|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest super Bełchatów,Legia i Lech potraciły punkty jutro zagrać na 200% i jest możliwość odskoczenia od reszty.Musi jutro by dobrze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jeżeli wygramy z Ruchem to będzie pięknie.
Jeszcze bardziej wkur.wimy rywali. Już stracili nadzieje a tu przegrywamy z Lechem, Legia i Cracovią, już rywale myślą kiedy dogonią Wisłę a tu znowu zonk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kowalski na tle Lewandowskiego czy Peszki zagrał naprawdę dobrze. Nie jest to jeszcze Marcelo czy Głowacki, ale od Jopa 2x razy lepszy
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Piasta kartkował sędzia pod koniec ile mógł, jeszcze mecz ponadwymiarowo czas przedłużył. Nie pomogło. Jak tu nie lubić śląskich klubów?
Pozostał drobiażdżek: jutro wygrać. Tylko, że to nie byle kto, tylko Ruch. Nie położy się. No to nasi też się powinni sprężyć. Nie wygrać jutro - frajerstwo. Przegrać - brakuje mi określenia. Mimo tych wpadek z Lechem, Craxą czy Legią trzeba wierzyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ekhem... sugeruję trochę ochłonąć. Jutro gramy z czołową drużyną ligi na ich terenie. Ostatni raz ważny mecz wygraliśmy chyba w zeszłym sezonie, więc póki co to Legia, Lech i GKS nadrobiły do nas po jednym punkcie, a Ruch może nadrobić nawet trzy. Nie raz w ostatnich miesiącach było tak, że rywale grali pod nas, a my w niedzielę marnowaliśmy te prezenty, więc naprawdę radzę wstrzymać się z orgazmami do jutrzejszego popołudnia. Tym bardziej, że ostatnio gramy mizernie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
zagrali dla nas wiec jutro trzeba to wykorzystac!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No więc nasza sytuacja moze się znacznie poprawic
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy powinienem to pisać ,bo to samo pisalem przed meczem z Legia i Cracovia ,ale jutro znów mozemy odskoczyć na 5 i 8 punktów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lepiej nie pisz, bo znowu na drugą stronę wykraczesz ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O to chodzi że trzeba być .......niętym żeby z takimi tekstami wyjeżdżać na stronie danego klubu.
To tak jakby przegrać z kimś mecz, a następnie napisać że go wygraliśmy. Logicznym jest że każdy stoi przy swoim i dla niego to coś będzie najlepsze, ale raczej nie wypada z czymś takim wyjeżdżać. Choćby to była strona nieoficjalna. Choć ja osobiście nie uważam Wisły za najlepszy klub w Polsce, do tego brakuje nam kilku mistrzostw i po prześcignięciu Ruchu i Górnika z dumą możemy rzec że reszta może nam czyścić buty. Przecież to hipokryzja i świadczy to tylko o ich bezsilności. Poza tym statystyki nie kłamią i miłość do klubu nie może przysłonić kilku spraw. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem dlatego wytrzeszczyłem gały. A przecież nie jest to blog gorącej 15stki, tylko 3 pod względem popularności strona o tych z Wronek. Czy skąd oni tam są. I w tym sęk.
Ostatnio edytowane przez element : 05.12.2009 o godz. 22:09.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak, a jutro dostaniemy w tył i znowu będzie rozczarowanie
. Spokojnie więc... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Remis w obecnych warunkach nie będzie zły jutro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
remis nie jest zly ale powinnismy sie pokusic o zwyciestwo jak pisaliscie wczesniej RUCH moim zdaniem nie jest najmocniejszy w lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najmocniejszy nie jest to fakt,ale słaby tez nie. Nie wolno im się dać rozbujać,bo inaczej nasi kopacze dostaną bramkę i zamknął się w sobie
. Liga się idealnie układa. Gdybyśmy wygrali to co przegraliśmy to dziś moglibyśmy już zastanawiać się jakiego szampana mrozić. A tak to nie woadomo czego się spodziewać. Rzeczywiście jakbyśmy coś grali to byłoby hoho. A tak,musimy czekać z niecierpliwością i niepwnością czy aby znów nam w twarz jutro kopacze nie spluną. Bo im się nie chciało.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jakby nie nasze wczesniejsze wpadki tylko zamiast tego np z remisy z Legia ,Amika i Cracovia to wdząc jak slaba jest konkurencja juz przed zimą nasza przewaga puktowa powinna byc duza
jutro jest kolejna okazja uciec Legii na 5 a Amice na 8. kopacze niech wkoncu pokazą ze maja choc troche walki i ambicjii/ ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ha ha ha w życiu bym nie zauważył tej Amici
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ trzeba trzeźwiejszego oka z rana, by wszystkie szczegóły zauważyć
. Dobrze, że problemy z własną tożsamością innych to nie mój kłopot. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Wczoraj trochę kolejka cudów. Mecz w Wodzisławiu był albo ustawiony albo naprawdę nasi sędziowie są tacy słabi, w Bełchatowie 90 minuta i kontrowersyjny karny dla GKS-u.
--- galeria Cracovia - Śląsk http://www.waszapilka.pl/galleries,174 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Polonia Warszawa - Korona - 1-1 - pierwsze potknięcie Bakero.
No ale ocenę jego pracy będzie można zrobić dopiero po rundzie wiosennej. Zobaczymy jak myśl szkoleniowa z Hiszpanii w wykonaniu rodowitego (Katalończyka?) zaimplementuje się w Polsce. Bo w wykonaniu "naturalizowanego" Hiszpana J.Urbana z Legii już znamy ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Bask. Błędy sedziów w meczu Odra - Jaga (szczególnie), Zagłębie - Legia i GKS - Bytom, potwierdzają to co pisałem pare dni temu po meczu GKS - Legia. Gratuluje mistrza jesieni ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To co Engel wyprawiał Lidze Plus Ekstra, to nawet Smokowski nie miał już sił by z nim dyskutować. Beton i nawet żadne wiertło udarowe typu C+ tej lidze nie pomoże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
W pewnym momencie zagadałam się i umknęła mi jedna rzecz: jak brzmi przepis, w kontekscie którego była ta cała dyskusja o reprezentacji U-23?
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
chodzi o to ,że U-23 ma byc zapleczem dla pierwszej reprezentacji według PZPN a w rzeczywistości żaden poważny kraj w Europie takiej reprezentacji nie ma chyba, że jest to reprezentacja amatorów. Tak jak powiedział Mielcarski jak ktoś jest dobry to sie pokaże w U-21.A jak się nie nadaje to po co tworzyć jakies U-23 i przegrywać z amatorami z Walii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ale co ma ten przepis do reprezentacji U-23 to nie wiem, raczej żaden tylko przeszli płynnie z jednego tematu na drugi. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Chodzi o to, że teraz, podobnie jak w reprze, w ligach niższych status młodzieżowca będzie mógł mieć 23-latek. I zamiast szkolić swoich młodych do 20 lat, będzie się, kosztem ich miejsc w składzie, hodowało drewniaków, którzy podskoczyć wyżej dupy już mieć szansy i tak nie będą.
Ostatnio edytowane przez GemHZR : 07.12.2009 o godz. 00:26.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|