|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...medium=twitter
Szef policji chce zamknięcia stadionów dla gości, do końca rundy. Komendant Główny Policji chce, aby mecze ekstraklasy do końca sezonu odbywały się bez udziału kibiców gości. Specjalne pismo w tej sprawie nadinspektor Marek Działoszyński skierował do prezesów Polskiego Związku Piłki Nożnej oraz spółki Ekstraklasa SA. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ich wszystkich powaliło. Mega k... mózgi, którym jedynym pomysłem jest zamiecenie go pod dywan. Nobel się należy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a tam powaliło .Po co takie pół środki! Bądźmy konsekwentni pozamykajmy stadiony dla kibiców gospodarzy! A jak to nie pomoże zabrońmy grać w piłke w naszym krajum,każdego piłkarza na dołek i wpier dol..Dla kogo ma ta liga ku*** grać ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Spokojnie i do tego dojdziemy pod światłym przywództwem Geniusza Kaszub. Zapomnieliście o zamykaniu kibiców w szpitalach psychiatrycznych oraz gułagach.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A sama oprawa całkiem fajnie pomyślana i wykonana:
https://lh5.googleusercontent.com/-B...0x600%255D.jpg |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
garbaci spięli poślady i rzucili pierwszą petardę od roku
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oczywiście Legionista musiał przypajacować... żydek szedł obok niego i jemu nic a akurat temu się krzywda stała...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
WYbieram się na mecz w poniedziałek - dawno, dawno nie było mnie w Polsce - mam nadzieję, że będzie spokojnie
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
1. O którym meczu piszesz w każdym temacie ?
2. Kiedy na meczu w Polsce było niespokojnie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szykuje się problem:
legionisci.com/news/58969_Propozycje_zmian_w_ustawie_o_bezpieczenstwie _imprez_masowych.html Cytat:
+ nie trzeba się będzie bać, że przyjdą o 6 rano za nie wykonywanie poleceń stewarda + nie trzeba będzie kart kibica - wydłużona droga odwoławcza. - politycy dalej będą orzekać jakiej "rangi" jest spotkanie. - zakazy za posiadanie pirotechniki w drodze na mecz - stawiennictwo na komendzie w czasie meczu obowiązkowe. Teraz w gestii uznania sądu - więcej psów i ochrony na meczach i zawalidrogów(stewardów) - sankcje karne za znieważenie ochrony/stewarda, (zapewne jak w przypadku psów jedynym dowodem byłoby zeznanie grupy interesu pracowniczego, bądź samego delikwenta)
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.07.2014 o godz. 15:57.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Te trzy plusy bardzo optymistyczne.
Minusy uderzające głównie w osoby udające się na wyjazd. Dość radykalne te zmiany. To juz pewnik? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś szczegóły mają jeszcze przygotować. Teraz projekt musi przejść przez kilka izb zanim trafi pod głosowanie.
Mnie najbardziej nurtuje pomysł, aby to Pzpn wydawał zakazy. Słyszałem że to postulat klubów, które chcą umyć od tego ręce i nie dać pretekstu kibicom aby ci w związku z tym organizowali jakiś bojkot. PZPN brałby na siebie całą "odpowiedzialność" i pretensje kibiców a kluby prezentować postawę: sorry gregory. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wróg nr 2: Konkretnie! Trzeba przyznać znają wszystkie zwrotki hymnu
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A za kilka dni przeczytamy komunikat Ligi:
"W związku z odpaleniem pirotechniki na stadionie Legii...." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W komentarzach pod filmem ktoś pisał, że zwrotki były wyświetlane na telebimie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W C+ pokazywali telebim, była jakaś prezentacja związana z minutą ciszy.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Że CO?!!!!! Albo mnie pochłonęły ostatnie wydarzenia piłkarskie i gdzieś przegapiłem albo nigdzie nikt o tym nie pisał i to ściema... no ale ....... czemu ja się dowiaduję o takich rzeczach ze strony Legionisci.com?
![]() http://legionisci.com/news/59178_Na_..._sprzetem.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.08.2014 o godz. 23:09.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Było na forum Stowarzyszenia, ale w żadnym innym miejscu tego nie widziałem.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mafia z SKWK rządzi, dla mnie przy nich nie ma miejsca, na stadion nie pojawię się w najbliższych latach. Pozdrowienia dla normalnych (nie tych z więzienia)...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a idź pan w ch...![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Może się okazać że ominie Cie kilka ciekawy sezonów ....... ale my damy radę, nawet bez Cb.. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wisła to Wisła można siedzieć na C można na narożniku można można na E itd. wielu się ze mną nie zgodzi ale dla mnie Wisła jest ponad podziałami politycznymi czy ideologicznymi. Wielu by chciało Wisłę zagarnąć dla siebie, ale na trybunach można znaleźć ludzi od ONR po Razem i wszyscy są za Wisłą i dobrze jej życzą. Można się obrażać na obecny zarząd ale nie na Wisłę. Można naprawdę znaleźć sobie miejsce na stadionie gdzie nie trzeba krzyczeć pozdrowienia do więzienia ani Patryk Małecki a można takie gdzie się tak kibicuje i tyle.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.01.2016 o godz. 10:14.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() A już myślałem, że nic mnie w tym temacie nie zaskoczy, to jednak znalazł się Mortal - od zawsze wierny Wiśle... chyba, że kupuje nie tych piłkarzy, to wtedy jest foch.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 08.01.2016 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mortal zrobił Kombat i wszystkim szczęki opadły
Mi tam mafia na ręke. Rinat Achmetow szef mafii ma klub Szachtar Donieck w ktorym osrode dla pilkarzy u-16 jest lepszy niż całe zaplecze naszego klubu ! Aeo mafia! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Kilka dni wcześniej a gość by zgarnął główną nagrode w TWSD Awards 2015