The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2011, 20:01
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Żmijka kiedyś pytała bo miała taką sytuację tylko że z Lechią. i z tego co pamiętam powiedzieli jej ze może wyrobić sobie 2 kartę w Gdańsku.
No nie do końca

Tak czy owak rodzice sa teraz nad morzem, poszli wyrobić KK Lechii (mają Wisły). No i przed nimi stał w kolejce tez gośc od nas, on sie spytał co w związku z tym, że ma KK Wisły. Obsługa go poinformowała, że nie można mieć dwóch KK, ale "w drodze wyjątku" mu wyrobią. Rodzice nic nie powiedzieli, że mają KK Wisły i bez problemu wyrobiono im Lechijne. Także ten system troche o dupe rozbić, bo w żaden sposób nie są w stanie zweryfikowac tego czy ktoś ma inna KK czy nie (rózne systemy operacyjne).
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.08.2011, 21:16
Czyli na dobrą sprawę jeżeli kogoś interesuje tylko piłka to musi mieć 16 kart W Warszawie tak chyba było że mając jedną kartę np. Legii nie można było wyrobić Polonii ale ktoś to zaskarżył i zniesiono ten przepis. (o ile dobrze pamiętam).
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 15.08.2011, 21:38
pewnie mówisz o środzie. Na G raczej nikt się nie czepia o miejsca a na środku to taki mniejszy młyn...
Było,było skarżenie do stewarda malutkiego !!!
"mniejszy młyn" - ciekawe kto ledwo zipioł po 30 min. ...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 15.08.2011, 21:42
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
No nie do końca

Tak czy owak rodzice sa teraz nad morzem, poszli wyrobić KK Lechii (mają Wisły). No i przed nimi stał w kolejce tez gośc od nas, on sie spytał co w związku z tym, że ma KK Wisły. Obsługa go poinformowała, że nie można mieć dwóch KK, ale "w drodze wyjątku" mu wyrobią. Rodzice nic nie powiedzieli, że mają KK Wisły i bez problemu wyrobiono im Lechijne. Także ten system troche o dupe rozbić, bo w żaden sposób nie są w stanie zweryfikowac tego czy ktoś ma inna KK czy nie (rózne systemy operacyjne).
zobaczysz nie długo... robią centralną baze kibiców
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
SimonTSW
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 15.08.2011, 21:47
Orientuje się ktoś ile zostało jeszcze biletów na środowy mecz i mniej więcej na jakie sektory?
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2011, 21:54
licoo napisał(a):Wyświetl post
Nawet z logicznego punktu widzenia, skoro karnet jest na pół roku to skąd mam wiedzieć co w tym czasie stanie się z moją legitymacją? Może ją zgubię, może będę musiał ją oddać bo nie dostanę dyplomu, albo zrezygnuję ze studiów. To nie jest moja własność na pół roku, poza tym jak traci ważność to nigdy nie wiem czy zostanie przedłużona.
No sory, ale nie bardzo rozumiem co byś chciał?

Załóżmy tak: skończyłem liceum, mam legitkę ważną do 30 września, ale nie wybieram się na studia. Więc? Więc zniżka przysługuje mi tylko do 30 września. Po 30 września muszę kupować normalne bilety.

Sądzę, że w klubie tego nie przemyśleli do końca. Ale to nie powinien być duży problem - jak komuś w opisanej wyżej sytuacji, albo analogicznej, to będzie musiał dopłacić różnicę za pozostałe mecze.

Najlepiej niech ktoś, kto w takiej sytuacji jest, zadzwoni do klubu i się zapyta, ew. napisze do nich maila.

bebeto napisał(a):Wyświetl post
Było,było skarżenie do stewarda malutkiego !!!
"mniejszy młyn" - ciekawe kto ledwo zipioł po 30 min. ...
Po raz kolejny - gdzie problem? Z tego co pamiętam, to na C nie ma miejscówek, ale już na reszcie stadionu obowiązują?
.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 15.08.2011, 22:30
palikot napisał(a):Wyświetl post
Czyli mam rozumieć, że jak już scentralizują bazę danych kibiców z KK, to osoba mająca KK dajmy na to GKS Bełchatów nie będzie mogła pójść na mecz Ruchu Chorzów? Nie mówię o fanatykach, bo taki nie pójdzie nawet jakby mu dopłacali, ale o kibicach, którzy traktują mecz jako jeden z elementów rozrywki tak jak teatr, kino, basen i gdy są w innym mieście to po prostu chcą pójść na mecz.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 15.08.2011, 22:49
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Czyli mam rozumieć, że jak już scentralizują bazę danych kibiców z KK, to osoba mająca KK dajmy na to GKS Bełchatów nie będzie mogła pójść na mecz Ruchu Chorzów? Nie mówię o fanatykach, bo taki nie pójdzie nawet jakby mu dopłacali, ale o kibicach, którzy traktują mecz jako jeden z elementów rozrywki tak jak teatr, kino, basen i gdy są w innym mieście to po prostu chcą pójść na mecz.
To akurat zaleta tego pomysłu

ale tak chyba będzie... chcieliście ełuropy to mocie... te karty kibica to debilizm w czystej postaci
- nie można kupic komuś biletu jak sie jej nie ma
- zaraz będziemy przywiązani do jednego stadionu i na zgody nie bedzie można nawet jeździć

SimonTSW napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś ile zostało jeszcze biletów na środowy mecz i mniej więcej na jakie sektory?
G i narożniki, głównie...
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.08.2011 o godz. 22:55.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
krzysiek92
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 15.08.2011, 22:50
SimonTSW napisał(a):Wyświetl post

resztki na E13 i E14 (dosłownie parę z pierwszych rzędow) i chyba narozniki (tez niewiele).
Odpowiedz cytując
Gercu
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.08.2011, 22:51
Albo z jakąkolwiek kartę kibica będzie można wejść na jakikolwiek stadion.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.08.2011, 04:38
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post

Załóżmy tak: skończyłem liceum, mam legitkę ważną do 30 września, ale nie wybieram się na studia. Więc? Więc zniżka przysługuje mi tylko do 30 września. Po 30 września muszę kupować normalne bilety.

Sądzę, że w klubie tego nie przemyśleli do końca. Ale to nie powinien być duży problem - jak komuś w opisanej wyżej sytuacji, albo analogicznej, to będzie musiał dopłacić różnicę za pozostałe mecze.

Najlepiej niech ktoś, kto w takiej sytuacji jest, zadzwoni do klubu i się zapyta, ew. napisze do nich maila.

Po raz kolejny - gdzie problem? Z tego co pamiętam, to na C nie ma miejscówek, ale już na reszcie stadionu obowiązują?
Jemu chodzi o mecze ligowe. To, że na pucharowe musisz płacić już normalnie jest oczywiste, ale jak sprawdzą mu w październiku legitymację przed meczem ligowym, to może nie wejść przez niekompetencję kilku osób.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 16.08.2011, 06:53
palikot napisał(a):Wyświetl post
Centralną Ewidencję Pojazdów i Kierowców też mieli zrobić.
I robią, robią...

Zgodnie z prawem stworzenie takiej bazy musiałoby się odbyć za zgodą zainteresowanych o przetwarzaniu danych.
Ja poza Wisłą Kraków nie dałem prawa innemu podmiotowi do przetwarzania danych jako kibica.
To chyba wiele wyjaśnia, jaką bujdą jest tzw. Centralna Baza..?
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.08.2011, 07:55
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Centralną Ewidencję Pojazdów i Kierowców też mieli zrobić.
I robią, robią...

Zgodnie z prawem stworzenie takiej bazy musiałoby się odbyć za zgodą zainteresowanych o przetwarzaniu danych.
Ja poza Wisłą Kraków nie dałem prawa innemu podmiotowi do przetwarzania danych jako kibica.
To chyba wiele wyjaśnia, jaką bujdą jest tzw. Centralna Baza..?
Łatwo obejść. Ustawę uchwalą o zmianie wzoru karty kibica, każdy będzie musiał wymienić i będą mieć twoją zgodę. Ja liczyłbym raczej na brak pieniędzy. To jedyne co może zatrzymać wprowadzenie Centralnej bazy.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Stary 16.08.2011, 07:59
I oleją te karty i kasę jaką kluby wydały do tej pory na te cele ?
Spokojnie, nikt nie narazi się przed Euro na coś takiego...
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 16.08.2011, 10:19
Panowie takie pytanie technicznie, kumplowi pomylili jedną literkę w nazwisku na bilecie (bez KK), czy może mieć jakieś problemy z wejściem na E jeśli PESEL się zgadza? mam nadzieję że nie trafi na jakiegoś ochroniarza społeczniaka
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 16.08.2011, 10:27
raczej nie aż tak drobiazgowi to raczej nie są
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
rutek
Member

Stary 16.08.2011, 10:38
Dzięki, też mam taką nadzieję że nie będą przeginać z drobiazgowością
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.08.2011, 10:45
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post

Według mnie to jest chore. A dlaczego? Bilet jest imienny, ty w kasie żeby dostać zniżkę musisz pokazać legitkę. Biletu nie możesz przekazać innej osobie a i tak sprawdzają legitymacje.

Druga sytuacja, karnet to jeden bilet na całą rundę, karnet to nie 12 biletów, tylko wejściówka na 12 meczy. Jeśli przysługuje ci zniżka w momencie zakupu to ją masz, jak zniżka może być powiązana z datą wydarzenia to tego nie rozumiem. Miałeś zniżkę, skorzystałeś z niej i tyle. Dodatkowo klub pisze o tym na swoim oficjalnym FB a później się wypiera.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
mc-money
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 16.08.2011, 11:04
Wiadomość z ostatniej chwili!
Podobno zostały już tylko bilety na F (rodzinny)!
Kumpel idzie pierwszy raz na mecz (16 lat) i cośtam mi mówił przez telefeon, że pozwolili jakoś sprzedawać cz coś, ale nie wiem dokładnie^^ W każdym razie, zostały tylko na F podobno.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Stary 16.08.2011, 11:07
odnośnie pytań o KK. Dzwoniłem do strefy kibica i dowiedziałem się, że można mieć wyrobioną KK w każdym klubie w Polsce...
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.08.2011, 11:22
Prosty przyklad:
Jestes kibicem Wisly pracujacym we Wroclawiu, masz karnet na Wisle ale chodzisz tez na Slaska, chcac nie chcac musisz miec 2 karty kibica, wiec logicznym jest, ze mozesz wyrobic w kazdym klubie KK
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 16.08.2011, 11:30
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Według mnie to jest chore. A dlaczego? Bilet jest imienny, ty w kasie żeby dostać zniżkę musisz pokazać legitkę. Biletu nie możesz przekazać innej osobie a i tak sprawdzają legitymacje.

Druga sytuacja, karnet to jeden bilet na całą rundę, karnet to nie 12 biletów, tylko wejściówka na 12 meczy. Jeśli przysługuje ci zniżka w momencie zakupu to ją masz, jak zniżka może być powiązana z datą wydarzenia to tego nie rozumiem. Miałeś zniżkę, skorzystałeś z niej i tyle. Dodatkowo klub pisze o tym na swoim oficjalnym FB a później się wypiera.
Nie krytykuj stale
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 16.08.2011, 12:38
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
I oleją te karty i kasę jaką kluby wydały do tej pory na te cele ?
Spokojnie, nikt nie narazi się przed Euro na coś takiego...
karta jest wazna do 2013. potem wyrabiamy od nowa... pewnie w tej "ulepszonej wersji"

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
nicolas
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.08.2011, 15:10
Właśnie kupiłem na E24 po niższej cenie z uwagi na ograniczoną widoczność Ale z tego co kojarzę i patrzyłem jak byłem na stadionie, to nie wyobrażam sobie, jak tam gdziekolwiek może być ograniczona widoczność. Wie ktoś co tam może przeszkadzać?
Odpowiedz cytując
rainha
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.08.2011, 15:50
nicolas napisał(a):Wyświetl post
Właśnie kupiłem na E24 po niższej cenie z uwagi na ograniczoną widoczność Ale z tego co kojarzę i patrzyłem jak byłem na stadionie, to nie wyobrażam sobie, jak tam gdziekolwiek może być ograniczona widoczność. Wie ktoś co tam może przeszkadzać?
Zależy który masz rząd. Jak wcześniej mi odpowiedziano na E24 zasłaniają się telebimy i nie widać tego z drugiej strony. Ja mam w rzędzie 22 i chyba też będzie zasłaniać a zniżki żadnej nie dostałem. Nie wiecie od którego rzędu jest odczuwalne to zasłonięcie?
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób.
Kraków to nasz gród,

Wisełko naprzód!
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.08.2011, 15:54
Teraz tez takie pytanie. Skoro APOEL-u przyjezdza 600 osob a nie wspominane wczesniej 1500 to ciekawe czy istnieje mozliwosc aby klub tak jak w meczu z Litexem udostepnil nam dodatkowo sektor G4.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 16.08.2011 o godz. 15:57.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 16.08.2011, 15:59
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo klub pisze o tym na swoim oficjalnym FB a później się wypiera.
Nie klub się wypiera tylko wg mojej opinii do władających ochroną nie dociera albo nie chce dotrzeć bądź co gorsza robią co chcą.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 16.08.2011, 16:01
PvD napisał(a):Wyświetl post
Nie klub się wypiera tylko wg mojej opinii do władających ochroną nie dociera albo nie chce dotrzeć bądź co gorsza robią co chcą.
no nie do końca. zobacz na stronę oficjalną i jest wyraźnie napisane że przy wejściu MUSISZ mieć legitymację która uprawnia do zniżki. zarówno przy biletach jak i karnecie. więc to raczej kretyństwo pracujących w klubie a nie ochrony
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 16.08.2011, 16:05
no nie do końca. zobacz na stronę oficjalną i jest wyraźnie napisane że przy wejściu MUSISZ mieć legitymację która uprawnia do zniżki. zarówno przy biletach jak i karnecie. więc to raczej kretyństwo pracujących w klubie a nie ochrony
w takim razie
podzielam zdanie, że przy karnetach takiego zapisu nie powinno być
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 16.08.2011, 16:14
Legitymację, która poświadcza, że miałeś prawo do ulgi w dniu zakupu karnetu. Problem jest taki, że legitymacje studenckie trzeba oddać jak się kończy studia, ale jak wiemy mało kto tak robi.

W zeszłym roku moja legitymacja i status studenta wygasł z końcem marca, ale wchodziłem na mecze bez problemu (2x musiałem ją pokazać - w jakoś na przełomie kwietnia i maja i na ostatnim meczu z Polonią) - status studenta miałem gdy kupowałem karnet.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów