|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Marsz po bilety we wtorek wszyscy zainteresowani, w środę ma być komplet i kocioł przez 90 minut! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W niedzielę koło koło 11 dzwoniłem do WŚ i powiedziano mi, że na C zostało około 20-30 biletów. Zebrałem się szybko i udało mi się nabyć bilet. Aha, pani mówiła że na G jest jeszcze sporo wolnych miejsc.
Jeśli nie ma informacji na oficjalnej o końcu biletów, trzeba przyjmować że nie sprzedali wszystkiego i we wtorek rano uderzać na Reymonta. Ile by tego nie zostało, nie jest tego wiele. W poniedziałek się na pewno nigdzie nie dodzwonicie. Pomyślcie, jakby ktoś wtedy w klubie siedział na 'infolinii', mógłby od razu bilety sprzedawać. A ustawowo wolny dzień jest więc.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Drodzy forumowicze, a ja mam do Was takie pytanie... Wie ktoś, czy można oddać bilet do kasy ze zwrotem pieniędzy (opcja lepsza) , lub przedrukować go na inne nazwisko (opcja gorsza) ? Kumpel ma ten problem, że zmarł mu ktoś z rodziny, i musi odpuścić sobie mecz, i poprosił bym spróbował mu w związku z tym biletem pomóc... Próbował ktoś kiedyś oddać/przedrukować bilet?
PS. Bez głupich komentarzy typu "możesz sobie zadzwonić przecież" - nie, nie mogę, dzisiaj mamy wszak święto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie da rady wejść. Na Zagłebie sprawdzali jak nigdy chyba. Legitymacje, KK, i dowód. To jakaś masakra bo ochroniarzowi zdjęcie się nie podobało. Także z wchodzeniem na stadion posiadając bilet na nie swoje dane nie wejdziesz na 80%
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
też trzeba mieć trochę sprytu i przypatrzeć się gdzie sprawdzając, poczekać na większy tłum zeby nie wchodzić gdy maja dużo czasu na wszystko. jednak wiadomo zawsze jest ryzyko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Trochę to dziwne, że na mecz trzeba nosić KK dowód i jeszcze legitymację, mnie na Zagłębiu sprawdzali legitymację bo mam ulgowy karnet, ale przecież liczy się zniżka w momencie zakupu, więc nie wiem po co i czy nie dałoby się tego ograniczyć. Chyba po to są karty kibica, żeby wszystko było sprawdzone wcześniej, czy mam zniżkę itepe, żeby na mecz wejście jedynie z KK na której przecież jest zdjęcie i powinno byc głównym sposobem na sprawdzenie czy wchodzi dana osoba ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam ulgowy karnet, wchodzilem na C4 przed meczem 2min i nic nie sprawdzali. Tylko przyłożylem karte i przeszedłem. Nawet cieć mnie nie wymacał prawie w ogóle, zupełnie inaczej niż zwykle. Chociaż może tak trafiłem...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jam mam takie pytanie miałem karnet naklejony na kartę kibica i niestety dane z karnetu się zdarły został tylko napis karne jesień, numer sektora i data wie ktoś czy muszę iśc do strefy kibica czy będę mógł wchodzić na ten karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie. Ile biletów można kupić na 1 KK ? Czy każdy kto chce kupić bilet musi mieć wyrobioną KK ?
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na 1 KK możesz dostać jedną wejściówkę na dany mecz. Możesz nabić 2 mecze (np. Wisła-Zagłębie i Wisła-Apoel) lub też cały karnet (czyli 9 meczy).
Na Ligę Mistrzów i Ligę Europejską nie potrzebujesz KK, bo organizatorem jest UEFA. Na ligę natomiast KK musisz mieć. Pozdrawiam ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
do zakupu biletu nie potrzebujesz KK wystarczy tylko: imię, nazwisko i pesel danej osoby jednak przy wejściu na mecz osoba wraz z biletem musi okazać KK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Niech mi ktoś powie - czy można posiadać karty kibica dwóch różnych klubów ? Mieszkam w łódzkim i czasem jeżdżę na mecze GKSu, dzisiaj chciałem jechać zobaczyć mecz z Lechem, ale jak to wykluczy możliwość wejścia na R22 to podziękuję
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki
Czyli bilety dla znajomych mogę kupić bez problemu, ale aby mogli oni wejść na stadion muszą mieć KK tak ?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na LM nie trzeba miec KK, na lige tak.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podziękował.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
podbijam, bo też jestem ciekawy, chciałem się przejechać na mecz Śląska, ale nie wiem właśnie jak tam jest z KK i ile trwa jej wyrobienie i czy w ogóle można mieć KK dwóch różnych klubów
Ostatnio edytowane przez luki : 15.08.2011 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam szybkie pytanko. czy ktoś się orientuje czy jutro kasy są otwierane jak zwykle o 11 ? czy wcześniej, próbuję znaleźć info o innej godz otwarcia ale nic nie widzę...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
- poniedziałek – piątek godz. 11:00-20:00
- sobota – niedziela, godz. 10:00-16:00 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Luki dzięki wielkie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Żmijka kiedyś pytała bo miała taką sytuację tylko że z Lechią. i z tego co pamiętam powiedzieli jej ze może wyrobić sobie 2 kartę w Gdańsku. co do tej naklejki: logicznie myśląc to zgadzam się z Tobą w 100% ale sam wiesz że w naszym klubie tacy ludzie nie pracują. bo przecież kupując bilet musisz mieć ze sobą potwierdzenie bo kretyn w kamizelce na trybunie nie będzie wiedział gdzie Twoje miejsce (taka odpowiedź z klubu) więc podobnie może być z karnetem bo to na naklejce masz napisane swoje miejsce. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przed kupnem karnetu pisałem do klubu w sprawie legitymacji. Odpowiedzieli, że liczy się zniżka w dniu zakupu i później nie trzeba legitymacji okazywać. A jednak na meczu z Zagłębiem sprawdzali, próbowałem to pani wytłumaczyć i nie dało rady wejść do puki nie pokazałem jej tej legitymacji. Teraz spoko, ale co jak we wrześniu będę musiał oddać legitymację, jak zapewne wielu innych kibiców?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie o to właśnie mi chodzi na następny mecz ligowy idę bez legitymacji i będę dyskutował do skutku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a wiesz co jest najśmieszniejsze że tak jak piszesz klub napisał OFICJALNIE na FB.
a teraz wejdź na główną stronę i co piszą: Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion. i pytanie czy w tym klubie pracują KRETYNI. przecież za coś takiego cały marketing powinien zostać wyjebany na zbity pysk. jedni swoje drudzy swoje. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nawet z logicznego punktu widzenia, skoro karnet jest na pół roku to skąd mam wiedzieć co w tym czasie stanie się z moją legitymacją? Może ją zgubię, może będę musiał ją oddać bo nie dostanę dyplomu, albo zrezygnuję ze studiów. To nie jest moja własność na pół roku, poza tym jak traci ważność to nigdy nie wiem czy zostanie przedłużona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Czy orientuje sie ktos czy mozna wymienic biltet? mam na g a zawsze chodze na C, ale akurat kupowala mi osoba ktora za bardzo nie orientowala sie w tych sprawach...
A kolejne pytanie czy na G jest jak na C czy walacza o swoje miejsca? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
wychodzi brak profesjonalizmu u pewnych osób w klubie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie mówisz o środzie. Na G raczej nikt się nie czepia o miejsca a na środku to taki mniejszy młyn...
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Litexie na G raczej siadali na swoich miejscach ludzie z tego co widziałem, na lidze raczej nie.
|
|
|