The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2011, 19:22
http://wadowice24.pl/wasze-artykuly/3813 ciekawa przygoda
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
nosu
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 20.12.2011, 22:01
Kolega prosił przekazac:

Pewna ekipa niestety wykruszyła mu się do domu i jest w stanie odstąpic domek na sylwestra w terminie 28.12 - 02.01 w Bieszczadach dla ~14 osób.

Więcej informacji na PW.
wierność
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.12.2011, 22:05
witam ;] słyszeliście coś może o słowackiej Oscadnicy. Wybieramy sie tam ekipom ale szczerze powiedziawszy w ciemno, tzn mamy domek ale nikt tam jeszcze z nas nie był. Dzieki za odp ;]
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 14.01.2012, 20:08
Był ktoś na Maderze? Są bezpośrednie loty na tą wyspę czy z przesiadką, bo różne informacje znalazłem w internecie. Oczywiście z Okęcia.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.01.2012, 20:43
Mimo, że zimo aura na polu to mam pytanie co do wakacji. Planuje jechac w Sudety. Gdzie polecacie zaplanowac nocleg zeby bylo blisko do jakis atrakcji( nie interesuje mnie tylko chodzenie po górach), co warto zobaczyc? A jesli macie namairy na jakies noclegi sprawdzone to bede wdzieczny. Jedziemy w 4 osoby. Pozdrawiam
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.01.2012, 21:04
eloo, Wybieram sie do Belgii za ponad miesiac dni ... do Brukseli i Liege tez odwiedze hehe polecicie jakis hotelik ,bary puby, parki, centra handlowe i dyskoteki w stolicy ?ogolnie cos ciekawego (sory za brak polskich znakow)
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 14.01.2012, 21:59
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Był ktoś na Maderze? Są bezpośrednie loty na tą wyspę czy z przesiadką, bo różne informacje znalazłem w internecie. Oczywiście z Okęcia.
Ciotka leciała tam z wujkiem. Bodajże Pyrzowice..
Odpowiedz cytując
KLEPARZ
Member

Od: 12.2008

Stary 28.01.2012, 16:55
Wakacje planuje spędzić w Bieszczadach. Wstępnie chyba w Polańczyku, możecie polecić jakieś sprawdzone noclegi ? atrakcje ?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez KLEPARZ : 28.01.2012 o godz. 20:52.

Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.02.2012, 19:54
Cześć. Szukam jakiegoś fajnego noclegu w Gdańsku. Chcę się wybrać na weekend majowy. Może ktoś coś fajnego polecić? Pozdrawiam!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 05.02.2012, 21:20
Siema,
jest opcja na tanie noclegi (ale nietestowana), w wielu miejscach w PL. Oferuje je... poczta
http://www.poczta-polska.pl/wypoczynek/wszystkie.html obadajcie sobie
marian3a
W Belgii polecam Brugię i Antwerpię. Sam nie byłem, ale wiele osób mówi też, że fajne są Gent i Dinant-zamek nad rzeką, w lecie można było sobie przepłynąć kajakiem, teraz jest trochę za zimno. W Antwerpii 'handel' masz na Meir - nie ma takiej typowej 'galerii'. Kluby w Antwerpii to np. Cafe d'Anvers, w samym środku Schipperskwartier (dzielnicy czerwonych latarni ). Jest też Red&Blue, ale tam jest gejowsko, choć są dni, kiedy są normalne imprezy. Do tego studencki Ossenmarkt. Jest jeszcze jeden, ale cholera zapomniałem nazwy, do tego jest dość daleko od centrum. Nie wiem jaki masz środek lokomocji itd., ale jak masz jakieś pytania co do Belgii, to pisz na PW (albo jak tutaj, to chociaż daj znak na PW, bo nie śledzę tego tematu tak dokładnie).
Odpowiedz cytując
majson
Member

Od: 12.2006

Stary 26.02.2012, 22:58
pewnie to pytanie już było,ale mimo to powtórzę je . Potrzebuje jaki s namiar do fajnych tanich noclegów w Zakopanem. Jak ktoś jest coś w stanie polecić to będę wdzięczny.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.02.2012, 23:49
3 km przed Zakopanem w poblizu stacji orlenu jest zajazd camping HARENDA posiada przytulne 2-3 osobowe pokoje po przystepnych cenach.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.02.2012, 13:34
majson napisał(a):Wyświetl post
pewnie to pytanie już było,ale mimo to powtórzę je . Potrzebuje jaki s namiar do fajnych tanich noclegów w Zakopanem. Jak ktoś jest coś w stanie polecić to będę wdzięczny.
http://www.umoniki-zakopane.pl/
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 02.03.2012, 22:20
Witam słyszałem że można nieźle pokombinowac i tanimi liniami loniczymi za mała kase latac. Próbował ktos tak np do Paryza? Bo chcialbym dziewczynie niespodzianke zrobic i np w weekend majowy na 3 dni cos takiego rozkminic byłby w stanie ktos cos doradzic z noclegiem?
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 02.03.2012, 23:18
Ty nie masz biletu do Francji, ani powrotnego, a o noclegu myślisz już ?

Pierw bilet załatw, nocleg to najmniejszy problem - w akademikach ichniejszych można spać.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 08.03.2012, 18:15
Planuje jednodniowy wypad do Wrocławia z paczką przyjaciół. Prosze o jakieś wskazówki: czy jeździć autem po Wrocku czy może komunikacją miejską, co zobaczyć, jak zacząc zwiedzanie, gdzie można tanio zjeść,ewentualnie gdzie zaparkować auto( zeby było bezpiecznie i najlepiej za free )... itp
Wszystko rady mile widziane
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 08.03.2012 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 10.03.2012, 14:31
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Planuje jednodniowy wypad do Wrocławia z paczką przyjaciół. Prosze o jakieś wskazówki: czy jeździć autem po Wrocku czy może komunikacją miejską, co zobaczyć, jak zacząc zwiedzanie, gdzie można tanio zjeść,ewentualnie gdzie zaparkować auto( zeby było bezpiecznie i najlepiej za free )... itp
Wszystko rady mile widziane
podbijam ;]
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.03.2012, 21:57
potrzebuje cos nad BALATONEM 2 doroslych i dwoje dzieci ,moze ktos ma cos sprawdzonego jakis namiar itp... połowa lipca ok 10 dni ,bez posrednictwa biura podróży.
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.04.2012, 11:52
Nie ma ktoś jakiegos noclegu raczej taniego Wrocław weekend majowy 2 pokoje po 2 osoby? Pilne
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
Vegetas
Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2012, 14:00
Ktoś jak ma ochotę zabrać się w piątek po południu z Katowic do Krakowa, lub w niedzielę w godzinach 19-20 z Krakowa do Katowic, proszę pisać na priv
Płaszów stary wierny Wisle
Odpowiedz cytując
Vegetas
Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2012, 14:27
Bartosz napisał(a):Wyświetl post
Jak najrozsądniej dostać się z Krakowa środkami komunikacji zbiorowej do:
1) Poznania
2) Lwowa

?
Do Lwowa jechałem kiedyś takim sposobem : Pociąg - Kraków Przemyśl, następnie Busem z Przemyśla do granicy. Przez granicę pieszo i tam w marszutkę do Lwowa. Było to całkiem opłacalne i dość szybkie jedyne że przesiadać się trzeba. Przejście przez granicę było szybsze niż przejazd.
Płaszów stary wierny Wisle
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.04.2012, 21:43
Noclegi we Wrocławiu? Tanio? Dla 1-2 osób? Gdzie jak i za ile w weekend majowy?
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 22.04.2012, 13:37
Zaliczyłem Maderę. Gdyby ktoś kiedyś chciał coś, służę pomocą. Pozdrawiam.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.04.2012, 17:19
Gdyby ktoś mógł polecić miejsca warte zwiedzenia w Rumunii poza Sighisoara czy Brasov. Potrzebuję też około 1000 rumuńskich lei, więc proszę o kontakt gdyby ktoś chciał odsprzedać.

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.04.2012, 19:25
jak najekonomiczniej dojechać do Międzyzdrojów ? (oczywiscie autem) - chodzi mi o trase
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 28.04.2012, 19:46
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
jak najekonomiczniej dojechać do Międzyzdrojów ? (oczywiscie autem) - chodzi mi o trase
w zeszlym roku jechalem ...trasa szybka ekonomiczna bez problemow ale zaznaczam jechalem w nocy .KRAKOW KATOWICE(jak chcesz autostrada 18 zeta) OPOLE WROCLAW LEGNICA (autostrada nie wiem od kiedy platna ) w LEGNICY na LUBIN ZIELONA GORA SZCZECIN GOLENIOW potem odbijasz w prawo na MIEDZYZDROJE ja jechalem do SWINOUJSCIA kawaleczek w lewo 760 km 9,5 godz. jazdy mnie wyszlo.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 28.04.2012, 19:48
dzienks, tak myslalem
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 28.04.2012, 19:50
jak by ktos mial podobnie opracowana trasę do WLADYSLAWOWA to bym prosil najbardziej interesuja mnie ceny autostrad ile wyjdzie z KRAKOWA do WLADKA (myśle ze w 100 zl sie zmieszcze)
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.05.2012, 12:52
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
jak by ktos mial podobnie opracowana trasę do WLADYSLAWOWA to bym prosil najbardziej interesuja mnie ceny autostrad ile wyjdzie z KRAKOWA do WLADKA (myśle ze w 100 zl sie zmieszcze)
Trasa do Katowic zarówno na Olkusz a także przez autostardę ( zjazd za bramkami odrazu na krajowa 1),kierować się cały czas ta drogą nad morze.

Każde większe miasto ma obwodnicę( nie licząc Łodzi)i to na pewno jest najszybsza droga. W Redzie kierować sie na Władysławowo jakies 20 km
Odpowiedz cytując
TeWu
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 24.05.2012, 00:45
Ja w tym roku odwiedze Kotlinę Kłodzką, wybieram też się do Pragi. Ma ktoś jakies podpowiedzi co, gdzie i jak zwiedzac, imprezować, dojechac?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów