|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Co do meczu.. kiedy Gancarczyk strzeli na początku w poprzeczkę to powiedziałem sobie, to się zemści. Strzelił Sobol
potem w drugiej połowie znowu, tym razem słupek i dla odmiany strzelił Zieniu ![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja mam takie pytania, nie wiem wiec chce sie dowiedziec
Dlaczego Beto nie dostał medalu w Mlodej Ekstraklasie? Ile by musial meczy rozegrac? Nie wiem czy zagrał wiecej niż np. Leszczak Dlaczego Cebanu dostal medal za mistrzostwo choc nie zagral nawet minuty? Nie ma zadnych ograniczen, po prostu trzeba byc w kadrze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ktoś ma wiedzę na temat tych 3 pucharów jakie odebrał Głowa zanim dostał w ręce ten za Mistrzostwo ?
Szkoda, że Brozio samodzielnie nie wywalcył tej korony i nie strzelil tych swoich 20 bramek... :/.. Ale przecież narzekac nie ma na co! Mistrza już mamy, na Lige Mistrzów czekamy! i w tym ku*wa nadchodzącym sezonie musimy tam się dostać!!! MACIEK . . . SKORŻA . . . ! ŚWL!! :* ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Co do samego spotkania Łobo kolejny raz zaprzepaścił szansę daną mu od trenera - z niego nic już nie będzie (nie można jednym meczem) wybielić katastrofalnej postawy tego zawodnika odkąd do nas przyszedł - czas chyba go sprzedać...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A My swoje LECHIA GDANSK LECHIA GDANSK zajebiscie ze sie utrzymaliscie!!!!!!! ŚWL na zawsze!!1
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pozdrowienia dla chłopaków z pociągu na Tarnów o 23.10... Pokazaliśmy jak się bawi Wisełka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie, czy w obliczy spadku ŁKSu za brak licencji, Pasiasteniewiasty nie grają w barażu, a ich świńska przyjaciółka się utrzymuje?
jak dla mnie to tabela wygląda tak. 14.Cracovia 15.Górnik 16.ŁKS BTW: Chyba mit Kasperczaka prysł. I dobrze! ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A mi się wydaje, że pejsy spadają tak czy tak, a z 2 ligi awansuje dodatkowa drużyna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Dla mnie to taka smieszna sytuacja ze klub gra cały seozn w lidze i na kolejke przed koncem okazuje sie ze moze nei miec licencji na gre w przyszłym sezonie. To takie zenujace ze najpierw gra sie rok w lidze a pozniejs ie oakzuje ze wyniki sa ustalane przy stoliku a nie na boisku ;/ Chociaz rozumiem ze licencja nie ejst na tens ezon tlyko na przyszły no ale czy w ŁKSie kiedykolwiek było dobrze? Od keidy pamietam to tam zawsze jest nedza wiec mogli im wczensiej licencji nie dawac a nie takie głupoty odstawiac, ale coz.. PZPN i wsyztsko jasne |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Panowie. Jestem z zachodniopomorskiego i kibicuje Wisełce od X czasu. Mistrz Mistrz Nasz TS! Tyle dodam od siebie !!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tp bedzie bezsenna noc
Wisełka Wisełka Wisełka ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mit Kasperczaka... W okresie kiedy on był ich trenerem i to za co można go rozliczać czyli ta runda to Górnik jest 8 z 2 pkt straty do miejsca 5 i grą dla mnie na poziomie napewno dający spokojny byt w ekstraklasie. Ale cóż. Były dwie rundy
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale nierozumiem co Heniu niektorym zlego zrobil? Mit Kasperczaka prysł itp. Chyba nalezy mu sie pewien szacunek za 3 mistrzostwa i najwiekszy sukces w pucharach ?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
LAB - niektórym zrobił i to dużo, ale nie będę w tym temacie miszał bo nie warto
![]() Gdyby ktoś miał mieć takie szczęście w kasynie jak my w ostatnich meczach, to wyszedł by z niego z pokaźną sumą. Bardzo kiepski mecz ale dziś nie ma to żadnego znaczenia.Ślask zagrał tak jak większość przypuszczała - nie położył się, nie odpuścił ale też nie widać było u nich jakiejś ogromnej determinacji. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co za mecz,co za emocje ,co za radosc
Przezyc takie chwile to uczucie bezcenne Dziekuje Bogu ze jestem Wislakiem
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 31.05.2009 o godz. 00:37.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Właśnie wróciłem do domu.
Dziękuje za te wszystkie emocje, których doświadczyłem w przeciągu tego sezonu, a których apogeum były mecze z Legią, ŁKS-em, Lechią i ze Śląskiem. Dziękuję za coraz lepszą grę Małeckiego, za stały, wysoki poziom Pawła Brożka, za TYTANICZNĄ pracę Radka Sobolewskiego, za dobre i złe interwencje Pawełka, za spokój Głowackiego i dwie bramki Łobodzińskiego w Gdańsku. Tych emocji nie kupiłbym nigdy za żadne pieniądze. Dziękuję Baszczyńskiemu za ogrom pracy, zdrowia i serca które zostawił przez te 9 lat. Dziękuję Zieńczukowi, które miał chwile gorsze i słabsze, ale na końcu Jego kariery w Wiśle udowodnił, że nie jest Kosowskim - jest Markiem Zieńczukiem, do którego będziemy porównywać kolejnych lewych pomocników. Dziękuję za spokój i profesorstwo Arka Głowackiego, za Piotrka Ćwielonga i rafala Boguskiego, który nie mógł grać w ostatnich meczach. DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE PIŁKARZE ODWDZIĘCZYLI SIĘ NIE TYLKO WSPANIAŁĄ, MISTRZOWSKĄ GRĄ ALE TEŻ NIESAMOWITĄ DETERMINACJĄ, SERCEM I ZAANGAŻOWANIEM !!! JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA PS. Maciek Skorża - brak słów... Królewski Trener w Królewskiej Drużynie.
Ostatnio edytowane przez spirit : 31.05.2009 o godz. 02:18.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wlasnie wrocilam, nt radosci i dumy ze zdobycia mistrza w pelni zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami- cos niesamowitego, po takim sezonie uslyszec 'we are the champions'- bezcenne
![]() ale ja nie o tym- dwa pozytywne akcenty z dnia dzisiejszego: 1. wracajac trafilam na taksowkarza, ktory okazal sie kibicem Wiselki- nie dosc, ze wywiesilismy szalik przez okno, to pan byl tak mily, ze stwierdzil, ze w taki dzien zarabiac na kibicu wlasnej druzyny nie bedzie i wyzerowal licznik- a kwota dosc znaczna byla ![]() 2. przed meczem, u Wislakow obok mnie dwoch chlopakow ze Slaska szukalo biletu- jeden z kibicow Wiselki, odrzekl, ze ma jeden wolny bilet, bo koledze cos wypadlo i nie moze isc- sprzedal bilet po cenie nominalnej, gdy kibice Slaska chcieli mu dac 40 zl zamiast 35 powiedzial:'dajcie spokoj, nie bede na Was zarabial!'- czapki z glow, szczegolnie po tym targowisku przed meczem, ktore mialo miejsce na forum. Brac przyklad! |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znając życie to ŁKS licencje dostanie, bo w Polsce Licencje to farsa.
Po takim sezonie, brak mi słów, żeby go opisać. Cóż na huśtawka nastrojów,po porażkach ze Śląskiem i Ruchem co niektórzy nie wierzyli w Wisełke. Dobrze, że wtedy Cupiał nie pożegnał się z Maćkiem. Wspaniała końcówka sezonu. Dziękuje za wszystko |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z tym składem to nie był sukces tylko porażka
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
dziękuje za to Mistrzostwo
teraz na LM czekamy oraz wzmocnienia i piekny nowy stadion - piekna nowa przyszlość !! wręczenie pucharu http://www.youtube.com/watch?v=53msyGThJcI |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten sezon kosztował NAS - WISŁĘ wiele nerwów. Ale nagroda za wszystkie trudy, które musieliśmy znosić przez ostatnie 10 miesięcy, smakuje co najmniej podwójnie.
Dziękuję trenerowi Skorży, zawodnikom i wszystkim, którzy nie szczędząc gardeł tworzyli fantastyczną atmosferę na Reymonta. MISTRZ, MISTRZ NASZ TS! ![]()
Kurde faja!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!!
Jestem dumny z tego, że jestem kibicem Wisły. Jesteśmy Mistrzami, Lechia się utrzymała, czego chcieć więcej ? Lepiej być już chyba nie mogło !! ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Brawa dla całej drużyny i sztabu szkoleniowego.MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A ja chce podziekowac wszystkim osobom, ktore mialy swoj udzial w zdobyciu 12-tego tytulu mistrzowskiego dla Wisly. Przyznaje bez bicia, ze na pewnym etapie rozgrywek, juz praktycznie przestalem wierzyc w mozliwosc odniesienia sukcesu, dlatego tym wieksze gratulacje skladam druzynie.
Szczegolne podziekowania naleza sie Baszczowi i Zieniowi, ktorzy pomimo tego, iz wiedzieli o nadchodzacym rozstaniu z Krakowem, dolozyli wszelkich mozliwych staran, by tylko Wisla obronila tytul. Szacunek i powodzenia chlopaki ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pozbycie sie Zienia to nie błąd tylko WIELBŁĄD !!!! W takiej dyspozycji mógłby spokojnie jeszcze przez dwa sezony w Wiśle pograc na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.05.2009 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |