|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?news_id=5215 a co do wywalenia tematu to słusznie został wywalony, siejecie panikę jakbyście nic innego do roboty nie mieli
Ostatnio edytowane przez Luu... : 26.02.2009 o godz. 19:52.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czasami dobrze jest zobaczyc na żywo i jeszcze poprawic to samo przed tv polecam , a spora częśc karnetów pójdzie przed samym startem ligii reszta już w trakcie bo z mojego doswiadczenia wynika żemając karnet , łatwiej jest nabyc bilety na mecz pucharowy a co za tym idzie troche taniej , tak sobie wybiegłem w przyszłośc ...
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 26.02.2009 o godz. 20:19.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
diablo885 dla niektorych moze tak bo 4 miejsce po jesieni to byl dla nich pcozatek kryzysu o ktorym mowia koledzy
![]() A o tym 4 miejscu niektore kluby marza wiec nie popadajmy w skrajnosci i teraz przynajmniej sie przekonamy kto tak naprawde jest przy Wisle tyle ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na razie nic lepiej nie będzie.
Poprawi się jak w końcu stadion powstanie no i przede wszystkim jak osoby odpowiednie za marketing pójdą w końcu po rozum do głowy. Bilet 15 zł. Inaczej o frekwencji 28-33 tyś można będzie zapomnieć. I nie interesuje mnie po ile mają inni.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2009 o godz. 21:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I na tym zakonczmy bo bardzo dobrze stwierdziles tyle bedzie miejsc ze cena 15 zl czy nawet 10 na D nie obnizy przychodow a wrecz je podniesie przez prawie lub nawet 100% frekwencje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
spoko, jak dla mnie bilety mogą być nawet po 5 zł- w II lidze.
Płaczecie, że nie ma transferów itp, a pomyśli jeden z drugim skąd na to wziąć kasę? Wiecie ile miesięcznie kosztuje utrzymanie takiego zespołu jak mamy obecnie? Ale nie, lepiej wskazać złoty środek- tanie bilety. Na PP i PE bilety są przecież po 10 zł i co? Ilu z Was chodzi na te mecze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zakład. Co jest przedmiotem? Jak pewien jesteś swojego zdania? |
|
|
|
Guest
|
|
|
A weź ty się schowaj! My mamy może jeszcze Panu Bogusławowi .C dawac kasę na transfery
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Choćbyśmy w jeden dzień sprzedali komplet po cenie dwa razy wyższej to i tak zaryzykuję stwierdzenie, że skończyłoby się tak jak skończyło - testami jakiś wynalazków z Indonezji czy **** wie skąd jeszcze. A kasa pójdzie na poczet spłaty legendarnego długu. Przecież u nas marketing jest sto lat za murzynami. Dodatkowo na karnecie chyba z pięć meczów mniej, a cena niewiele niższa, ile dokładnie nie pamiętam, a szukać tego mi się nie chce. Ciekawym w jaki sposób zwiększył się komfort oglądania widowiska przy Reymonta?
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 26.02.2009 o godz. 22:53.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po pierwsze 10 000 karnetów razy sredion 200 zł to 2 mln zł. To utrzymanie Mauro i Łobo... Po drugie Ile jest meczów mniej? dokładnie 2. Mecze PE, masz na karnecie za darmo. Karnet masz za 210 na jesienna a teraz 30 zł mniej 180, tyle ze do karnetu doliczono PP z Lechem za 30 zł. Po trzecie marketoing niech się robi jak bedzie stadion. Po czwarte ilosc sponsorów w ciezkich czasach chyba nie siawadczy o zacofaniu marketingu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Prawda jest taka ze jak zarzad wali w chu..ja z kibicami tak i kibice sie zorientowali, ze po co placic za calosc jak miejsca beda na pewno na pojedyncze mecze :o
Oby tylko po trzech kolejkach nie potwierdzily sie ich "przewidywania" ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ło ku*** a z kąd wy wiecie że spłacamy ten "legendarny dług" bo watpie zeby bylo jakies oficjalne info... a po 2 jeżeli bysmy splacali taki dlug to Wisła nie moze byc ch** wi jak slaba bo przeciez z czego ten dlug bylby splacany? z przychodów z kiełbasek dla pikników? A po 2 kto ma byc na meczu ten bedzie... Tyle w tym temacie...
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
witam orientuje sie ktos od ktorej do ktorej w sobote jest Wislacki swiat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Sa jeszcze karnety na D i czy beda jutro sprzedawane
![]()
...Ce..... Nas Pojęcie , Którego Wy Nie Znacie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie ma info że nie ma to są.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie oni po rozum powinni iść tylko Ty po kalkulator. Między 28-33 tyś. po 15zł, a 14-16 tyś. po 30zł nie ma żadnej różnicy w temacie wpływów z biletów. Za to jest mniej sprzątania po meczu, potrzeba mniej ochrony, itp. Smutne ale prawdziwe.
![]()
pozdrowienia
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale 28-33 tyś. to więcej kibiców chętnych do kupowania kiełbasek/pamiątek/szalików/koszulek/gadżetów/piwa itepe itede.
jeszcze nigdzie nie ma tak, że więcej kibiców znaczy gorzej lub tak samo. i nie jęczeć że sie karnety słabo sprzedają, bo przed sezonem było jeszcze gorzej/podobnie, dopiero możliwość tańszych biletów na Barce i Beitar zmobilizowała ludzi.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 27.02.2009 o godz. 22:46.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma co płakac ze karnetów pójdzie mniej, bo komplety raczej będa ze względu na atrakcyjnośc meczy a jak wiadomo złotówka od biletu wróciła
![]() ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktos czy beda jeszcze karnety w poniedzialek
![]()
...Ce..... Nas Pojęcie , Którego Wy Nie Znacie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Skoro nie ma inforamcji ze nie ma to sa.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj kupiłem karnet na trybunę D, więc karnety jeszcze są.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
wg dzisiejszego Przegladu Sportowego karnetów sprzedano ponad 6 tysięcy. Na mecz z Lechem w kasach będzie ponad 8 tysięcy biletow. Takie informacje podał jakis Falck od nas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja bym poczekał do jutra ew środy i wtedy wszystko będzie jasne
Ostatnio jak pamiętam poszło 6900 karnetów...zobaczymy jak będzie tym razem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na jesień sporo ludzi kupiło karnet ze względu na mecz z Barceloną
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam kupowałem karnet w czwartek i jestem ciekaw ile ich wszystkich poszło. Mam nadzieję, że jak najwięcej
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nigdzie nie mogę znaleźć info, wiecie może ile karnetów do tej pory poszło
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie wiadomo to oficjalna zamieści info.
Po zakończeniu sprzedaży. Albo i nie.
Ostatnio edytowane przez element : 02.03.2009 o godz. 23:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na chwilę obecną poszło mniej niż na rundę jesienną. Info pewne. Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to karnety cały czas są w sprzedaży.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|