|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
A wiadomo w jakich granicach ma oscylować cena za nową koszulkę? Nie są aż takie customowe jak te stare, więc mam nadzieję, że będą tańsze..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie liczyłbym, że będą tańsze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
prawdopodobnie 280 zł
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Tragedią jest ciągłe narzekanie! Czy Tobie cokolwiek się w życiu podoba ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Legia ma od 20 lipca, wcześniej była prowadzona przedsprzedaż. Cena to 249.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nowe koszulki od jutra w sprzedaży. Cena 259 złotych.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_w_sprzedazy/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeginają z tymi cenami. :( W ogóle ma ktoś tutaj koszulkę Adidasa Wiślacką z poprzednich sezonów? Faktycznie warta swojej ceny, bo ja jedyną meczówkę to mam Umbro z sezonu 07/08, strasznie mało komfortowa, a kosztowała wtedy 200 zł.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jedyna koszulka meczowa oryginalna zapełniła się autografami legendarnej drużyny Henia Kasperczaka (tej od Parmy ISchalke, a nie od Karabachu ) i wisi oprawiona na ścianie. Więcej żadnej nie kupię tym bardziej, ze cena powala...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przekonywaliśmy zarząd, że zaczniemy kupować koszulki meczowe jak wróci Biała Gwiazda. Czas to udowodnić...
Zresztą co mają do rzeczy piłkarze tej czy innej epoki, lepsi czy gorsi ? Piłkarze przychodzą, są i odchodzą. Te barwy to coś więcej niż "wkłady" w nich biegające (no może jest kilka wyjątków). Z takim podejściem w Krakowie nie doczekamy się szybko dobrej drużyny. Skoro 259 zł na ORYGINALNĄ KOSZULKĘ MECZOWĄ Z BG jest przeszkodą nie do przejścia. W Wawie czy innych miastach nie jojczą tak bardzo jak nasze krakowskie centusie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.08.2013 o godz. 13:39.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
czy naprawdę taka droga? Inne zespoły też mają w podobnej cenie, koszulka Legii- 250zł.
Wydaje mi się, że jest wart swojej ceny i pewnie przy najbliższej okazji kupię. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chodzi mi, że cena rośnie z sezonu na sezon i już powoli pod 300 zł. podchodzą. Tak jak mówię mam 1 meczówkę i 200 zł. co za nią dałem to było o wiele za dużo. Tą chętnie bym kupił, ale znowu nie mam tyle kasy żeby lekką ręką 250 zł. dać na koszulkę.
edit: Ja mam wszystko na wyjazdy odłożone, tak więc na nich nie będę przyoszczędzał. A koszulkę może kupię.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla chcącego nic trudnego, trzeba tylko na czymś przyoszczędzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tylko w Wiślackim Świecie czy rónież w adidasach?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Ciekawe, czy w sprzedaży będzie BG na tej łatce, czy już haft normalny..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Te ceny to porażka jakaś, ja pamiętam, że swoją Umbro kupowałem za 199zł i to było drogo, a co dopiero teraz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A gdzie podziali sie ci co tak krzyczeli że "Jak wróci Biała Gwiazda to kupię bez względu na cenę"?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
no chyba nie, cena od 2-3 sezonów się nie zmieniła. Legii kosztuje tyle samo, wiec niby dlaczego koszulka Najlepszego polskiego klubu ostatnich lat miała być tańsza od jakiejś tam Legiuni ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie narzekać, kupować.
Ja już kasę mam przygotowaną i niedługo będzie moja ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy będą w sprzedaży trykoty z długim rękawem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiście wszyscy ktorzy kilka stron temu pisali ze jak beda koszulki z biala gwiazda to ją kupią to nie zapomnieli o tym?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle. Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia Wszystko tak się kształtuje. idziesz do sklepu po makaron czy pepsi w angli i płacisz praktycznie tyle samo co u siebie na osiedlu. takie koncerny mają w dupie. chcesz mieć koszulke? płać! a skąd weżmiesz kase to juz twój problem
Ostatnio edytowane przez wiertar : 13.08.2013 o godz. 15:05.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
To trochę uproszczenie. Strategie koncernów mają swoje lokalne wariacje. Odsyłam do indeksu bigmaca.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co to ich obchodzi? Otóż dużo bo muszą mieć sprzedaż i zadowolenie klientów. Szczególnie robiąc produkt pod daną grupę docelową ludzi (no bo koszulkę Wisły kupią tylko kibicie Wisły, no powiedzmy może będzie tam jakiś nikły % przypadkowych osób którzy nie wiadomo w jakich celach ją kupią), muszą dbać o każdy czynnik aby takie koszulki kupiło jak najwięcej osób z grupy docelowej, a przykładowe Pepsi jest dla wszystkich. Idąc Twoim tokiem rozumowanie mogliby koszulki po 500 zł. (1/3 typowej wypłaty w Polsce) sprzedawać bo co ich obchodzi skąd weźmiesz kasę. Cena musi być optymalna nie za droga i nie za tania.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 15:22.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|