The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Polak94
Junior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2013, 11:45
Trenera ocenia się po wynikach... Smuda jeszcze do Krakowa nie przyszedł a już zostaje z niego odsyłany. Uważam że ze Smudą czy bez i tak z obecną kadrą ligi nie zwojujemy. Nawałka ma rękę do młodzieży ale jak pokazała 2 ruga cześć rundy wiosennej - presja wyniku trochę go zjada. Moskal byłby najlepszym rozwiązaniem bo tylko on identyfikuje się z naszą drużyną duszą i sercem, lecz jego przejście w pełni zależy of awansu Termalici do ekstraklasy...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.06.2013, 12:43
kkzzxx napisał(a):Wyświetl post
a przykład Dan Petrescu w Wiśle lipa
Oj, Franiu, Franiu - z kim Ty się porównujesz...
Troszkę nie ten rozmiar kapelusza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.06.2013, 13:35
Pojawiło się dużo Dżunior Memberów-prowokatorów ostatnio... Może czas na bany?

Nadal nie znamy nazwiska nowego kołcza, ja jednak wciąż wierzę, że nie będzie to Franciszek, nigdzie nie słyszałem wypowiedzi Smudy "na żywo", że obejmuje Wisłę. Nadzieja umiera ostatnia...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.06.2013, 14:01
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Pojawiło się dużo Dżunior Memberów-prowokatorów ostatnio... Może czas na bany?
OT/ Presje wywierasz czy jak ? Akurat juniorzy trochę świeżości wnieśli.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nadzieja umiera ostatnia...
Dziś jest informacja ze L chce kupić obu Maków, Frankowski nie będzie pracował ze Smudą, Głowacki mówi o następnym sezonie zaciskania pasa, Genkow jest do wzięcia za darmo i ponoć jakiś tam kupiec może się znaleźć.

Ja się zastanawiam co będzie robił Smuda w naszym klubie i kogo trenował skoro jest ogólny burdel i nie ma na nic kasy. Coś czuje ze Franc będzie ofiarą balonika który sam sobie napompuje.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.06.2013, 14:28
kkzzxx: a przykład Dan Petrescu w Wiśle lipa
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oj, Franiu, Franiu - z kim Ty się porównujesz...
Troszkę nie ten rozmiar kapelusza.
A kto ma ten kapelusz większy ?
chyba że 7 miejsce z Dynamem Moskwa w lidze rosyjskiej to big success ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 05.06.2013 o godz. 16:54.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.06.2013, 14:58
zacznijmy od tego ze Smuda to kapelusza w ogole nie ma w ogole a z Petrescu łączy go to ze również ma papiery trenerskie. Smuda miał swój czas w 96 roku i tyle, tego nikt w Łodzi mu napewno nie zapomni ale nie róbmy z niego Bóg wie kogo. W 1996 r był bardzo dobrym trenerem niestety piłka ruszyła do przodu a my jesteśmy dalej w 96`
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 05.06.2013, 15:26
Tak masz rację, my wciąż jesteśmy w 96' więc pasujemy do siebie jak ulał.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.06.2013, 17:12
Grantar napisał(a):Wyświetl post

Zwykle Cię ignoruję, ale tym razem udało Ci się mnie sprowokować.

Prowadzenie zespołu w lidze rosyjskiej to zupełnie inny rozmiar kapelusza. Prowadzenie jednego z wielkich klubów w lidze rosyjskiej to pieniądze i prestiż nieporównywalne z niczym, co otarło się o naszą buraczaną ligę i reprezentację.

7 miejsce w lidze rosyjskiej jest sportowo więcej warte niż dowolna ilość mistrzostw w naszej. Wiem, możesz się nie zgadzać, ale to dlatego że mało (poprawiłem na mniej brutalną wersję) wiesz i jeszcze mniej rozumiesz. Jesteś kolesiem który do teraz nie rozumie dlaczego z Probierzem i Sikorskim nie wypaliło, a to samo w sobie dużo mówi.

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo z doświadczenia wiem, że to strata czasu. Po prostu sprawdź sobie w jakich klubach w lidze rosyjskiej grają (o ile grają) reprezentanci Polski, jakie pieniądze i nazwiska są tam zaangażowane. Na koniec zaś - zadaj sobie chociaż to minimum trudu, żeby sprawdzić gdzie było Dynamo, gdy Rumun je obejmował. A później zamilknij, bo zwyczajnie się kompromitujesz.

Jeżeli zrozumiesz co palnąłeś, to będzie to wtedy Twój "big success", na miarę skromnych możliwości. A tak btw - to co powyżej napisałem dotyczy też Premiership, Primiera Division, Seria A i Bundesligi. Tam utrzymanie się jest sportowo (finansowo też, ale nie o tym rozmawiamy) więcej warte niż mistrzostwo u nas.

Jeżeli zaś nie zrozumiesz - nie oczekuj że Ci odpowiem. Uważam, że istnieje coś takiego jak dyskwalifikujący poziom niewiedzy. Nasze drużyny potrzebują niemalże cudu żeby przejść outsiderów z tych lig w europejskich pucharach i jest to odczytywane jako wielki sukces - samo to powinno naprowadzić Cię na właściwy trop.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.06.2013 o godz. 17:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.06.2013, 17:18
Grantar napisał(a):Wyświetl post
kkzzxx: a przykład Dan Petrescu w Wiśle lipa

Patrząc na to w jakim czasie objął Dynamo Moskwa i co zrobił z ostatniej drużyny tabeli - należy to nazwać big success mimo wszystko
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.06.2013, 17:25
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Tym bardziej, że wcale nie zagraliśmy jakoś słabo na EURO.
Do trzeciego meczu pozostawaliśmy w grze, graliśmy niezłą piłkę w pierwszych dwóch meczach.
Nie udało się wygrać z Grecją mimo świetnego początku.
Brednie! Za wyjątkiem meczu z Rosją graliśmy totalny antyfutbol. Reprezentacja zwyczajnie się skompromitowała na tych mistrzostwach odpadając z grupy "śmieci" .

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem zwolennikiem zatrudnienia Smudy.
Może to tylko rodzina?
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.06.2013, 17:42

Prowadzenie zespołu w lidze rosyjskiej to zupełnie inny rozmiar kapelusza. Prowadzenie jednego z wielkich klubów w lidze rosyjskiej to pieniądze i prestiż nieporównywalne z niczym, co otarło się o naszą buraczaną ligę i reprezentację.

7 miejsce w lidze rosyjskiej jest sportowo więcej warte niż dowolna ilość mistrzostw w naszej. Wiem, możesz się nie zgadzać, ale to dlatego że mało (poprawiłem na mniej brutalną wersję) wiesz i jeszcze mniej rozumiesz. Jesteś kolesiem który do teraz nie rozumie dlaczego z Probierzem i Sikorskim nie wypaliło, a to samo w sobie dużo mówi.

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo z doświadczenia wiem, że to strata czasu. Po prostu sprawdź sobie w jakich klubach w lidze rosyjskiej grają (o ile grają) reprezentanci Polski, jakie pieniądze i nazwiska są tam zaangażowane. Na koniec zaś - zadaj sobie chociaż to minimum trudu, żeby sprawdzić gdzie było Dynamo, gdy Rumun je obejmował. A później zamilknij, bo zwyczajnie się kompromitujesz.

Jeżeli zrozumiesz co palnąłeś, to będzie to wtedy Twój "big success", na miarę skromnych możliwości. A tak btw - to co powyżej napisałem dotyczy też Premiership, Primiera Division, Seria A i Bundesligi. Tam utrzymanie się jest sportowo (finansowo też, ale nie o tym rozmawiamy) więcej warte niż mistrzostwo u nas.

Jeżeli zaś nie zrozumiesz - nie oczekuj że Ci odpowiem. Uważam, że istnieje coś takiego jak dyskwalifikujący poziom niewiedzy. Nasze drużyny potrzebują niemalże cudu żeby przejść outsiderów z tych lig w europejskich pucharach i jest to odczytywane jako wielki sukces - samo to powinno naprowadzić Cię na właściwy trop.

Jak tak dalej pojdzie dojdziesz do wnioskow, ze 18 miejsce w Premier League to lepiej niż v-ce mistrzostwo w naszej buraczanej lidze...
Odpowiedz cytując
patrzal-lca
Member

Od: 04.2007

Stary 05.06.2013, 18:05
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Jak tak dalej pojdzie dojdziesz do wnioskow, ze 18 miejsce w Premier League to lepiej niż v-ce mistrzostwo w naszej buraczanej lidze...
Tak się składa, że 18. miejsce w Premier League zajęło Wigan, które ..zdobyło Puchar Anglii (F.A. Cup) pokonując Man City w finale. Nie wiem, czy to przykład "na miejscu" Mam mieszane uczucia.. F.A. Cup w ostatnich latach zdobywali tylko możni Premier League! : O Wigan kontro Lech. Myślę, że byłby remis ze wskazaniem na Wigan w rewanżu! Co do Petrescu - tak się składa, że przed Kubaniem Krasnodar pracował w niejakiej Unirei Urziceni, z którą - uwaga - awansował do Ligi Mistrzów, o mistrzostwie Rumunii nie wspominając, o składzie który miał do dyspozycji również. Nie ta liga, Petrescu to klasowy szkoleniowiec. Awansował tyle razy do LM co Smuda!
Ostatnio edytowane przez patrzal-lca : 05.06.2013 o godz. 18:10.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 05.06.2013, 18:34
Porównywanie Petrescu i Smudy może jedynie świadczyć o zaawansowanej chorobie filipińskiej.

Litości Panowie, równie dobrze możemy porównać osiągnięcia Wisły i Realu Madryt.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.06.2013, 18:42
A czasem to nie Dan wprowadził prowincjonalny klub rumuński do LM ?
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.06.2013, 18:50

Zastanawia mnie w jakim celu udzielasz się tak aktywnie na tym forum drużyny z "buraczanej" ligi ? Po co ? Uważasz się za buraczanego mędrca ? Nie lepiej zalogować się na forum rosyjskiej super drużyny i tam wylewać swoje gorzkie żale . Takich smutów dawno nie czytałem .
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 05.06.2013, 19:01
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie w jakim celu udzielasz się tak aktywnie na tym forum drużyny z "buraczanej" ligi ?
Ponieważ mieszkam (jeszcze) w Polsce i kibicuję Wiśle (i to się pewnie nie zmieni).
Co nie znaczy że będę udawał, że to co u nas ma miejsce jest poważnym futbolem.

Nie podobają Ci się pewne fakty? Jest taka opcja jak "ignoruj" - i już nie musisz ani czytać, ani się stresować.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 05.06.2013, 19:08
Jak Smuda zdobędzie lepsze miejsce niż Dan za kadencji u nas to przynajmniej będzie wiadomo kto daje sobie radę lepiej w polskim piekiełku...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 05.06.2013, 19:09
Cytat:
Jak Smuda zdobędzie lepsze miejsce niż Dan za kadencji u nas to przynajmniej będzie wiadomo kto daje sobie radę lepiej w polskim piekiełku...

Przepraszam, ja tylko w Myślenicach siedzę- od kiedy Wisła (czy ogólnie polska piłka) jest wyznacznikiem czegokolwiek, a nie sukcesy na arenie międzynarodowej?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.06.2013, 19:32

Nie podobają Ci się pewne fakty? Jest taka opcja jak "ignoruj" - i już nie musisz ani czytać, ani się stresować.
http://sjp.pwn.pl/slownik/2557417/fakt

http://www.youtube.com/watch?v=owKsEDQBhhI
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.06.2013, 19:52
O dysproporcjach pomiędzy ligą rosyjską a polską świadczy ten kawał z artykułu:
http://pilka-nozna.przegladsportowy....998,1,293.html
Cytat:
Czym Dan Petrescu rozbawił do łez piłkarzy Kubania Krasnodar?
Pokazał im wyniki testów wydolnościowych zawodników Wisły Kraków
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.06.2013, 19:57
Jak ktoś porównuje osiągnięcia w polskiej i rosyjskiej lidze to proponuje zaglądnąć najpierw do rankingu.

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9057

Co do Spartaka...

Z taka grą w Europie nie ma czego szukać.

Onio traktują Legie jak my Levadie. Symbol kompromitacji.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 05.06.2013, 19:59
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, ja tylko w Myślenicach siedzę- od kiedy Wisła (czy ogólnie polska piłka) jest wyznacznikiem czegokolwiek, a nie sukcesy na arenie międzynarodowej?
A jaki trener z sukcesami* na arenie międzynarodowej osiągnął sukces z polskim klubem?

* załóżmy że sukces to gra przynajmniej w fazie grupowej któregoś z pucharów.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.06.2013, 20:02
Wczoraj rozmawiałem ze Smudą i przekaz był powiedzmy taki sobie. Cupiał próbuje sprzedać klub lecz nie ma chętnych, tzn prowadził rozmowy z dwoma potencjalnymi kupcami i zero efektów. Generalnie jest mocno zawiedziony i (to juz moje zdanie) zatrudnienie Smudy to próba juz nie awansu do LM czy nawet MP, ale "dofinansowanie" nazwiskiem wartości klubu przed próbą kolejnej sprzedaży. Wielkiej euforii Franek nie uzewnętrzniał, a miał błysk w oczach gdy półtora roku wczesniej rozmawialismy przed Euro o kadrze.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 05.06.2013, 20:04
Cytat:
A jaki trener z sukcesami* na arenie międzynarodowej osiągnął sukces z polskim klubem?

* załóżmy że sukces to gra przynajmniej w fazie grupowej któregoś z pucharów.
Eee, jaki charakter i osobowość mają polscy i zagraniczni piłkarze?

Faza grupowa- a to Smuda, Kasperczak, Bakero, wcześniej amikowska Skorża. I co z tego? Mourinho, Pep Guardiola, Heynckess, Sir Alex Ferguson to przeciętniacy, bo nie doprowadzili polskiego klubu do LM?

Heroina wyniszcza, odstaw to.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Stary 05.06.2013, 20:17
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Eee, jaki charakter i osobowość mają polscy i zagraniczni piłkarze?

Faza grupowa- a to Smuda, Kasperczak, Bakero, wcześniej amikowska Skorża. I co z tego? Mourinho, Pep Guardiola, Heynckess, Sir Alex Ferguson to przeciętniacy, bo nie doprowadzili polskiego klubu do LM?

Heroina wyniszcza, odstaw to.
Nie rozumiesz pewnej kwestii... Ja nie mówiłem że ktoś jest słaby czy dobry... Sens moich wypowiedzi polega na tym że my potrzebujemy kogoś kto da rade taplać się w polskim piekiełku. Petrescu ewidentnie nie dał rady więc okazał się trenerem nietrafionym. Fakty są jasne słaba runda słabe miejsce. Gwarantuje Ci że gdyby przyszedł znowu prosto z Dynama do nas skończyłby marnie... Trener ten nie pasuje mentalnie do nas. Pytanie czy Smuda pasuje...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.06.2013, 20:24
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz pewnej kwestii... Ja nie mówiłem że ktoś jest słaby czy dobry... Sens moich wypowiedzi polega na tym że my potrzebujemy kogoś kto da rade taplać się w polskim piekiełku. Petrescu ewidentnie nie dał rady więc okazał się trenerem nietrafionym. Fakty są jasne słaba runda słabe miejsce. Gwarantuje Ci że gdyby przyszedł znowu prosto z Dynama do nas skończyłby marnie... Trener ten nie pasuje mentalnie do nas. Pytanie czy Smuda pasuje...

Petrescu nie ma mentalności?

A przepraszam.. Naszym gwiazdorom potrzebny jest kumpel w ich wieku, który zrobi dwa lekkie treningi i puści wieczorkiem na miasto, mało tego jeszcze z nimi pójdzie się zabawić.

Właśnie Petrescu miał mentalność profesjonalisty i ten profesjonalizm chciał przelać na naszych kopaczy, którzy zamiast czerpać garściami doświadczenie z zachodu woleli lecieć na skargę do Cupiała i gazet. A dobry wujcio zwolniło Petrescu bo ten tylko chciał zarazić wszystkich profesjonalizmem.

To trener ma się dostosować do zawodników czy oni do niego?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 05.06.2013, 20:30
gigant napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj rozmawiałem ze Smudą i przekaz był powiedzmy taki sobie. Cupiał próbuje sprzedać klub lecz nie ma chętnych, tzn prowadził rozmowy z dwoma potencjalnymi kupcami i zero efektów. Generalnie jest mocno zawiedziony i (to juz moje zdanie) zatrudnienie Smudy to próba juz nie awansu do LM czy nawet MP, ale "dofinansowanie" nazwiskiem wartości klubu przed próbą kolejnej sprzedaży. Wielkiej euforii Franek nie uzewnętrzniał, a miał błysk w oczach gdy półtora roku wczesniej rozmawialismy przed Euro o kadrze.
Jako moderator muszę zapytać kiedy i gdzie miała miejsce ta pogawędka. Bo z tego co ja wiem to, to co piszesz mija się trochę z prawdą.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.06.2013, 20:55
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Jako moderator muszę zapytać kiedy i gdzie miała miejsce ta pogawędka. Bo z tego co ja wiem to, to co piszesz mija się trochę z prawdą.
Więc odpowiadam. Ta pogawędka miała miejsce wczoraj około godz 18.08 w Krakowie i z przykrością stwierdzam że jest całkowicie prawdziwa.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.06.2013, 20:56
@up

To już jest ciezkie gatunkowo. Napewno 3/4 forum chciala by wyjasnien co jest grane.
Odpowiedz cytując
Grymas
Member

Od: 05.2007

Stary 05.06.2013, 21:09
gigant napisał(a):Wyświetl post
Więc odpowiadam. Ta pogawędka miała miejsce wczoraj około godz 18.08 w Krakowie i z przykrością stwierdzam że jest całkowicie prawdziwa.
To skoro była prowadzona rozmowa z trenerem Smudą, to tu rodzi się pytanie czy i kiedy zostanie ogłoszony szkoleniowcem Wisły i po drugie co dalej z polityką Bednarza?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów