|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może zły cd-key? Albo trzeba obraz płyty zamontować. Ewentualnie wadliwy crack
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam
Mam ustawione sterowanie w fife tak jak w 08 ale mam problem z lewym shiftem Mam ustawione Mod.umiejętności i wyjście bramkarzem.Tylko, że wyjście bramkarzem nie działa w grze w opcjach ustawione lewy a grze działa pray co jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
a dlugo trzeba czekac? bo juz czekam pare minut i niccc
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja mam taki problem, ze sciagnalem Fife 09 wersje angielska i wszystko ladnie smigalo jak gralem czekajac na sciagniecie sie spolszczenia. Od czasu jak zainstalowalem spolszczenie, gra wywala do windy podczas wlaczania meczu. wyskakuje komunikat "blad fifa09.exe"
Reinstalka nie pomaga? Ocb? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pościągaj różne wersje Cracka do gry i popodmieniaj,reinstalka nie zaszkodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jaki najlepszy patch do non steam CS 1.6 ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mówisz i masz
http://rapidshare.com/files/15183140..._.torrent.html co do cracka wrzuce z rańca lub jak wróce z roboty bo zaraz ide spać.Czy mógłby ktoś teraz mi pomóc tam kilka postów wyżej |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://rapidshare.com/files/150161250/rld-fif9.7z ja go pobralem i mi działa jeżeli to był nie ten to wrzuce jak wróce z roboty bo muse zaraz iść.
Co do Fify kupił bym orginał ale!: Nie ma Marcelo w Wiśle musiałem sam go ściągnąć :/ Komentarz PL z***y Bogucki ehhhhhh albo Niedzeila komentuje jedynie Clebera z zagranicznych i Cantoro a Singalr czy Diaz to już nie "Ładnie srzelał z wolnego lecz nie trafił" Mimo, że strzelałem z akcji a nie wolnego C.Ronaldo ustawiony tak jaby miał za chwile puścić klopsa Wole już kupić sobie FM albo PESA niż tą kiche od EA |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do tego nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale na koszulkach Wisły jest TF cable :| zamiast Kable...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
http://tfcable.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A pomyslales o tym, ze FIFA idzie w świat? Toż to dla TF genialna reklama, a kto by zrozumial TF-Kable ?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Co do pesa 2009.
89JayJay napisał ten poradnik aby pomoc ustawic demo pes2009 tak aby umożliwić przetestowanie trybu "Be a Pro" Instrukcja 1) Kiedy jesteś na ekranie gospodarza albo gościa wciśnij "X" 2) Ustaw "Change Cursor - Assisted", "Select Player - On" 3) po wyborze drużyny i zrobieniu zmian wciśnij "Match start" 4) Wybierz jednego zawodnika którym chcesz sterować podczas meczu i wciśnij "Confirm" 5) Podczas gry zmieć kamerę na "Vertical" oraz "player" Kilka screenów http://i36.tinypic.com/2rrtrm9.jpg http://i36.tinypic.com/2ngbdjk.jpg http://i33.tinypic.com/28k7j2d.jpg Według mnie bardzo fajnie że pes wprowadza coś nowego.
Ostatnio edytowane przez WislakWiDoK : 08.10.2008 o godz. 13:28.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odnośnie Counter-Strike
mam taki problem, gdy idę i skoczę to nie mogę (trzymająć cały czas strzałkę do przodu) iść dalej, dopiero wtedy gdy nacisnę drugi raz strzałkę do przodu, to samo jak skręcam w lewo bądz prawo. nie da się tak grać.. powinno być tak że trzymam strzałkę do przodu skaczę i idę dalej.. a nie że robię skok i się zatrzymuje. był format, w "services.msc" zmieniałem na "wyłączony" , zmieniałem z OpenGL na D3D i na odwrót, instalowałem grę od nowa i dalej to samo. nie gram na cfg. więc nie mam tym samym jakichś bajer z klawiaturą, gram na default'cie.. PS. gram na NON STEAM (więc nie podawajcie mi jakichś zmian w folderach steam) ale jak gralem w steamie miałem to samo. oczywiście nie zawsze tak miałem.. macie jakąś radę? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
mam problem - sciagnalem nowa fife, wszystko fajnie, tylko jak chce właczyc tournament mode to mi wyskakuje "Oops it appears your version of FIFA 09 has not been properly authenticated go to EASTORE.COM to authenticate" czy coś takiego. o co chodzi ?
w ogole po rozegraniu kilku meczów "towarzyskich" stwierdzam, że Fifa 09 jest jakaś taka... chujowa :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja tylko na WSAD gram. dałem na strzałki i to samo. dziwny problem.. ![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
a ja gram i nie jest zła, ale czegoś jej brakuje, jak zawsze... btw. trawka bardzo fajna. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() nie żebym się powtarzał ale pomoże ktoś mi w końcu ![]() Mam ustawione sterowanie w fife tak jak w 08 ale mam problem z lewym shiftem Mam ustawione Mod.umiejętności i wyjście bramkarzem.Tylko, że wyjście bramkarzem nie działa w grze w opcjach ustawione lewy a grze działa pray co jest? Wina cracka? |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Siemanko
![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli ustawiłeś grywalną tylko polską lige to nie. I od dyskusji o FMie jest oddzielny temat.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wie ktos czy w jakikolwiek sposób da się obejść wymagania sprzetowe w fifie 09? chodzi mi o karte graficzną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Chodzi mi o to ze gra nie chce ruszyc na mojej karcie graficznej być moze jest za stara, ale pytam czy da sie jakos uruchomic gre bo teraz wyskakuje bład,a myśle ze na najnizszych detalach gra by spokojnie chodziła
mam karte GeForce4 4400i |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy mogł by ktos wstawic pełne spolszczenie do fify09 z komentarzem
|
|