|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Małecki mimo ze nie darze go sympatią to jedyny w tym całym dwumeczu zawodnik któremu nie mogę zarzucić tego że nie widziałem w nim woli walki, ambicji, pracy i wybiegania na boisku ( moze jeszcze Jovanić ale on biegac nie musi dużo)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Brozek, odkad wszedl robi wiecej niz caly nasz atak razem wziety.
Wytlumaczcie mi jak to jest mozliwe ze pilkarze nieraz zostawiajacy na paru metrach w lidze Polskiej zawodnikow tutaj sami sa odstawiani na 1-2 m.CDo sie zmienilo przez pol roku? Chyba Wislacy beda wracac klasa ekonomiczna dzisiaj . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Co ten Cikos robi? SKąd oni wytrzasnęli tego drewniaka?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trzeba było interweniować po utracie mistrzostwa, przy sprzedaży Głowackiego i Marcelo, przy bierności transferowej....teraz jest za późno...pójdą kolejne bajki o wzmocnieniach w zimie...ileż to ja razy to słyszałem...zmieńcie płytę bo to jest żałosne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wiecie co lepiej zostańmy na tym Hutniku do końca roku bo nie godzi się, żeby oni mogli tam biegać. Co wiecej - kopać piłkę. Jestem ciekaw co ma w głowie Cupiał.
tylko kto wtedy przypuszczał, że będzie AŻ tak źle? Jak dla mnie to na doping nie zasługują. Poprostu kur*a nie zasługują. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Przecież napisał kolega wczesniej, że z Tartaku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Łobo ...
Wysiadam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wzmocnienia pewnie beda. Sciagniemy kolejnego Paljica, Bunoze i innego Jovanica.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to mamy nowego "Jopa" jeszcze tylko do pełni szczęścia brakuje by Kowalski swojaka walnął...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
przemyslałem swoja wczesniejsza wypowiedz i chce sie poprawić , myslę że Jovanić przebeigł mniej wiecej podoby dystans co Boguski, Jirsak, Sobolewski, Kowalski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Kasperczak chyba bardzo nie lubi Kirma...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jedyny (Mały) który coś tam jeszcze grał, próbował - schodzi... to jakaś parodia.
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
zbieramy sie na lotnisko wygwizdac gwiazdy
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
niewierze ze zszedl Maly...
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem pierwszą jedenastkę to wiedziałem ze będzie "ciekawie", ale to jest tragedia...
Mam nadzieje że Cupiał spełni moje modły i wreszcie wywali Kasperczaka;/ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jeszcze tylko raz zapytam moze jestem nudny ale dlaczego kirm nie gra ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hahahaah, Małego zdjął który jedyny biegał a dziadka Zurawskiego zostawil
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Żuraw znowu w środek
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
****a jebany kasperczak ciul co on wyprawia a boguski dalej gra ****a frajer jebany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Małecki najlepszy i zmieniony żenada!!!
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Komentatorzy płaczą o Kirma a prawda jest taka, że gość gra badziewie takie samo jak reszta. Jak nie gorsze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Borek odpowiedzial - bo w oczach Kasperczaka jest za slaby.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
... o co tu chodzi? Jest ktoś mądry kto wytłumaczy taktykę Kasperczaka na ten mecz?
![]()
Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja również mam taką nadzieję Macios i będzie to najlepsze co może nas spotkać.
Dam małą podpowiedź,nie wydaje Wam się to nienormalne, że piłkarz pokroju Żurawskiego ma problemy z przyjęciem piłki?Myślicie, że nasi kopacze chcieli się tu skompromitować? Podziękujcie Panu Kasperczakowi za ten sezon Jutro napiszę o co mi chodzi, bo teraz mnie tu ludzie zjedzą
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.08.2010 o godz. 18:46.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam nadzieję, że to ostatnie chwile takiej Wisły. Żądam zmiany trenera na kogoś, kto pokaże im jak ruszać się po boisku.
To co dzisiaj oglądamy to jest skandal. Wystawienie Paljica w pierwszym składzie to był jakiś akt sabotażu, ten koleś jest absolutnie zdezorientowany. Boguski na boisku? Za co!? Nigdy tego nie zrozumiem, koleś jest żałosny. Nie wiem gdzie się podziała jego forma... No a swoją drogą, to zastanawiam się czy istnieje jakiś limit upokorzeń, które może przeżyć jeden człowiek? Przecież ci kolesie błaźnią się każdego roku, a żadnych wniosków nie wyciągają. Może to nasza wina i głaskania ich po główkach krzycząc przy tym - "nic się nie stało!". Dzisiaj stało się za dużo, co najmniej na moją wytrzymałość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tofik a Boguski co robi.... to jest dopiero pomyłka... koleś skończył się w momencie kontuzji w meczu z Legią...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|

|