|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ty się nie dołączysz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Markus jak zawsze najmądrzejszy xd
Lesiu ja ciebie przepraszam za każde brzydkie słowo, którym cię uraziłem. Nie mówmy już, że Hiszpanie są tacy super i wszystko co niepolskie super bo jak widać w podobnym środowisku, w naszym klubie biednym, średniakiem I ligowym, w chaosie lepiej ogarnął Jop niż Rude. Ale Jop też lepiej niż drugi Polak - Moskal. Także to nigdy nie była kwestia narodowości zawodników czy trenera tylko kwestia umiejętności i charakteru trenerów czy piłkarzy. Pozdrawiam lesiu i ściskam cie ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaroo1 doceniam. I tak jakoś zrobiło się normalniej. Pod tego 1 listopada?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leszku kochany, może to już pod święta Bożego Narodzenia. Nieważne, ważne, że jest zgoda
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja nigdy nie obrażałem Drozda, Leszka czy Wolfiego w taki sposób w jaki regularnie czynił to Jaroo1.
Jaroo1 napisał(a):
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słuchaj markusik, dla Lesia, który umie się zachować kulturalnie to można być miłym, dla takich chamów i cwaniaczków jak ty, to nie warto.
W każdym temacie wszystkie rozumy pozjadales. na prawdę super jesteś. Forum jest z ciebie dumne. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja też rzuciłem kilka komentarzy w kierunku Jaroo1 które mogłem sobie darować. Za to przepraszam.
W stosunku do Markusa i leszkapw o ile pamiętam nic nie zawiniłem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfy przepraszam, moja wina, moja wina. Urodziliśmy się w tym samym dniu więc nasze nieporozumienia są jak kłótnie braci w rodzinie.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Coraz więcej osób, które się pokajały, wyraziły skruchę. Brawo. Coraz milej na tym forum.
Jeszcze gdyby tacy użytkownicy jak krysztal, azor, jagul, krakus i inni to zrobili, byłaby bajka.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 02.11.2024 o godz. 09:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Chyba was pojebało...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i właśnie, tyle tylko prezentują niektórzy forumowicze. Ale przynajmniej teraz widać doskonale kto reprezentuje jaki poziom i można jak to się mówi odsiać ziarno od plewu. Wielka szkoda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam.... Chyba cię pojebało
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Oooo panie to ty na mnie spojrzales
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ooooo panie....kto to panu tak sp.ierdolił
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję że dzisiaj dopiszemy 3 pkt i temat wróci do tego do czego został stworzony.
Szczególnie dystans do miejsc barażowych powinien w końcu przestać tak straszyć. Bo jeszcze po kolejce 10 było to 11 pkt. Dziś może to być 3-4 pkt. A dodajmy że zaległe spotkania przyniosły nam dotychczas aż 0 pkt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że Ty nie jesteś w stanie tak uczynić. Ubolewam nad tym, ale nic na to nie poradzę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie,nic na to nie poradzisz.Twoje fejkowe przeprosiny można o kant dupy rozbić skoro w następnym poście wspominasz coś o ziarnie i plewach.Żeby nie przedłużać,dla mnie nieszczerość i pozoranctwo to jedne z najgorszych cech.Nie muszę usłyszeć słowa "przepraszam" żeby dostrzec w czyimś zachowaniu poprawę.W Twoim nie widzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Myśleliście o tym że żeby przejść na PW? Przemyślcie to.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak nie ma co więcej zaśmiecać tematu. Z mojej strony wyczerpany, każdy moze ocenić zachowanie innych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Średnia Jopa w 1 lidze w tym sezonie: 2.16 pkt/mecz
I tyle pozytywnych informacji na ten wieczór. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Narazie. Bedzie zniżkowac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
To nie jest pozytywna informacja.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zależy to od jakości kopaczy jakich będziemy mieli w następnej rundzie do dyspozycji (nie byłbym tu jakimś optymistą, że Jaruś coś w tym punkcie zmieni na +) od sytuacji finansowej od tego jak kopacze będą podchodzić do kolejnych rywali tak że tak tych zmiennych jest jednak nieco więcej niż sam Pan trener MJ ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Musimy przestać uzależniać wszystko od transferów bo to błędne koło w którym tkwimy od dłuższego czasu.
Gramy tym co jest, rywale też, na dzisiaj w teorii czub tabeli odskoczył, ale w bezpośrednich starciach jakimś trafem ich zawodnicy nie powalali naszych na głowę. TBB, Płock, Ruch, Arka,.zdobyliśmy na nich 10 z 12 możliwych punktów. Problem pojawia się z rywalami o teoretycznie mniejszych umiejętnościach gdzie rywal głównie pressingiem niweluje nasze atuty. Jop ma trochę czasu żeby znaleźć sposób na grę. Na pewno jeśli dostanie czas to nie powtórzy choćby tak fatalnej rundy jaka miał Rude - bo już nie musi się tej ligi uczyć. Przed Płockiem obstawiałem że 5 wygranych w ostatnich 8 meczach będzie fajnym wynikiem. Szkoda punktów z Tychami ale trzeba patrzeć całościowo na pracę Jopa, a nie przez pryzmat jednego meczu.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.11.2024 o godz. 09:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
No ale Fazlagić to już nawet nie piłkarz, Sapała też, pseudotalenty Sukiennicki, Dziedzic, Talar, kontuzjowany i pod formą Gogół... Jeszcze wincyj talentów trzeba! Po prostu nie może być tak drugi sezon z rzędu że wypada Carbo i nie tyle że poziom spada, tylko mamy w środku pola lej po bombie i wbiega sobie na luzie w nasze pole karne kto chce. Tragicznie zbudowana kadra!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.11.2024 o godz. 09:45.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
realnie jak zepną pośldy to 8-10 jest realne
jak nie to obstawiam dalsze obsuwanie się w dół czyli 11-12 ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|