The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2011, 23:18
mc-money napisał(a):Wyświetl post
Jutro nie będzie można kupić biletów, bo jest jakieś tam święto.

tak na wszelki wypadek, bo jutro posypią się żale, że nie kupili. Niektórzy nie czytają oficjalna a później płaczą.
Nie "jakieś tam święto" tylko Święto Wojska Polskiego oraz Wniebowzięcie NMP.

Marsz po bilety we wtorek wszyscy zainteresowani, w środę ma być komplet i kocioł przez 90 minut!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.08.2011, 00:18
W niedzielę koło koło 11 dzwoniłem do WŚ i powiedziano mi, że na C zostało około 20-30 biletów. Zebrałem się szybko i udało mi się nabyć bilet. Aha, pani mówiła że na G jest jeszcze sporo wolnych miejsc.

Jeśli nie ma informacji na oficjalnej o końcu biletów, trzeba przyjmować że nie sprzedali wszystkiego i we wtorek rano uderzać na Reymonta. Ile by tego nie zostało, nie jest tego wiele.

W poniedziałek się na pewno nigdzie nie dodzwonicie. Pomyślcie, jakby ktoś wtedy w klubie siedział na 'infolinii', mógłby od razu bilety sprzedawać. A ustawowo wolny dzień jest więc..
Odpowiedz cytując
Endrju
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 15.08.2011, 09:02
Drodzy forumowicze, a ja mam do Was takie pytanie... Wie ktoś, czy można oddać bilet do kasy ze zwrotem pieniędzy (opcja lepsza) , lub przedrukować go na inne nazwisko (opcja gorsza) ? Kumpel ma ten problem, że zmarł mu ktoś z rodziny, i musi odpuścić sobie mecz, i poprosił bym spróbował mu w związku z tym biletem pomóc... Próbował ktoś kiedyś oddać/przedrukować bilet?

PS. Bez głupich komentarzy typu "możesz sobie zadzwonić przecież" - nie, nie mogę, dzisiaj mamy wszak święto.
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.08.2011, 09:27
Endrju napisał(a):Wyświetl post
Drodzy forumowicze, a ja mam do Was takie pytanie... Wie ktoś, czy można oddać bilet do kasy ze zwrotem pieniędzy (opcja lepsza) , lub przedrukować go na inne nazwisko (opcja gorsza) ? Kumpel ma ten problem, że zmarł mu ktoś z rodziny, i musi odpuścić sobie mecz, i poprosił bym spróbował mu w związku z tym biletem pomóc... Próbował ktoś kiedyś oddać/przedrukować bilet?

PS. Bez głupich komentarzy typu "możesz sobie zadzwonić przecież" - nie, nie mogę, dzisiaj mamy wszak święto.
Bilet możesz zwrócić jedynie w dniu zakupu a możliwości przedrukowania na inne nazwisko niestety nie wprowadzili
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2011, 11:41
Endrju napisał(a):Wyświetl post

Jest jeszcze możliwość, spróbować sprzedać komuś bilet np. po niższej cenie (zawsze jest możliwość, że ta osoba nie wejdzie).
Odpowiedz cytując
power1928
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2011, 13:03
Nie da rady wejść. Na Zagłebie sprawdzali jak nigdy chyba. Legitymacje, KK, i dowód. To jakaś masakra bo ochroniarzowi zdjęcie się nie podobało. Także z wchodzeniem na stadion posiadając bilet na nie swoje dane nie wejdziesz na 80%
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.08.2011, 13:07
power1928 napisał(a):Wyświetl post
Nie da rady wejść. Na Zagłebie sprawdzali jak nigdy chyba. Legitymacje, KK, i dowód. To jakaś masakra bo ochroniarzowi zdjęcie się nie podobało. Także z wchodzeniem na stadion posiadając bilet na nie swoje dane nie wejdziesz na 80%
ja w sobotę wchodziłem na karnet kumpla, i 0 problemów.
też trzeba mieć trochę sprytu i przypatrzeć się gdzie sprawdzając, poczekać na większy tłum zeby nie wchodzić gdy maja dużo czasu na wszystko. jednak wiadomo zawsze jest ryzyko.
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2011, 13:26
Trochę to dziwne, że na mecz trzeba nosić KK dowód i jeszcze legitymację, mnie na Zagłębiu sprawdzali legitymację bo mam ulgowy karnet, ale przecież liczy się zniżka w momencie zakupu, więc nie wiem po co i czy nie dałoby się tego ograniczyć. Chyba po to są karty kibica, żeby wszystko było sprawdzone wcześniej, czy mam zniżkę itepe, żeby na mecz wejście jedynie z KK na której przecież jest zdjęcie i powinno byc głównym sposobem na sprawdzenie czy wchodzi dana osoba ;/
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Stary 15.08.2011, 13:33
ja mam ulgowy karnet, wchodzilem na C4 przed meczem 2min i nic nie sprawdzali. Tylko przyłożylem karte i przeszedłem. Nawet cieć mnie nie wymacał prawie w ogóle, zupełnie inaczej niż zwykle. Chociaż może tak trafiłem...
Odpowiedz cytując
michal1994
Junior Member

