|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Melikson wiadomo. Cała pomoc świetnie. Wszytko pięknie tylko nie ma kto strzelać. Nie wiele brakuje byśmy musieli grać w napadzie trzema pomocnikami.
Na przebudzenie Hristova Skorża czekał do końca Uważam, że tu nie ma co czekać tylko kupić jeszcze kogoś konkretnego. Nie mówię, że Genkov się nie sprawdzi, ale jest tylko takie ryzyko, a kurcze lepiej nie ryzykować.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 25.02.2011 o godz. 22:11.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Teraz Mały niech tylko jeszcze jebnie Czyzniewskiemu i mozna wracać do Krakowa. Z tej drużyny będzie coś fajnego.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Piękna sprawa
Ciężki mecz, ale ważne że do przodu Brawo Małecki - pięknie odwzajemnione pozdrowienia dla gdyńskiej,chamidłowatej publiczności.![]()
Amnezja Team.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
hahaha nie pamietam nazwiska, kto sie przed chwila wypowiadał - remis byłby sprawiedliwy
l zarty maja niezłe pilkarze Arki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Wszyscy po karnety !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brakuje zgrania ale o to się nie boje przyjdzie z czasem , to nie jest ta Wisła co rok temu.
To jest Nowa Wisła !! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
na taką grę miał prawo. BRAWO MAŁY!BRAWO CAŁA DRUŻYNA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dodatkowo Legia zremisowała i mamy nad nimi dwa punkty przewagi. Mecz taki jak się spodziewałem tzn. zimno, pierwszy mecz na dodatek wyjazdowy, zgrywanie się zespołu. Myślę że jest powód do optymizmu.
Jest powód by się napić |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
bramki strzelać będzie Patryk Małecki, on jest napastnikiem i bramki potrafi strzelac
Pareiko wreszcie jestem spokojny o bramke. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie ja nie mam siły, aby cokolwiek napisać konstruktywnego o meczu. Brawo Mały, brawo Melikson, brawo Wisła. To było piękne. Pozostawiam Wam jedynie..
http://www.youtube.com/watch?v=D7JcotMwu2E ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak na pierwszy mecz wyglada to dosyc dobrze. Z czasem bedzie jeszcze lepiej,juz czekam na Meliksona na wiosne w Krakowie na równiutkiej i zielonej płycie,oj bedzie na co patrzec czuje...
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
bardzo pozytywny początek
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Maor melikson - patryk małecki <- ta dwójka zwojuje w tym sezonie dużo !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
właśnie trzeba podkreślić dobrą grę naszego nowego goalkeepera. Zero głupich strat, kiksów, baboli.... za to dużo pewności i czysto bramkarskich umiejętności! To był jego pierwszy oficjalny mecz w Wiśle i nie ma się co podniecać, ale bardzo dobrze rokuje na przyszłość
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Bardzo podoba mi sie ten Melikson (jak źle to mnie poprawcie), ale ta wogóle to gra mi się podobała. Dwa supki uratowały arke.
I ten nowy bramkarz na poziomie nareszcie. ![]()
WISŁA
Wisla z Olkusza to najwiermiejsza jest dusza! |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Była kartka dla Małego za zdjęcie koszulki? Bo jakoś się nie dopatrzyłem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Brawwwoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
I niech teraz po tym meczu nikt nie mówi że to Polacy bardziej walczą a obcokrajowcy grają tylko dla pieniędzy i nie dają z siebie wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!! W tym meczu każdy z piłkarzy Wisły czy to Polak czy obcokrajowiec dał z siebie wszystko , w przypadku każdego piłkarza widziałem pełne zaangażowanie i pełną walkę !!!! Oczywiście nie wszystkim wszystko wychodziło ale wszystkim ten mecz należy zapisać na plus i wszyscy (powtórzę ) walczyli na maksa
Ostatnio edytowane przez fanfan : 25.02.2011 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Moge powiedziec tyle ...
Tak naprawde zagralismy naprawde niezly mecz... Melikson prezentuje klase miedzynarodowa.. Cieszy zwyciestwo co do zgreania potrzebujemy czasu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Życze Arce zwyciestwa w następnym meczu ligowym!!!!! jesteście dobrzy i walczycie, jest OK jeszcze więcej walki w następnym meczu (z Amikorzem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wszyscy fajnie, mnie osobiście Kiro rozczarował
![]() PS: sędzia dramat |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Za zdjęcie koszulki i pokazanie flagi pruszcz gdański jeśli się nie myle.
![]()
WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Melikson do naszej reprezentacij
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wg mnie jak na temperaturę i co za tym też idzie murawę, to mecz stał na niezłym poziomie.
Świetne wejście Meliksona, bardzo dobry mecz Małeckiego. Genkow pomocny w tym sensie, że schodził głębiej i ściągał obrońców w głąb pola (takie chyba było założenie). Kirm chaotycznie. Potrafił nieźle dryblować, by później zespuć proste podanie. Ciekawe rozmowy z piłkarzami Arki. Sprawiedliwy byłby remis albo "nie interesuje mnie to, że Wiśle pomógł kilka razy słupek". No i Wilk zasługuje na pochwałę. Z opaską kapitana i krótkim rękawem wyglądał jak młodszy brat Sobola ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Melikson przecież dostał chyba Polskie obywatelstwo.
![]()
WISŁA
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
za chwile wstawie najlepesze sytuacje z drugiej połowy razem z golem malego ( mistrzostwo świata)
srednia jakość |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciężki mecz. Bardzo podobała mi się pewność Pareiko w bramce i w drugiej połowie już widać było klasę Jaliensa. Uważam, że Siwakow też będzie bardzo solidny, bo gra twardo i jest zaawansowany technicznie. Pozytywnie oceniam grę Genkowa, ładnie składał się tam do "szczupaka". O Meliksonie to jedynie napiszę: SUPER.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mówcie sobie, że Genkov wygrywał pojedynki główkowe albo dobrze się zastawiał (to samo robił Radovanovic), ale fakt faktem że tak naprawdę w ataku nie istniał. Ani klepki, ani żadnej sytuacji, przeciętny duet obrońców Szmatiuk Rozic (sic!) wyłączył go całkowicie. Oczywiście za wcześnie żeby go oceniać, ale fakt faktem Genkov dzisiaj łudząco przypominał poprzedniego Bułgara - który zresztą debiut miał lepszy, kto nie wierzy niech poszuka sobie wątku, ochy i achy. Co nie znaczy, że go skreślam, po prostu na tle bdb Jaliensa, Pareiki i Meliksona on i Sivakov wyglądali biednie.
Ostatnio edytowane przez leszekm_ : 25.02.2011 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bramka Małeckiego
[FONT=Palatino Linotype]http://www.multiupload.com/QSMLS75LBG[/FONT] Credit: PaJo (AllGoals.pl) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Na spokojnie bez huraoptymizmu, mecz odbieram jako dobry prognostyk, w obronie jest na pewno lepiej niż było, o Meliksonie nie będe się wypowiadał bo chyba każdy widział, walczący Małecki no i dla mnie bardzo istotny elemeny w drużynie czyli Pareiko, imponował spokojem, pewnością, żadna z sytuacji nie powinna na nim nie zrobić wrażenia i nie zrobiła, wiem może że ktoś powie co to za argument, ale ostatnio często takie bez pańskie piłki były naszym katem...
Z niecierpliwością oczekuję wtorku no i piątku ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|