|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Chyba Iwanow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A tak BTW - szefo szykuje jakiś nowy wywiad? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A widzieliscie ile placa buki za zwyciestwo wisly?
45/1 aktualnie placi william a przed meczem bylo 20/1 ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Stać na własnej połowie i przepuszać wszystkie podania przez srodek oraz dośrodkowania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Messiego, Ville, C.Ronaldo, Puyola, Ramosa, Terrego i jeszcze kilku z najwyższej półki...? Dajcie spokój czym innym jest rozbicie obrony przed pucharami, złe przygotowanie, zła taktyka, kiepski trener, a czym innym poziom zawodników sprowadzanych do naszej drużyny bo nie oszukując się nie stać nas na zakup zawodników lepszych od tych, których pozyskaliśmy i tyle. Patrząc na naszą gr pozostaje się modlić żeby Legia, Polonia i lech również były w takim "dołku", bo w lidze tez może być nieciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Łobo jest już z*****
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Przestań pisać głupoty, ok ? A jeśli już piszesz coś takiego to zastanów się i napisz do kogo się zwracasz. Idź może pogłaskaj grajków po głowie, urządź im jeszcze fetę na rynku i zaśpiewaj "Czy wygrywasz czy nie.." A co do hasła "WIERNOŚĆ" to nie wiem co to ma wspólnego z dzisiejszą porażką, może mi wytłumaczysz. Nie rozumiem ludzi, którzy w obliczu takiej kompromitacji piszą takie rzeczy. Właśnie ktoś kto jest zżyty z klubem powinien się dzisiaj w****ić. Może Ciebie to nie boli, że przegrywamy z jakimiś Azerami w takim stylu ? Może nie boli Cie to, że gwiazdorki zarabiające 20x więcej niż przeciętny człowiek nie potrafią wygrać z Karabachem ? Aż nie chce mi się więcej pisać bo mnie nerwy ponoszą. I rozumiem wszystkich, którzy dostali tutaj bana. Bo sam z chęcią napisałbym więcej ostrych słów. Nie powinniśmy się dostać do pucharów. A te gwiazdorki nie powinny grać w Wiśle. Ciekawe ile lat przyjdzie nam czekać na dobrą grę Wisły w pucharach. ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Oni tu powinni z 10-1 prowadzić! Jak można być tak nieskutecznym?!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ależ zaszarżował Boguski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
boguski... czemu zawsze jak ma pilke to jestem gotow zalozyc sie o wlasny samochod, ze ja w dwie sekundy straci. to jakis skandal, co ten pilkarz robi w lidze!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Boguski znowu sie nie popisał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślę, że niektórzy luzdie (bo piłkarzami ich nie nazwę) ,no Ci co biegają w czerwonych koszulkach na boisku w Baku (
) to odetchnęli, że nie muszą już grac w pucharach. Ah jeszcze ta nieszczęsna liga została. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
K...a Boguski masakra!!! Henio woooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Boguski w tym meczu to jakaś żenada, i Kasperczak razem z nim
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hhahaha łobo jaki rajd
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tak sobie mysle jak za czasow Skorzy mielismy zmartwienie ze z cieniakami gramy w miare ale jestesmy nieskuteczni i ledwo im pakujemy 1 czy tam 2 bramki.. eh.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mamaliyew wszedł, noto dziękuje.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jest mi wstyd..po prostu wstyd...
![]()
''...Ale każdy ma prawo wymagać od was ambitnej i nieustępliwej walki.." - Henryk Reyman
AVE WISŁA! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja sie z nimi chetnie zamienie - bede biegal po boisku za tyle co oni maja za gre i lepiej sie spisze a oni niech zapierdzielaja w okopy tak jak piłkarze Korei Polnocnej po MS - pewnie słyszeliscie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja tej porazki nie uznaje za zadna kompromitacje. Kompromitacje jest wtedy, gdy przegralaby np. Anglia z Polska. Czyli wtedy kiedy jest w meczu zdecydowany faworyt i slabeusz. A w tym meczu to co, niby Wisla byla faworytem? Patrzcie na poziom polskie ligi, przegralismy bo taki poziom pilki, nie ma co podniecac sie mowic 'rozjedziemy ich na stojaca' jak co roku, a pozniej placz i rozpieprzanie klubu. Taki poziom, przegrywa lech, wisla, przegraja inne zespoly. Musza minac 2-3 lata, jak wybudujemy stadiony, druzyny zaczna sie zgrywac to moze wyrownamy poziom karabachu cz levadii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co ten Sobol robi... co piłka to zwalnia i traci.. ehh szkoda słów...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
3:2... mozna było wczesniej
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
odnosnie tego meczu bylem przekonany ze zagramy 3 ka w obronie, i z dwoma defensywnymi zeby tych azerow odciac od podan , z Maleckim i Kirmem na skrzydle- Kasperczak po prostu nie wie co ma robic, zwlaszcza jak mu ktos wylatuje ze skladu nie potrafi byc elastyczny....
Powiem jeszcze ze pisalem na tym forum kiedys ze zaplaczemy po Petrescu i mysle ze wlasnie nadszedl ten moment. Jest mi przykro ze prezentujemy sie jak sie prezentujemy i ze bede musial wytrabic jeszcze jednego whiskacza zeby o tym nie myslec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Boguski gol hahaha
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|