The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2008, 22:10
Nie wiem, nikt z was tego nie zauważył ?

Komentatorzy zapisali niemiecką kartoniade ( zajebistą ) Hiszpanom... ehh

W sumie przedni turniej.

Obejrzałem na żywo 26 z 27 meczów możliwych na ŻYWO - 2430minut( uwzględniając dogrywki ) .

Jest ktoś kto obejrzał wszystkie ?

VIVA ESPANA !
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 29.06.2008, 22:12
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Ramos miał na sobie koszulkę z wizerunkiem Puerty?
tak...

Widok przegranych niemcow... bezcenny
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.06.2008, 22:12
Ja tak samo 26/27 Nie obejrzałem chyba najlepszego: Holandia - Rosja... ;|
Brawo dla Hiszpanów. Udowodnili, że są dojrzałym zespołem i te porażki w poprzednich turniejach "były im potrzebne". Od razu sobie odbili za kilka następnych imprez

Ramos bodaj miał Puertę na koszulce.

I taka mnie refleksja natchnęła, że Niemcy to byli najwięksi fuksiarze tych mistrzostw fakt jest taki, że gdyby nie stosunkowo łatwa drabinka, to powinni byli polec w 1/4... a tak po prawdzie, żebyśmy my zagrali nieco lepiej z nimi... Niemcy to zespół na MŚ... Długo na EURO nic nie osiągał i teraz byłoby podobnie, jakby nie ta pier**** drabinka...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.06.2008, 22:18
Hiszpania mistrzem!

Hiszpanie byli lepsi - a ja tak patrzyłem na Niemców i myślałem sobie - zadnych gwiazd (poza Ballackiem) taki poziom jak u nas i srebrne medale..... i jakie wnioski!

Czemu my musimy leczyc swoje kompleksy kibicowaniem przeciw Niemcom zamiast grac tak jak Niemcy i zdobywac medale (nawet srebrne)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.06.2008 o godz. 22:39.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.06.2008, 22:19
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post
I taka mnie refleksja natchnęła, że Niemcy to byli najwięksi fuksiarze tych mistrzostw fakt jest taki, że gdyby nie stosunkowo łatwa drabinka, to powinni byli polec w 1/4... a tak po prawdzie, żebyśmy my zagrali nieco lepiej z nimi... Niemcy to zespół na MŚ... Długo na EURO nic nie osiągał i teraz byłoby podobnie, jakby nie ta pier**** drabinka...
Fuksa można mieć w jednym meczu...

Na fuksie nie dochodzi się do finału...

Nie lubię takiego gadania, Niemcy to po prostu ekipa z charakterem. Czyli cechą, której nie posoadają np gwiazdorzy z Holandii czy mimo wszystko Portugalczycy. Tyle ode mnie na ten temat.
Odpowiedz cytując
hazdrubal
Member

Od: 11.2006

Stary 29.06.2008, 22:19
Obejrzałem wszystkie!!! Nie ma to jak polsat sport+polsat otwarty... na dwa fronty kazdy mecz przez caly czas az do ostatniego gwizdka czy karnego. Niezłe mistrzostwa ale sędziowie tragiczni jednak najslabsi aktorzy.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 29.06.2008, 22:20
Aro1234 napisał(a):Wyświetl post

stosunkowo łatwa drabika to Portugalia ?
ciekawe

niedługo sie okaze, ze wszystko było ustawione pod Niemców a biedna Holandia i Francja, które zrobiły pod siebie, powinny byc w finale
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 29.06.2008, 22:20
Jedyny słuszny wynik.
Jakby szwabskie świnie wygrały to bym chyba tv wyrzucił przez balkon

p.s. wydaje mi sie czy hiszpański hymn nie ma słów?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 29.06.2008, 22:21
Wisła Piastów napisał(a):Wyświetl post
Zibi: "Ciebie nawet w planach nie było" ' "całkiem sympatyczny... Ile ma lat?" Najlepszy na tym Euro był boniek!
No to na dobranoc najlepsze cytaty Zibiego "
http://sport.onet.pl/1,16,11,4546794...?TEMAT=1264200
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.06.2008, 22:21
Wszyscy oglądnęli 26 z 27 bo wijanki były
Odpowiedz cytując
CVC
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.06.2008, 22:22
Najważniejsze że wygrała drużyna, która grała najładniejszy (może poza Holandią w meczach grupowych) futbol.
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek !
------------------------------------------------------------------------------
ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.06.2008, 22:23
Wielki finał to nie był ale najważniejsze, że wygrała właściwa drużyna. Hiszpania była zdecydowanie lepsza, choć często irytowała beztroską w marnowaniu sytuacji. Mimo wszystko wielkie brawa dla nich. Byli decydowanie najlepszą i najrówniejszą drużyną w tym turnieju.

Mistrzostwa ogólnie bardzo dobre. Moim zdaniem bijące poziomem na głowę MŚ sprzed dwóch lat. Szkoda jedynie, że nasze orły wyglądały na tle pozostałych drużyn jak kelnerzy. Przynajmniej prysł mit Leeeoooo. Zawsze to jakiś plus.
:/
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.06.2008, 22:25
Above napisał(a):Wyświetl post
Jedyny słuszny wynik.
Jakby szwabskie świnie wygrały to bym chyba tv wyrzucił przez balkon

p.s. wydaje mi sie czy hiszpański hymn nie ma słów?
Wyluzuj troche! Szwabskie swinie? Co ty z chlewa jesteś? Moze ktoś zaraz napisze kastylijskie parchy? Troche szacunku - to sport nie polityka
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 29.06.2008, 22:31
Odpowiadając na jedno z pytań powyżej - hymn hiszpański nie ma słów Nucą sobie jakieś "la la la" i tyle...
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 29.06.2008, 22:31
Wygrał futbol przedewszystkim piękny, i zajebiście
Powód: W pełni się zgadzam ze Xavi najlepszy - mózg drużyny :)
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 29.06.2008 o godz. 22:48.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Triodante
Member

Od: 06.2008

Stary 29.06.2008, 22:33
Wreszcie drużyna grająca najlepiej wygrała Euro. Po doświadczeniach z Greckimi drwalami to przywraca nadzieję w futbol. A Lahmowi to południowcy powinni piwo postawić.
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.06.2008, 22:34
A cóż takiego wielkiego zagrała ta Portugalia? Z Turkami byli lepsi ale i Turcy nic wówczas nie zagrali. Czechów rozjebali ale Czesi.. hmm... no comment... Od Szwajcarii bęcki - co z tego, że rezerwy? Chorwaci nas w rezerwach jebnęli.
Mistrz musiał być z grupy C lub D. Wiadomym było, że z tamtych grup wyjdą co najmniej 3 mocne zespoły. Ba! Wyszły cztery mocne. Owszem, Italia zawodziła. Na tych mistrzostwach prezentowała poziom Rumunii... Wszyscy wiemy, że Włosi to zespół turniejowy, więc w ich przypadku nie wyjście z grupy to byłaby wieeelka sensacja (jak np. na EURO 2004).
Można gdybać gdybać gdybać... Największe rozczarowanie: Francja i Grecja. Poziom sportowy tych zespołów na mistrzostwach był fatalny. Aż wstyd, że jedni to vicemistrzowie świata, a drudzy to na szczęście już BYLI mistrzowie Europy...
W końcu wygrał FUTBOL!
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 29.06.2008, 22:35
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Wyluzuj troche! Szwabskie swinie? Co ty z chlewa jesteś? Moze ktoś zaraz napisze kastylijskie parchy? Troche szacunku - to sport nie polityka
Obrońca narodu niemieckiego sie odezwał

felipe napisał(a):Wyświetl post
Odpowiadając na jedno z pytań powyżej - hymn hiszpański nie ma słów Nucą sobie jakieś "la la la" i tyle...
To troche dziwne, że hymn jest samą melodią...
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 29.06.2008, 22:38
acha a co sądzicie, bo ja uwazam ze w sytuacji kiedy Puyol podął do Gomeza a ten stał 10m przed bramką sędzia powinien puścić. Byłaby pewnie dogrywka.....

W Polsce poleciały by telewizory, dorośli mezczyźni strzelili by focha, co bardziej nerwowi zmoczyli majty
a wszystko rpzez to ze mecz z NIemcami porównują do bitwy pod Grunwaldem, czy co juz zupełnie tragiczne Cedynią

przykro mi to pisac, ale przy niektórzych komentarzach(nie tylko tutaj) to kompleks KSC, który wydawał mi sie niemalże definicją kompleksu spada na 2 miejsce

dobranoc
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 29.06.2008, 22:42
Xavi - jak dla mnie najlepszy na boisku
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.06.2008, 22:44

To nie ma nic do rzeczy - gdybym był modem za takie wstawki (o świniach) miałbyś odpoczynek - można Niemców nie lubic ale w wątku o ME pisac takie bździny?

Pomyliłeś moze pokój?

PS
Pierdłeś przy ludziach i zamiast powiedzieć przepraszam strugasz chojraka i mówisz że to OK
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 29.06.2008, 22:45
Viva Espania.
nikomu, tak jak Hiszpanom się to zwycięstwo na Euro nie należało. Holandia? grała świetnie do ćwierćfinału. Portugalia? również. Niemcy? Turcja? - szczęście że zaszli tak daleko. wygrało piękno futbolu, tak jak już ktoś tu pisał. tak jak pewnie większość z nas, cieszę się z porażki Niemców, bo nie należała im się nawet gra w tym finale.

ps. też zauważyłem że to była Niemiecka kartoniada, jak można było ją pomylić? btw. rewelacja.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 29.06.2008, 23:15
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, nikt z was tego nie zauważył ?

Komentatorzy zapisali niemiecką kartoniade ( zajebistą ) Hiszpanom... ehh

W sumie przedni turniej.

Obejrzałem na żywo 26 z 27 meczów możliwych na ŻYWO - 2430minut( uwzględniając dogrywki ) .

Jest ktoś kto obejrzał wszystkie ?

VIVA ESPANA !
A ja wszystkie oglądnąłem z wyjątkiem ostatnih kilku minut dogrywki Rosjan bo trzeba było na bibie iść. Było nie było na bibie był rusek i Ukrainiec XD
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.06.2008, 23:30
Jak słyszałem ten hymn niemiecki i tego śpiewaka co im przygrywał, to pomyślałem że lepszy byłby ten kastrat z C.K. Dezerterów

Co do meczu, Hiszpanie grali ładniej i zasłużenie wygrali. Całe szczęście że nie potwierdziło się to ponure przysłowie, że wszyscy ładnie grają a na końcu i tak wygrywają Niemcy. Czy coś w ten deseń.
Perkele!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.06.2008, 00:20
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Jak słyszałem ten hymn niemiecki i tego śpiewaka co im przygrywał, to pomyślałem że lepszy byłby ten kastrat z C.K. Dezerterów
Górniak i tak nie przebije

Po raz pierwszy od dawna jetem zadowolony ze zwycięzcy imprezy tej klasy. Nie ma porównania Mistrzami Europy 2004
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fanKA92
Member

Od: 06.2007

Stary 30.06.2008, 00:50
zaj**iście że HISZPANIA WYGRAŁA cuuuuuuudnie!!
Z tego otóż miejsca chcę pozdrowić kolegę, który w koszulce LECHII był przed chwilą na TVN24 (z Wrocławia bodajże) POZDRO DLA CIEBIE
VIVA ESPANA!!!
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 30.06.2008, 00:50
Te akcje Hiszpanow tak plynne ze az czlowiek po ciaglym ogladaniu naszej Super ekstra Orange Ekstrakalsy chcialby zeby te mistrzostwa potrwaly jeszce z 2-3 tyg

Ogolnie fajny final i turniej,duzo emocjji w koncowkach i dogrywkach i co po raz koleny daje sie zuwazyc wygrywa futbol druzynowy,nie "gwiazdkowy"
Szkoda ze na tym tle eurpejskiej pilki,ktora idzie coraz to bardziej do przodu ,wypadamy bardzo blado i widac czarno na bialym jak jestesmy z tylu.Fakt upadl mit wspanialego Leooooo o ktorym ktos tu juz wspomnial,wiec i ja sie pod tym rowniez podpisuje.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.06.2008, 05:25
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post

ps. też zauważyłem że to była Niemiecka kartoniada, jak można było ją pomylić? btw. rewelacja.
No właśnie

Na dodatek realizator zaraz po ukazaniu kartoniady Niemców przerzucił ujęcie na kibiców Hiszpańskich po ubieranych w swoje czerwone barwy.

Według mnie najładniejszą grę podczas całych mistrzostw prezentowała Hiszpania.
Najlepsze oprawy należały do Niemiec.
Najlepszy doping prowadzili Chorwaci.
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 30.06.2008, 10:20

Hymn jest bez słów ponieważ próba napisania czegokolwiek do tej melodi jest blokowana przez różne regiony Hiszpani jak np Basków czy Katalończyków niechcących sie idnetyfikować z Madrytem

pozdro

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
couch
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.06.2008, 10:52
http://sport.onet.pl/0,1264200,1779350,wiadomosc.html

Zgadzam się w 100%. W ekipie Hiszpanii każdy zagrał bardzo dobre zawody, ale Xavi i Fabregas swoimi prostopadłymi podaniami otwierającymi drogę do bramki po prostu dali Hiszpanii złoty medal. Ale skoro Xavi grał cały czas od pierwszej minuty, to jemu się należy to miano. W środku pola po prostu nie było lepszych.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów