|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Podanie za plecy..?
Bezcenne! ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak, na pewno ośmiesza się na boisku bo w lecie ma MŚ.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Strzały celne sztuk : " 1 " .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To było nasze najlepsze 45 minut w tej rundzie...tyle że na gola się nadal nie zanosi:/
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co ten Skorża z tej drużyny zrobił !! DRAMAT!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja bym za Jirsaka wpuścił Mączyńskiego, gorzej od niego na pewno nie zagra
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To co: zaczynamy już wołać o zwolnenie Kasperczaka?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
ja osobiście zauważyłem, że nie gramy już bezmyślnej dzidy do przodu, no, poza Diazem bo on dalej to samo...
![]()
Wisła...Kraków...Biała...Gwiazda
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć , dlaczego Brożek przegrał pojedynek biegowy z bramkarzem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Aż szkoda na to forum juz wchodzic jak widze co tutaj piszecie. Same cwaniaki &rred
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Myślę, że każdy kto liczył na cudowny dotyk Anri Hasperczaka powinien się ocknąć.
Grali padakę i grają nadal. Pytanie czy Henryk da radę wycisnąć coś z tego zespołu.. ![]()
*** Oczywiście, że Widzew Łódź! ***
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Abstrahujac od tego meczu ,zastanawiam sie kto w sobote nam strzeli gola za 3 punkty , moze Ba sie wykuruje bo srodek pola to dramat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I nikt teraz nie powie że to nie wina Skorży
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ja tego braku dzidy do przodu nie zauwazylem, ogladalem jakies 30 minut tej polowy i z 5 takich zagran było, nie tylko Diaza.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
i tak jest lepiej niż z Bełchatowem czy Arką...brakuje im tylko wykończenia akcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W tym meczu przede wszystkim skrzydlowi sa makabryczni. W tej sytuacji ja bym sprobowal przesunac Kirma na lewa pomoc i wpuscil Boguskiego na prawe skrzydlo, bo gdzies ta forme musi zaczac odzyskiwac.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Hristov mnie rozczarowuje Powinien sam znajdować się w sytuacjach groźnych, dogodnych do strzelenia bramki, ewentualnie szukać piłki. A on nic.
I cały czas - brakuje celności podań, spokoju tuż przed polem karnym. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Można spróbować ale nic to pewnie nie da bo to nie problem Jirsaka a całej drużyny, on nawet jakby chciał to nie ma komu zagrać - oprócz do najbliższego partnera.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Diaz akurat próbuje ciągnac gre Wisły do przodu, a niektórzy to nawet dobrze podac nie umieją
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez kpn : 17.03.2010 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Większość tutaj ma już gotowe odpowiedzi:
Wariant 1: przegrywamy, remisujemy - wina Skorży, zniszczył drużyne, zniszczył przygotowania, zniszczył piłkarzy, zniszczy stadion, zniszczył ławke w parku, zniszczył................... Wariant 2: wygrywamy (oby) - cudotwórca Kaserczak wreszcie odmienił tą drużyne po tym co Skorża zepsuł P.S. Jeżeli uważacie że to było najlepsze 45 minut Wisły w tej rundzie to, albo oglądacie pierwszy mecz, albo jesteście aż tak chorzy z nienawiści do Skorży |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Member
Offline |
|
|
Hristow wcale nie tak źle. Walczy mocno i angażuje sie w grę obronną.
Najgroźniejsza akcja rozpoczęla sie od jego świetniego, czystego odbioru. Poza tym nie wiedziałem aby dostał choć jedno dobre podanie w okolicach pola karnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bo jest piłkarzem.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No tak Skorża niszczył swoimi brakami tę drużynę od miesięcy a Wy chcecie ,żeby Anri tylko przyszedł i powiedział ,żeby grali jak Barcelona. Bez jaj!! Przed Heniem i chłopakami ciężka praca ,żeby podźwignąć się z tego dna i zapaści.... Patrząc w jakim stanie jest ta drużyna chyba ostatni Skorżofile właśnie się wieszają na klubowym szaliku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A czyja to wina że tak gramy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tempo jest takie jakby byl styczen ,poczatek przygotowan i pierszy sparing
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Pewnie mnie zjedziecie, ale wydaje mi się że styl gry Wisły trochę się zmienił, choć zdolności zawodników to inna bajka. Zwłaszcza linia pomocy nieźle się przesuwa, raz gra blisko obrońców raz napastników,czasem nawet w linii z nimi. Gra przesunęła się bardziej do przodu i toczy się przez środek, mam takie wrażenie że jest więcej zawodników w polu karnym rywala,a Boczni pomocnicy grają czesto jako napastnicy. I jest to czego mi ostatnio brakowało, czyli krótkich podań za obrońców. Może to styl Lechii wymusza taki styl gry, albo tylko mi się wydaje
![]()
Ostatnio edytowane przez miras108 : 17.03.2010 o godz. 18:23.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kim jest Żirsak? edit: a Frankowski właśnie strzelił Koronie (- nie mogłem się powstrzymać) |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dramat to jest z Ciebie i odp. się już od Skorży . To nie jego wina , że dzisiaj po pierwszej połowie jest 0 - 0 a Wisła gra słabo. Kilku piłkarzy ofensywnych nie potrafi po prostu wziąć na siebie ciężaru gry : Jirsak, Pietia , Kirm, napastnicy nie mają piłek i tak to jest . Pietia za każdym razem kiedy ma piłkę gra do tyłu, Jirsak zagrywa do najbliższego kolegi tak byleby tylko nie stracić piłki a jak już ma piłkę przy nodze truchta z nią i źle układa się współpraca Jirsaka z Sobolem. Kirm podobnie . To nie chodzi o przygotowanie ich fizyczne bo wszyscy biegają i nie widać jakiegoś zmęczenia i jeśli chodzi o szybkość też wygląda nie najgorzej. Po prostu ktoś musi zagryść zęby i pójść na pełnej szybkości czy spróbować pojedynku jeden na jeden. Skorżę już zostawmy w spokoju...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
A ciekawe skąd miał wziąść 3 napastników na Levadie, narysować ?
Oczywiście wszyscy piłkarze są źli i wszystkich zastąpić, pytanie kim Pobudka to nie jest CM tylko PRWDZIWE ŻYCIE |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|