The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
namiotnik
Junior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2009, 21:57
Kamson napisał(a):Wyświetl post
MISTRZ MISTRZ NASZ TS! Piękny dzień: Wisła mistrz, Lechia sie utrzymuje a pejsy lecą do I ligi!
Zabawa na rynku świetna.

WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI 2009!!

Ja tam bym wolał aby jednak zostały w ekstraklasie, bo jednak derby to derby.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.05.2009, 21:59
Co do meczu.. kiedy Gancarczyk strzeli na początku w poprzeczkę to powiedziałem sobie, to się zemści. Strzelił Sobol potem w drugiej połowie znowu, tym razem słupek i dla odmiany strzelił Zieniu
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.05.2009, 22:00
Cytat:
Czy jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który w rundzie wiosennej nie przegrał ani jednego meczu?
Przesledziłem terminarz i My przegralismy ostatnio w 16 kolejce z Ruchem 0:1 (czyli w rundzie jesiennej bo jak wiemy 16 i 17 kolejka grana jest awansem) a Lech przegrał ostatnio w... 9 kolejce! a zgadnijcie z kim? Ocyzwisice zRuchem CHorzow heheh 2:0. Lech mial w tym sezonie tylko 3 porazki, nie przegrał od 9 kolejki no ale za to remisował na potege, i jak widac z "samych" remisow to sie majstra nie ugra
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.05.2009, 22:06
A ja mam takie pytania, nie wiem wiec chce sie dowiedziec

Dlaczego Beto nie dostał medalu w Mlodej Ekstraklasie? Ile by musial meczy rozegrac? Nie wiem czy zagrał wiecej niż np. Leszczak

Dlaczego Cebanu dostal medal za mistrzostwo choc nie zagral nawet minuty? Nie ma zadnych ograniczen, po prostu trzeba byc w kadrze?
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.05.2009, 22:41
Ktoś ma wiedzę na temat tych 3 pucharów jakie odebrał Głowa zanim dostał w ręce ten za Mistrzostwo ?
Szkoda, że Brozio samodzielnie nie wywalcył tej korony i nie strzelil tych swoich 20 bramek... :/.. Ale przecież narzekac nie ma na co!
Mistrza już mamy, na Lige Mistrzów czekamy! i w tym ku*wa nadchodzącym sezonie musimy tam się dostać!!!
MACIEK . . . SKORŻA . . . !
ŚWL!! :*
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
prawnik25
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 30.05.2009, 22:52
Co do samego spotkania Łobo kolejny raz zaprzepaścił szansę daną mu od trenera - z niego nic już nie będzie (nie można jednym meczem) wybielić katastrofalnej postawy tego zawodnika odkąd do nas przyszedł - czas chyba go sprzedać...
Odpowiedz cytując
aadrian321
Member

Od: 12.2006

Stary 30.05.2009, 22:52
A My swoje LECHIA GDANSK LECHIA GDANSK zajebiscie ze sie utrzymaliscie!!!!!!! ŚWL na zawsze!!1
Odpowiedz cytując
gienek1988
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 30.05.2009, 23:07
Pozdrowienia dla chłopaków z pociągu na Tarnów o 23.10... Pokazaliśmy jak się bawi Wisełka Węgrzce Wielkie wierne Wiśle
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.05.2009, 23:10
Panowie, czy w obliczy spadku ŁKSu za brak licencji, Pasiasteniewiasty nie grają w barażu, a ich świńska przyjaciółka się utrzymuje?

jak dla mnie to tabela wygląda tak.

14.Cracovia
15.Górnik
16.ŁKS

BTW: Chyba mit Kasperczaka prysł. I dobrze!
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
redrum
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.05.2009, 23:13
A mi się wydaje, że pejsy spadają tak czy tak, a z 2 ligi awansuje dodatkowa drużyna?
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 30.05.2009, 23:15
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Panowie, czy w obliczy spadku ŁKSu za brak licencji, Pasiasteniewiasty nie grają w barażu, a ich świńska przyjaciółka się utrzymuje?

14.Cracovia
15.Górnik
16.ŁKS

Ale ŁKS ma jeszcze szanse na licencje i pewnie w końcu ją dostanie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.05.2009, 23:36
Cytat:
A mi się wydaje, że pejsy spadają tak czy tak, a z 2 ligi awansuje dodatkowa drużyna?
Nie. Jelsi juz ŁKS nie dostanie licencji to spada z ligi jako klub ktory zajał ostatnie miejsce. Gronik spada jako rpzedostatni a Cracovia gra w barazach.
Dla mnie to taka smieszna sytuacja ze klub gra cały seozn w lidze i na kolejke przed koncem okazuje sie ze moze nei miec licencji na gre w przyszłym sezonie. To takie zenujace ze najpierw gra sie rok w lidze a pozniejs ie oakzuje ze wyniki sa ustalane przy stoliku a nie na boisku ;/
Chociaz rozumiem ze licencja nie ejst na tens ezon tlyko na przyszły no ale czy w ŁKSie kiedykolwiek było dobrze? Od keidy pamietam to tam zawsze jest nedza wiec mogli im wczensiej licencji nie dawac a nie takie głupoty odstawiac, ale coz.. PZPN i wsyztsko jasne
Odpowiedz cytując
Blat Wywiad
Banita

Od: 08.2008

Stary 30.05.2009, 23:45
Panowie. Jestem z zachodniopomorskiego i kibicuje Wisełce od X czasu. Mistrz Mistrz Nasz TS! Tyle dodam od siebie !!!!!
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 30.05.2009, 23:49
Tp bedzie bezsenna noc

Wisełka Wisełka Wisełka !

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.05.2009, 23:50
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post

14.Cracovia
15.Górnik
16.ŁKS

Mit Kasperczaka... W okresie kiedy on był ich trenerem i to za co można go rozliczać czyli ta runda to Górnik jest 8 z 2 pkt straty do miejsca 5 i grą dla mnie na poziomie napewno dający spokojny byt w ekstraklasie. Ale cóż. Były dwie rundy
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 30.05.2009, 23:52
Ale nierozumiem co Heniu niektorym zlego zrobil? Mit Kasperczaka prysł itp. Chyba nalezy mu sie pewien szacunek za 3 mistrzostwa i najwiekszy sukces w pucharach ?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.05.2009, 00:05
LAB - niektórym zrobił i to dużo, ale nie będę w tym temacie miszał bo nie warto

Gdyby ktoś miał mieć takie szczęście w kasynie jak my w ostatnich meczach, to wyszedł by z niego z pokaźną sumą.
Bardzo kiepski mecz ale dziś nie ma to żadnego znaczenia.Ślask zagrał tak jak większość przypuszczała - nie położył się, nie odpuścił ale też nie widać było u nich jakiejś ogromnej determinacji.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Szlachta
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 31.05.2009, 00:23
Foto

http://www.szlachta.wroclaw.pl/test/...p?f_id=316&z=1
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.05.2009, 00:26
Co za mecz,co za emocje ,co za radosc

Przezyc takie chwile to uczucie bezcenne

Dziekuje Bogu ze jestem Wislakiem
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 31.05.2009 o godz. 00:37.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 31.05.2009, 02:13
Właśnie wróciłem do domu.

Dziękuje za te wszystkie emocje, których doświadczyłem w przeciągu tego sezonu, a których apogeum były mecze z Legią, ŁKS-em, Lechią i ze Śląskiem. Dziękuję za coraz lepszą grę Małeckiego, za stały, wysoki poziom Pawła Brożka, za TYTANICZNĄ pracę Radka Sobolewskiego, za dobre i złe interwencje Pawełka, za spokój Głowackiego i dwie bramki Łobodzińskiego w Gdańsku. Tych emocji nie kupiłbym nigdy za żadne pieniądze.
Dziękuję Baszczyńskiemu za ogrom pracy, zdrowia i serca które zostawił przez te 9 lat. Dziękuję Zieńczukowi, które miał chwile gorsze i słabsze, ale na końcu Jego kariery w Wiśle udowodnił, że nie jest Kosowskim - jest Markiem Zieńczukiem, do którego będziemy porównywać kolejnych lewych pomocników. Dziękuję za spokój i profesorstwo Arka Głowackiego, za Piotrka Ćwielonga i rafala Boguskiego, który nie mógł grać w ostatnich meczach.

DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE PIŁKARZE ODWDZIĘCZYLI SIĘ NIE TYLKO WSPANIAŁĄ, MISTRZOWSKĄ GRĄ ALE TEŻ NIESAMOWITĄ DETERMINACJĄ, SERCEM I ZAANGAŻOWANIEM !!!

JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA

PS. Maciek Skorża - brak słów... Królewski Trener w Królewskiej Drużynie.
Ostatnio edytowane przez spirit : 31.05.2009 o godz. 02:18.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Od: 05.2009

Stary 31.05.2009, 06:22
wlasnie wrocilam, nt radosci i dumy ze zdobycia mistrza w pelni zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami- cos niesamowitego, po takim sezonie uslyszec 'we are the champions'- bezcenne
ale ja nie o tym- dwa pozytywne akcenty z dnia dzisiejszego:
1. wracajac trafilam na taksowkarza, ktory okazal sie kibicem Wiselki- nie dosc, ze wywiesilismy szalik przez okno, to pan byl tak mily, ze stwierdzil, ze w taki dzien zarabiac na kibicu wlasnej druzyny nie bedzie i wyzerowal licznik- a kwota dosc znaczna byla
2. przed meczem, u Wislakow obok mnie dwoch chlopakow ze Slaska szukalo biletu- jeden z kibicow Wiselki, odrzekl, ze ma jeden wolny bilet, bo koledze cos wypadlo i nie moze isc- sprzedal bilet po cenie nominalnej, gdy kibice Slaska chcieli mu dac 40 zl zamiast 35 powiedzial:'dajcie spokoj, nie bede na Was zarabial!'- czapki z glow, szczegolnie po tym targowisku przed meczem, ktore mialo miejsce na forum. Brac przyklad!
Odpowiedz cytując
swinia
Member

Od: 04.2009

Stary 31.05.2009, 06:43
Znając życie to ŁKS licencje dostanie, bo w Polsce Licencje to farsa.

Po takim sezonie, brak mi słów, żeby go opisać.
Cóż na huśtawka nastrojów,po porażkach ze Śląskiem i Ruchem co niektórzy nie wierzyli w Wisełke.
Dobrze, że wtedy Cupiał nie pożegnał się z Maćkiem.
Wspaniała końcówka sezonu.

Dziękuje za wszystko
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 31.05.2009, 06:55
LAB napisał(a):Wyświetl post
Ale nierozumiem co Heniu niektorym zlego zrobil? Mit Kasperczaka prysł itp. Chyba nalezy mu sie pewien szacunek za 3 mistrzostwa i najwiekszy sukces w pucharach ?
z tym składem to nie był sukces tylko porażka
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
smieszek
Banita

Od: 05.2009

Stary 31.05.2009, 07:00
dziękuje za to Mistrzostwo
teraz na LM czekamy oraz wzmocnienia i piekny nowy stadion - piekna nowa przyszlość !!

wręczenie pucharu http://www.youtube.com/watch?v=53msyGThJcI
Odpowiedz cytując
zbigniew_ramirez
Member

Od: 08.2007

Stary 31.05.2009, 08:45
Ten sezon kosztował NAS - WISŁĘ wiele nerwów. Ale nagroda za wszystkie trudy, które musieliśmy znosić przez ostatnie 10 miesięcy, smakuje co najmniej podwójnie.
Dziękuję trenerowi Skorży, zawodnikom i wszystkim, którzy nie szczędząc gardeł tworzyli fantastyczną atmosferę na Reymonta.

MISTRZ, MISTRZ NASZ TS!
Kurde faja!
Odpowiedz cytując
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 31.05.2009, 10:41
MISTRZ, MISTRZ NASZ TS !!!

Jestem dumny z tego, że jestem kibicem Wisły.

Jesteśmy Mistrzami, Lechia się utrzymała, czego chcieć więcej ? Lepiej być już chyba nie mogło !!
WISŁA NOWA HUTA !
Odpowiedz cytując
Wiślak_ostrowiak
Member

Od: 02.2008

Stary 31.05.2009, 10:56
Brawa dla całej drużyny i sztabu szkoleniowego.MISTRZ MISTRZ NASZ TS!!!
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.05.2009, 13:00
A ja chce podziekowac wszystkim osobom, ktore mialy swoj udzial w zdobyciu 12-tego tytulu mistrzowskiego dla Wisly. Przyznaje bez bicia, ze na pewnym etapie rozgrywek, juz praktycznie przestalem wierzyc w mozliwosc odniesienia sukcesu, dlatego tym wieksze gratulacje skladam druzynie.

Szczegolne podziekowania naleza sie Baszczowi i Zieniowi, ktorzy pomimo tego, iz wiedzieli o nadchodzacym rozstaniu z Krakowem, dolozyli wszelkich mozliwych staran, by tylko Wisla obronila tytul.
Szacunek i powodzenia chlopaki !
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.05.2009, 13:05
pozbycie sie Zienia to nie błąd tylko WIELBŁĄD !!!! W takiej dyspozycji mógłby spokojnie jeszcze przez dwa sezony w Wiśle pograc na wysokim poziomie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 31.05.2009 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.05.2009, 13:11
AYALA napisał(a):Wyświetl post
,ogromne doświadczenie w zdobywaniu tytułów przez Głowe(7 MP),Sobola(3 MP),Baszcza(7 MP),Brożków (po 3 MP),Zienia (3 MP) oraz młode "wilki" Mały i Pepe

.
Baszcza i Glowy nie bylo jeszcze w 1999. Po 6 maja
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów