The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku...
wygra więcej niż jedną bramką 221 57,11%
wygra różnicą jednej bramki 117 30,23%
zremisuje 13 3,36%
przegra 15 3,88%
nie wiem, nie znam się na tym 21 5,43%
Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2009, 18:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Ja tylko takie słowo do tych ktorzy ublizali Łobo. W zyciu pilkarza i nie tylko ale i kazdego czlowieka ma sie lepsze i gorsze chwile. Teraz Wojtek pokazał co potrafi zrobic jesli jest w formie, ale ja jako clzowiek myslacy wiem ze Wojtka czeka nie jeden dobry mecz w Wisle i nie jeden fatalny. Teraz piszecie ze Go kochacie a za tydizen znowu bedizecie mu ublizac? Nie chdozi o to ze teraz bede kozaczył bo Łobo strzelił 2 gole i staje sie jego wielkim obronca, bo jak psize wiem ze keidys znowu musi byc zle - bo takie jest zycie. Tylko chdozi o to ze wy postepujecie jak frajerzy wyzywajac pilkarza ktory nie jest w formie a za chwile "kochacie go". Zastanowcie sie nad tym co mowicie bo nie zasługujecie dla mnie na miano kibica Wisły Kraków.
Dokładnie, zastanówcie się 3 razy zanim napiszecie jakąś bzdurę, a potem znów będziecie wychwalać. Ja na niego złego słowa nie napisałem, wierzyłem że jeszcze pokażę klasę. Tak samo myślę o Beto, zobaczymy jak z nim będzie.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 23.05.2009, 18:08
Jestem pod wrażeniem. Liczyłem na zryw w drugiej połowie, ale po tym karnym z kapelusza zwątpiłem.

A ze Śląskiem to trzeba się maksymalnie zmobilizować. Bo Amika do końca będzie szukać szansy. Więc grać o zwycięstwo, a nie kalkulować remisik - żeby się nie zemściło.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.05.2009, 18:09
Niemożliwe nie istnieje : )
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

W zyciu piękne są tylko chwile TO MISTRZOSTWO ZAAMIETACIE NA DŁUGO!!!!!!!
CUDOWNE EMOCJE, CUDOWNY DZIEŃ. Jestem rozłożony na łopatki tym co sie działo
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Gratuluję tytułu. Trzeba przyznać, że emocje były dziś nieprzeciętne przy oglądaniu 3 spotkań w tym samym czasie Wisła jest obecnie najlepszej formie jeśli chodzi o trio Wisła-Legia-Lech i mam nadzieję, że ugra coś w LM po reformie.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Jak sie okazuje, da się zapierdzielać na maksa !

Pokazaliśmy że potencjał tkwi w nas ogromny...

Strach pomyśleć co nasi kopacze będe robić za tydzień żeby tego mistrza wyszarpać !
Zostawmy tego Beto. Nikt tak w tej lidze się nie zastawia ciałem i zgrywa piłki jak on.
Powód: " MY KIBICE POMOŻEMY, MISTRZA POLSKI ZDOBĘDZIEMY !!! !!!! "
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 23.05.2009 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.05.2009, 18:10
Cytat:
Ja tylko takie słowo do tych ktorzy ublizali Łobo. W zyciu pilkarza i nie tylko ale i kazdego czlowieka ma sie lepsze i gorsze chwile. Teraz Wojtek pokazał co potrafi zrobic jesli jest w formie, ale ja jako clzowiek myslacy wiem ze Wojtka czeka nie jeden dobry mecz w Wisle i nie jeden fatalny. Teraz piszecie ze Go kochacie a za tydizen znowu bedizecie mu ublizac? Nie chdozi o to ze teraz bede kozaczył bo Łobo strzelił 2 gole i staje sie jego wielkim obronca, bo jak psize wiem ze keidys znowu musi byc zle - bo takie jest zycie. Tylko chdozi o to ze wy postepujecie jak frajerzy wyzywajac pilkarza ktory nie jest w formie a za chwile "kochacie go". Zastanowcie sie nad tym co mowicie bo nie zasługujecie dla mnie na miano kibica Wisły Kraków.
Nie wiem, czy pijesz do mnie... Nigdy nie ubliżyłem Wojtkowi, co więcej często go broniłem.
Mam nadzieję, że wreszcie skończy się ubliżanie w jego kierunku.

Nie wypominajcie sobie teraz w takich momentach!
MAMY MISTRZA I Z TEGO SIĘ CIESZCIE!

Ps. Wyobraźcie sobie atmosferę na tym forum, gdybyśmy nie strzelili tych 3 bramek... Co pisalibyście o tym panie z gwizdkiem, który o mały włos nie przesądziłby o losach mistrzostwa!?

Cytat:
To byl najlepszy mecz mojego zycia. Wiedzialem ze Lobo cos zrobi jak wszedl bo tak samo bylo z LKSem.
Powiedziałbym, że to były najpiękniejsze, a na pewno najbardziej emocjonujące chwile w moim życiu!
DLA TAKICH DNI WARTO ŻYĆ!

Fajnie będzie się czytało ten temat za kilka dni/miesięcy...
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.05.2009 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 23.05.2009, 18:11
Panowie jest już po meczu. Ochłońcie proszę z tym okazywaniem miłości Wojtkowi. Wielu z nas nie jednokrotnie wieszła psy (hi,hi) na Nim. Łobo pakuje Lechii dwie bramki a na forum zrobiło się prawie jak na ...paradzie )))
Mimo wszystko Panie Wojtku - wielkie dzięki.
p.s.
Panie Mariuszu P. będziesz miał mnie Pan na sumieniu...
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Szkoda, że Lech nie przegrał.... już zamawialibyśmy Mistrzowskie koszulki )))))))))

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Kamson napisał(a):Wyświetl post
ŁOBO ŁOBO ŁOBO ŁOBO!!!!

Nigdy w życiu nie miałem takiego ciśnienia jak dziś... pięknie

Lechia Gdańsk, Lechia Gdańsk! Lechia musi sie utrzymac. WSPIERAMY LECHIE W GLIWICACH!
ok to nie idziesz na fete? Oni przyjadą do nas jak sie utrzymają, bo Piast juz gra o nic... Sląsk przyjedzie na impreze, wiec to bedzie najlepsze mistrzostwo w historii!!
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.05.2009, 18:13
Małecki-Łobo-Zieńczuk 4-2!!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.05.2009, 18:14
w 2 ostatnich kolejkach strzelilismy chyba wiecej goli niz we wszystkich wyjazdach w sezonie

Łobo - 3 Mistrzostwo Polski pod rząd ?
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

palikot napisał(a):Wyświetl post
ok to nie idziesz na fete? Oni przyjadą do nas jak sie utrzymają, bo Piast juz gra o nic... Sląsk przyjedzie na impreze, wiec to bedzie najlepsze mistrzostwo w historii!!
Już sie nie moge doczekac!!! Boże jak ja kocham Wisłe!! Tyle radości!! Pozdrawiam wszystkich braci Wiślaków!!! Euforia Ekstaza
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
krzychoo89
Junior Member

Ok, a teraz...ma ktos bramki ?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.05.2009, 18:15
Nigdy nie powiedziałem niczego dobrego na Łobo, nic też złego. Uważałem, ze skoro gra w reprze to coś musi być na rzeczy. Czekałem i się doczekałem, dwie piękne bramki. Popatrzcie na Ćwielonga i Łobo, różnica klas.
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:15
nie moge ochłonac.... dzis jest moj jeden z najpiekniejszych dni w zyciu.. dla takich meczy i emocji jak dzisiaj warto czekac.. dla takiego klubu jakim jest WISŁA warto wszystko co najcenniejsze oddac!
kibicuje WIŚLE od 10 lat i z meczu na mecz coraz bardziej mnie zachwyca..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.05.2009, 18:16
fetujcie za tydzień...
Lech zrobi wszystko aby Śląsk zagrał ten mecz na 100% i jakaś premia za zwycięstwo wpadnie...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.05.2009, 18:16
Kurde gratulacje,nie ma to jak mobilizacja w najbardziej wlasciwym punkcie sezonu Wszystko na czas Mecz ze Śląskiem sie zapowiada wybornie
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:17
Ciekawy wpis na zakończenie relacji z czuba:

"KONIEC Gdybyśmy koniecznie chcieli się pożegnać jakimś frazesem, to napisalibyśmy, że jeśli trzy drużyny grają o tytuł i dwie z nich remisują, a trzecia przegrywając 1:2 ostatecznie wygrywa 4:2, to chyba zasługuje na mistrzostwo Polski. Niby jeszcze może być różnie, ale nie wierzymy, żeby Wisła wypuściła tytuł. Z drugiej strony, gdyby jej się to udało, będzie mogła dumnie nosić tytuł frajerów roku."

I w zasadzie mają rację - oczywiście, że niby wszystko się może zdarzyć, ale ludzie ....... przegrac Mistrza u siebie na boisku ze średnią drużyną grająca o nic? To by dopiero był wyczyn
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2009, 18:18
a swoją drogą który to już mecz , który Wisełka zaczyna od podbicia nastroju grozy i daje sobie wrzucić na początku do brameczki? Nie zliczę.
A dziś to już rekord pobili, tak szybko o dramaturgię zadbali . niezłe jajcorze są.

Może ten meczyk ze Śląskiem od razu, przed wyjściem, od 0-1 zaczną, by się na ten remis od początku sprężać ?

Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Cytat:
logan.ts napisał(a):
Cytat:
Lechia się utrzmya bo wygra z Piastem i to Gliwice będa w barażach o utrzymanie.
10. Piast Gliwice 33
11. ŁKS Łódź32
12. Odra Wodzisław32
13. Cracovia Kraków29
14. Lechia Gdańsk 29
15. Górnik Zabrze29
16. Arka Gdynia 27
nie masz szans żeby Piast grał w barażach
Ostatnio edytowane przez Luu... : 23.05.2009 o godz. 18:23.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
spy11
Junior Member

Od: 11.2005

Cytując Lisę z dzieci z Bullerbyn "To są takie chwille od których ludzie łysieją". Ale cały czas pamiętam chociażby mecz z ŁKSem (ten 5:2) i wiary nie straciłem. Teraz ważne jest tylko jedno, żeby Wisełka nie próbowała grać zeŚląskiem na remis, bo wiadomo jak się taka gra zwykle kończy. Nie możemy się dać wyprzedzic Lechowi kiedy jest taka szansa na Lige Mistrzów. A jak Łobo będzie dalej tak grał, to nie będzie problemu ze skrzydłami za rok-Łobo na prawej Małecki na lewej i jedziemy wszystkich
Pryta truskawkowa ze spirytusem, wstrząśnięte, nie mieszane
Odpowiedz cytując
duce!
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:19
Nie wiem czy dobry temat, ale dzięki tej kolejce chyba Cracovia żegna się z ekstraklasą . W następnym meczu graja właśnie z Lechem.

"Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..."
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

depeche87 napisał(a):Wyświetl post
fetujcie za tydzień...
Lech zrobi wszystko aby Śląsk zagrał ten mecz na 100% i jakaś premia za zwycięstwo wpadnie...
Ja nie wierze ze Ślask po tym jak przegrał z Lechem 0-2 u siebie bedzie chciał z pyrami rozmawiac i sie dla nich mobilizowac. Nie wspominam juz o kosie ich kibiców
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Ta drużyna naprawdę ma jaja ! Walczą, nie poddają się, zapierdalają nawet jak nie idzie. Teraz tylko nie przegrać ze Śląskiem i Mistrz Polski zostaje tam, gdzie jego miejsce
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

W faktach przed chwilą był jakiś materiał o paleniu na plaży... a w tle 'Gdzie twoje berło...'

Już troszkę bardziej na spokojnie...
Przegrywać w 1 minucie 1-0, później 2-1 po karnym z kapelusza i wygrać [de facto po bramkach zawodników, którzy grali przez cały sezon słabo]... wydaje się nie możliwe.

Uwierzylibyście komuś przed meczem, że będą aż TAKIE emocje!?
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.05.2009 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2009, 18:20
Mowilem ze to najciekawsza kolejka w sezonie i moje przewidywania sie sprawdzily. Nieprawdopodobne emocje nieprawdopodobny mecz, do tej pory nie wiem co robic gdzie isc co mam myslec... Cos pieknego takie mecze zdazaja sie raz w zyciu. W domu darlem ryja jak glupi az sasiady przylazly zobaczyc jaki mecz ogladam. Cos niewiarygodnego. Brak slow po prostu.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.05.2009, 18:20
Dziekuje!!!!!!!! Za Tydzien Feta!!!!!!!! Jest Pieknie Dziekuje Jeszcze Raz!!!!!!!!!!!1
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:23
Może i jeszcze nie wypada skanować "Mistrzem Polski jest Wisła", ale "Gdzie twoje berło" już można!

Odpowiedz cytując
kelmaj
Member

Od: 05.2008

Stary 23.05.2009, 18:23
Koledzy kochani WISŁA pokazała klasę

TYLKO WISŁA TS!!!!!!!!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów