|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Spoko, jeden dzień. Przyjdzie hołota i go zniszczy. Taka kultura panuje u nas w kraju, niestety, zero szacunku.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, pozwolą jeszcze na grafa nieopodal nowego stadionu Legii.
Domniemam że za klikanie w stronkę jakiś hajs dostali bo nie wierzę że ot tak z własnej kieszeni zamierzali wy.......ić grosza na taką głupotę.
Ostatnio edytowane przez element : 03.02.2010 o godz. 20:34.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
straszne ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No, wiesz - pozwolili na grafa na stadionie, to obok - czemu nie
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Akurat oddałm głos na Jagę. I cieszę sie bardzo , że takie cos zawiśnie w Warszawie. 15 lutego jestem w stolycy, wiec moze mi sie uda sfotografować bilboard jak dożyje .Bilboard rzecz jasna)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Urban pokazuje swój profesjonalizm:
Cytat:
Cytat:
Najpierw twierdzą, że jest za słaby teraz nagle im się odmienia. Więcej: http://www.sport.pl/pilka/1,96012,75...decydowal.html ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Przecież zmienił zdanie jak mu Walter delikatnie zasugerował, że ten Chinol ma grać w Legii i koniec.
Teraz próbuje jakoś z tego wybrnąć, ale przecież każdy kto ma oczy widzi jak wygląda sytuacja i Jasio się po prostu ośmieszył.A szkoda, bo ten Chinol może naprawdę coś potrafić. :/ ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To że on grał w Manchesterze United to nic nie znaczy. Po prostu chwyt marketingowy, Chiny to miejsce gdzie można sprzedać trochę koszulek z nazwiskiem ich rodaka więc go postanowiono zakontraktować. A że kto miał kupić koszulkę to już kupił więc się go pozbyto. Chyba nie sądzicie że sir Alex widział w nim potencjalnego następce Cristiano Ronaldo.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Zdanie polskich trenerów o piłkarzach nie jest żadnym wyznacznikiem. Równie dobrze ja mogę się wypowiadać o asteroidach.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 05.02.2010 o godz. 11:33.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś moze cos o graniu na stadionie Hutnika
Czy bedziemy grac czy nie bo ostatnio cos czytalem ale to chyba byylo w fuckcie ze dalej nie jest pewne to ; / |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czytaliście jak wybiórcza wychwala aMice?
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,75...ko_Kriwca.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niektórzy na siłę próbują szukać dziury w całym.. jakby Wisła zrobiła taki transfer, to by o Wiśle pisali.. A co do przesuwania terminu rozgrywek... nie rozumiem, nie mają kasy na używanie podgrzania murawy to po co ją instalowali ? Dla ozdoby ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jaka liga takie okienko transferowe. A co do argumentu, że polska liga nie jest taka słabiutka polecam przejrzec liste najwiekszych transferów w tym okienku w Europie. Najdrozszy był Chorwat z Dinama. Kosztował ponad 8mln euro( a ma zaledwie 20 lat!!!), ponad 6 mln kosztował zaś Serb z Partizana Belgrad(19 lat!!). U nas za cale 3 sezony nie sprzedali nikogo za takie pieniądze.... Po prostu taki poziom sportowy jest u nas jaki jest.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 05.02.2010 o godz. 14:55.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jedyny sensowny transfer w naszej lidze to ten Kriwec. Więc nie ma co się dziwić. Amika ma kasę i inwestuje. W solidnych zawodników. Kriwec ma papiery na granie, Radionow też - jeśli go wyciągną z BATE.
A o czym ma Wyborcza pisać? Przecież to co się dzieje w Wiśle i Legii woła o pomstę do nieba. Wygląda, jakby oba kluby nie były do końca zainteresowane walką o MP. Do tego kupione przez milionerów Lechia i Śląsk zamiast się wzmacniać, osłabiają się (szczególnie Wrocławianie). Oczywiście można też piać z zachwytu nad transferami Odry i Jagiellonii, ale to trochę inna półka i inne cele. Jedyne emocje w tej rundzie to będzie próba pościgu Amiki za Wisłą. Poznaniacy się dozbroili ale będą pod dużą presją. My na szczęście na razie się nie osłabiliśmy, więc może uda się dowieźć przewagę do końca rozgrywek. Plus heroiczny bój Wodzisławian o utrzymanie, zakończony "cudownym" ocaleniem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg powszechnej bzdury rozpowszechnianej w polskich mediach to w Anglii jest spokojnie na trybunach, a nas sajgon....
http://www.sport.pl/sport/1,65025,75...Blackburn.html Tymczasem nie kojarzę przypadku, żeby na meczu w Polsce zginął ktokolwiek za mojego życia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Obyś się mylił. Ja na przykład za największych wygranych przerwy zimowej uważam stołeczną Polonię. Żałuję, że jesienią przegrali szanse na walkę o laury, ale sądzę, że emocji trochę dostarczą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@rospun - jako kibic Polonii powiem Ci, że bardziej od transferów liczę na pracę nad stroną mentalną piłkarzy. Bo KSP przegrało jesień mentalnie. Skład nie był zły, umiejętności na odpowiednim poziomie, woli walki zabrakło. Bakero w ciągu dwóch-trzech miesięcy nie zrobi z nich wirtuozów, ale jeśli odzyskają wiarę we własne umiejętności, skończymy sezon w środku tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja wcale nie transfery miałem na myśli, przynajmniej nie tylko
![]() Dajmy na to, mój Lech byłby o wiele lepszą drużyną bez Pogorzelczyka na pozycji stopera (doskonały w destrukcji). Życzę Ci zdrowych relacji w Twojej Polonii, i wyślijcie w końcu Wojciechowskiego na zajęcia jogi czy coś innego, co ostudzi jego porywczość ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do przesunięcia ligi- jestem za. Po co mamy mrozic się na stadionach w Lutym?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Żebyście tylko nie pękli z tego wyczekiwania czego to Euro u nas spowoduje. Jak dla mnie nic poza tym,że będą stadiony to się nie wydarzy. Pewnie z czasem zacznie się problem z zagospodarowaniem co po niektórych stadionów,czyt. Narodowy,Gdańsk. Swego czasu snuto plany jak to nasza koszykówka po Eurobaskecie będzie przeżywać boom. Fakt,przezywa,że aż strach. Jedyny plus Eurobasketu to hala w Łodzi. Liga jak był słaba tak jest nadal,o kasie nie wspominając. Z tą różnica,że w PLK jest Asseco, klub,który wybitnie odstaje od reszty i może pociągnąć ligę,ale i ta teoria upada. Póki co Asseco jest w szóstce najlepiej wypłacalnych zespołów w Europie i jest szansa na awans do czołowej 8 Europy. Ale i taki zespól nie przyciąga ludzie przed telewizory. Liga bidna nikt nie chce jej pokazywać. W piłce nawet zbliżonego zespołu do Asseco nie ma.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.02.2010 o godz. 17:28.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
No nieźle kombinują w tej Orange Sport- http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._orange_sport/
Nareszcie może będę mógł oglądać mecze w TV. Do tej pory żadna stacja TV nie odpowiedziała mi na pytanie i prośbę, aby była możliwość i opcja oglądania ich meczów bez komentarza i wyłącznie z głosem stadionowym. Nie mogę już słuchać zamiast komentowania meczów, wymądrzania się zapraszanych dziennikarzy czy innych działaczy sportowych na tematy wszystkie, tylko nie związane z oglądanymi meczami. Przecież to nie tylko przeszkadza w oglądaniu ale wręcz zabija przyjemność ogladania meczów. Jak jestem na stadionie, to oglądam bez komentatorów i w TV też chciałbym takiej opcji, za którą płaciłbym nawet więcej, żeby tylko nie słuchać potoku słów nie na temat nawiedzonych mądrali. Dotyczy to meczów lig europejskich przede wszystkim. Mam nadzieję, że kibicowscy komentatorzy nie będą nadawać non stop jak katarynki o wszystkim, tylko nie o meczu.
Ostatnio edytowane przez kot : 08.02.2010 o godz. 22:17.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to teraz Ekstraklasa bedize transmitowana przez Orange Sport? a nie na C+