|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() Tak czy owak rodzice sa teraz nad morzem, poszli wyrobić KK Lechii (mają Wisły). No i przed nimi stał w kolejce tez gośc od nas, on sie spytał co w związku z tym, że ma KK Wisły. Obsługa go poinformowała, że nie można mieć dwóch KK, ale "w drodze wyjątku" mu wyrobią. Rodzice nic nie powiedzieli, że mają KK Wisły i bez problemu wyrobiono im Lechijne. Także ten system troche o dupe rozbić, bo w żaden sposób nie są w stanie zweryfikowac tego czy ktoś ma inna KK czy nie (rózne systemy operacyjne). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czyli na dobrą sprawę jeżeli kogoś interesuje tylko piłka to musi mieć 16 kart
W Warszawie tak chyba było że mając jedną kartę np. Legii nie można było wyrobić Polonii ale ktoś to zaskarżył i zniesiono ten przepis. (o ile dobrze pamiętam).![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
"mniejszy młyn" - ciekawe kto ledwo zipioł po 30 min. ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś ile zostało jeszcze biletów na środowy mecz i mniej więcej na jakie sektory?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Załóżmy tak: skończyłem liceum, mam legitkę ważną do 30 września, ale nie wybieram się na studia. Więc? Więc zniżka przysługuje mi tylko do 30 września. Po 30 września muszę kupować normalne bilety. Sądzę, że w klubie tego nie przemyśleli do końca. Ale to nie powinien być duży problem - jak komuś w opisanej wyżej sytuacji, albo analogicznej, to będzie musiał dopłacić różnicę za pozostałe mecze. Najlepiej niech ktoś, kto w takiej sytuacji jest, zadzwoni do klubu i się zapyta, ew. napisze do nich maila. Po raz kolejny - gdzie problem? Z tego co pamiętam, to na C nie ma miejscówek, ale już na reszcie stadionu obowiązują? ![]() .
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czyli mam rozumieć, że jak już scentralizują bazę danych kibiców z KK, to osoba mająca KK dajmy na to GKS Bełchatów nie będzie mogła pójść na mecz Ruchu Chorzów? Nie mówię o fanatykach, bo taki nie pójdzie nawet jakby mu dopłacali, ale o kibicach, którzy traktują mecz jako jeden z elementów rozrywki tak jak teatr, kino, basen i gdy są w innym mieście to po prostu chcą pójść na mecz.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale tak chyba będzie... chcieliście ełuropy to mocie... te karty kibica to debilizm w czystej postaci - nie można kupic komuś biletu jak sie jej nie ma - zaraz będziemy przywiązani do jednego stadionu i na zgody nie bedzie można nawet jeździć G i narożniki, głównie...
Ostatnio edytowane przez palikot : 15.08.2011 o godz. 22:55.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
resztki na E13 i E14 (dosłownie parę z pierwszych rzędow) i chyba narozniki (tez niewiele). |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Albo z jakąkolwiek kartę kibica będzie można wejść na jakikolwiek stadion.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Centralną Ewidencję Pojazdów i Kierowców też mieli zrobić.
I robią, robią... Zgodnie z prawem stworzenie takiej bazy musiałoby się odbyć za zgodą zainteresowanych o przetwarzaniu danych. Ja poza Wisłą Kraków nie dałem prawa innemu podmiotowi do przetwarzania danych jako kibica. To chyba wiele wyjaśnia, jaką bujdą jest tzw. Centralna Baza..? ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I oleją te karty i kasę jaką kluby wydały do tej pory na te cele
Spokojnie, nikt nie narazi się przed Euro na coś takiego... ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Panowie takie pytanie technicznie, kumplowi pomylili jedną literkę w nazwisku na bilecie (bez KK), czy może mieć jakieś problemy z wejściem na E jeśli PESEL się zgadza? mam nadzieję że nie trafi na jakiegoś ochroniarza społeczniaka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
raczej nie aż tak drobiazgowi to raczej nie są
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki, też mam taką nadzieję że nie będą przeginać z drobiazgowością
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Druga sytuacja, karnet to jeden bilet na całą rundę, karnet to nie 12 biletów, tylko wejściówka na 12 meczy. Jeśli przysługuje ci zniżka w momencie zakupu to ją masz, jak zniżka może być powiązana z datą wydarzenia to tego nie rozumiem. Miałeś zniżkę, skorzystałeś z niej i tyle. Dodatkowo klub pisze o tym na swoim oficjalnym FB a później się wypiera. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wiadomość z ostatniej chwili!
Podobno zostały już tylko bilety na F (rodzinny)! Kumpel idzie pierwszy raz na mecz (16 lat) i cośtam mi mówił przez telefeon, że pozwolili jakoś sprzedawać cz coś, ale nie wiem dokładnie^^ W każdym razie, zostały tylko na F podobno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
odnośnie pytań o KK. Dzwoniłem do strefy kibica i dowiedziałem się, że można mieć wyrobioną KK w każdym klubie w Polsce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Prosty przyklad:
Jestes kibicem Wisly pracujacym we Wroclawiu, masz karnet na Wisle ale chodzisz tez na Slaska, chcac nie chcac musisz miec 2 karty kibica, wiec logicznym jest, ze mozesz wyrobic w kazdym klubie KK ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
karta jest wazna do 2013. potem wyrabiamy od nowa... pewnie w tej "ulepszonej wersji"
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Właśnie kupiłem na E24 po niższej cenie z uwagi na ograniczoną widoczność
Ale z tego co kojarzę i patrzyłem jak byłem na stadionie, to nie wyobrażam sobie, jak tam gdziekolwiek może być ograniczona widoczność. Wie ktoś co tam może przeszkadzać? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Zależy który masz rząd. Jak wcześniej mi odpowiedziano na E24 zasłaniają się telebimy i nie widać tego z drugiej strony. Ja mam w rzędzie 22 i chyba też będzie zasłaniać a zniżki żadnej nie dostałem. Nie wiecie od którego rzędu jest odczuwalne to zasłonięcie?
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Teraz tez takie pytanie. Skoro APOEL-u przyjezdza 600 osob a nie wspominane wczesniej 1500 to ciekawe czy istnieje mozliwosc aby klub tak jak w meczu z Litexem udostepnil nam dodatkowo sektor G4.
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 16.08.2011 o godz. 15:57.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie klub się wypiera tylko wg mojej opinii do władających ochroną nie dociera albo nie chce dotrzeć bądź co gorsza robią co chcą.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no nie do końca. zobacz na stronę oficjalną i jest wyraźnie napisane że przy wejściu MUSISZ mieć legitymację która uprawnia do zniżki. zarówno przy biletach jak i karnecie. więc to raczej kretyństwo pracujących w klubie a nie ochrony
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
podzielam zdanie, że przy karnetach takiego zapisu nie powinno być ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
W zeszłym roku moja legitymacja i status studenta wygasł z końcem marca, ale wchodziłem na mecze bez problemu (2x musiałem ją pokazać - w jakoś na przełomie kwietnia i maja i na ostatnim meczu z Polonią) - status studenta miałem gdy kupowałem karnet. ![]() |
|
|