem czy tak sie pisze) skosil jakiegos z Barcy? To mam propozycje dla Ciebie, popros Marcina Baszczynskiego zeby Cie tak wycial, ok?
Jedyne co mnie cieszy w tym ze Barca wygrala, ze... Wiselka ich ograla...
Odpowiedz cytując
darksun
Senior Member

Od: 09.2007

najlepiej się pobijcie na forum z powodu meczu dwóch klubów, które znacie z tv

Chociaż nie uważam internetu za poważne pole do dyskusji, ...wygrały Panie i Puyol, dzisiaj lepsze zdecydowanie... Niemniej więcej kibiców Manchesteru będzie ceniło Scholes'a za faul na czerwoną kartkę, za złość niż Eto'a za gola kibice Barcelony, vide Baszczu...
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 27.05.2009, 21:49
bansik chłopcze, na czym polega piłka nożna Na koszeniu łamaniu kosci Nie, wygrywa ten co ma wiecej obronców na placu gry. Chelsea przegrała bo była cienka jak kilo kitu. Miała szanse przy 1-0 i nie potrafila tego wykorzystać. Poza tym geniusz od mórowania wpuscił kolejnego obrońce przy tym jak grali w przewadze. Co do dzisiejszego meczu MU nie istnaił prócz 10 pierwszych min, jedyna metoda na Barce to mórowanie bramki, naszczęscie Bóg czuwa i niedopuscił do upadku futbolu i powstania rugby, fantastyczna praca w obronie całej druzyny. Do tego grali bez obrony. żal Ci przyznac ze sa najlepsi bo wygrali wszystko co można!!!
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.05.2009, 21:53
Manchester grał w zasadzie pierwsze 10 minut w taki sposób, w jaki oczekiwałam, że będą grać przez wiekszość meczu, później - zreo agresji. Jakoś tak ten mecz wyglądał, jakby Barcelona grała między słupkami, bez większego wysiłku prowadziła grę. Myślałam, że mecz będzie znacznie bardziej wyrównany i wtedy byłoby też bardziej widowiskowo ...
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:53
ile razy mam powtarzać - ta gra nie polega na cmokaniu się po dupach w środku, kiedyś mistrzostwa zdobywali najsilniejsi, najtwardsi, a nie pipidówy

MK - nie o to chodzi, chodzi o twardą grę, niekoniecznie brutalną, ale po prostu twardą i przez to piękną

Mar85 - polega na strzeleniu jednej bramki więcej od rywala, i nie pisz ze Chelsea byle cienka, bo zagrała najmądrzejszy futbol ze wsyztskich zespolow z barceloną - po prostu przmyślany - nie rzucili sie do ataku na CN, bo za to dostaje sie 3 bramki tylko u siebie dopiero przycisnęli, a że przekręcił ich sędzia to juz po prostu pech
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 27.05.2009, 21:55
a że przekręcił ich sędzia to juz po prostu pech
idz już może spać
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 27.05.2009, 21:55
Bawią mnie te komentarze o ustawienie meczu półfinałowego. Kibice Chelsea nie pamiętają sędziowania w 1 meczu na Nou Camp gdzie tak naprawde, gdyby nie sędzia, to przynajmniej (!) 2:0 powinno być ani to że czerwona kartka w Londynie była totalnie z dupy. No ale gdybanie ... Obiektywnie, naprawde obiektywnie, Barca gra najlepszy futbol i zasłużyła na ten puchar. Amen.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:56
WILU - nie szczerz zębów tylko chociaż raz przyznaj rację, już mi sie nie chce wracać do tych karnych itd, bo sędzia może sie pomylić raz czy dwa razy a nie 5
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.05.2009, 21:56
no i w tej edycji LM tylko od nas Barca dostała wpierdziel
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:57
medyk - od nas i od Szachtara
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:57
banasik jedz do stolicy kataloni i praw tam swoje poglady na temat "futbolu"
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.05.2009, 21:58
Człowiek się cieszy(przynajmniej ja z piękna futoblu i wygranej Barcelony) a co by bylo jak by kiedyś tak Wisełka chociaż Lige Europejską zdobyła.
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Stary 27.05.2009, 21:58
Mar85 - polega na strzeleniu jednej bramki więcej od rywala, i nie pisz ze Chelsea byle cienka, bo zagrała najmądrzejszy futbol ze wsyztskich zespolow z barceloną - po prostu przmyślany - nie rzucili sie do ataku na CN, bo za to dostaje sie 3 bramki tylko u siebie dopiero przycisnęli, a że przekręcił ich sędzia to juz po prostu pech
No właśnie, Barca strzeliła w meczu z CL dlatego wygrała. Przyznam, że sędzie tam popełnił błędy w tym meczu, ale jak oglądałem mecz na Camp Nou to po prostu **** mnie strzelał bo błędach sędziów, tak nie powinno być że sędziowie ustawiają mecze ... Nie wiadomo co by było gdyby sędziowie nie popełnili tych błedów w pierwszym meczu, więc ****a przestańcie gadać że tylko mecz w Londynie był ustawiony ...
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 27.05.2009, 21:59
Illargui napisał(a):Wyświetl post
Manchester grał w zasadzie pierwsze 10 minut w taki sposób, w jaki oczekiwałam, że będą grać przez wiekszość meczu, później - zreo agresji. Jakoś tak ten mecz wyglądał, jakby Barcelona grała między słupkami, bez większego wysiłku prowadziła grę. Myślałam, że mecz będzie znacznie bardziej wyrównany i wtedy byłoby też bardziej widowiskowo ...
dokladnie mam takie same odczucia po tym meczu, zastanawia mnie tylko jedno , co wplynelo na taką postawe pilkarzy ManU
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
wislakdaniel
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.05.2009, 22:00
Jak to powiedział Darek Szpakowski:

AVE BARCA AVE MESSI

Manchester na kolanach
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

A co powiesz jak Colina przekrecił Barce z Chelsea w meczu w 2005 roku? Jak w piwreszym meczu na CN nie podyktował karnego dla Barcy Czemu sedzia dał czerwoną kartke Abidalowi, kiedy Anelka wywrócił się o własne nogi Czemu stracili bramke po strzale Iniesty skoro sa tacy dobrzy Czemu cała ta smieszna drużyna która niestniałaby bez Abramowicza niepotrafiła wygrac w przekonujacy sposób Czemu zawsze po meczu płaczą wszyscy zawodnicy i kibice Czemu niewygrali ligi angielskiej?
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Kamil- pewnie kopcili wariaty z banasikiem i dzisiaj mieli zejscie
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Stary 27.05.2009, 22:02
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, Barca strzeliła w meczu z CL dlatego wygrała. Przyznam, że sędzie tam popełnił błędy w tym meczu, ale jak oglądałem mecz na Camp Nou to po prostu **** mnie strzelał bo błędach sędziów, tak nie powinno być że sędziowie ustawiają mecze ... Nie wiadomo co by było gdyby sędziowie nie popełnili tych błedów w pierwszym meczu, więc ****a przestańcie gadać że tylko mecz w Londynie był ustawiony ...
ale słuchaj - na CN byly błey to prawda, ale przy tym co działo się w rewanżu to był "pikuś mały"
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.05.2009, 22:03
banasik nie sztuką jest wygrać, sztuką jest okazać szacunek rywalowi któremu się uległo. Chyba nigdy, nawet jako młody chłopak nie kopałeś piłki i nie doświadczyłeś podobnych emocji. Przy odrobinie szczęscia to Ty zarobisz... kolejnego bana.

Brawa dla Barcy, wygrał " futbol na tak ". Widzicie, nasza Wisełka nie z byle kim odpadła. W końcu jak spadać to z wysokiego konia, a co ;-)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów