|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wisła w Gdańsku... | |||
| wygra więcej niż jedną bramką |
|
221 | 57,11% |
| wygra różnicą jednej bramki |
|
117 | 30,23% |
| zremisuje |
|
13 | 3,36% |
| przegra |
|
15 | 3,88% |
nie wiem, nie znam się na tym
|
|
21 | 5,43% |
| Głosujących: 387. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem. Liczyłem na zryw w drugiej połowie, ale po tym karnym z kapelusza zwątpiłem.
A ze Śląskiem to trzeba się maksymalnie zmobilizować. Bo Amika do końca będzie szukać szansy. Więc grać o zwycięstwo, a nie kalkulować remisik - żeby się nie zemściło. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niemożliwe nie istnieje : )
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
W zyciu piękne są tylko chwile
CUDOWNE EMOCJE, CUDOWNY DZIEŃ. Jestem rozłożony na łopatki tym co sie działo ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Gratuluję tytułu. Trzeba przyznać, że emocje były dziś nieprzeciętne przy oglądaniu 3 spotkań w tym samym czasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak sie okazuje, da się zapierdzielać na maksa !
Pokazaliśmy że potencjał tkwi w nas ogromny... Strach pomyśleć co nasi kopacze będe robić za tydzień żeby tego mistrza wyszarpać ! Zostawmy tego Beto. Nikt tak w tej lidze się nie zastawia ciałem i zgrywa piłki jak on. Powód: " MY KIBICE POMOŻEMY, MISTRZA POLSKI ZDOBĘDZIEMY !!! !!!! "
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 23.05.2009 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wreszcie skończy się ubliżanie w jego kierunku. Nie wypominajcie sobie teraz w takich momentach! MAMY MISTRZA I Z TEGO SIĘ CIESZCIE! Ps. Wyobraźcie sobie atmosferę na tym forum, gdybyśmy nie strzelili tych 3 bramek... Co pisalibyście o tym panie z gwizdkiem, który o mały włos nie przesądziłby o losach mistrzostwa!? Cytat:
DLA TAKICH DNI WARTO ŻYĆ! Fajnie będzie się czytało ten temat za kilka dni/miesięcy... ![]()
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.05.2009 o godz. 18:14.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panowie jest już po meczu. Ochłońcie proszę z tym okazywaniem miłości Wojtkowi. Wielu z nas nie jednokrotnie wieszła psy (hi,hi) na Nim. Łobo pakuje Lechii dwie bramki a na forum zrobiło się prawie jak na ...paradzie
)))Mimo wszystko Panie Wojtku - wielkie dzięki. p.s. Panie Mariuszu P. będziesz miał mnie Pan na sumieniu... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że Lech nie przegrał.... już zamawialibyśmy Mistrzowskie koszulki
)))))))))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Oni przyjadą do nas jak sie utrzymają, bo Piast juz gra o nic... Sląsk przyjedzie na impreze, wiec to bedzie najlepsze mistrzostwo w historii!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Małecki-Łobo-Zieńczuk 4-2!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w 2 ostatnich kolejkach strzelilismy chyba wiecej goli niz we wszystkich wyjazdach w sezonie
![]() Łobo - 3 Mistrzostwo Polski pod rząd ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ok, a teraz...ma ktos bramki ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nigdy nie powiedziałem niczego dobrego na Łobo, nic też złego. Uważałem, ze skoro gra w reprze to coś musi być na rzeczy. Czekałem i się doczekałem, dwie piękne bramki. Popatrzcie na Ćwielonga i Łobo, różnica klas.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie moge ochłonac.... dzis jest moj jeden z najpiekniejszych dni w zyciu.. dla takich meczy i emocji jak dzisiaj warto czekac.. dla takiego klubu jakim jest WISŁA warto wszystko co najcenniejsze oddac!
kibicuje WIŚLE od 10 lat i z meczu na mecz coraz bardziej mnie zachwyca.. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
fetujcie za tydzień...
Lech zrobi wszystko aby Śląsk zagrał ten mecz na 100% i jakaś premia za zwycięstwo wpadnie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kurde gratulacje,nie ma to jak mobilizacja w najbardziej wlasciwym punkcie sezonu
Wszystko na czas Mecz ze Śląskiem sie zapowiada wybornie ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawy wpis na zakończenie relacji z czuba:
"KONIEC Gdybyśmy koniecznie chcieli się pożegnać jakimś frazesem, to napisalibyśmy, że jeśli trzy drużyny grają o tytuł i dwie z nich remisują, a trzecia przegrywając 1:2 ostatecznie wygrywa 4:2, to chyba zasługuje na mistrzostwo Polski. Niby jeszcze może być różnie, ale nie wierzymy, żeby Wisła wypuściła tytuł. Z drugiej strony, gdyby jej się to udało, będzie mogła dumnie nosić tytuł frajerów roku." I w zasadzie mają rację - oczywiście, że niby wszystko się może zdarzyć, ale ludzie ....... przegrac Mistrza u siebie na boisku ze średnią drużyną grająca o nic |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a swoją drogą który to już mecz , który Wisełka zaczyna od podbicia nastroju grozy i daje sobie wrzucić na początku do brameczki? Nie zliczę.
A dziś to już rekord pobili, tak szybko o dramaturgię zadbali Może ten meczyk ze Śląskiem od razu, przed wyjściem, od 0-1 zaczną, by się na ten remis od początku sprężać ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
Piast Gliwice 3311. ŁKS Łódź3212. Odra Wodzisław3213. Cracovia Kraków2914. Lechia Gdańsk 2915. Górnik Zabrze2916. Arka Gdynia 27nie masz szans żeby Piast grał w barażach
Ostatnio edytowane przez Luu... : 23.05.2009 o godz. 18:23.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
||
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytując Lisę z dzieci z Bullerbyn "To są takie chwille od których ludzie łysieją". Ale cały czas pamiętam chociażby mecz z ŁKSem (ten 5:2) i wiary nie straciłem. Teraz ważne jest tylko jedno, żeby Wisełka nie próbowała grać zeŚląskiem na remis, bo wiadomo jak się taka gra zwykle kończy. Nie możemy się dać wyprzedzic Lechowi kiedy jest taka szansa na Lige Mistrzów. A jak Łobo będzie dalej tak grał, to nie będzie problemu ze skrzydłami za rok-Łobo na prawej Małecki na lewej i jedziemy wszystkich
![]() ![]()
Pryta truskawkowa ze spirytusem, wstrząśnięte, nie mieszane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat, ale dzięki tej kolejce chyba Cracovia żegna się z ekstraklasą
. W następnym meczu graja właśnie z Lechem.![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ta drużyna naprawdę ma jaja ! Walczą, nie poddają się, zapierdalają nawet jak nie idzie. Teraz tylko nie przegrać ze Śląskiem i Mistrz Polski zostaje tam, gdzie jego miejsce
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W faktach przed chwilą był jakiś materiał o paleniu na plaży... a w tle 'Gdzie twoje berło...'
Już troszkę bardziej na spokojnie... Przegrywać w 1 minucie 1-0, później 2-1 po karnym z kapelusza i wygrać [de facto po bramkach zawodników, którzy grali przez cały sezon słabo]... wydaje się nie możliwe. Uwierzylibyście komuś przed meczem, że będą aż TAKIE emocje!?
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 23.05.2009 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mowilem ze to najciekawsza kolejka w sezonie i moje przewidywania sie sprawdzily
. Nieprawdopodobne emocje nieprawdopodobny mecz, do tej pory nie wiem co robic gdzie isc co mam myslec... Cos pieknego takie mecze zdazaja sie raz w zyciu. W domu darlem ryja jak glupi az sasiady przylazly zobaczyc jaki mecz ogladam. Cos niewiarygodnego. Brak slow po prostu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dziekuje!!!!!!!! Za Tydzien Feta!!!!!!!! Jest Pieknie Dziekuje Jeszcze Raz!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może i jeszcze nie wypada skanować "Mistrzem Polski jest Wisła", ale "Gdzie twoje berło" już można!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Koledzy kochani WISŁA pokazała klasę
![]() TYLKO WISŁA TS!!!!!!!! ![]() |
|