|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dostaliście dzisiaj kase z biletów za sparing zjednoczony?
Ja nic a nic |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Za mecze zjednoczone kasy nie ma. W przerwie sezonu są straty i trzeba to zaplanować w budżecie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Morowe Chłopaki awansowały do drugiej ligi!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zagra ktoś sparing ? Zaznaczam , że gra młodzikami , 19 lat , siła 1.2-1.4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
organizuję Puchar Zjednoczony prywatny;] wszyscy chetni niech sie w temacie zapisuja.koszt to chyba 150giców.
jako ze na 100% tutaj sie nie uzbiera komplet bede tez zapraszac w GU inne druzyny o nie za wysokiej sile ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie ma chetnych. Sam chciałem zorganizować taki puchar. Jak cos to ja sie pisze ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przypomnij mi nazwę drużyny. moze cos sie uda tym razem stworzyc. a jak nie to i tak gice zostana zwrocone
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Te druzyny chciały grać,niewiem jak teraz: Tak jak pisze Ci u góry, ja mam konto premium, wiec lige moge załozyc. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zaproszenia juz wysyłam
zobaczymy co z tego wyjdzie.a lige to swoją drogą tez mozna zrobic. tylko to chyba wiecej gicow na to idzie;/ a ja mam to nowe premium wiec musze placic juz gicami ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na chwile obecna do pucharu zgłosiło sie 8ekip.jest wiec jeszcze 8 miejsc wolnych.jak ktos jest chetny jeszcze to niech pisze bo pozostale miejsca za chwile zapelnia sie druzynami zagranicznymi
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja chcę zagrać wyślij mi zaproszenie mój klub to: TSW_R22
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanie do graczy z dłuższym stażem: czy inwestowanie w juniorów jest opłacalne? Ilu najlepiej obserwować? Ja obserwuję 3, a pytam bo jakoś po przejściu do seniorów ich wartość nie rzuca na kolana. Jakieś porady w tej kwestii mile widziane.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
siemka
dzisiaj sie zajerestrowalem do tej gry.. i czekam juz 5 godizn na werfikacje, nie wiecie moze.. ile jeszcze bede czekla ;X ps: ja gram tez w managerzonebbgames.com ;D tez fajna gierka ;] |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Mozliwe że nawet 1,5 dnia
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a jeszcze jedno... ;DD ile trwa jeden sezon.. nie ile meczy tylko czas... 2 miesiace, 3, 4 czy ile tam ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sezon trwa 16 tygodni czyli jakieś 4 miechy.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
to co z tym turniejem pisze sie w razie czego, tylko nie mam zadnego premium
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
kurcze no... ;// mam taką chęć w to zagrać ;( a nie moge... ;// czekam juz o 14:00 na werfikacje ;[
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Napisałem Ci już wyżej że teraz czeka się nawet 1,5 dnia. Jak nie możesz wytrzymać wyjdź na zewnątrz, pobiegaj - deszcz przestał padać - a forum sobie odpuść.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zagram sparing z kimkolwiek.ktos chetny na jutro
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja obserwuje pięciu (stać mnie na to) i nie żałuję. Juniorzy to znakomita inwestycja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Jeśli ma sie takich trzech w sezonie to z miliona zainwestowanego w ich szkolenie po sezonie można wyciągnąć ze 4 miliony spokojnie, w dłuższej perspektywie jeszcze więcej. Także inwestycja świetna, wymagająca jednak cierpliwości, dobrego trenera i dobrego treningu. Czasem z nijakiego juniora może sie całkiem ciekawy zawodnik wykreować za którego na rynku płacilibyśmy po kilka mln.Ktoś chętny na sparing? ![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mi sie trafił junior który jest środkowym pomocnikiem i gdy go wyciągnołem miał 1.8 teraz jest już 2.2 gra u mnie w piewszym składzie i na 6 lige wystarcza strzelił już 4 gole w 5 meczach.Więc polecam inwestowanie w juniorów mam jeszcze środkowego obrońce 2.0 też z juniorów go wyciągnołem jest już wart 900 tys
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta nowa goalunited-wikia zawiera sporo cennych informacji na temat juniorów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja zakupiłem ostatnio lewego pomocnika 2.8 niemiec 24 lata przymierzam go do pierwszego składu... Jeśli macie problemy finansowe to proponuje kupować gości 1.2-1.4 gorliwych i przy odpowiednim trenerze na koniec sezonu zyskacie jakiś 1mln.
W juniorach trafił mi sie gość 17 lat(31 sierpnia urodziny będzie miał) ma 22 w Po 10 w Ro 8 BS i 7 1-1(jest gorliwy) więc myśle że po wypromowaniu będe go trzymał do 20 lat i sprzedam za pare milionów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak tam u was ?
Ja chetnie zagram spara pod warunkiem jednym: zaangażowanie 75% Moj zespoł: TSW-Krakow ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ zmian w tej nowej wersji... trzeba będzie sporo przetestować...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak tam u was? ja wywalczyłem awans do 6 ligi, chociaz w mojej lidze jest tylko 5 klubów nie botów to i tak z tego dwa nie wchodzą a miedzy pierwszym a mną jest rożnica jednego punktu. Ta rożnica jest tylko dlatego że nie miałem okazji kierowac drużyną bo wyjechalem na kilka tygodni i zawodnicy byli premęczyni. Patrząc na kadre drużyn które wywalczyły awans do 5 ligi, to maja zawodnikow z siła ponad 3.0, będzie trzeba pól skladu wymienic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja walcze o awans do 7 ligi
![]() Już wiem dokładnie co robić, niestety na poczatku kupowałem słabych graczy, więc jestem 3 w lidze. Została 1 kolejka do końca sezonu, a ja gram z 4 miejscem, ktore ma... 3 pkt mniej ode mnie, więc mecz o wszystko. Ostatnie 4 mecze w lidze to 4 zwycięstwa (nawet z liderem i vice liderem), mam w składzie wszystkich powyżej 2 pkt siły i mam duże szanse na awans, nie mogę przegrać z 4 miejscem. W przeciwieństwie do większości innych 8 ligowych klubów mam stadion na 20.000 widzów, więc liczę na duże wpływy z biletów. teraz inwestuję w młodzież, kupuję tanio sprzedaję z nawet 10-krotnym zyskiem - czyli krok po kroku staram się iść do coraz wyższych lig. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Mój drugi sezon. Po awansie do 7 ligi obecnie jestem na 3 miejscu. Ostatnia kolejka i 7 pkt przewagi nad 4 miejscem więc awans pewny. W końcu trafił się junior warty ponad "bańkę". Na koncie też trochę kasy zaoszczędzone więc jakieś perspektywy na 6 ligę są.
![]()
|
|
|