|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wstyd - ale co sie dziwic - jaki jest sens sprowadzac ofensywnych zawodnikow jak sie sprzedaja dwoch podstawowych obroncow
Mam nadzieje ze po przerwie bedzie lepiej bo jak narazie to najgorzej ze wszystkich polskich klubow - i znow bedziemy posmiewiskiem dla calej polski bo nasi kopacze nie maja ani umiejetnosci ani ambicji. A jesli chodzi o tych co zaplacili po 2k za wyjazd to powinni sie domagac od pilkarzy zwrotu tych pieniedzy. niech zrobia zrzute i oddadza pieniadze bo ludzie jada za nimi tak daleko bo w nich wierza a tu kur** taki wstyd. czekamy na druga polowe - oby stal sie cud. (nawet w studio komentatorzy mowia ze wisla nie ma juz szans) ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trochę śmieszne te wasze komentarze. Nagle mają przegrać 10;0. A jak gramy bznadziejnie cały sezon, albo Cupiał rozprzedaje co roku klub to słowa nie mozna napisać bo kąsacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dobrze, że wzorem Lecha nie sprawili se flagi na koszulkę, bo takiej hańby dawno nie było...
Levadia, Karabach, kto następny ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wina obrony do 25min myslałem ze wygramy po tym jak kowalski topur przegrywa z azerem gdzie ma 1m70cm wzrostu niewiem gdzie kowalski potem biegal kowalski do wyjebana irsak slaby niewiem co z tego bendzie jak by byl cleber mysle ze było by inaczej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jetsem ciekaw bo z tego co gdzies czytalem Cupiał tam jest, zobaczymy co to bedzie
w przerwie pewnie dobra o*******ke dostana ,ja tam licze jesczce na nich ! ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Leżymy, kwiczymy i robimy pod siebie, hańba, na szubienice z nimi wszystkimi!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Dzieki tej porazce bedziemy najwiekszym posmiewiskiem polskich druzyn w ostatniej dekadzie na długie lata.
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A ja wam mowie, ze skonczy sie po straszliwym horrorze 3-3 i tacy zdrajcy jak np. thecris beda sie dopiero wstydzic swoich postow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja sie was pytam co robi na boisku pietia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I znowu rok czekania na puchary, ale jestem w stanie to wytrzymac, musza tylko sie pozbyc nieudacznikow - Brozkow Boguskich Zurawskich Kasperczaka i ...i zostawic tylko nowych zawodnikow moze bedzie cos jeszcze z nich bo ci co sa to niech do Krakowa nie wracaja
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym momencie Kowalski zastanawia się, czy powinien wysłać CV do Polimeksu, czy do Budimeksu, bo w piłkę to on grać nie potrafi. Na razie mamy niszczycielski kwartet Piotr Brożek - Diaz - Kowalski - Sobolewski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak się zaraz wk...wię to potargam bilet na Szp-arkę. Przecież to jest mega mega KOMPROMITACJA !!! Polska piłka osiągnęła dno i rów mariański mułu !!!
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekaw co napisze jutro wielki mędrzec Jerzy Engel jutro napisze....
4 raz w hu* robiony przez kopaczy Wisły, ja juz przestaje temu syfowi kibicować, szkoda kasy i nerwów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Sprzedali obronę całą, to teraz mają za swoje.. cza było zostawić Głowackiego, na pewno by tak źle nie było..
Boguski - na dzisiejszą grę w ogóle się nie nadaje, Pajlić- nie gra najgorzej, ale słabo technicznie. Jirsak- on gra w ogóle? 3 zmiany, i musimy zagrać na całość.. NADZIEJA UMIERA OSTATNIA, albo.. nadzieja matką głupich..? ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdzie są teraz Ci co nazywali płaczkami kibiców którzy domagali się transferów w czerwcu!! Gdzie sie pytam jesteście!!
Macie odpowiedź czemu ich się domagali! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szkoda mi Cikosa Jovanica nawet Paljica czy jak mu tam. Przyszli do gówna jak widać.
Pogratulować należy zarzadowi Wisły że kontraktują zawodników tuż przed rundami.. te transfery powinny być zamknięte już w maju i wszystkie wizy gotowe.. tu nie ma nikogo kto by wstrząsną zespołem masakra jednym słowem.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie lubie Kasperczaka, ale obiektywnie trzeba przyznac, ze ta porazka to wina geniuszy, ktorzy rozwalili nam obrone. Mowie porazka, bo w Sci-Fi pod tytulem "Wygrana Wisly z Karabachem" nie wierze. Nutke nadziei dalyby nam brazowe stroje pilkarzy, ale u zadnego nie widzialem plam po trawie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Rado, Papież, inni niech grają młode chłppaki przynajmniej wole walki mają , gwiazdki out, na zime przebudowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wstyd i tylko tyle to mozna powiedziec....
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
najlepsze jest to, ze niektorzy pisza teksty w stylu "teraz bedziemy posmiewiskiem na lata".
przypominam, ze to samo bylo rok temu. wydawalo sie ze gorzej byc nie moze, a te kur** nam udowadniaja, ze potrafia przyniesc Wisle jeszcze wiekszy wstyd. Ciekawe gdzie jest dno? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a gdzie wiara w klub? Ja wierze do końca! dopóki piłka w grze!!!!!! Czy wygrywasz czy nie....
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kasperczaka też duża wina poprostu nie wyciąga wniosków z poprzedniego meczu i znowu chujowo ustawił zespół. Jak to możliwe ze Boguski gra w 1 składzie, dlaczego Kirm na ławie nie mówie już o Brożkach ****a żenada wyjebać tego siwego gnoja z połową drużyny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niektorym obce haslo WIERNOSC i sens zdania " Czy wygrywasz czy nie.."
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale czemu? Za to, że mają gorsze umiejętności? Ich wina? Poprostu jesteśmy słabsi odstajemy od nich umiejętnościami, nie mamy obrony. Skąd te zdziwienie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać...
Ostatnio edytowane przez Wichar87 : 05.08.2010 o godz. 18:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu winny jest Heniek? To jego wina, ze sprzedano dwoch jedynych klasowych pilkarzy, Glowackiego i Marcelo, czyli najlepszych stoperow calej ligi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
WISŁA TO MY!!!WISŁA TO MY!!!Nie zasługują oni na miano "WIŚLAKA"!Wstyd mi za nich jak nigdy!Z roku na rok człowiek liczy ze bedzie lepiej, przezywa czeka ma nadzieje...co roku ****a to samo!!! W I E R N O Ś Ć
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|