The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wisła&Lechia
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2009, 08:27
droho napisał(a):Wyświetl post
Na chwilę obecną poszło mniej niż na rundę jesienną. Info pewne. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to karnety cały czas są w sprzedaży.

To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale...
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 03.03.2009, 08:44
Jak użyć karnetu żeby wejść na stadion? Pierwszy raz mam karnet.
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.03.2009, 08:59
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
To panowie z WŚ bardzo często podają błędne info ! w 1 dniu podobno zeszło tyle że jakiś tam rekord nawet był! Zawsze kłamią że zeszło więcej biletów niż naprawdę nie wiem po co ale...
Nikt nie kłamie.

Pierwsze 3 dni sprzedaży faktycznie zwiastowały rekord- być może nawet sprzedaż wszystkich karnetów. Niestety, im dalej w las, tym ciemniej. Sprzedaż zaczęła siadać z dnia na dzień.

Coś mi się wydaje, że to była ostatnia runda, kiedy można było tak tanio kupić karnet, skoro zawsze kupuje je ta sama grupa ludzi (a w tej rundzie nawet mniej). Aż strach pomyśleć, bo jak ktoś w klubie przeanalizuje, popatrzy na poprzednie lata i wpływy z karnetów i biletów, to wywali za karnet cenę o wiele wyższą i znów trzeba będzie płacić po 300 zł za karnet i 40 zł za najtańszy bilet...
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.03.2009, 09:33
Wisła&Lechia napisał(a):Wyświetl post
W 1 dzień to byla taka ściema w sumie nie wiem po co, zakładała ona ze każdy karnetowiec z zeszlego sezonu przedłuzy swój abonament a okazała sie ze tak nie jest

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.03.2009, 09:45
licoo napisał(a):Wyświetl post
Jak użyć karnetu żeby wejść na stadion? Pierwszy raz mam karnet.
Przykładasz do czytnika i albo cię kołowrotek przepuszcza albo nie

Jeśli chodzi o karnety to przy wznowieniach na D czyli do terminu 02.21 zostało 1000 miejsc na E około 2000 , nie powinno byc żle może sprzedano 8000 ale dziwne że przy promocyjnej cenie dla członków SKWK nic nie ruszyło ponad to .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.03.2009, 09:54
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
W 1 dzień to byla taka ściema w sumie nie wiem po co, zakładała ona ze każdy karnetowiec z zeszlego sezonu przedłuzy swój abonament a okazała sie ze tak nie jest
Problem polega na tym że o ile zdecydowana większość karnetowców z jesieni zrobiła przedłużenie, to w wolnej sprzedaży karnety kupiło niewiele nowych osób.

Niestety od jakiegoś czasu karnety kupują cały czas ci sami ludzie, większość kibiców woli chodzić na bilety żeby przyjść sobie na Legię, Lecha i derby i ewentualnie jeszcze coś kiedy akurat im się nudzi. Smutne.

@kohprzem: na jesieni zeszło ok. 7000. Teraz zeszło mniej. Także 8000 nie ma.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 03.03.2009, 10:37
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Przykładasz do czytnika i albo cię kołowrotek przepuszcza albo nie

Jeśli chodzi o karnety to przy wznowieniach na D czyli do terminu 02.21 zostało 1000 miejsc na E około 2000 , nie powinno byc żle może sprzedano 8000 ale dziwne że przy promocyjnej cenie dla członków SKWK nic nie ruszyło ponad to .
Członków SKWK jest z tego co pamiętam koło 300.. Więc oni sami nie zrobią "wyniku karnetowego"
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 03.03.2009, 19:01
Nie mam na myśli obecnych ale tych którzy chcą się zapisac może warto nagłośnic od czasu do czasu na jakie korzyści z tego tytułu mogą liczyc .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 06.03.2009, 10:21
Czy jest jeszcze mozliwosc kupienia karnetu na ta runde ?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.03.2009, 10:34
pewnie tak
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.03.2009, 11:15
kohprzem'68 napisał(a):Wyświetl post
Nie mam na myśli obecnych ale tych którzy chcą się zapisac może warto nagłośnic od czasu do czasu na jakie korzyści z tego tytułu mogą liczyc .
Hmmm. Zapytam wprost - to na jakież to "korzyści" mogą liczyć członkowie SKWK ?
Prosze o argumenty "materialne" bo to one najbardziej przekonują potencjalnych nowych członków...

Co do karnetów - wszystko wyjaśnił droho .

Pozostaje czekać na powrót sukcesów, ładnej gry, czyli czasy, gdy groszem na karnety rzucą nawet pikniki. W innym przypadku pozostaje nam oglądanie na meczach wielu błękitnych krzesełek... Smutne, ale fanatykami stadionu nie wypełnimy bo ich po prostu nie ma na tyle, nie oszukujmy się.
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Stary 16.07.2009, 16:24
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ienna_2009_10/
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 16.07.2009, 16:27
To bedzie na takiej zasadzie jak kiedys na R22 zanim wprowadzili karty chipowe? Tzn: dajesz typowi przy bramce karnet, od robi 'dziurke' przy danym meczu i wchodzisz?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
W_S
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2009, 17:34
Czy będzie sprzedaż biletów w Sosnowcu
Odpowiedz cytując
yaarekarek
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 16.07.2009, 18:13
Witam.
No i zrobiła Wisła z karnetami to, czego się bałem.
Wliczona na stałe opłata za przejazd pociągiem. Nie rozumiem dlaczego mam płacić PKP za bilet skoro go nie wykorzystam. Wolę jeździć na mecze samochodem i te 20zł wystarczy mi co najmniej na 2 mecze (4 osoby w aucie). Także bardzo dziękuję. Na Levadii byłem. Zobaczymy się na meczu za rok, przy R22.
Szkoda jeszcze, że na oficjalnej stronie Wisły po przebudowie nie można komentować artykułów. Było to bardzo pożyteczne i akurat by się przydało w powyższej sytuacji.
Pozdrawiam wszystkich.
Jarek.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 16.07.2009, 19:15
Proponuję aby Wisła ustaliła taką cenę karnetu by 1 mecz wychodził 30 zł, a pociąg za darmo
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 16.07.2009, 19:16
yaarekarek napisał(a):Wyświetl post
Witam.
No i zrobiła Wisła z karnetami to, czego się bałem.
Wliczona na stałe opłata za przejazd pociągiem. Nie rozumiem dlaczego mam płacić PKP za bilet skoro go nie wykorzystam. Wolę jeździć na mecze samochodem i te 20zł wystarczy mi co najmniej na 2 mecze (4 osoby w aucie). Także bardzo dziękuję. Na Levadii byłem. Zobaczymy się na meczu za rok, przy R22.
Szkoda jeszcze, że na oficjalnej stronie Wisły po przebudowie nie można komentować artykułów. Było to bardzo pożyteczne i akurat by się przydało w powyższej sytuacji.
Pozdrawiam wszystkich.
Jarek.
bedziemy plakac za tobą!
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Forenza
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 16.07.2009, 19:39
tzn ze Hutnik już nie aktualny!przecież od września maja tam stac juz jupitery; dzwina decyzja.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.07.2009, 20:33
Mam pytanko, może trochę za wcześnie, ale: jeśli mimo wszystko przeboleję karnet z doliczonym pociągiem (bo mieszkam 20 minut od stadionu Ludowego), to czy będę miał problem z wejściem na sektor Wisły poza kolumną z dworca i analogicznie z wyjściem ze stadionu?...
Odpowiedz cytując
merphy
Member

Stary 16.07.2009, 20:48
Watts napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanko, może trochę za wcześnie, ale: jeśli mimo wszystko przeboleję karnet z doliczonym pociągiem (bo mieszkam 20 minut od stadionu Ludowego), to czy będę miał problem z wejściem na sektor Wisły poza kolumną z dworca i analogicznie z wyjściem ze stadionu?...
Na podstawie meczu z Levadią twierdzę że nie będziesz miał żadnego, dużo ludzi przyjechało autami i bez najmniejszych problemów (wręcz policja kierowała gdzie ustawić auto) weszli na stadion. Wychodząc też każdy rozchodził się w "swoją" stronę...
Odpowiedz cytując
Gargamel
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 16.07.2009, 20:55
Kamil napisał(a):Wyświetl post
bedziemy plakac za tobą!
Jeżeli nie rozumiesz problemu, to się nie odzywaj.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 16.07.2009, 21:06
Gargamel napisał(a):Wyświetl post
rozumiem problem, i jakoś nie dramatyzuje z tego powodu, tylko wsiadam sobie w pociag i jade.

ps. wszystkim sie nie dogodzi, a że wiekszosc osob woli jechac pkp, to reszta musi sie dostosowac albo w ogole nie jezdzic, nikt ich nie bedzie zmuszal ani prosil zeby jechali na mecz!
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Michal1906
Member

Od: 12.2008

Stary 16.07.2009, 21:07
Moim skromnym zdaniem cena karnetu jest w miare dobra! 30 zł za mecz to porównywalna cena z R22 z sektora D! Rozumiem że w tygodniu ( Środa ) niektórzy nie dali rady jechać pociągiem, ale przecież liga jest w weekend więc nie widzę żadnego problemu! A osoby z poza Krakowa zawsze miały większe koszty bilet + transport ale skoro bilet jest w podobnej cenie jak na R22 to nie rozumiem niektórych rozżalonych kibiców !!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.07.2009, 21:15
Gargamel napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnego problemu.
Jeśli Ci to poprawi nastrój to sam bilet kosztuje 30zł, a przejazd gratis --> znajdź jedną róznicę
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
gienek_majonez
Member

Od: 10.2007

Stary 16.07.2009, 21:15
Forenza napisał(a):Wyświetl post
tzn ze Hutnik już nie aktualny!przecież od września maja tam stac juz jupitery; dzwina decyzja.
Może podpisali już z Sosnowcem umowę na wynajem pod konkretną ilość meczy.
pozdrowienia
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.07.2009, 21:16
mógłby ktoś wkleić tutaj tekst tej informacji bo niestety strona mi nie działa. będę wdzięczna
Odpowiedz cytując
Michal1906
Member

Od: 12.2008

Stary 16.07.2009, 21:25
Wskutek braku wiążącej decyzji o ostatecznym kształcie ligi, klub zastrzega sobie prawo do zmiany kolejności meczów oraz rywali w meczach wchodzących w skład karnetu.

Zgodnie ze stanem na dzisiaj (16 lipca 2009) Wisła rozegra w rundzie jesiennej 9 następujących spotkań ligowych w roli gospodarza:

Mecz Data rozpoczęcia kolejki Wisła Kraków [FONT=&quot]–[/FONT] Ruch Chorzów 1 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]–[/FONT] GKS Bełchatów 15 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]– [/FONT]Jagiellonia Białystok 29 sierpnia 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]–[/FONT] Polonia Bytom 12 września 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]– [/FONT]Polonia Warszawa 26 września 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]– [/FONT]Piast Gliwice 24 października 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]– [/FONT]Legia Warszawa 7 listopada 2009 Wisła Kraków[FONT=&quot] – [/FONT]Korona Kielce 21 listopada 2009 Wisła Kraków [FONT=&quot]– [/FONT]Zagłębie Lubin 12 grudnia 2009
Sprzedaż karnetów na te spotkania rozpocznie się w czwartek 23 lipca w sklepie Wiślacki Świat i będzie prowadzona do 15 sierpnia. Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 18:00 oraz w soboty w godzinach od 10:00 do 14:00.

W sprzedaży znajdą się wyłącznie karnety na trybunę odkrytą w cenie 270 zł.

Cena karnetu obejmuje wejście na każdy mecz w cenie 10 zł oraz przejazd pociągiem na każde z rozgrywanych spotkań w cenie 20 zł. Bilety w wolnej sprzedaży kosztować będą 35 zł na każde spotkanie (15 zł bilet + 20 zł przejazd).

Podobnie jak bilety, karnety dostępne będą jedynie w formie papierowej. Nie będą one nabijane na elektroniczną Kartę Kibica. Przy zakupie będzie wymagane okazanie dokumentu tożsamości ze zdjęciem lub legitymacji szkolnej w przypadku osób poniżej 18. roku życia.

Więcej informacji o karnetach pod adresem mailowym [email protected] oraz pod numerem telefonu (012) 623 95 95.

Informacje o meczach w Sosnowcu znajdują się pod adresem www.wisla.krakow.pl/pl/Stadion_2009_2010/.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

Bardzo proszę o to i tekst
Odpowiedz cytując
Sewko
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.07.2009, 21:41
po pierwszej wizycie w sosnowcu takie pytanie - karnety w starej formie papierkowej maja byc - a co bedzie jezeli znowu dopadnie nas wczorajsza aura i wszystko bedzie mokre i nie bedzie sie nadawac do uzytku...?
wiem czarny scenariusz ale po pierwszej wizycie w sosnowcu zyciowy...
ZAWSZE NAD WAMI...
Odpowiedz cytując
kONwalia
Member

Od: 03.2009

Stary 16.07.2009, 22:03
Sewko napisał(a):Wyświetl post
po pierwszej wizycie w sosnowcu takie pytanie - karnety w starej formie papierkowej maja byc - a co bedzie jezeli znowu dopadnie nas wczorajsza aura i wszystko bedzie mokre i nie bedzie sie nadawac do uzytku...?
wiem czarny scenariusz ale po pierwszej wizycie w sosnowcu zyciowy...
Zapewne nie będzie kart bo karty trzeba by było pod stadionem odbijać, a nie ma gdzie, a instalacja czytników to dodatkowe koszty. A to i tak tylko na jeden sezon. Więc musimy karnety po prostu dobrze zabezpieczać.
Ceny męśle optymalne, trzeźwe podejście klubu do sprawy, brawo.
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
Odpowiedz cytując
W_S
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2009, 22:04
Kamil napisał(a):Wyświetl post
rozumiem problem, i jakoś nie dramatyzuje z tego powodu, tylko wsiadam sobie w pociag i jade.

ps. wszystkim sie nie dogodzi, a że wiekszosc osob woli jechac pkp, to reszta musi sie dostosowac albo w ogole nie jezdzic, nikt ich nie bedzie zmuszal ani prosil zeby jechali na mecz!
Tak. Tylko zrozum jedną rzecz że są ludzie którzy nie dojeżdżają bezpośrednio z Krakowa ale i także z innych miejscowości np. bliżej sosnowca.

Jak sobie to wyobrażasz mam jechać np. z południa polski dajmy na to Bielsko Biała do Krakowa (samochodem) dość wcześnie bo przecież muszę zdążyć na zbiórkę. Docieram na miejsce wsiadam do pociągu dojeżdżamy do sosnowca jest ok po meczu wracamy pociągiem do Krakowa, ja wsiadam do samochodu i udaję się w drogę powrotną do domu.

Nie dość że tracę w cholerę czasu dodatkowo wygodniej jest mi jechać samochodem co nie stwarza żadnych problemów na trasie i bezpiecznie docieram pod obiekt na kresowej. To jeszcze muszę zapłacić za przejazd którym nie jadę i dodatkowo płacę za benzynę aby dojechać na stadion.\

No wybacz ale nie mam zamiaru jechać 130km (w dwie strony 260 z hakiem) do krakowa kiedy mogę zrobić to w nie całe 80 w jedną stronę.

Moim zdaniem powinny być dwa rodzaje z przejazdem i bez !! Koniec kropka!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów