|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Lech to ma takie herby na każda okazje, w sumie to 3. Pierwszy z białymi skrzydełkami [, drugi z jednym białym i jednym niebieskim i trzeci- Amicowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
prosiłbym o zluzowanie napinki
niektózy zaczynaja niezdrowo interesowac się Lechem, źle to wróży oj źle ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zapewne kartoników i walenia w bęben, a meczyk przy okazji ;-) Jeśli chodzi o Wisłe to obie sprawy są dla mnie ważne, ale doping sprawa kluczowa. A jeśli chodzi o słabsze drużyny piłkarsko to bardziej interesuje mnie to co dzieje się na trybunach. Każdy ma inne priorytety.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=opwyqd85kj8 No prosze, najlepsi kibice , którzy wszystko sami wymyślają i wszyscy na nich się wzorują śpiewają naszą forze
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda już słów na nich, napinają się i głoszą światu, że są najlepsi po czym sami pokazują, że jednak do najlepszych im jednak brakuje i to nie tak mało- więcej mówić nie trzeba. Z resztą sami pewnie jeszcze nie raz dadzą jakiś pokaz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
taaa, ile im brakuje i do kogo? tak oczywiście obiektywnie......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ta, a Wisła "wynalazła" klaskanie i teraz wszyscy od Was kserują.
Nie wiem, kto pierwszy wprowadził tą melodię na polskie stadiony. Wiem natomiast, że na Lechu śpiewana jest od dość dawna (nie twierdzę, że "przed" Wami). Tak czy inaczej zabawnie brzmią zestawienia typu "hsw Wisły", "broendby Widzewa" czy wspomniana "nasza forza" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Choćby do takiej Legii, która od bardzo dawna utrzymywała na prawdę wysoki poziom i nie zdarzały im się samobóje typu durna oprawa czy xerowanie czegoś po wcześniejszym potępianiu xerowania [przykład: forza]. Nie mogę im zarzucić, że są do bani, bo nie są i w gruncie rzeczy można z nich brać przykład w wielu aspektach tylko właśnie takie szczegóły jak pisałem wcześniej działają na ich niekorzyść i nie stawiają ich na 1 miejscu. Po za tym w mojej opinii brakuje im pewnej klasy, o której była już wcześniej mowa.
PS. To jest moja opinia, z którą nikt nie musi się zgadzać- dziękuję. Powód: z
Ostatnio edytowane przez fst : 06.10.2008 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Przecież 31 października 1918 roku Kraków (jako pierwsze polskie miasto) i okolice, odzyskało niepodległość. Reszta kraju czekała na tę chwilę do 11 listopada. Było to jak najoczywistsze powstanie, w dodatku perfekcyjnie przeprowadzone. Bo wg. jakich kryteriów powstanie można uważać za udane - liczbą zabitych czy efektem końcowym? Otóż wtedy nikt nie zginął - było tylko kilku rannych.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie napinajcie sie z "Forza" bo mam wrazenie ze wg Was ta piosenke spiewamy od ubieglego sezonu tymczasem ma ona co najmniej 15-20 lat bo pamietam ja od kiedy na Wisłę chodze. Przypuszczam ze na Lechu podobnie ktos ja "odkurzyl", a gdzie byla pierwsza to pewnie nikt tego nie wie.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zygmuncie Królu złoty! Nie pozostaje mi nic innego, jak przypomnieć 2 transparenty, wywieszone przez 2 ekipy o "zdrowym poczuciu humoru". Co najśmieszniejsze. Wywieszone w tym samym roku, bodajże 2003. Na Ł3 mogliśmy podziwiać zapinające się koziołki, a na Reymonta barażkujące ludziki w barwach triady. Nie muszę dodawać, że wszyscy byli tej samej płci (ale o tym pewnie wiesz, skoro tak dobrze,wraz z krakowianami, rozumiecie się w tych tematach) Nudzi mnie ta netowa przepychanka. Każda ekipa ma głupie/słabe/żenujące oprawy na koncie i taka wojna na przykłady może trwać długo, więc proponuję żebyśmy oszczędzili siły na normalniejsze dyskusje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak, jestem fanatykiem tych głupich kartoników, tych nie potrzebnych rac i tego przeszkadzającego w spokojnym oglądaniu meczu walenia w bęben. Jestem okropny, że wolę to od skomercjalizowanej i skorumpowanej piłki nożnej. Wybacz...
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.znanipolacy.pl/jaroslaw_kuzniar_255.html
Jak by się komuś chciało to może "odpowiednio" zagłosować na tego oto Pana powyżej.To między innymi on jest główną siłą napędową w tvn nagonki na kibiców i robienie z ich bandytów i troglodytów.Bardzo często zdarza mu się również wyśmiewanie, ponieważ nie zgadza się wizerunkiem kibica aktywnego.Popiera za to model brytyjski, gdzie siedzi się na krzesełku i wpieprza popcorn. Z rzetelnością u niego też jest na bagier, bo to przedewszystkim on drązył temat widelcowy i oskarżał niewinnych ludzi o rozróby z wicelcem i paroma ochroaniaczami na zęby, tylko gdzie dowody? Po krótce.Dziennikarz populistyczny, nie rzetelny, ignorant i pajac. Jeśli macię chwilę czasu to kliknijcie na -10.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 07.10.2008 o godz. 13:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() gdyby nie komercja to bysmy mieli po 3500 widzow na meczach a kartonikow nie mialby kto podnosic Wogole rozpaagtrywanie przywiazania do klubu jako tylko doping, oprawy w oderwaniu od calej reszty jest bezsensem. Sam spedzilem na Dziesiątce kilka sezonów jeszcze w latach 90tych, wtedy też najwiecej jezdzilem na wyjazdy, dopingowalem, i dopinguje nadal, ale zeby patrzec na to wszystko tylko jako na sztuke plastyczno-wokalną to jest jakis absurd. Juz rozumiem ze kogos interesuja sprawy chuliganskie, bo oberwac moze kiedys od rywali kazdy w drodze na mecz. Ale jesli kogos interesuja tylko oprawy to czemu nikt nich nie tworzy i nie prezentuje na stadionach poza dniami meczow? Ile ludzi "zyjacych tylko oprawami" by przyszlo na to zeby sobie pomachac balonikiem i kartonikiem przed pustym boiskiem? Prawda jest taka że nos nie zostal stworzony do noszenia okularow ale do oddychaniaJak ktos nie rozumie porownania to przetlumacze:. Pilka nozna to nos, oddychanie to gra, a okulary to oprawy. Na wszystko jest miejsce, ale jesli ktos calkiem w stu procentach olewa pilke na rzecz trybun to znaczy ze albo mu sie tak nudzi albo przechodzi trudny okres dojrzewania. Rozumiem ze w latach 90-tych byly same lamusy i pikniki na trybunach bo nie bylo kartonikow, sreberek i sektorowek... Wtedy jak byla jakas oprawa, raca to miala ona charakter spontaniczny, jako reakcja na to co jest na murawie. Gdy z tego sie stworzyl "przemysl" ktory zyje swoim zyciem w oderwaniu od reszty swiata, to zaczyna byc dziecinne. ============ Taka a nie inna sektorówka Lecha zaprezentowana 72 godziny po kolejnej rocznicy upadku Powstania Warszawskiego - wpisuje sie w coraz bardziej chory klimat na trybunach (vide "nasze" przyspiewki na "Mari'ego").
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 07.10.2008 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Lech odpowiedzial na list Miklasa...Duzo sciemy ale pojechali po o panu M
![]() http://www.legialive.pl/news/27801_L...Miklasowi.html Na tym chyba warto zakonczyc temat zenujacych czy nie opraw i innych spraw odnosnie meczu ktory odbyl sie w czasie weekendu ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
komentarz znaleziony na legialive:
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Domyślam się, że takich fotek skruszony wnusio nie pokazał :( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wy zawsze musicie obierać taktykę "wy i tak jesteście gorsi"?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest mała różnica między tymi sytuacjami. To zostało potępione przez kibiców, a u was jakoś nie dostrzegam skruchy. Czyżby zbyt mało odwagi, aby przyznać się do błędu? Sporo Poznaniaków sie jeszcze tym szczyci. bbbnba i właśnie w tym rzecz. Wy patrzycie tylko na tych, co mają coś wspólnego z piłką. Było pomyśleć o tych, co nie mają pojęcia o piłce i kibicowaniu. Ale w sumie to ja wam się nie dziwię, to już nie pierwsza wasza oprawa o nas. Fanatycznie .......nięci też byli antyL. Czyżby KKS to Kolosalny Kompleks Stolicy? Taka mała ironia. Dobra koniec dyskusji. Myślcie już nad kolejną oprawą o Legii, w końcu wasze Janusze(jak mówicie na swoich kibiców, którzy się malują czy też zakładają cylindry) będą bardzo zadowolone.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 07.10.2008 o godz. 18:53.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu śmieszy mnie, gdy ktoś wytyka mi błąd, podczas gdy całkiem niedawno popełnił znacznie większy i to w kilku sztukach
![]() A gość od hitlerowców i Bismarcka już zupełnie poleciał. Nie ma co, wesołe to Wasze forum ![]() edit:Bardzo mi przykro, ale jeśli oczekujesz przeprosin - zwróć się do pana Leszka. Wspólny język znajdziecie, cel ten sam, więc życzę powodzenia w dążeniu do "bycia przeproszonym". A babci najlepiej pokazać sektorówkę z właściwą panoramą Warszawy + krótki wykład o kibicowskich stosunkach między Legią, a Lechem. Jako osoba starsza (a co za tym idzie doświadczona życiowo i inteligentna) ma większe szanse na zrozumienie przekazu niż banda frustratów na kilku ogólnopolskich forach ![]() "bbbnba i właśnie w tym rzecz. Wy patrzycie tylko na tych, co mają coś wspólnego z piłką. Było pomyśleć o tych, co nie mają pojęcia o piłce i kibicowaniu." Prawda jest taka, że gdyby nie walterowskie media nikt spoza kibicowskiego światka nie dowiedziałby się o tej oprawie (dodatkowo nie płakałaby niczyja babcia). Gdyby nie megalomania i egocentryzm mieszkańców stolicy nie mielibyśmy bardzo dziwnych rozkminek na tematy historyczno-polityczno-patriotyczne i przezabawnych żądań przeprosin ![]() Teraz to mogę sobie gdybać. W Fanatycznie .......niętych przekreślona eLka to mały szczegół sektorówki, więc nie porównywałbym tego do oprawy anty z ostatniej niedzieli. 3 mecze wstecz również obyło się bez oprawy anty, pewnie zawiedliśmy Cię. Wiem, że jesteś z Warszawy, lubisz być w centrum uwagi, a gdy żądasz przeprosin - masz być przepraszany. Cóż, wybacz, że nie piszę tego posta klęcząc przed laptopem ![]()
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 07.10.2008 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
![]()
![]() Ach, no i jeszcze Cudo-stadion. To w końcu jest budowany zgodnie z projektem i prawem budowlanym czy nie? Może stąd te debilizmy na trybunach - zdrowe jądro wielkopolskich kibiców nie godzi się na brak porządku |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://daria24.wrzuta.pl/film/jf8naU...jmlodszy_kibic Znalezione w temacie "Śmieszne zdjęcia, filmiki itp." Przepraszam za ota, nie mogłem sie powstrzymać ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
||
P.S. Obejrzałem filmik z kurczakami. Cóż powiedzieć, żenujące. Wy na pierwszym miejscu stawiacie nienawiść do Legii i Warszawy, dobrze się dobraliście z Cracovią.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 07.10.2008 o godz. 22:21.
|
|||
|

|
||||||
![]() |
|
|