|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
banasik chyba o 1 lolka za dużo żeś spalił bo gadasz takie brednie że aż żal cie słuchać, Barca gra niesamowitą piłkę i tyle, wole widzieć piękne akcje niż łamiące się kości...
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
hah jak to nie zostawiaja serca na boisku? to kto wedlug ciebie zostawia serce na boisku i ma sukcesy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Banasik, rozwaliłeś mnie ...
Barca zasłużyła na to, ta gra w środku pola, to wszystko ... no aż chce się patrzeć na tą grę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
No ****a to żeś dojebał ... Wystarczy powiedzieć - Puyol walczył tyle co cały MU w tym meczu ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
gromaders - a ja wolę na odwrót - kwestia gustu, jednak nie tylko ja tak mówię.
Strzala - nie rozpaczam po Chelsea, choc w moim odczuciu to oni zasłużyli na LM skrupulatną grą w dwu meczu z barceloną oraz wczesniej nehiar - jak to co pokazał Poyol nazywasz walką to bez obrazy... ale .......isz głupoty |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ale szczerze to jeden z nudniejszych finałów w ostatnich latach...
W całym meczu praktycznie dominowała Barcelona poza drobnymi wyjątkami. Bez rewelacji. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Olejcie chłopa bo mu chyba jaranie wyżarło resztki mózgu.
A co do meczu - nie spodziewałem się ani takiego meczu ani takiego wyniku.nikomu nie kibicowałem więc cieszę się że wygrał dziś lepszy zespół. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mecz średni. Ot kopanina z elementami cyrkowych sztuczek. Gratuluje Barcelonie, że wygrała, ale ****a ustawionego meczu z CHFC to nie zapomnę. Nie lubię ich, mam w dupie to,że dobyli LM. By wam ****a Real w.......ił w decydującym meczu, kiedyś tam w przyszłości. By Puyol samobója w 90 minucie meczu z Realem sobie strzelił,by Eto się obraził na cały świat, by wam stadion zamknęli, choć nie wiem za co,bo kibiców nie macie. By was ****a los pokarał Majewskim w sztabie szkoleniowym. Żeby wam sklep z kosmetykami zamknęli. I w ogóle ****a.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.05.2009 o godz. 21:52.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Hmmm, a ja po bramce Messiego spodziewałem sie zrywu MU i wyniku 2:2, albo 2:3 już w podstawowych 90 minutach, szkoda bo po pierwszych minutach myślałem ze będzie ciekawiej.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
a brutalni angole maja cristiano ronaldo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wielka szkoda, ale cóż - za rok może będzie inaczej, choć żeby wróciły stare czasy potrzeba wielkiej rewolucji zim zum - tak mieli cr, ale jest to wyjątek - w każdym zespole jest jedna pipa która psuje efekt końcowy |
|
|
|
Member
Offline |
|
Jedyne co mnie cieszy w tym ze Barca wygrala, ze... Wiselka ich ograla... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
najlepiej się pobijcie na forum z powodu meczu dwóch klubów, które znacie z tv
![]() Chociaż nie uważam internetu za poważne pole do dyskusji, ...wygrały Panie i Puyol, dzisiaj lepsze zdecydowanie... Niemniej więcej kibiców Manchesteru będzie ceniło Scholes'a za faul na czerwoną kartkę, za złość niż Eto'a za gola kibice Barcelony, vide Baszczu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
bansik chłopcze, na czym polega piłka nożna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Manchester grał w zasadzie pierwsze 10 minut w taki sposób, w jaki oczekiwałam, że będą grać przez wiekszość meczu, później - zreo agresji. Jakoś tak ten mecz wyglądał, jakby Barcelona grała między słupkami, bez większego wysiłku prowadziła grę. Myślałam, że mecz będzie znacznie bardziej wyrównany i wtedy byłoby też bardziej widowiskowo ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile razy mam powtarzać - ta gra nie polega na cmokaniu się po dupach w środku, kiedyś mistrzostwa zdobywali najsilniejsi, najtwardsi, a nie pipidówy
MK - nie o to chodzi, chodzi o twardą grę, niekoniecznie brutalną, ale po prostu twardą i przez to piękną Mar85 - polega na strzeleniu jednej bramki więcej od rywala, i nie pisz ze Chelsea byle cienka, bo zagrała najmądrzejszy futbol ze wsyztskich zespolow z barceloną - po prostu przmyślany - nie rzucili sie do ataku na CN, bo za to dostaje sie 3 bramki tylko u siebie dopiero przycisnęli, a że przekręcił ich sędzia to juz po prostu pech |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bawią mnie te komentarze o ustawienie meczu półfinałowego. Kibice Chelsea nie pamiętają sędziowania w 1 meczu na Nou Camp gdzie tak naprawde, gdyby nie sędzia, to przynajmniej (!) 2:0 powinno być ani to że czerwona kartka w Londynie była totalnie z dupy. No ale gdybanie ... Obiektywnie, naprawde obiektywnie, Barca gra najlepszy futbol i zasłużyła na ten puchar. Amen.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WILU - nie szczerz zębów tylko chociaż raz przyznaj rację, już mi sie nie chce wracać do tych karnych itd, bo sędzia może sie pomylić raz czy dwa razy a nie 5
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no i w tej edycji LM tylko od nas Barca dostała wpierdziel
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
medyk - od nas i od Szachtara
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
banasik jedz do stolicy kataloni i praw tam swoje poglady na temat "futbolu"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Człowiek się cieszy(przynajmniej ja z piękna futoblu i wygranej Barcelony) a co by bylo jak by kiedyś tak Wisełka chociaż Lige Europejską zdobyła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak to powiedział Darek
AVE BARCA AVE MESSI Manchester na kolanach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A co powiesz jak Colina przekrecił Barce z Chelsea w meczu w 2005 roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamil- pewnie kopcili wariaty z banasikiem i dzisiaj mieli zejscie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
banasik nie sztuką jest wygrać, sztuką jest okazać szacunek rywalowi któremu się uległo. Chyba nigdy, nawet jako młody chłopak nie kopałeś piłki i nie doświadczyłeś podobnych emocji. Przy odrobinie szczęscia to Ty zarobisz... kolejnego bana.
Brawa dla Barcy, wygrał " futbol na tak ". Widzicie, nasza Wisełka nie z byle kim odpadła. W końcu jak spadać to z wysokiego konia, a co ;-) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|