The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.12.2009, 21:13
Jest super Bełchatów,Legia i Lech potraciły punkty jutro zagrać na 200% i jest możliwość odskoczenia od reszty.Musi jutro by dobrze
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 05.12.2009, 21:17
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Jest super Bełchatów,Legia i Lech potraciły punkty jutro zagrać na 200% i jest możliwość odskoczenia od reszty.Musi jutro by dobrze

Czyli Maciek zostanie na 100% Super
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.12.2009, 21:17
Jeżeli wygramy z Ruchem to będzie pięknie.
Jeszcze bardziej wkur.wimy rywali. Już stracili nadzieje a tu przegrywamy z Lechem, Legia i Cracovią, już rywale myślą kiedy dogonią Wisłę a tu znowu zonk.
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.12.2009, 21:19
Kowalski na tle Lewandowskiego czy Peszki zagrał naprawdę dobrze. Nie jest to jeszcze Marcelo czy Głowacki, ale od Jopa 2x razy lepszy
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.12.2009, 21:23
Piasta kartkował sędzia pod koniec ile mógł, jeszcze mecz ponadwymiarowo czas przedłużył. Nie pomogło. Jak tu nie lubić śląskich klubów? , mimo jawnej pomocy tym słusznym jakoś sobie dają radę.

Pozostał drobiażdżek: jutro wygrać. Tylko, że to nie byle kto, tylko Ruch. Nie położy się.
No to nasi też się powinni sprężyć. Nie wygrać jutro - frajerstwo. Przegrać - brakuje mi określenia.
Mimo tych wpadek z Lechem, Craxą czy Legią trzeba wierzyć

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.12.2009, 21:26
Ekhem... sugeruję trochę ochłonąć. Jutro gramy z czołową drużyną ligi na ich terenie. Ostatni raz ważny mecz wygraliśmy chyba w zeszłym sezonie, więc póki co to Legia, Lech i GKS nadrobiły do nas po jednym punkcie, a Ruch może nadrobić nawet trzy. Nie raz w ostatnich miesiącach było tak, że rywale grali pod nas, a my w niedzielę marnowaliśmy te prezenty, więc naprawdę radzę wstrzymać się z orgazmami do jutrzejszego popołudnia. Tym bardziej, że ostatnio gramy mizernie.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 05.12.2009, 21:27
zagrali dla nas wiec jutro trzeba to wykorzystac!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.12.2009, 21:30
http://i49.tinypic.com/14b13wx.jpg

Trzeba mieć ****a tupet.

"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 05.12.2009, 21:37
element napisał(a):Wyświetl post

Trzeba mieć ****a tupet.

O co Ci chodzi? Że piszą, że najlepszy klub w Polsce? Przecież mają rację. Co to za kibic, co nie uważa, że jego zespól to doskonałość i niedościgniony wzór, reszta niech im buty czyści. Trochę się oczywiście mylą, toż wiadomo, że Wisełka najlepsza zawsze i wszędzie, ale kto z Wielkopolski czy Mazowsza potrafi powiedzieć na czarne czarne a na białe białe ?

.

Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Stary 05.12.2009, 21:42
No więc nasza sytuacja moze się znacznie poprawic Jeżeli wygramy bedziemy mieli 5 pkt przewagi nad 2 zespołem. Jeszcze zeby 2 wiosenno zimowa kolejka ułozyla sie po naszej mysli to było by wogole extra. Spokojna zima na fotelu lidera, ze 2-3 ciekawe wzmocnienia, bogaty szejk z Kataru kupuje Łoba za 2 mln ojro, Brożek wraca do swojej formy, Pawełek staje sie najlepszym bramkarzem w polskiej lidze Wiem, wiem musze zmienic dilera :/
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 05.12.2009, 21:47
Nie wiem czy powinienem to pisać ,bo to samo pisalem przed meczem z Legia i Cracovia ,ale jutro znów mozemy odskoczyć na 5 i 8 punktów
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 05.12.2009, 21:50
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy powinienem to pisać ,bo to samo pisalem przed meczem z Legia i Cracovia ,ale jutro znów mozemy odskoczyć na 5 i 8 punktów
No. Możemy.
Lepiej nie pisz, bo znowu na drugą stronę wykraczesz

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.12.2009, 21:53
O to chodzi że trzeba być .......niętym żeby z takimi tekstami wyjeżdżać na stronie danego klubu.
To tak jakby przegrać z kimś mecz, a następnie napisać że go wygraliśmy.
Logicznym jest że każdy stoi przy swoim i dla niego to coś będzie najlepsze, ale raczej nie wypada z czymś takim wyjeżdżać. Choćby to była strona nieoficjalna.
Choć ja osobiście nie uważam Wisły za najlepszy klub w Polsce, do tego brakuje nam kilku mistrzostw i po prześcignięciu Ruchu i Górnika z dumą możemy rzec że reszta może nam czyścić buty.
Przecież to hipokryzja i świadczy to tylko o ich bezsilności.
Poza tym statystyki nie kłamią i miłość do klubu nie może przysłonić kilku spraw.
Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem dlatego wytrzeszczyłem gały.
A przecież nie jest to blog gorącej 15stki, tylko 3 pod względem popularności strona o tych z Wronek. Czy skąd oni tam są. I w tym sęk.
Ostatnio edytowane przez element : 05.12.2009 o godz. 22:09.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.12.2009, 22:19
Tak, a jutro dostaniemy w tył i znowu będzie rozczarowanie. Spokojnie więc...
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.12.2009, 22:20
Remis w obecnych warunkach nie będzie zły jutro
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.12.2009, 22:31
remis nie jest zly ale powinnismy sie pokusic o zwyciestwo jak pisaliscie wczesniej RUCH moim zdaniem nie jest najmocniejszy w lidze
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 05.12.2009, 23:08
Najmocniejszy nie jest to fakt,ale słaby tez nie. Nie wolno im się dać rozbujać,bo inaczej nasi kopacze dostaną bramkę i zamknął się w sobie. Liga się idealnie układa. Gdybyśmy wygrali to co przegraliśmy to dziś moglibyśmy już zastanawiać się jakiego szampana mrozić. A tak to nie woadomo czego się spodziewać. Rzeczywiście jakbyśmy coś grali to byłoby hoho. A tak,musimy czekać z niecierpliwością i niepwnością czy aby znów nam w twarz jutro kopacze nie spluną. Bo im się nie chciało.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.12.2009, 00:51
element napisał(a):Wyświetl post

Trzeba mieć ****a tupet.

harthausen napisał(a):Wyświetl post
O co Ci chodzi? Że piszą, że najlepszy klub w Polsce? Przecież mają rację. Co to za kibic, co nie uważa, że jego zespól to doskonałość i niedościgniony wzór, reszta niech im buty czyści. Trochę się oczywiście mylą, toż wiadomo, że Wisełka najlepsza zawsze i wszędzie, ale kto z Wielkopolski czy Mazowsza potrafi powiedzieć na czarne czarne a na białe białe ?

.
Prosze spojrzec na herb leszka

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.12.2009, 01:35
Jakby nie nasze wczesniejsze wpadki tylko zamiast tego np z remisy z Legia ,Amika i Cracovia to wdząc jak slaba jest konkurencja juz przed zimą nasza przewaga puktowa powinna byc duza

jutro jest kolejna okazja uciec Legii na 5 a Amice na 8.

kopacze niech wkoncu pokazą ze maja choc troche walki i ambicjii/
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.12.2009, 09:08
Ha ha ha w życiu bym nie zauważył tej Amici no to dali czadu
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 06.12.2009, 09:58
^^ trzeba trzeźwiejszego oka z rana, by wszystkie szczegóły zauważyć .
Dobrze, że problemy z własną tożsamością innych to nie mój kłopot.

Odpowiedz cytując
timmdorf
Banita

Od: 10.2009

Stary 06.12.2009, 11:56
Wczoraj trochę kolejka cudów. Mecz w Wodzisławiu był albo ustawiony albo naprawdę nasi sędziowie są tacy słabi, w Bełchatowie 90 minuta i kontrowersyjny karny dla GKS-u.

---
galeria Cracovia - Śląsk http://www.waszapilka.pl/galleries,174
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.12.2009, 17:43
Polonia Warszawa - Korona - 1-1 - pierwsze potknięcie Bakero.
No ale ocenę jego pracy będzie można zrobić dopiero po rundzie wiosennej. Zobaczymy jak myśl szkoleniowa z Hiszpanii w wykonaniu rodowitego (Katalończyka?) zaimplementuje się w Polsce. Bo w wykonaniu "naturalizowanego" Hiszpana J.Urbana z Legii już znamy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.12.2009, 18:11
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
No ale ocenę jego pracy będzie można zrobić dopiero po rundzie wiosennej. Zobaczymy jak myśl szkoleniowa z Hiszpanii w wykonaniu rodowitego (Katalończyka?) zaimplementuje się w Polsce. Bo w wykonaniu "naturalizowanego" Hiszpana J.Urbana z Legii już znamy
Myśl szkoleniową to moze i Bakero ma, ale jak nauczyc gry krótką piłka takich drewniaków dla których technika to coś ,co tylko widzieli w TV przy okazji ogladania Ligi Mistrzów
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.12.2009, 20:22
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Bask.

Błędy sedziów w meczu Odra - Jaga (szczególnie), Zagłębie - Legia i GKS - Bytom, potwierdzają to co pisałem pare dni temu po meczu GKS - Legia.

Gratuluje mistrza jesieni
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 06.12.2009, 20:46
To co Engel wyprawiał Lidze Plus Ekstra, to nawet Smokowski nie miał już sił by z nim dyskutować. Beton i nawet żadne wiertło udarowe typu C+ tej lidze nie pomoże.
Odpowiedz cytując
AniaD303
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.12.2009, 21:13
W pewnym momencie zagadałam się i umknęła mi jedna rzecz: jak brzmi przepis, w kontekscie którego była ta cała dyskusja o reprezentacji U-23?
Armia Białej Gwiazdy
Esta hinchada se merece ser campeón!
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.12.2009, 21:34
AniaD303 napisał(a):Wyświetl post
W pewnym momencie zagadałam się i umknęła mi jedna rzecz: jak brzmi przepis, w kontekscie którego była ta cała dyskusja o reprezentacji U-23?
chodzi o to ,że U-23 ma byc zapleczem dla pierwszej reprezentacji według PZPN a w rzeczywistości żaden poważny kraj w Europie takiej reprezentacji nie ma chyba, że jest to reprezentacja amatorów. Tak jak powiedział Mielcarski jak ktoś jest dobry to sie pokaże w U-21.A jak się nie nadaje to po co tworzyć jakies U-23 i przegrywać z amatorami z Walii.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.12.2009, 23:06
AniaD303 napisał(a):Wyświetl post
Chodziło o to że w 2 i 3 lidze zmienino wiek młodzieżowca z 21 na 23 lata bo klubu skarżyły się że nie są w stanie załatwić sobie porządnego grajka w takim wieku a musi taki grać.

Ale co ma ten przepis do reprezentacji U-23 to nie wiem, raczej żaden tylko przeszli płynnie z jednego tematu na drugi.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.12.2009, 23:51
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ale co ma ten przepis do reprezentacji U-23 to nie wiem, raczej żaden tylko przeszli płynnie z jednego tematu na drugi.
Chodzi o to, że teraz, podobnie jak w reprze, w ligach niższych status młodzieżowca będzie mógł mieć 23-latek. I zamiast szkolić swoich młodych do 20 lat, będzie się, kosztem ich miejsc w składzie, hodowało drewniaków, którzy podskoczyć wyżej dupy już mieć szansy i tak nie będą.
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 07.12.2009 o godz. 00:26.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów