|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://wadowice24.pl/wasze-artykuly/3813 ciekawa przygoda
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kolega prosił przekazac:
Pewna ekipa niestety wykruszyła mu się do domu i jest w stanie odstąpic domek na sylwestra w terminie 28.12 - 02.01 w Bieszczadach dla ~14 osób. Więcej informacji na PW. ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
witam ;] słyszeliście coś może o słowackiej Oscadnicy. Wybieramy sie tam ekipom ale szczerze powiedziawszy w ciemno, tzn mamy domek ale nikt tam jeszcze z nas nie był. Dzieki za odp ;]
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Był ktoś na Maderze? Są bezpośrednie loty na tą wyspę czy z przesiadką, bo różne informacje znalazłem w internecie. Oczywiście z Okęcia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mimo, że zimo aura na polu to mam pytanie co do wakacji. Planuje jechac w Sudety. Gdzie polecacie zaplanowac nocleg zeby bylo blisko do jakis atrakcji( nie interesuje mnie tylko chodzenie po górach), co warto zobaczyc? A jesli macie namairy na jakies noclegi sprawdzone to bede wdzieczny. Jedziemy w 4 osoby. Pozdrawiam
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
eloo, Wybieram sie do Belgii za ponad miesiac dni ... do Brukseli i Liege tez odwiedze hehe
(sory za brak polskich znakow) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wakacje planuje spędzić w Bieszczadach. Wstępnie chyba w Polańczyku, możecie polecić jakieś sprawdzone noclegi ? atrakcje ?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez KLEPARZ : 28.01.2012 o godz. 20:52.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć. Szukam jakiegoś fajnego noclegu w Gdańsku. Chcę się wybrać na weekend majowy. Może ktoś coś fajnego polecić? Pozdrawiam!
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Siema,
jest opcja na tanie noclegi (ale nietestowana), w wielu miejscach w PL. Oferuje je... poczta http://www.poczta-polska.pl/wypoczynek/wszystkie.html obadajcie sobie marian3a W Belgii polecam Brugię i Antwerpię. Sam nie byłem, ale wiele osób mówi też, że fajne są Gent i Dinant-zamek nad rzeką, w lecie można było sobie przepłynąć kajakiem, teraz jest trochę za zimno. W Antwerpii 'handel' masz na Meir - nie ma takiej typowej 'galerii'. Kluby w Antwerpii to np. Cafe d'Anvers, w samym środku Schipperskwartier (dzielnicy czerwonych latarni ). Jest też Red&Blue, ale tam jest gejowsko, choć są dni, kiedy są normalne imprezy. Do tego studencki Ossenmarkt. Jest jeszcze jeden, ale cholera zapomniałem nazwy, do tego jest dość daleko od centrum. Nie wiem jaki masz środek lokomocji itd., ale jak masz jakieś pytania co do Belgii, to pisz na PW (albo jak tutaj, to chociaż daj znak na PW, bo nie śledzę tego tematu tak dokładnie). |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
pewnie to pytanie już było,ale mimo to powtórzę je . Potrzebuje jaki s namiar do fajnych tanich noclegów w Zakopanem. Jak ktoś jest coś w stanie polecić to będę wdzięczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
3 km przed Zakopanem w poblizu stacji orlenu jest zajazd camping HARENDA posiada przytulne 2-3 osobowe pokoje po przystepnych cenach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witam słyszałem że można nieźle pokombinowac i tanimi liniami loniczymi za mała kase latac. Próbował ktos tak np do Paryza? Bo chcialbym dziewczynie niespodzianke zrobic i np w weekend majowy na 3 dni cos takiego rozkminic byłby w stanie ktos cos doradzic z noclegiem?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ty nie masz biletu do Francji, ani powrotnego, a o noclegu myślisz już ?
Pierw bilet załatw, nocleg to najmniejszy problem - w akademikach ichniejszych można spać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Planuje jednodniowy wypad do Wrocławia z paczką przyjaciół. Prosze o jakieś wskazówki: czy jeździć autem po Wrocku czy może komunikacją miejską, co zobaczyć, jak zacząc zwiedzanie, gdzie można tanio zjeść,ewentualnie gdzie zaparkować auto( zeby było bezpiecznie i najlepiej za free )... itp
Wszystko rady mile widziane ![]() Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 08.03.2012 o godz. 18:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
potrzebuje cos nad BALATONEM 2 doroslych i dwoje dzieci ,moze ktos ma cos sprawdzonego jakis namiar itp... połowa lipca ok 10 dni ,bez posrednictwa biura podróży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie ma ktoś jakiegos noclegu raczej taniego Wrocław weekend majowy 2 pokoje po 2 osoby? Pilne
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś jak ma ochotę zabrać się w piątek po południu z Katowic do Krakowa, lub w niedzielę w godzinach 19-20 z Krakowa do Katowic, proszę pisać na priv
![]()
Płaszów stary wierny Wisle
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Do Lwowa jechałem kiedyś takim sposobem : Pociąg - Kraków Przemyśl, następnie Busem z Przemyśla do granicy. Przez granicę pieszo i tam w marszutkę do Lwowa. Było to całkiem opłacalne i dość szybkie jedyne że przesiadać się trzeba. Przejście przez granicę było szybsze niż przejazd.
![]()
Płaszów stary wierny Wisle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Noclegi we Wrocławiu? Tanio? Dla 1-2 osób? Gdzie jak i za ile w weekend majowy?
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zaliczyłem Maderę. Gdyby ktoś kiedyś chciał coś, służę pomocą. Pozdrawiam.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gdyby ktoś mógł polecić miejsca warte zwiedzenia w Rumunii poza Sighisoara czy Brasov. Potrzebuję też około 1000 rumuńskich lei, więc proszę o kontakt gdyby ktoś chciał odsprzedać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jak najekonomiczniej dojechać do Międzyzdrojów ? (oczywiscie autem) - chodzi mi o trase
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w zeszlym roku jechalem ...trasa szybka ekonomiczna bez problemow ale zaznaczam jechalem w nocy .KRAKOW KATOWICE(jak chcesz autostrada 18 zeta) OPOLE WROCLAW LEGNICA (autostrada nie wiem od kiedy platna ) w LEGNICY na LUBIN ZIELONA GORA SZCZECIN GOLENIOW potem odbijasz w prawo na MIEDZYZDROJE ja jechalem do SWINOUJSCIA kawaleczek w lewo 760 km 9,5 godz. jazdy mnie wyszlo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dzienks, tak myslalem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak by ktos mial podobnie opracowana trasę do WLADYSLAWOWA to bym prosil najbardziej interesuja mnie ceny autostrad ile wyjdzie z KRAKOWA do WLADKA (myśle ze w 100 zl sie zmieszcze)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Każde większe miasto ma obwodnicę( nie licząc Łodzi)i to na pewno jest najszybsza droga. W Redzie kierować sie na Władysławowo jakies 20 km |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja w tym roku odwiedze Kotlinę Kłodzką, wybieram też się do Pragi. Ma ktoś jakies podpowiedzi co, gdzie i jak zwiedzac, imprezować, dojechac?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|