|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Na drugi raz napiszę wszystko w taki sposób, żebyś nie miał problemów z poprawnym odczytaniem moich słów... Pogrubiony fragment Twojej wypowiedzi szczególnie mi się nie spodobał. Na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówić, czy jestem prawdziwym kibicem czy nie. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Tominho : 22.07.2013 o godz. 11:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
imho niewazne czy gwiazda naszyta czy naklejona czy inny sposób.
Na pierwszy mecz w sezonie, na dodatek u siebie oczekiwałbym możliwościa kupna koszulki meczowej ! powiedzmy z lekką przeceną np. 10 %. Kupna w dniu meczu, nie ....a miesiac pozniej. A tak to młodzi mogli kupić za duze pieniadze stara koszulke. nie meczowa tylko replike. Fun w ..... Pomijam kolejki pod kasami i szybkośc wykonywania obowiązków u pracownikow. Ogolnie dzien meczowy i praca marketingu w tym własnie dniu to dla mnie porażka na całej linii Gastronomią też rozpierdalamy przeciwników. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W internetowym sklepie też mogli przecenić te koszulki ubiegłoroczne, bo śmiesznie to wygląda, że nieaktualny wzór sprzedają w cenie 249zł.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mnie najbardziej pod...wilo ze jakas madra glowa wymyslila ze na sektorze E (pewnie w innych miejscach tez) szesc rzedow od gory jest wylaczonych z uzytkowania. Steward bidula sie tlumaczyl ze to decyzja zarzadu i ze tez jej nie rozumie zeby wylaczyc teoretycznie najbardziej atrakcyjne miejsca ale taka byla decyzja zarzadu bo chcieli zmniejszyc impreze do 20k osob. Nie wiem jakie to ma oszczednosci przyniesc skoro i tak wszystkie trybuny otwarte wiec ochrona/sprzatanie/itd nadal trzeba wszedzie zrobic. Wylaczenie calego sektora to rozumiem - no chyba ze chodzi o to zeby porobic fotki gdzie bedzie sie wydawalo ze jest tlok - dobrze ze nie wylaczyli wszystkich nieparzystych miejsc albo wszystkich bialych ....
Pomijam uz fakt ze co to za mozliwosc "przedluzenia" karnetu skoro nie moge zostac na tym samym miejscu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
cyrkisorki że nie na temat, ale tak czytałem i musiałem to napisał może problem się powiela i można o tym gadać ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od biletów macie internetową sprzedaż jeżeli nie chce Wam się iść w w dni niemeczowe po bilet (nie dziwię się, mi też by się nie chciało).
Co do cateringu to porażka rok temu to samo, na I meczu zabrakło coli. Niczego się widzę nie nauczyli. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja wiem ze jest sprzedaz internetowa, ale co z ludzmi co przyjechali odnowic karte kibica?
Godzine przed meczem przeciez tam nie było ....a nie dosc ze gdzie stac, to czym oddychać. chociaz i tak kpiną był ochroniarz ktory jak zaczał sie mecz, wyganiał ludzi spod szyby. no ....a kpina. p.s. i na tych zjebanych telewizorach to powinien mecz lecieć, właśnie dla tych ludzi któryc nie mogą wejsc. ogolnie jak na poczatek sezonu, to dali dupy po całości. 30 minut przed meczem, stadion pusty, a przed stadionem ....a tysiące wkuriownych ludzi.Ja wiem ze sprzedaz internetowa i wogole ,ale jakim .....m dupa pracująca na kasie tworzy bilet 5 minut? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Koszulka domowa wygląda jak treningowa z lat poprzednich, czy jak domowy komplet Liverpool FC z lat 2008-10. Nie mówię, że jest DOKŁADNIE TAKA SAMA jak ww., jednak jest sporo analogii do tamtych kompletów.. W tym roku miałbyć komplet dedykowany, unikatowy, stworzony specjalnie pod nasz Klub? Bo jeśli tak, to jest to trochę kiepskie i gdyby nie Biała Gwiazda, która w końcu wraca na koszulki, to byłoby naprawdę słabo. Reasumując - ogromnie cieszę się z powrotu Białej Gwiazdy, choć koszulka Umbro na jubileusz 100-lecia była zdecydowanie lepsza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kazdy ma swoje widzimisię.
Mi sie koszulka podoba, nawet bardzo ale nie rozumiem tego linku powyzej i tych cyferek 279,90 chyba se ktoś jajca robi ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dedykowane czyli standardowy wzór, jedynie kolory można sobie wybrać inne niż są w katalogu dla poszczególnych elementów oraz tam jakieś naszywki mogą dać typu np. na karku, albo getrach itp.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W Galerii Krakowskiej w sklepie Adidasa dostępne są do kupienia nasze koszulki na ten sezon z logo SA. Niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia i umieszczenia go tutaj. Na koszulkach nie ma loga Telefoniki. Jeśli ktoś ma możliwość to może podejść i zobaczyć je.
Teraz można być pewnym, że klub zamówił koszulki z logiem SA, a dopiero po naszej inicjatywie z przywróceniem BG na koszulki zdecydował sie na zmianę. Było już za późno by wszystko zmieniać (prędzej chodziło o kasę), dlatego zamiast wyhaftowanej Białej Gwiazdy mamy naszywkę. ![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przeciez ja wrzucałem zdjęcie naszej trzeciej koszulki, pod koniec maja w kolorze niebieskim i z herbem SA.Cena była chyba 259
E: willis może i nie ma,ja widziałem końcem maja bez BG
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.07.2013 o godz. 16:15.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na 3 niebieskiej koszulce , nie ma loga SSA
Tylko odrazu wyszyta biała Gwiazda. (!) Co do paru postów wyżej, (belic88) to koszulka "replika" model climacool. Można uznać ja za koszulke treningowa. ![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zdjęcia ze sklepu Adidasa w Galerii Krakowskiej:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
![]() Ale najlepsza jest cena ![]() A stroje z poprzedniego sezonu wciąż wiszą z ceną 249 zł ...
Legia ma cenę za koszulkę 249 zł a my o 30 zł drożej ? Z jakiej racji ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 25.07.2013 o godz. 18:33.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Mnie nawet nie interesuje jak wykonany jest stroj. Wazne ze Biala Gwiazda jest.
jedynie co mnie zasmucilo to praktycznie brak sponsora na koszulkach. Liczylem na cos innego niz Telefonika... |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W SK koszulki z zeszłego sezonu po 170 zł.
http://skwk.pl/sklep/r22/index.php?r...product_id=153 ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
aha....napewno jest nie wiele lepsze od szmatki, .......enie jak byś miał kupić to byś kupił i tyle![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
W Adidasie w GK koszulki meczowe z kołnierzem po 199zł, jakieś rozmiary jeszcze były, niektóre mają logo sponsora czyli telefoniki, inne nie. W innych miejscach też pewnie jest obniżka ( 2 tygodnie temu jeszcze były po 249). Tak więc jeśli komuś zależy na tej koszulce i chce dobrać rozmiar dla siebie ( w sklepach Wiślackich zostały same skrajne rozmiary) to szybciutko do sklepów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Koszulki z BG mają być około 13-14.08 w W.Ś.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To nie tylko u Wisły adidas ma takie opóźnienie, Śląsk i Legia tez dopiero w tym tygodniu będą mieć koszulki w sklepach.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Śląsk to Puma.
|
|