The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2013, 10:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Jaka wpadka ze strojami? Co ty .......isz?

Ten niespodziewany gest klubu nie był skierowany do takich jak ty. To ukłon dla prawdziwych kibiców, dla których symbol, tradycja i wiara jest czymś bardzo ważnym, ważniejszym od wyników czy uzyskanego miejsca na końcu sezonu.
Tutaj nie chodzi o to czy jest gwiazdka haftowana, czy klejona na super glue. Najważniejsze że jest tam gdzie jej miejsce, gdzie od ponad 100 lat kojarzona jest z jedyną drużyną, Wisłą Kraków.
Trzeba było czytać dokładnie wcześniejsze posty, to może byś zrozumiał o co chodzi. W tamtym momencie trwała dyskusja na temat tego, dlaczego stroje nie są dostępne w sprzedaży zaraz po ich prezentacji. Nie było tam mowy o wyglądzie symbolu na koszulce... Zresztą w którymś z wcześniejszych postów napisałem, że ta Biała Gwiazda na okrągłym tle mi się w sumie podoba, bo jest jeszcze bardziej podkreślona na koszulce.

Na drugi raz napiszę wszystko w taki sposób, żebyś nie miał problemów z poprawnym odczytaniem moich słów... Pogrubiony fragment Twojej wypowiedzi szczególnie mi się nie spodobał. Na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówić, czy jestem prawdziwym kibicem czy nie. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Tominho : 22.07.2013 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.07.2013, 10:54
imho niewazne czy gwiazda naszyta czy naklejona czy inny sposób.
Na pierwszy mecz w sezonie, na dodatek u siebie oczekiwałbym możliwościa kupna koszulki meczowej ! powiedzmy z lekką przeceną np. 10 %. Kupna w dniu meczu, nie ....a miesiac pozniej.
A tak to młodzi mogli kupić za duze pieniadze stara koszulke. nie meczowa tylko replike. Fun w .....
Pomijam kolejki pod kasami i szybkośc wykonywania obowiązków u pracownikow. Ogolnie dzien meczowy i praca marketingu w tym własnie dniu to dla mnie porażka na całej linii
Gastronomią też rozpierdalamy przeciwników.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 22.07.2013, 11:06
W internetowym sklepie też mogli przecenić te koszulki ubiegłoroczne, bo śmiesznie to wygląda, że nieaktualny wzór sprzedają w cenie 249zł.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.07.2013, 11:08
Mnie najbardziej pod...wilo ze jakas madra glowa wymyslila ze na sektorze E (pewnie w innych miejscach tez) szesc rzedow od gory jest wylaczonych z uzytkowania. Steward bidula sie tlumaczyl ze to decyzja zarzadu i ze tez jej nie rozumie zeby wylaczyc teoretycznie najbardziej atrakcyjne miejsca ale taka byla decyzja zarzadu bo chcieli zmniejszyc impreze do 20k osob. Nie wiem jakie to ma oszczednosci przyniesc skoro i tak wszystkie trybuny otwarte wiec ochrona/sprzatanie/itd nadal trzeba wszedzie zrobic. Wylaczenie calego sektora to rozumiem - no chyba ze chodzi o to zeby porobic fotki gdzie bedzie sie wydawalo ze jest tlok - dobrze ze nie wylaczyli wszystkich nieparzystych miejsc albo wszystkich bialych ....

Pomijam uz fakt ze co to za mozliwosc "przedluzenia" karnetu skoro nie moge zostac na tym samym miejscu.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.07.2013, 12:33
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Trzeba było czytać dokładnie wcześniejsze posty, to może byś zrozumiał o co chodzi. W tamtym momencie trwała dyskusja na temat tego, dlaczego stroje nie są dostępne w sprzedaży zaraz po ich prezentacji. Nie było tam mowy o wyglądzie symbolu na koszulce... Zresztą w którymś z wcześniejszych postów napisałem, że ta Biała Gwiazda na okrągłym tle mi się w sumie podoba, bo jest jeszcze bardziej podkreślona na koszulce.

Na drugi raz napiszę wszystko w taki sposób, żebyś nie miał problemów z poprawnym odczytaniem moich słów... Pogrubiony fragment Twojej wypowiedzi szczególnie mi się nie spodobał. Na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówić, czy jestem prawdziwym kibicem czy nie. Pozdrawiam.
To ty nie wiesz dlaczego nie ma ich w sprzedaży? Z bardzo prostego powodu...w państwach środka są teraz wakacje więc dzieciaki mają po prostu wolne.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.07.2013, 13:51
szprotson napisał(a):Wyświetl post
imho niewazne czy gwiazda naszyta czy naklejona czy inny sposób.
Na pierwszy mecz w sezonie, na dodatek u siebie oczekiwałbym możliwościa kupna koszulki meczowej ! powiedzmy z lekką przeceną np. 10 %. Kupna w dniu meczu, nie ....a miesiac pozniej.
A tak to młodzi mogli kupić za duze pieniadze stara koszulke. nie meczowa tylko replike. Fun w .....
Pomijam kolejki pod kasami i szybkośc wykonywania obowiązków u pracownikow. Ogolnie dzien meczowy i praca marketingu w tym własnie dniu to dla mnie porażka na całej linii
Gastronomią też rozpierdalamy przeciwników.
żebyś wiedział. 4 kasy czynne a 10 minut do meczu i pewnie z 300 osób w kolejce, to jakiś dramat. Zamiast otworzyć 10 kas pach pach pach każdy bilet by kupił to tną po kosztach byle nie zatrudnić ludzi bo to wydatek, to samo z gastronomią co napisał szprotson. W przerwie meczu chciałem kupić sobie pepsi, poszedłem z kolegą stałem do końca przerwy, on wbił w 20minucie II połowy cyrki

sorki że nie na temat, ale tak czytałem i musiałem to napisał może problem się powiela i można o tym gadać
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 22.07.2013, 18:25
Od biletów macie internetową sprzedaż jeżeli nie chce Wam się iść w w dni niemeczowe po bilet (nie dziwię się, mi też by się nie chciało).

Co do cateringu to porażka rok temu to samo, na I meczu zabrakło coli. Niczego się widzę nie nauczyli.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 22.07.2013, 19:19
ja wiem ze jest sprzedaz internetowa, ale co z ludzmi co przyjechali odnowic karte kibica?
Godzine przed meczem przeciez tam nie było ....a nie dosc ze gdzie stac, to czym oddychać. chociaz i tak kpiną był ochroniarz ktory jak zaczał sie mecz, wyganiał ludzi spod szyby. no ....a kpina.
p.s. i na tych zjebanych telewizorach to powinien mecz lecieć, właśnie dla tych ludzi któryc nie mogą wejsc.
ogolnie jak na poczatek sezonu, to dali dupy po całości.
30 minut przed meczem, stadion pusty, a przed stadionem ....a tysiące wkuriownych ludzi.Ja wiem ze sprzedaz internetowa i wogole ,ale jakim .....m dupa pracująca na kasie tworzy bilet 5 minut?

Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 23.07.2013, 15:11
http://allegro.pl/rwis11-wisla-krako...402256978.html

Wersja "przed" BG
Odpowiedz cytując
Ibra_1906
Banita

Od: 04.2013

Stary 23.07.2013, 15:33
bellic88 napisał(a):Wyświetl post
http://allegro.pl/rwis11-wisla-krako...402256978.html

Wersja "przed" BG
Jak dla mnie to Adidas poszedł na totalny minimalizm.
Koszulka domowa wygląda jak treningowa z lat poprzednich, czy jak domowy komplet Liverpool FC z lat 2008-10.
Nie mówię, że jest DOKŁADNIE TAKA SAMA jak ww., jednak jest sporo analogii do tamtych kompletów..
W tym roku miałbyć komplet dedykowany, unikatowy, stworzony specjalnie pod nasz Klub? Bo jeśli tak, to jest to trochę kiepskie i gdyby nie Biała Gwiazda, która w końcu wraca na koszulki, to byłoby naprawdę słabo.
Reasumując - ogromnie cieszę się z powrotu Białej Gwiazdy, choć koszulka Umbro na jubileusz 100-lecia była zdecydowanie lepsza.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2013, 19:26
kazdy ma swoje widzimisię.

Mi sie koszulka podoba, nawet bardzo
ale nie rozumiem tego linku powyzej i tych cyferek 279,90
chyba se ktoś jajca robi

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 23.07.2013, 20:40
Ibra_1906 napisał(a):Wyświetl post
W tym roku miałbyć komplet dedykowany, unikatowy, stworzony specjalnie pod nasz Klub? Bo jeśli tak, to jest to trochę kiepskie i gdyby nie Biała Gwiazda, która w końcu wraca na koszulki, to byłoby naprawdę słabo.
Dedykowane czyli standardowy wzór, jedynie kolory można sobie wybrać inne niż są w katalogu dla poszczególnych elementów oraz tam jakieś naszywki mogą dać typu np. na karku, albo getrach itp.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.07.2013, 07:18
R33 napisał(a):Wyświetl post
Dedykowane czyli standardowy wzór
Ze co ?!

pincset znakow
Odpowiedz cytując
Nat_alia
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 24.07.2013, 09:29
W Galerii Krakowskiej w sklepie Adidasa dostępne są do kupienia nasze koszulki na ten sezon z logo SA. Niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia i umieszczenia go tutaj. Na koszulkach nie ma loga Telefoniki. Jeśli ktoś ma możliwość to może podejść i zobaczyć je.

Teraz można być pewnym, że klub zamówił koszulki z logiem SA, a dopiero po naszej inicjatywie z przywróceniem BG na koszulki zdecydował sie na zmianę. Było już za późno by wszystko zmieniać (prędzej chodziło o kasę), dlatego zamiast wyhaftowanej Białej Gwiazdy mamy naszywkę.
ABG Armia Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2013, 09:41
przeciez ja wrzucałem zdjęcie naszej trzeciej koszulki, pod koniec maja w kolorze niebieskim i z herbem SA.Cena była chyba 259

E: willis może i nie ma,ja widziałem końcem maja bez BG
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.07.2013 o godz. 16:15.

Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.07.2013, 15:21
Na 3 niebieskiej koszulce , nie ma loga SSA
Tylko odrazu wyszyta biała Gwiazda. (!)

Co do paru postów wyżej, (belic88) to koszulka "replika" model climacool.
Można uznać ja za koszulke treningowa.
37 543 km za swoją drużyną...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 24.07.2013, 17:59
baton napisał(a):Wyświetl post
Ze co ?!

pincset znakow
Wyciąłeś zdanie z kontekstu.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.07.2013, 17:40
Zdjęcia ze sklepu Adidasa w Galerii Krakowskiej:

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.07.2013, 17:45
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi z tego, że klub miał już gotowe koszulki na ten sezon z dotychczasowym herbem, ale po akcji kibiców i zbieraniu podpisów postanowił zrezygnować z herbu na rzecz Białej Gwiazdy.
Czyli sprawdziły się moje przypuszczenia które napisałem zaraz po premierze

Ale najlepsza jest cena

A stroje z poprzedniego sezonu wciąż wiszą z ceną 249 zł ...

szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale nie rozumiem tego linku powyzej i tych cyferek 279,90
chyba se ktoś jajca robi
Ja też tego nie rozumiem ...

Legia ma cenę za koszulkę 249 zł a my o 30 zł drożej ? Z jakiej racji ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.07.2013 o godz. 18:33.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.07.2013, 19:21
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post

Ja też tego nie rozumiem ...

Legia ma cenę za koszulkę 249 zł a my o 30 zł drożej ? Z jakiej racji ?
Bo nie sprzedałyby się te po "PROMOCYJNEJ" cenie z poprzedniego sezonu
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 26.07.2013, 11:44
Mnie nawet nie interesuje jak wykonany jest stroj. Wazne ze Biala Gwiazda jest.
jedynie co mnie zasmucilo to praktycznie brak sponsora na koszulkach.
Liczylem na cos innego niz Telefonika...
Odpowiedz cytując
Kapcok7
Member

Od: 06.2010

Stary 26.07.2013, 12:09
W SK koszulki z zeszłego sezonu po 170 zł.
http://skwk.pl/sklep/r22/index.php?r...product_id=153
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.07.2013, 17:12
huberix napisał(a):Wyświetl post
Mnie nawet nie interesuje jak wykonany jest stroj.
Mnie interesuje. Jeśli mam płacić prawie trzy stówy za coś, co jest niewiele lepsze od szmatki, to jednak podziękuję. Białą Gwiazdę mogę sobie przyszyć na każdą koszulkę.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.07.2013, 18:03
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Mnie interesuje. Jeśli mam płacić prawie trzy stówy za coś, co jest niewiele lepsze od szmatki, to jednak podziękuję. Białą Gwiazdę mogę sobie przyszyć na każdą koszulkę.
aha....napewno jest nie wiele lepsze od szmatki, .......enie jak byś miał kupić to byś kupił i tyle
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 11.08.2013, 09:17
W Adidasie w GK koszulki meczowe z kołnierzem po 199zł, jakieś rozmiary jeszcze były, niektóre mają logo sponsora czyli telefoniki, inne nie. W innych miejscach też pewnie jest obniżka ( 2 tygodnie temu jeszcze były po 249). Tak więc jeśli komuś zależy na tej koszulce i chce dobrać rozmiar dla siebie ( w sklepach Wiślackich zostały same skrajne rozmiary) to szybciutko do sklepów.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.08.2013, 13:29
Koszulki z BG mają być około 13-14.08 w W.Ś.
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 11.08.2013, 15:29
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Koszulki z BG mają być około 13-14.08 w W.Ś.
tragedia, żeby nowe koszulki wpuścić do sprzedaży miesiąc po zaprezentowaniu ...
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.08.2013, 15:58
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
tragedia, żeby nowe koszulki wpuścić do sprzedaży miesiąc po zaprezentowaniu ...
Masz rację mogli darować sobie BG i zostawić logo S.A.
*ironia
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 11.08.2013, 16:07
To nie tylko u Wisły adidas ma takie opóźnienie, Śląsk i Legia tez dopiero w tym tygodniu będą mieć koszulki w sklepach.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 11.08.2013, 16:08
Śląsk to Puma.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź