The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dico
Junior Member

Od: 08.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2013, 19:31
A wiadomo w jakich granicach ma oscylować cena za nową koszulkę? Nie są aż takie customowe jak te stare, więc mam nadzieję, że będą tańsze..
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.08.2013, 19:47
Nie liczyłbym, że będą tańsze.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 11.08.2013, 19:55
prawdopodobnie 280 zł
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.08.2013, 20:18
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
tragedia, żeby nowe koszulki wpuścić do sprzedaży miesiąc po zaprezentowaniu ...
wolę Białą Gwiazdę i miesiąc opóźnienia niż koszulki co do minuty z logo S.A.

Tragedią jest ciągłe narzekanie! Czy Tobie cokolwiek się w życiu podoba ?
Odpowiedz cytując
legion18
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.08.2013, 22:39
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
To nie tylko u Wisły adidas ma takie opóźnienie, Śląsk i Legia tez dopiero w tym tygodniu będą mieć koszulki w sklepach.
Legia ma od 20 lipca, wcześniej była prowadzona przedsprzedaż. Cena to 249.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 11.08.2013, 22:54
legion18 napisał(a):Wyświetl post
Legia ma od 20 lipca, wcześniej była prowadzona przedsprzedaż. Cena to 249.
a to sory za wprowadzenie w błąd, przeczytałem na jakimś forum, widocznie farmazon.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 12.08.2013, 09:22
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

Tragedią jest ciągłe narzekanie! Czy Tobie cokolwiek się w życiu podoba ?
a czy Ty sie dobrze czujesz? Napisałęm jednego posta, w którym stwierdzam fakty, fakty które potwierdzą wszyscy, a Ty mi chcesz wmówić, że w życiu nic mi sie nie podoba.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.08.2013, 13:09
Nowe koszulki od jutra w sprzedaży. Cena 259 złotych.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_w_sprzedazy/
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 13:17
Przeginają z tymi cenami. :( W ogóle ma ktoś tutaj koszulkę Adidasa Wiślacką z poprzednich sezonów? Faktycznie warta swojej ceny, bo ja jedyną meczówkę to mam Umbro z sezonu 07/08, strasznie mało komfortowa, a kosztowała wtedy 200 zł.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.08.2013, 13:30
Jedyna koszulka meczowa oryginalna zapełniła się autografami legendarnej drużyny Henia Kasperczaka (tej od Parmy ISchalke, a nie od Karabachu ) i wisi oprawiona na ścianie. Więcej żadnej nie kupię tym bardziej, ze cena powala...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 13:31
R33 napisał(a):Wyświetl post
Przeginają z tymi cenami. :( W ogóle ma ktoś tutaj koszulkę Adidasa Wiślacką z poprzednich sezonów? Faktycznie warta swojej ceny, bo ja jedyną meczówkę to mam Umbro z sezonu 07/08, strasznie mało komfortowa, a kosztowała wtedy 200 zł.
cena jest OK. Nie da się koszulki meczowej Adidasa taniej sprzedawać. Każdy, kto ma wolną gotówkę powinien pójść do WŚ i ją kupić.
Przekonywaliśmy zarząd, że zaczniemy kupować koszulki meczowe jak wróci Biała Gwiazda. Czas to udowodnić...

Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Jedyna koszulka meczowa oryginalna zapełniła się autografami legendarnej drużyny Henia Kasperczaka (tej od Parmy ISchalke, a nie od Karabachu ) i wisi oprawiona na ścianie. Więcej żadnej nie kupię tym bardziej, ze cena powala...
poczekaj jak spadniemy do II ligi, wtedy cena koszulek z pewnością też spadnie.
Zresztą co mają do rzeczy piłkarze tej czy innej epoki, lepsi czy gorsi ? Piłkarze przychodzą, są i odchodzą. Te barwy to coś więcej niż "wkłady" w nich biegające (no może jest kilka wyjątków).

Z takim podejściem w Krakowie nie doczekamy się szybko dobrej drużyny. Skoro 259 zł na ORYGINALNĄ KOSZULKĘ MECZOWĄ Z BG jest przeszkodą nie do przejścia. W Wawie czy innych miastach nie jojczą tak bardzo jak nasze krakowskie centusie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.08.2013 o godz. 13:39.
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 13.08.2013, 13:37
czy naprawdę taka droga? Inne zespoły też mają w podobnej cenie, koszulka Legii- 250zł.

Wydaje mi się, że jest wart swojej ceny i pewnie przy najbliższej okazji kupię.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 13:39
Chodzi mi, że cena rośnie z sezonu na sezon i już powoli pod 300 zł. podchodzą. Tak jak mówię mam 1 meczówkę i 200 zł. co za nią dałem to było o wiele za dużo. Tą chętnie bym kupił, ale znowu nie mam tyle kasy żeby lekką ręką 250 zł. dać na koszulkę.

edit:
Ja mam wszystko na wyjazdy odłożone, tak więc na nich nie będę przyoszczędzał. A koszulkę może kupię.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 13:45.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 13:42
Chodzi mi, że cena rośnie z sezonu na sezon i już powoli pod 300 zł. podchodzą. Tak jak mówię mam 1 meczówkę i 200 zł. co za nią dałem to było o wiele za dużo. Tą chętnie bym kupił, ale znowu nie mam tyle kasy żeby lekką ręką 250 zł. dać na koszulkę.
poprzednia koszulka była w podobnej cenie, więc nie ma co przesadzać. Po prostu Adidas kosztuje więcej.
Dla chcącego nic trudnego, trzeba tylko na czymś przyoszczędzić.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2013, 13:51
Tylko w Wiślackim Świecie czy rónież w adidasach?
Odpowiedz cytując
dico
Junior Member

Od: 08.2013

Stary 13.08.2013, 13:58
Ciekawe, czy w sprzedaży będzie BG na tej łatce, czy już haft normalny..
Odpowiedz cytując
MiroPL
Member

Stary 13.08.2013, 14:13
Te ceny to porażka jakaś, ja pamiętam, że swoją Umbro kupowałem za 199zł i to było drogo, a co dopiero teraz...
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.08.2013, 14:14
edit:
Ja mam wszystko na wyjazdy odłożone, tak więc na nich nie będę przyoszczędzał. A koszulkę może kupię.
Już jesteś 55,00 zł w przód dzięki śląskiej policji
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
quenta
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 13.08.2013, 14:20
MiroPL napisał(a):Wyświetl post
Te ceny to porażka jakaś, ja pamiętam, że swoją Umbro kupowałem za 199zł i to było drogo, a co dopiero teraz...
Umbro to nie adidas, no i z roku na rok wszystko drożeje przecież...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.08.2013, 14:23
A gdzie podziali sie ci co tak krzyczeli że "Jak wróci Biała Gwiazda to kupię bez względu na cenę"?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.08.2013, 14:28
Chodzi mi, że cena rośnie z sezonu na sezon i już powoli pod 300 zł.że kupię.

no chyba nie, cena od 2-3 sezonów się nie zmieniła. Legii kosztuje tyle samo, wiec niby dlaczego koszulka Najlepszego polskiego klubu ostatnich lat miała być tańsza od jakiejś tam Legiuni
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
MiroPL
Member

Stary 13.08.2013, 14:29
quenta napisał(a):Wyświetl post
Umbro to nie adidas, no i z roku na rok wszystko drożeje przecież...
Dobra ale bez przesady.
Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 13.08.2013, 14:43
Nie narzekać, kupować.

Ja już kasę mam przygotowaną i niedługo będzie moja
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 14:47
wiertar napisał(a):Wyświetl post
no chyba nie, cena od 2-3 sezonów się nie zmieniła. Legii kosztuje tyle samo, wiec niby dlaczego koszulka Najlepszego polskiego klubu ostatnich lat miała być tańsza od jakiejś tam Legiuni
Odkąd Adidas wszedł były po 250 zł. (napisałem, że z roku na rok bo myśląłem, że te Isze były po 230 - jednak się myliłem, tak więc mój błąd).

A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny.
Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.08.2013, 14:54
Orientuje się ktoś czy będą w sprzedaży trykoty z długim rękawem?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.08.2013, 14:56
oczywiście wszyscy ktorzy kilka stron temu pisali ze jak beda koszulki z biala gwiazda to ją kupią to nie zapomnieli o tym?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 13.08.2013, 14:58
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.08.2013, 15:03
Odkąd Adidas wszedł były po 250 zł. (napisałem, że z roku na rok bo myśląłem, że te Isze były po 230 - jednak się myliłem, tak więc mój błąd).

A co to ma do rzeczy czy droższa bo lepszy klub? Poza tym w Wawie trochę inaczej zarobki wyglądają i ogólnie ceny.
odbije pileczke, a co to ma do rzeczy ze w WWa sa lepsze zarobki co to ma do rzeczy że Londynie zarobki są lepsze niż w WWa, co to ma do rzeczy że w Oslo zarobki są lepsze niż w londynie
myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle.
Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia

Wertian napisał(a):Wyświetl post
Cena taka sama jak za oficjalne tegoroczne koszulki Chelsea, Barcelony czy Man Utd... te kupić mozna za 50 - 55 funtów. Jako, że w Polsce (o czym nie muszę nikogo przekonywać) zarabia się nieco mniej niż w zachodniej Europie to i cena mniej atrakcyjna. Szkoda, ale trudno.
Wszystko tak się kształtuje. idziesz do sklepu po makaron czy pepsi w angli i płacisz praktycznie tyle samo co u siebie na osiedlu. takie koncerny mają w dupie. chcesz mieć koszulke? płać! a skąd weżmiesz kase to juz twój problem
Ostatnio edytowane przez wiertar : 13.08.2013 o godz. 15:05.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 13.08.2013, 15:13

Wszystko tak się kształtuje. idziesz do sklepu po makaron czy pepsi w angli i płacisz praktycznie tyle samo co u siebie na osiedlu. takie koncerny mają w dupie. chcesz mieć koszulke? płać! a skąd weżmiesz kase to juz twój problem
To trochę uproszczenie. Strategie koncernów mają swoje lokalne wariacje. Odsyłam do indeksu bigmaca.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 13.08.2013, 15:18
odbije pileczke, a co to ma do rzeczy ze w WWa sa lepsze zarobki co to ma do rzeczy że Londynie zarobki są lepsze niż w WWa, co to ma do rzeczy że w Oslo zarobki są lepsze niż w londynie
myślisz że kogoś z Adidasa to obchodzi? w angli koszulki są w podobnych cenach jak unas a oni zarabiaja srednio 5 razy tyle.
Klub podejrzewam że nie w tej kwesti nic do powiedzienia

No dlatego ja piszę, że mi się nie podoba i tyle. Nie napisałem, że nie kupię koszulki bo planuje ją zakupić. Tylko nie chce bezsensownie wydawać pieniędzy.

A co to ich obchodzi? Otóż dużo bo muszą mieć sprzedaż i zadowolenie klientów. Szczególnie robiąc produkt pod daną grupę docelową ludzi (no bo koszulkę Wisły kupią tylko kibicie Wisły, no powiedzmy może będzie tam jakiś nikły % przypadkowych osób którzy nie wiadomo w jakich celach ją kupią), muszą dbać o każdy czynnik aby takie koszulki kupiło jak najwięcej osób z grupy docelowej, a przykładowe Pepsi jest dla wszystkich. Idąc Twoim tokiem rozumowanie mogliby koszulki po 500 zł. (1/3 typowej wypłaty w Polsce) sprzedawać bo co ich obchodzi skąd weźmiesz kasę. Cena musi być optymalna nie za droga i nie za tania.
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.08.2013 o godz. 15:22.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów