|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem, nikt z was tego nie zauważył ?
Komentatorzy zapisali niemiecką kartoniade ( zajebistą ) Hiszpanom... ehh W sumie przedni turniej. Obejrzałem na żywo 26 z 27 meczów możliwych na ŻYWO - 2430minut( uwzględniając dogrywki ) . Jest ktoś kto obejrzał wszystkie ? VIVA ESPANA ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
tak...
Widok przegranych niemcow... bezcenny ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja tak samo 26/27
Nie obejrzałem chyba najlepszego: Holandia - Rosja... ;|Brawo dla Hiszpanów. Udowodnili, że są dojrzałym zespołem i te porażki w poprzednich turniejach "były im potrzebne". Od razu sobie odbili za kilka następnych imprez ![]() Ramos bodaj miał Puertę na koszulce. I taka mnie refleksja natchnęła, że Niemcy to byli najwięksi fuksiarze tych mistrzostw fakt jest taki, że gdyby nie stosunkowo łatwa drabinka, to powinni byli polec w 1/4... a tak po prawdzie, żebyśmy my zagrali nieco lepiej z nimi... Niemcy to zespół na MŚ... Długo na EURO nic nie osiągał i teraz byłoby podobnie, jakby nie ta pier**** drabinka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Hiszpania mistrzem!
Hiszpanie byli lepsi - a ja tak patrzyłem na Niemców i myślałem sobie - zadnych gwiazd (poza Ballackiem) taki poziom jak u nas i srebrne medale..... i jakie wnioski! Czemu my musimy leczyc swoje kompleksy kibicowaniem przeciw Niemcom zamiast grac tak jak Niemcy i zdobywac medale (nawet srebrne)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.06.2008 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Na fuksie nie dochodzi się do finału... Nie lubię takiego gadania, Niemcy to po prostu ekipa z charakterem. Czyli cechą, której nie posoadają np gwiazdorzy z Holandii czy mimo wszystko Portugalczycy. Tyle ode mnie na ten temat. |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Obejrzałem wszystkie!!! Nie ma to jak polsat sport+polsat otwarty... na dwa fronty
kazdy mecz przez caly czas az do ostatniego gwizdka czy karnego. Niezłe mistrzostwa ale sędziowie tragiczni jednak najslabsi aktorzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
ciekawe niedługo sie okaze, ze wszystko było ustawione pod Niemców a biedna Holandia i Francja, które zrobiły pod siebie, powinny byc w finale ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedyny słuszny wynik.
Jakby szwabskie świnie wygrały to bym chyba tv wyrzucił przez balkon ![]() p.s. wydaje mi sie czy hiszpański hymn nie ma słów? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"http://sport.onet.pl/1,16,11,4546794...?TEMAT=1264200 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wszyscy oglądnęli 26 z 27 bo wijanki były
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Najważniejsze że wygrała drużyna, która grała najładniejszy (może poza Holandią w meczach grupowych) futbol.
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wielki finał to nie był ale najważniejsze, że wygrała właściwa drużyna
. Hiszpania była zdecydowanie lepsza, choć często irytowała beztroską w marnowaniu sytuacji. Mimo wszystko wielkie brawa dla nich. Byli decydowanie najlepszą i najrówniejszą drużyną w tym turnieju.Mistrzostwa ogólnie bardzo dobre. Moim zdaniem bijące poziomem na głowę MŚ sprzed dwóch lat. Szkoda jedynie, że nasze orły wyglądały na tle pozostałych drużyn jak kelnerzy. Przynajmniej prysł mit Leeeoooo. Zawsze to jakiś plus. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odpowiadając na jedno z pytań powyżej - hymn hiszpański nie ma słów
Nucą sobie jakieś "la la la" i tyle... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygrał futbol przedewszystkim piękny, i zajebiście
![]() Powód: W pełni się zgadzam ze Xavi najlepszy - mózg drużyny :)
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 29.06.2008 o godz. 22:48.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wreszcie drużyna grająca najlepiej wygrała Euro. Po doświadczeniach z Greckimi drwalami to przywraca nadzieję w futbol. A Lahmowi to południowcy powinni piwo postawić.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A cóż takiego wielkiego zagrała ta Portugalia? Z Turkami byli lepsi ale i Turcy nic wówczas nie zagrali. Czechów rozjebali ale Czesi.. hmm... no comment... Od Szwajcarii bęcki - co z tego, że rezerwy? Chorwaci nas w rezerwach jebnęli.
Mistrz musiał być z grupy C lub D. Wiadomym było, że z tamtych grup wyjdą co najmniej 3 mocne zespoły. Ba! Wyszły cztery mocne. Owszem, Italia zawodziła. Na tych mistrzostwach prezentowała poziom Rumunii... Wszyscy wiemy, że Włosi to zespół turniejowy, więc w ich przypadku nie wyjście z grupy to byłaby wieeelka sensacja (jak np. na EURO 2004). Można gdybać gdybać gdybać... Największe rozczarowanie: Francja i Grecja. Poziom sportowy tych zespołów na mistrzostwach był fatalny. Aż wstyd, że jedni to vicemistrzowie świata, a drudzy to na szczęście już BYLI mistrzowie Europy... W końcu wygrał FUTBOL! |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
To troche dziwne, że hymn jest samą melodią... ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
acha a co sądzicie, bo ja uwazam ze w sytuacji kiedy Puyol podął do Gomeza a ten stał 10m przed bramką sędzia powinien puścić. Byłaby pewnie dogrywka.....
W Polsce poleciały by telewizory, dorośli mezczyźni strzelili by focha, co bardziej nerwowi zmoczyli majty ![]() a wszystko rpzez to ze mecz z NIemcami porównują do bitwy pod Grunwaldem, czy co juz zupełnie tragiczne Cedynią ![]() przykro mi to pisac, ale przy niektórzych komentarzach(nie tylko tutaj) to kompleks KSC, który wydawał mi sie niemalże definicją kompleksu spada na 2 miejsce dobranoc ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Xavi - jak dla mnie najlepszy na boisku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pomyliłeś moze pokój? PS Pierdłeś przy ludziach i zamiast powiedzieć przepraszam strugasz chojraka i mówisz że to OK ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
Viva Espania.
nikomu, tak jak Hiszpanom się to zwycięstwo na Euro nie należało. Holandia? grała świetnie do ćwierćfinału. Portugalia? również. Niemcy? Turcja? - szczęście że zaszli tak daleko. wygrało piękno futbolu, tak jak już ktoś tu pisał. tak jak pewnie większość z nas, cieszę się z porażki Niemców, bo nie należała im się nawet gra w tym finale. ps. też zauważyłem że to była Niemiecka kartoniada, jak można było ją pomylić? btw. rewelacja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jak słyszałem ten hymn niemiecki i tego śpiewaka co im przygrywał, to pomyślałem że lepszy byłby ten kastrat z C.K. Dezerterów
![]() Co do meczu, Hiszpanie grali ładniej i zasłużenie wygrali. Całe szczęście że nie potwierdziło się to ponure przysłowie, że wszyscy ładnie grają a na końcu i tak wygrywają Niemcy. Czy coś w ten deseń. ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Po raz pierwszy od dawna jetem zadowolony ze zwycięzcy imprezy tej klasy. Nie ma porównania Mistrzami Europy 2004 ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
zaj**iście że HISZPANIA WYGRAŁA
Z tego otóż miejsca chcę pozdrowić kolegę, który w koszulce LECHII był przed chwilą na TVN24 VIVA ESPANA!!! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Te akcje Hiszpanow tak plynne ze az czlowiek po ciaglym ogladaniu naszej Super ekstra Orange Ekstrakalsy chcialby zeby te mistrzostwa potrwaly jeszce z 2-3 tyg
![]() Ogolnie fajny final i turniej,duzo emocjji w koncowkach i dogrywkach i co po raz koleny daje sie zuwazyc wygrywa futbol druzynowy,nie "gwiazdkowy" Szkoda ze na tym tle eurpejskiej pilki,ktora idzie coraz to bardziej do przodu ,wypadamy bardzo blado i widac czarno na bialym jak jestesmy z tylu.Fakt upadl mit wspanialego Leooooo o ktorym ktos tu juz wspomnial,wiec i ja sie pod tym rowniez podpisuje. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Na dodatek realizator zaraz po ukazaniu kartoniady Niemców przerzucił ujęcie na kibiców Hiszpańskich po ubieranych w swoje czerwone barwy. Według mnie najładniejszą grę podczas całych mistrzostw prezentowała Hiszpania. Najlepsze oprawy należały do Niemiec. Najlepszy doping prowadzili Chorwaci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Hymn jest bez słów ponieważ próba napisania czegokolwiek do tej melodi jest blokowana przez różne regiony Hiszpani jak np Basków czy Katalończyków niechcących sie idnetyfikować z Madrytem pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1264200,1779350,wiadomosc.html
Zgadzam się w 100%. W ekipie Hiszpanii każdy zagrał bardzo dobre zawody, ale Xavi i Fabregas swoimi prostopadłymi podaniami otwierającymi drogę do bramki po prostu dali Hiszpanii złoty medal. Ale skoro Xavi grał cały czas od pierwszej minuty, to jemu się należy to miano. W środku pola po prostu nie było lepszych. ![]() |
|
|