The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
martiness
Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2010, 18:05
Podanie za plecy..?
Bezcenne!
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.03.2010, 18:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Kirm jest juz na Mistrzostwach Świata, a Jirsak to były taki dobry do pokopania pod blokiem. Przyjmij, zwolnij podaj...typowy kreator.
Tak, na pewno ośmiesza się na boisku bo w lecie ma MŚ.
..
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.03.2010, 18:06
Strzały celne sztuk : " 1 " .
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.03.2010, 18:07
To było nasze najlepsze 45 minut w tej rundzie...tyle że na gola się nadal nie zanosi:/
94 - Allah Akbar!!
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.03.2010, 18:08
Co ten Skorża z tej drużyny zrobił !! DRAMAT!!!!
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 17.03.2010, 18:10
Ja bym za Jirsaka wpuścił Mączyńskiego, gorzej od niego na pewno nie zagra
FraMat
Senior Member

To co: zaczynamy już wołać o zwolnenie Kasperczaka?

Cytat:
Ja bym za Jirsaka wpuścił Mączyńskiego, gorzej od niego na pewno nie zagra
tez jestem za tym...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

parumbuła
Senior Member

Od: 12.2004

ja osobiście zauważyłem, że nie gramy już bezmyślnej dzidy do przodu, no, poza Diazem bo on dalej to samo...
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
wiślaQ
Member

Od: 04.2009

Może mi ktoś powiedzieć , dlaczego Brożek przegrał pojedynek biegowy z bramkarzem ?
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.03.2010, 18:11
Aż szkoda na to forum juz wchodzic jak widze co tutaj piszecie. Same cwaniaki &rred
martiness
Member

Myślę, że każdy kto liczył na cudowny dotyk Anri Hasperczaka powinien się ocknąć.
Grali padakę i grają nadal.
Pytanie czy Henryk da radę wycisnąć coś z tego zespołu..
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
AS82
Banita

Od: 07.2005

Abstrahujac od tego meczu ,zastanawiam sie kto w sobote nam strzeli gola za 3 punkty , moze Ba sie wykuruje bo srodek pola to dramat
Mar85
Senior Member

I nikt teraz nie powie że to nie wina Skorży Jak on ich przygotował Jakby zatracili umiejętności. Od początku sezonu popadaliśmy i teraz są takie skutki. Kasperczak nic tu niezdziała. Umiejętności trenerskie naszego sztabu pozwoliły zrobić z piłkarzy podwórkowych grajków. Jak to jest że Dawidowski teraz biega w Lechii a u nas ciągle kontuzjowany Ktokolwiek dobrze prezentował się w innym klubie przyjdzie do nas i następuje koniec. Przykład z Niedzielanem...to nie wina tylko Skorży...to chyba jakis pech...mam nadzieje że Henry coś im powie i ustrzelą choćby jednego
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

ja tego braku dzidy do przodu nie zauwazylem, ogladalem jakies 30 minut tej polowy i z 5 takich zagran było, nie tylko Diaza.
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

i tak jest lepiej niż z Bełchatowem czy Arką...brakuje im tylko wykończenia akcji.
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2010, 18:12
W tym meczu przede wszystkim skrzydlowi sa makabryczni. W tej sytuacji ja bym sprobowal przesunac Kirma na lewa pomoc i wpuscil Boguskiego na prawe skrzydlo, bo gdzies ta forme musi zaczac odzyskiwac.
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 17.03.2010, 18:12
Hristov mnie rozczarowuje Powinien sam znajdować się w sytuacjach groźnych, dogodnych do strzelenia bramki, ewentualnie szukać piłki. A on nic.

I cały czas - brakuje celności podań, spokoju tuż przed polem karnym.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.03.2010, 18:13
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To co: zaczynamy już wołać o zwolnenie Kasperczaka?

tez jestem za tym...
Można spróbować ale nic to pewnie nie da bo to nie problem Jirsaka a całej drużyny, on nawet jakby chciał to nie ma komu zagrać - oprócz do najbliższego partnera.
94 - Allah Akbar!!
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.03.2010, 18:13
parumbuła napisał(a):Wyświetl post
ja osobiście zauważyłem, że nie gramy już bezmyślnej dzidy do przodu, no, poza Diazem bo on dalej to samo...
Diaz akurat próbuje ciągnac gre Wisły do przodu, a niektórzy to nawet dobrze podac nie umieją
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez kpn : 17.03.2010 o godz. 18:14.
Kbobt
Member

Od: 01.2010

Stary 17.03.2010, 18:14
Większość tutaj ma już gotowe odpowiedzi:

Wariant 1: przegrywamy, remisujemy - wina Skorży, zniszczył drużyne, zniszczył przygotowania, zniszczył piłkarzy, zniszczy stadion, zniszczył ławke w parku, zniszczył...................

Wariant 2: wygrywamy (oby) - cudotwórca Kaserczak wreszcie odmienił tą drużyne po tym co Skorża zepsuł

P.S. Jeżeli uważacie że to było najlepsze 45 minut Wisły w tej rundzie to, albo oglądacie pierwszy mecz, albo jesteście aż tak chorzy z nienawiści do Skorży
FraMat
Senior Member

Stary 17.03.2010, 18:16
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Można spróbować ale nic to pewnie nie da bo to nie problem Jirsaka a całej drużyny, on nawet jakby chciał to nie ma komu zagrać - oprócz do najbliższego partnera.
zauważ, że Issa Ba w takiej sytuacji nie podaje do tyłu, ale próbuje rozgrywać do przodu, mijać rywala (albo dwóch) szukac lepszej pozycji, zmuszać przeciwnika do zmiany krycia kolegów, wymuszać na partnerach pokazywanie sie do gry

Cytat:
Jeżeli uważacie że to było najlepsze 45 minut Wisły w tej rundzie to, albo oglądacie pierwszy mecz, albo jesteście aż tak chorzy z nienawiści do Skorży
dokładnie: nic w grze sie nie poprawiło, bo nie mogło

Seth
Member

Stary 17.03.2010, 18:16
Hristow wcale nie tak źle. Walczy mocno i angażuje sie w grę obronną.
Najgroźniejsza akcja rozpoczęla sie od jego świetniego, czystego odbioru.
Poza tym nie wiedziałem aby dostał choć jedno dobre podanie w okolicach pola karnego.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.03.2010, 18:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
zauważ, że Issa Ba w takiej sytuacji nie podaje do tyłu, ale próbuje rozgrywać do przodu, mijać rywala (albo dwóch) szukac lepszej pozycji, zmuszać przeciwnika do zmiany krycia kolegów, wymuszać na partnerach pokazywanie sie do gry
Bo jest piłkarzem.
..
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 17.03.2010, 18:17
No tak Skorża niszczył swoimi brakami tę drużynę od miesięcy a Wy chcecie ,żeby Anri tylko przyszedł i powiedział ,żeby grali jak Barcelona. Bez jaj!! Przed Heniem i chłopakami ciężka praca ,żeby podźwignąć się z tego dna i zapaści.... Patrząc w jakim stanie jest ta drużyna chyba ostatni Skorżofile właśnie się wieszają na klubowym szaliku...
Mar85
Senior Member

Stary 17.03.2010, 18:18
A czyja to wina że tak gramy? Nie Skorży? A kogo się pytam? Jego i piłkarzy...cudowne ustawienie w środku z Diazem, mozolne granie jednym napastnikiem, koszmarne zmiany, brak podejmowania ryzyka w ustawieniu, taki np. J.Murinho w meczu z Rubienm wyszedł trójką w napadzie, a my przeciwko Levadii jednym napastnikiem...
AS82
Banita

Stary 17.03.2010, 18:19
Tempo jest takie jakby byl styczen ,poczatek przygotowan i pierszy sparing
miras108
Member

Od: 02.2008

Stary 17.03.2010, 18:20
Pewnie mnie zjedziecie, ale wydaje mi się że styl gry Wisły trochę się zmienił, choć zdolności zawodników to inna bajka. Zwłaszcza linia pomocy nieźle się przesuwa, raz gra blisko obrońców raz napastników,czasem nawet w linii z nimi. Gra przesunęła się bardziej do przodu i toczy się przez środek, mam takie wrażenie że jest więcej zawodników w polu karnym rywala,a Boczni pomocnicy grają czesto jako napastnicy. I jest to czego mi ostatnio brakowało, czyli krótkich podań za obrońców. Może to styl Lechii wymusza taki styl gry, albo tylko mi się wydaje
Ostatnio edytowane przez miras108 : 17.03.2010 o godz. 18:23.
WISŁA!!!
FraMat
Senior Member

Stary 17.03.2010, 18:22
tofik napisał(a):Wyświetl post

FraMat napisał(a):
Bo jest piłkarzem.
Nieśmiało, to właśnie próbowałem przekazać.
A kim jest Żirsak?

edit:

a Frankowski właśnie strzelił Koronie (- nie mogłem się powstrzymać)

fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Bronex napisał(a):Wyświetl post
Co ten Skorża z tej drużyny zrobił !! DRAMAT!!!!
Dramat to jest z Ciebie i odp. się już od Skorży . To nie jego wina , że dzisiaj po pierwszej połowie jest 0 - 0 a Wisła gra słabo. Kilku piłkarzy ofensywnych nie potrafi po prostu wziąć na siebie ciężaru gry : Jirsak, Pietia , Kirm, napastnicy nie mają piłek i tak to jest . Pietia za każdym razem kiedy ma piłkę gra do tyłu, Jirsak zagrywa do najbliższego kolegi tak byleby tylko nie stracić piłki a jak już ma piłkę przy nodze truchta z nią i źle układa się współpraca Jirsaka z Sobolem. Kirm podobnie . To nie chodzi o przygotowanie ich fizyczne bo wszyscy biegają i nie widać jakiegoś zmęczenia i jeśli chodzi o szybkość też wygląda nie najgorzej. Po prostu ktoś musi zagryść zęby i pójść na pełnej szybkości czy spróbować pojedynku jeden na jeden. Skorżę już zostawmy w spokoju...
Kbobt
Member

Od: 01.2010

A ciekawe skąd miał wziąść 3 napastników na Levadie, narysować ?

Oczywiście wszyscy piłkarze są źli i wszystkich zastąpić, pytanie kim Jak wstawią naszych asów z młodej to mamy gwarancje minimum 0-4 w każdym meczu

Pobudka to nie jest CM tylko PRWDZIWE ŻYCIE

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów