|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak użyć karnetu żeby wejść na stadion? Pierwszy raz mam karnet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Pierwsze 3 dni sprzedaży faktycznie zwiastowały rekord- być może nawet sprzedaż wszystkich karnetów. Niestety, im dalej w las, tym ciemniej. Sprzedaż zaczęła siadać z dnia na dzień. Coś mi się wydaje, że to była ostatnia runda, kiedy można było tak tanio kupić karnet, skoro zawsze kupuje je ta sama grupa ludzi (a w tej rundzie nawet mniej). Aż strach pomyśleć, bo jak ktoś w klubie przeanalizuje, popatrzy na poprzednie lata i wpływy z karnetów i biletów, to wywali za karnet cenę o wiele wyższą i znów trzeba będzie płacić po 300 zł za karnet i 40 zł za najtańszy bilet... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W 1 dzień to byla taka ściema w sumie nie wiem po co, zakładała ona ze każdy karnetowiec z zeszlego sezonu przedłuzy swój abonament a okazała sie ze tak nie jest
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przykładasz do czytnika i albo cię kołowrotek przepuszcza albo nie
Jeśli chodzi o karnety to przy wznowieniach na D czyli do terminu 02.21 zostało 1000 miejsc na E około 2000 , nie powinno byc żle może sprzedano 8000 ale dziwne że przy promocyjnej cenie dla członków SKWK nic nie ruszyło ponad to . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Niestety od jakiegoś czasu karnety kupują cały czas ci sami ludzie, większość kibiców woli chodzić na bilety żeby przyjść sobie na Legię, Lecha i derby i ewentualnie jeszcze coś kiedy akurat im się nudzi. Smutne. @kohprzem: na jesieni zeszło ok. 7000. Teraz zeszło mniej. Także 8000 nie ma. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie mam na myśli obecnych ale tych którzy chcą się zapisac może warto nagłośnic od czasu do czasu na jakie korzyści z tego tytułu mogą liczyc .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy jest jeszcze mozliwosc kupienia karnetu na ta runde ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
pewnie tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Prosze o argumenty "materialne" bo to one najbardziej przekonują potencjalnych nowych członków... Co do karnetów - wszystko wyjaśnił droho . Pozostaje czekać na powrót sukcesów, ładnej gry, czyli czasy, gdy groszem na karnety rzucą nawet pikniki. W innym przypadku pozostaje nam oglądanie na meczach wielu błękitnych krzesełek... Smutne, ale fanatykami stadionu nie wypełnimy bo ich po prostu nie ma na tyle, nie oszukujmy się. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To bedzie na takiej zasadzie jak kiedys na R22 zanim wprowadzili karty chipowe? Tzn: dajesz typowi przy bramce karnet, od robi 'dziurke' przy danym meczu i wchodzisz?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy będzie sprzedaż biletów w Sosnowcu
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam.
No i zrobiła Wisła z karnetami to, czego się bałem. Wliczona na stałe opłata za przejazd pociągiem. Nie rozumiem dlaczego mam płacić PKP za bilet skoro go nie wykorzystam. Wolę jeździć na mecze samochodem i te 20zł wystarczy mi co najmniej na 2 mecze (4 osoby w aucie). Także bardzo dziękuję. Na Levadii byłem. Zobaczymy się na meczu za rok, przy R22. Szkoda jeszcze, że na oficjalnej stronie Wisły po przebudowie nie można komentować artykułów. Było to bardzo pożyteczne i akurat by się przydało w powyższej sytuacji. Pozdrawiam wszystkich. Jarek. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Proponuję aby Wisła ustaliła taką cenę karnetu by 1 mecz wychodził 30 zł, a pociąg za darmo
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
tzn ze Hutnik już nie aktualny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mam pytanko, może trochę za wcześnie, ale: jeśli mimo wszystko przeboleję karnet z doliczonym pociągiem (bo mieszkam 20 minut od stadionu Ludowego), to czy będę miał problem z wejściem na sektor Wisły poza kolumną z dworca i analogicznie z wyjściem ze stadionu?...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na podstawie meczu z Levadią twierdzę że nie będziesz miał żadnego, dużo ludzi przyjechało autami i bez najmniejszych problemów (wręcz policja kierowała gdzie ustawić auto) weszli na stadion. Wychodząc też każdy rozchodził się w "swoją" stronę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
rozumiem problem, i jakoś nie dramatyzuje z tego powodu, tylko wsiadam sobie w pociag i jade.
ps. wszystkim sie nie dogodzi, a że wiekszosc osob woli jechac pkp, to reszta musi sie dostosowac albo w ogole nie jezdzic, nikt ich nie bedzie zmuszal ani prosil zeby jechali na mecz! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem cena karnetu jest w miare dobra! 30 zł za mecz to porównywalna cena z R22 z sektora D! Rozumiem że w tygodniu ( Środa ) niektórzy nie dali rady jechać pociągiem, ale przecież liga jest w weekend więc nie widzę żadnego problemu! A osoby z poza Krakowa zawsze miały większe koszty bilet + transport ale skoro bilet jest w podobnej cenie jak na R22 to nie rozumiem niektórych rozżalonych kibiców !!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nie ma żadnego problemu.
Jeśli Ci to poprawi nastrój to sam bilet kosztuje 30zł, a przejazd gratis --> znajdź jedną róznicę![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może podpisali już z Sosnowcem umowę na wynajem pod konkretną ilość meczy.
![]()
pozdrowienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mógłby ktoś wkleić tutaj tekst tej informacji bo niestety strona mi nie działa. będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wskutek braku wiążącej decyzji o ostatecznym kształcie ligi, klub zastrzega sobie prawo do zmiany kolejności meczów oraz rywali w meczach wchodzących w skład karnetu.
Zgodnie ze stanem na dzisiaj (16 lipca 2009) Wisła rozegra w rundzie jesiennej 9 następujących spotkań ligowych w roli gospodarza: Mecz Data rozpoczęcia kolejki Wisła Kraków [FONT="]–[/FONT] Ruch Chorzów 1 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT="]–[/FONT] GKS Bełchatów 15 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT="]– [/FONT]Jagiellonia Białystok 29 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT="]–[/FONT] Polonia Bytom 12 września 2009 Wisła Kraków [FONT="]– [/FONT]Polonia Warszawa 26 września 2009 Wisła Kraków [FONT="]– [/FONT]Piast Gliwice 24 października 2009 Wisła Kraków [FONT="]– [/FONT]Legia Warszawa 7 listopada 2009 Wisła Kraków[FONT="] – [/FONT]Korona Kielce 21 listopada 2009 Wisła Kraków [FONT="]– [/FONT]Zagłębie Lubin 12 grudnia 2009 Sprzedaż karnetów na te spotkania rozpocznie się w czwartek 23 lipca w sklepie Wiślacki Świat i będzie prowadzona do 15 sierpnia. Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 18:00 oraz w soboty w godzinach od 10:00 do 14:00. W sprzedaży znajdą się wyłącznie karnety na trybunę odkrytą w cenie 270 zł. Cena karnetu obejmuje wejście na każdy mecz w cenie 10 zł oraz przejazd pociągiem na każde z rozgrywanych spotkań w cenie 20 zł. Bilety w wolnej sprzedaży kosztować będą 35 zł na każde spotkanie (15 zł bilet + 20 zł przejazd). Podobnie jak bilety, karnety dostępne będą jedynie w formie papierowej. Nie będą one nabijane na elektroniczną Kartę Kibica. Przy zakupie będzie wymagane okazanie dokumentu tożsamości ze zdjęciem lub legitymacji szkolnej w przypadku osób poniżej 18. roku życia. Więcej informacji o karnetach pod adresem mailowym [email protected] oraz pod numerem telefonu (012) 623 95 95. Informacje o meczach w Sosnowcu znajdują się pod adresem www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA Bardzo proszę o to i tekst ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
po pierwszej wizycie w sosnowcu takie pytanie - karnety w starej formie papierkowej maja byc - a co bedzie jezeli znowu dopadnie nas wczorajsza aura i wszystko bedzie mokre i nie bedzie sie nadawac do uzytku...?
wiem czarny scenariusz ale po pierwszej wizycie w sosnowcu zyciowy... ![]() ZAWSZE NAD WAMI...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ceny męśle optymalne, trzeźwe podejście klubu do sprawy, brawo. ![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Jak sobie to wyobrażasz mam jechać np. z południa polski dajmy na to Bielsko Biała do Krakowa (samochodem) dość wcześnie bo przecież muszę zdążyć na zbiórkę. Docieram na miejsce wsiadam do pociągu dojeżdżamy do sosnowca jest ok po meczu wracamy pociągiem do Krakowa, ja wsiadam do samochodu i udaję się w drogę powrotną do domu. Nie dość że tracę w cholerę czasu dodatkowo wygodniej jest mi jechać samochodem co nie stwarza żadnych problemów na trasie i bezpiecznie docieram pod obiekt na kresowej. To jeszcze muszę zapłacić za przejazd którym nie jadę i dodatkowo płacę za benzynę aby dojechać na stadion.\ No wybacz ale nie mam zamiaru jechać 130km (w dwie strony 260 z hakiem) do krakowa kiedy mogę zrobić to w nie całe 80 w jedną stronę. Moim zdaniem powinny być dwa rodzaje z przejazdem i bez !! Koniec kropka! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|