The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2024, 22:33
Markus napisał(a):Wyświetl post
Poważnie liczysz, że np. taki Jaroo1 kogokolwiek przeprosi? Samego tylko Drozda czy Wolfiego obrażał tyle razy, że chyba przez cały rok musiałby chodzić na kolanach w worze pokutnym, gdyby się do tego przyznał i chciał odkupić winy
A ty się nie dołączysz?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.10.2024, 07:22
Markus jak zawsze najmądrzejszy xd

Lesiu ja ciebie przepraszam za każde brzydkie słowo, którym cię uraziłem.
Nie mówmy już, że Hiszpanie są tacy super i wszystko co niepolskie super bo jak widać w podobnym środowisku, w naszym klubie biednym, średniakiem I ligowym, w chaosie lepiej ogarnął Jop niż Rude. Ale Jop też lepiej niż drugi Polak - Moskal.

Także to nigdy nie była kwestia narodowości zawodników czy trenera tylko kwestia umiejętności i charakteru trenerów czy piłkarzy.
Pozdrawiam lesiu i ściskam cie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 31.10.2024, 08:31
Jaroo1 doceniam. I tak jakoś zrobiło się normalniej. Pod tego 1 listopada??
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 31.10.2024, 12:13
Leszku kochany, może to już pod święta Bożego Narodzenia. Nieważne, ważne, że jest zgoda
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.11.2024, 15:47
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A ty się nie dołączysz?
Ja nigdy nie obrażałem Drozda, Leszka czy Wolfiego w taki sposób w jaki regularnie czynił to Jaroo1.

Jaroo1 napisał(a):
Leszku kochany
Nawet jeśli pisał to z ironią, kpiną czy sarkazmem, dworując sobie z niego, też doceniam, że coś takiego w ogóle przeszło mu przez klawiaturę. Tym bardziej, że zapewne było to dla niego traumatyczne przeżycie, być miłym w jakikolwiek sposób i w jakimkolwiek kontekście choć przez sekundę
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 01.11.2024, 16:40
Słuchaj markusik, dla Lesia, który umie się zachować kulturalnie to można być miłym, dla takich chamów i cwaniaczków jak ty, to nie warto.

W każdym temacie wszystkie rozumy pozjadales. na prawdę super jesteś. Forum jest z ciebie dumne.
drozd:
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.11.2024, 00:50
Ja też rzuciłem kilka komentarzy w kierunku Jaroo1 które mogłem sobie darować. Za to przepraszam.
W stosunku do Markusa i leszkapw o ile pamiętam nic nie zawiniłem.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 02.11.2024, 06:00
Wolfy przepraszam, moja wina, moja wina. Urodziliśmy się w tym samym dniu więc nasze nieporozumienia są jak kłótnie braci w rodzinie.
drozd:
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.11.2024, 08:58
Coraz więcej osób, które się pokajały, wyraziły skruchę. Brawo. Coraz milej na tym forum.
Jeszcze gdyby tacy użytkownicy jak krysztal, azor, jagul, krakus i inni to zrobili, byłaby bajka.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 02.11.2024 o godz. 09:05.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 02.11.2024, 13:18
Chyba was pojebało...
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 02.11.2024, 17:23
No i właśnie, tyle tylko prezentują niektórzy forumowicze. Ale przynajmniej teraz widać doskonale kto reprezentuje jaki poziom i można jak to się mówi odsiać ziarno od plewu. Wielka szkoda.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.11.2024, 00:53
Przepraszam.... Chyba cię pojebało
Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 03.11.2024, 08:19
Oooo panie to ty na mnie spojrzales
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.11.2024, 09:16
Ooooo panie....kto to panu tak sp.ierdolił
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 03.11.2024, 12:12
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam.... Chyba cię pojebało
Dlaczego uzywasz tak nieprzyzwoitych słów na forum publicznym?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.11.2024, 09:13
Mam nadzieję że dzisiaj dopiszemy 3 pkt i temat wróci do tego do czego został stworzony.

Szczególnie dystans do miejsc barażowych powinien w końcu przestać tak straszyć. Bo jeszcze po kolejce 10 było to 11 pkt. Dziś może to być 3-4 pkt. A dodajmy że zaległe spotkania przyniosły nam dotychczas aż 0 pkt.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 04.11.2024, 11:01
No widzisz, ja (i parę innych osób) zrozumieliśmy, że powinno się odnosić tutaj do innych w sposób kulturalny, stać nas było na przeprosiny wobec osób do których nie zawsze forma wypowiedzi była taka jak powinna.

Szkoda, że Ty nie jesteś w stanie tak uczynić. Ubolewam nad tym, ale nic na to nie poradzę.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 04.11.2024, 11:20
Dokładnie,nic na to nie poradzisz.Twoje fejkowe przeprosiny można o kant dupy rozbić skoro w następnym poście wspominasz coś o ziarnie i plewach.Żeby nie przedłużać,dla mnie nieszczerość i pozoranctwo to jedne z najgorszych cech.Nie muszę usłyszeć słowa "przepraszam" żeby dostrzec w czyimś zachowaniu poprawę.W Twoim nie widzę.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 04.11.2024, 11:39
Myśleliście o tym że żeby przejść na PW? Przemyślcie to.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 04.11.2024, 11:41
Tak nie ma co więcej zaśmiecać tematu. Z mojej strony wyczerpany, każdy moze ocenić zachowanie innych.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 04.11.2024, 22:45
Średnia Jopa w 1 lidze w tym sezonie: 2.16 pkt/mecz

I tyle pozytywnych informacji na ten wieczór.
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 04.11.2024, 23:12
Narazie. Bedzie zniżkowac.
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 05.11.2024, 01:18
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Średnia Jopa w 1 lidze w tym sezonie: 2.16 pkt/mecz

I tyle pozytywnych informacji na ten wieczór.
To nie jest pozytywna informacja.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2024, 07:32
TIR_DO_SŁUBIC napisał(a):Wyświetl post
To nie jest pozytywna informacja.
Ponieważ?

Taka średnia oznaczałaby wynik na koniec sezonu 64 pkt.

To czy poleci w dół, to już zależy w głównej mierze od samego Jopa
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.11.2024, 08:12
Ponieważ?

Taka średnia oznaczałaby wynik na koniec sezonu 64 pkt.

To czy poleci w dół, to już zależy w głównej mierze od samego Jopa
no nie

zależy to od jakości kopaczy jakich będziemy mieli w następnej rundzie do dyspozycji (nie byłbym tu jakimś optymistą, że Jaruś coś w tym punkcie zmieni na +)
od sytuacji finansowej
od tego jak kopacze będą podchodzić do kolejnych rywali

tak że tak
tych zmiennych jest jednak nieco więcej niż sam Pan trener MJ
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2024, 09:04
Musimy przestać uzależniać wszystko od transferów bo to błędne koło w którym tkwimy od dłuższego czasu.

Gramy tym co jest, rywale też, na dzisiaj w teorii czub tabeli odskoczył, ale w bezpośrednich starciach jakimś trafem ich zawodnicy nie powalali naszych na głowę. TBB, Płock, Ruch, Arka,.zdobyliśmy na nich 10 z 12 możliwych punktów.

Problem pojawia się z rywalami o teoretycznie mniejszych umiejętnościach gdzie rywal głównie pressingiem niweluje nasze atuty. Jop ma trochę czasu żeby znaleźć sposób na grę. Na pewno jeśli dostanie czas to nie powtórzy choćby tak fatalnej rundy jaka miał Rude - bo już nie musi się tej ligi uczyć.

Przed Płockiem obstawiałem że 5 wygranych w ostatnich 8 meczach będzie fajnym wynikiem. Szkoda punktów z Tychami ale trzeba patrzeć całościowo na pracę Jopa, a nie przez pryzmat jednego meczu.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.11.2024 o godz. 09:09.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.11.2024, 09:31
Musimy przestać uzależniać wszystko od transferów bo to błędne koło w którym tkwimy od dłuższego czasu.

Gramy tym co jest, rywale też, na dzisiaj w teorii czub tabeli odskoczył, ale w bezpośrednich starciach jakimś trafem ich zawodnicy nie powalali naszych na głowę. TBB, Płock, Ruch, Arka,.zdobyliśmy na nich 10 z 12 możliwych punktów.

Problem pojawia się z rywalami o teoretycznie mniejszych umiejętnościach gdzie rywal głównie pressingiem niweluje nasze atuty. Jop ma trochę czasu żeby znaleźć sposób na grę. Na pewno jeśli dostanie czas to nie powtórzy choćby tak fatalnej rundy jaka miał Rude - bo już nie musi się tej ligi uczyć.

Przed Płockiem obstawiałem że 5 wygranych w ostatnich 8 meczach będzie fajnym wynikiem. Szkoda punktów z Tychami ale trzeba patrzeć całościowo na pracę Jopa, a nie przez pryzmat jednego meczu.
Błędne koło to ściąganie co okienko pseudotalentów jak Sukiennicki, a potem okazuje się że nie ma komu grać, mimo że na papierze mamy pod 10-ciu środkowych pomocników...

No ale Fazlagić to już nawet nie piłkarz, Sapała też, pseudotalenty Sukiennicki, Dziedzic, Talar, kontuzjowany i pod formą Gogół... Jeszcze wincyj talentów trzeba!

Po prostu nie może być tak drugi sezon z rzędu że wypada Carbo i nie tyle że poziom spada, tylko mamy w środku pola lej po bombie i wbiega sobie na luzie w nasze pole karne kto chce. Tragicznie zbudowana kadra!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.11.2024 o godz. 09:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Stary 05.11.2024, 09:45

Jesteś pewien, że bedziemy wyżej niz 10 miejsce? Ja bym aż tak pewny nie był.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.11.2024, 09:48
leszekpw napisał(a):Wyświetl post
Jesteś pewien, że bedziemy wyżej niz 10 miejsce? Ja bym aż tak pewny nie był.
realnie jak zepną pośldy to 8-10 jest realne

jak nie to obstawiam dalsze obsuwanie się w dół
czyli 11-12
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów