|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
o ile pamiętam to na Legia-Lech (2:0 25wrz2009) wrócił doping kibiców Legii... i wydaje mi się że na Legia-Wisła też wróci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Eee... taki doping. Jak była Żyleta, można się było obawiać o psychikę piłkarzy przyjezdnych, teraz to raczej Grzelaki i Iwańskie mają gorzej.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeszcze a pro po Iwana:
- W Krakowie Pawełek ma spaloną ziemię. Sprowadzenie Juszczyka jako jego zastępcy, też było dziwnym ruchem. Nie ma pewności, że w meczu z Legią bramkarz nie zawiedzie. Ponadto Wisła nie ma w tej chwili środkowego napastnika. Dużo do udowodnienia mają bracia Brożkowie. Wszyscy od lat na nich liczymy, Paweł miał dwa dobre sezony, ale jednak to ostatnie wrażenie jest bardzo ważne. Myślę, że kibice pogodziliby się z odejściem obu. Jeśli przyjdzie oferta - niech idą. Tak będzie lepiej dla nich i dla klubu. Uważam, że mają destrukcyjny wpływ na drużynę - powiedział Andrzej Iwan, były piłkarz Wisły Kraków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
W sumie to cieszę się ze Iwan nie ma wstępu na Wisłę.
Kolejny co to przed meczem rundy dla nas produkuje swoje destrukcyjne teksty. Niech pisze po rundzie takie mądrości a nie teraz bo jeszcze któryś z Brożków to przeczyta czy inny Łobo i jeszcze się ich gra pogorszy. W****ia mnie takie sranie do własnego gniazda. PS Niech coś o parchatych i Filipiaku napisze przed derbami. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Iwan ma chyba jakies kompleksy na punkcie Wisly...
zawodnik Polonii strzela fantastyczna bramke Cracovii z rzutu wolnego i cos ta mruknal.. zaraz potem zaczelo sie cos o Wisle i taki byl podekscytowany ze mu sie buzia nie zamykala dobrze ze ma zakaz bo koles zaczyna byc irytujacy.. ciagle musi dokladac 3 grosze jesli chodzi o Wisle, a z tymi Brozkami to juz w ogole dojebal do pieca ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak sobie przeanalizowałem co musi się stać by parchy poleciały(zakładając że nie powtórzy się wariant z ubiegłego roku)
a) musimy ich ograć w derbach b)Odra musi zdobyć przynajmniej 4 punkty c)Śląsk potrzebuje tylko jednego punktu d) Korona potrzebuje 1 punktu e)Piast potrzebuje 1 punktu + wygranej z parchami - najlepiej 2 bramkami. Jak dla mnie b,c,d jak najbardziej do wykonania - a zależy od nas - d od Piasta ![]() ps oczywiście to wariant minimum co muszą zrobić dane zespoły by wyprzedzić parchów, co nie oznacza że któryś z nich nie spadnie razem z nimi(w przypadku zrywu Arki)
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.05.2010 o godz. 22:45.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
i przyszła porazka Ruchu. Studzilem zapal niektorych i uwazałem ze Ruch moze pasc w meczu z Leche a padl juz w Białymstoku. Meczunie ogladalem ale pewnie juz kondycyjnie nie wyrabiaja (ktos tu pisal ze slabo wygladali pod tym wzgledem). Teraz musza z Lechem wygrac, zremisowac (?) zeby miec to 3 miejsce na wyciagniecie reki ale wiemy tyle co wczoraj. Albo ten mecz im wyjdzie albo znow zmeczenie da znac o sobie i nie podołaja
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I to może nawet dobrze ,bo teraz przy jakimkolwiek naszym wyniku ,innym niż zwycięstwo, muszą walczyc z Lechem o zwycięstwo,żeby myslec o Pucharach
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no niby racja,ale mecz u siebie ,itd ,inna mobilizacjia....moze byc ciekawie. Ciekawe jak tym razem pejsy beda sie tłumaczyc z 1500 ludzi w Hucie ,gdzie przeciez "rządzą" skoro ciagle wieszaja na plocie swoja flage. a)za zimno b) za deszczowo c)na majowke trzeba pojsc d)Pudzian walczył ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
e) było ich 4 tys tylko w tv wygladalo na mniej ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A u nas jutro ponoć klub własną oprawe na krytej robi, sektorówka z transem
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A ja jednak przewiduje, ze Slask przegra wszystko do konca. Ta druzyna ostatni raz wygrala chyba w grudniu? Tarasiewiczowi pali sie dupka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biorąc pod uwagę , to że grają ostatni mecz u siebie z Arką , jestem tego niemal pewien ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak oni o Was rozpieszczają, ach
![]() Śmiesznie to wygląda, jak na Waszym forum (mówię o tym na legialive.pl) Legioniści kibicują w jutrzejszym meczu Wiśle, a jednocześnie nabijają się z forum Lecha, gdzie drżą o zdrowie Choto (i podobno u Pyr został przytoczony argument, że Legia będzie chciała oddać Wiśle dług za 1993 |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Czy ktos moglby napisac jakie warunki musza byc spelnione (oprocz dwoch w*******i) aby kochankowie cyrankiewicza zagoscili w nizszej lidze ?
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 08.05.2010 o godz. 13:49.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szalikowym raco-żercom, tortom, widelcom,
mówimy stanowcze : NIE Walterowska Brygada Legii Warszawa |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Usmiech pilkarza nagrodą za trud kibica.
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piast - Śląsk 1-1 po niecałych 50 minutach gry. Tam nawet remis byłby dla Śląska dobry, chociaż prowadzili, i trochę tego prowadzenia szkoda. Byłby spokój.
edit: szajs, Piast już wygrywa i zaczyna się robić ciasno.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 08.05.2010 o godz. 14:58.
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Dziekuje.
Czyli - metroseksy mog jesczze pobic rekord w ilosciach spadkow pod rzad, z tej samej ligi. Czego im zyczmy i trzymajmy kciuki, bo nic tak nie cieszy jak zdrowa rywalizacja i kolejne rekordy teczowych sąsiadów. Remis spelnia czesc warunkow niezbednych do relegacji nierogacizny. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już 2:1 i Śląskowi się pali grunt pod nogami...
Ostatni mecz z Arką będzie chyba o utrzymanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I Piast już prowadzi, ponownie trafia Sebastian Olszar.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Śląsk ciuła i dowozi 30 punkt. Nad Gliwicami i Gdynią chmury coraz bardziej ołowiany kolor mają.
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Pytanie do legionistow:
czy Szala tak posiwial czy se pasemka zrobił ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No powiem Wam, że pisałem tutaj, że remisu jestem pewny, a moze nawet wygranej. Tymczasem nie wzialem pod uwage (ja, a przeciez wiecie jaki mam stosunek do tych pedałów), że oni sa jeszcze gorsi. Nie pamietam, zeby bylo az tak zle
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tymczasem Zagleie z Odra 1:0 w pierwszej minucie :O Micanski.
Odra tez musi jakies pkt zaczac zdobywac bo inaczej jeszcze ich ten Piast przescignie. Ja tam licze ze spadnie Cracovia i Arka chociaz jeszcze ze 2 kolejki temu bylem pewien ze spadnie Piast i Arka. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam bym chciał, żeby przed ostatnią kolejką Odra była pewna, nie ważne czy spadku czy utrzymania
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|