Stary 15.08.2011, 13:34
jam mam takie pytanie miałem karnet naklejony na kartę kibica i niestety dane z karnetu się zdarły został tylko napis karne jesień, numer sektora i data wie ktoś czy muszę iśc do strefy kibica czy będę mógł wchodzić na ten karnet
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 15.08.2011, 13:42
Mam pytanie. Ile biletów można kupić na 1 KK ? Czy każdy kto chce kupić bilet musi mieć wyrobioną KK ?
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 15.08.2011, 13:48
Na 1 KK możesz dostać jedną wejściówkę na dany mecz. Możesz nabić 2 mecze (np. Wisła-Zagłębie i Wisła-Apoel) lub też cały karnet (czyli 9 meczy).

Na Ligę Mistrzów i Ligę Europejską nie potrzebujesz KK, bo organizatorem jest UEFA. Na ligę natomiast KK musisz mieć.

Pozdrawiam
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
krzysiek92
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 15.08.2011, 13:49
do zakupu biletu nie potrzebujesz KK wystarczy tylko: imię, nazwisko i pesel danej osoby jednak przy wejściu na mecz osoba wraz z biletem musi okazać KK
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.08.2011, 13:51
Niech mi ktoś powie - czy można posiadać karty kibica dwóch różnych klubów ? Mieszkam w łódzkim i czasem jeżdżę na mecze GKSu, dzisiaj chciałem jechać zobaczyć mecz z Lechem, ale jak to wykluczy możliwość wejścia na R22 to podziękuję
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 15.08.2011, 13:55
Dzięki Czyli bilety dla znajomych mogę kupić bez problemu, ale aby mogli oni wejść na stadion muszą mieć KK tak ?
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Stary 15.08.2011, 13:57
Na LM nie trzeba miec KK, na lige tak.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Stary 15.08.2011, 14:14
Podziękował.
Odpowiedz cytując
luki
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.08.2011, 14:34
michal1994 napisał(a):Wyświetl post
jam mam takie pytanie miałem karnet naklejony na kartę kibica i niestety dane z karnetu się zdarły został tylko napis karne jesień, numer sektora i data wie ktoś czy muszę iśc do strefy kibica czy będę mógł wchodzić na ten karnet
Spokojnie będziesz mógł, karnet masz nabity na KK, a ta naklejka to tylko naklejka, która informuje Cię , na jaki masz sektor itp. Także tą naklejkę możesz sobie nawet całą zdrapać, ona nie jest istotna
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post

a tak z innej beczki, jesli bylo to sory nie widzialem... co w wypadku gdybym chcial jechac np na Lechie, slyszalem ze KK mozna miec tylko w 1 klubie, wiec jak kupie bilet na Lechie?
podbijam, bo też jestem ciekawy, chciałem się przejechać na mecz Śląska, ale nie wiem właśnie jak tam jest z KK i ile trwa jej wyrobienie i czy w ogóle można mieć KK dwóch różnych klubów
Ostatnio edytowane przez luki : 15.08.2011 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Stary 15.08.2011, 15:16
ja mam szybkie pytanko. czy ktoś się orientuje czy jutro kasy są otwierane jak zwykle o 11 ? czy wcześniej, próbuję znaleźć info o innej godz otwarcia ale nic nie widzę...
Odpowiedz cytując
koniukrk
Member

Od: 07.2011

Stary 15.08.2011, 15:32
- poniedziałek – piątek godz. 11:00-20:00
- sobota – niedziela, godz. 10:00-16:00
Odpowiedz cytując
michal1994
Junior Member

Stary 15.08.2011, 17:09
Luki dzięki wielkie
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.08.2011, 17:23
luki napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie będziesz mógł, karnet masz nabity na KK, a ta naklejka to tylko naklejka, która informuje Cię , na jaki masz sektor itp. Także tą naklejkę możesz sobie nawet całą zdrapać, ona nie jest istotna

podbijam, bo też jestem ciekawy, chciałem się przejechać na mecz Śląska, ale nie wiem właśnie jak tam jest z KK i ile trwa jej wyrobienie i czy w ogóle można mieć KK dwóch różnych klubów

Żmijka kiedyś pytała bo miała taką sytuację tylko że z Lechią. i z tego co pamiętam powiedzieli jej ze może wyrobić sobie 2 kartę w Gdańsku.

co do tej naklejki:
logicznie myśląc to zgadzam się z Tobą w 100% ale sam wiesz że w naszym klubie tacy ludzie nie pracują. bo przecież kupując bilet musisz mieć ze sobą potwierdzenie bo kretyn w kamizelce na trybunie nie będzie wiedział gdzie Twoje miejsce (taka odpowiedź z klubu) więc podobnie może być z karnetem bo to na naklejce masz napisane swoje miejsce.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.08.2011, 17:54
Przed kupnem karnetu pisałem do klubu w sprawie legitymacji. Odpowiedzieli, że liczy się zniżka w dniu zakupu i później nie trzeba legitymacji okazywać. A jednak na meczu z Zagłębiem sprawdzali, próbowałem to pani wytłumaczyć i nie dało rady wejść do puki nie pokazałem jej tej legitymacji. Teraz spoko, ale co jak we wrześniu będę musiał oddać legitymację, jak zapewne wielu innych kibiców?
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 15.08.2011, 17:59
Dokładnie o to właśnie mi chodzi na następny mecz ligowy idę bez legitymacji i będę dyskutował do skutku
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 15.08.2011, 18:02
a wiesz co jest najśmieszniejsze że tak jak piszesz klub napisał OFICJALNIE na FB.

a teraz wejdź na główną stronę i co piszą:
Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu, jak i przy wejściu na stadion.

i pytanie czy w tym klubie pracują KRETYNI. przecież za coś takiego cały marketing powinien zostać wyjebany na zbity pysk. jedni swoje drudzy swoje.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.08.2011, 18:20
Nawet z logicznego punktu widzenia, skoro karnet jest na pół roku to skąd mam wiedzieć co w tym czasie stanie się z moją legitymacją? Może ją zgubię, może będę musiał ją oddać bo nie dostanę dyplomu, albo zrezygnuję ze studiów. To nie jest moja własność na pół roku, poza tym jak traci ważność to nigdy nie wiem czy zostanie przedłużona.
Odpowiedz cytując
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 15.08.2011, 18:43
Czy orientuje sie ktos czy mozna wymienic biltet? mam na g a zawsze chodze na C, ale akurat kupowala mi osoba ktora za bardzo nie orientowala sie w tych sprawach...
A kolejne pytanie czy na G jest jak na C czy walacza o swoje miejsca?
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.08.2011, 18:49
wychodzi brak profesjonalizmu u pewnych osób w klubie
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 15.08.2011, 18:50
pewnie mówisz o środzie. Na G raczej nikt się nie czepia o miejsca a na środku to taki mniejszy młyn...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Stary 15.08.2011, 19:27
Na Litexie na G raczej siadali na swoich miejscach ludzie z tego co widziałem, na lidze raczej nie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów