|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A Wy wychodzicie z zalozenia ze jak go sprzedamy to ktos przyjdzie w jego miejsce....
Powodzenia... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie info o odejściu Małeckiego to ściema Faktu
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sprzedaż Małeckiego miałaby sens gdyby przynajmniej 80% kasy z jego transferu zostało by przeznaczone na zastępce(np. młody zdolny napastnik lub skrzydłowy wygrzebany w Brazylii przez Clebera).To jednak fikcja dla zarządu Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Tak sprzedajmy Małego Brożków Diaza posprowadzajmy w zamian zagraniczne niewiadome lub polskich emerytów. Polityka na lata... ;/
Dajcie spokój jaki Mały jest każdy wie i nie ma co go od razu wywalać zwłaszcza że jest on jedynym młodym graczem wprowadzonym do I drużyny który coś gra. Mąka to wieczny talent, Burliga zapchajdziura ale w ostateczności. Mały powinnien zostać bo w tym okienku za dużo ubytków już było. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zobaczymy czy dziś usłyszymy o jakimś transferze, wkońcu do 24 możemy zgłasząc zawodników do 3 rundy, a podobno obrońca w tym czasie jakis miał być...
pozostaję tylko wierzyć i czekać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Niech cos zacznie grac, bo ostatnio tylko krzyczał na Cikosa i za takie rzeczy to wryja powinien dostac i to od samego kapitana. Przeciez gosciu huja robi akcje partaczy nawet sam na sam nie moze trafic. Tak wlasnie sie zastanawiałem nad nimi: nim i dwoma Brożkami. Niby tacy wierni ,zajebiści ale na boisku tylko krzycza i *******a kolejne akcje, akurat w tym meczu Brozkowie sie wybronili. Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 22.07.2010 o godz. 09:16.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie możemy się ciągle pozbywać naszych PIŁKARZY ! To że raz zagrał słabo w meczu z Szawlami o niczym nie śwadczy ! Wszyscy zagrali przciętnie ! A wy chcecie Małego pogrążyć !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Człowieku , na boisku są emocje każdy coś tam krzyczy . Widocznie Mały chciał rozegrać jakiś schemat z trenigów a Cikosz go nie rozszyfrował ! Chyba nie mógł mu wtedy powiedzieć spokojnie poklepać po plecach przy wyniku 0-0 i powiedzieć spokojnie później się uda ! Na boisku jest doping i wszystkiego tesh dobrze nie słychać . "Ale jak tak dalej pojdzie tzeba robic poorzadek z takimi gwiazdeczkami." Porządek to trzeba z Tobą razcej zrobić .
Ostatnio edytowane przez Zieniu1906 : 22.07.2010 o godz. 09:24.
|
|
|
|
Guest
|
||
Szkoda byłoby tracić Małego, mam nadzieję że ktoś przemówi mu do rozsądku i skoncentruję się na grze. Przypomnę że na polskim rynku jest naprawdę nie wiele zawodników o takich umiejętnościach jak Małecki. Zagranicą zresztą też bardzo cięzko jest namówić dobrego zawodnika do gry w Krakowie. Zważywszy na to że my szukamy tylko zawodników darmowych albo za jakieś grosze. Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.07.2010 o godz. 09:25.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do małego to fakt i wszystko jasne,a co do transferów może czekają czy Wisła przejdzie FC Szawale
ale tak serio jak już wygramy i zagramy z Azerami trzeba ściągnąć obrońce, bo ciemno to widzę tak jak wczoraj się Amika męczyła nie chce aby Wisła przegrała...![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jestem niemal pewien, że tak właśnie jest. Wiadomo, że to raczej formalność, ale Levadia też miała być formalnością i wiemy jak wyszło. Gdyby można było obstawiać u buków transfery, to postawiłbym, że jutro zakontraktujemy nowych zawodników.
![]()
@sprzedaż Małeckiego - mam mieszane uczucia, z jednej strony bardzo lubiłem jego zaangażowanie, ale po odmowie gry stracił ogromnie w moich oczach. Nie obchodzą mnie powody, gra w Wiśle to wielki przywilej i nie powinno być tolerancji dla fochów piłkarzy. Niewiele gorszych rzeczy może zrobić zawodnik naszego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taaa...Jak ja kocham te "Fakt". Piszą jakieś bzdury a wy w to wszystko wierzycie.Jakby napisali ze CR9 w Wiśle to tez byście uwierzyli ? Dziennikarze faktu szukają dziury w całym. Małecki przeprosil i z tego co mi wiadomo to chce grać dalej w Wiśle.Wiec nie potrzebnie zasmiecac forum 10 stronami waszych wypowiedzi na temat sprzedazy Małego.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Tak tylko że po tym incydencie jakoś nagle okazało się że większość Małego nienawidziła od lat . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W mojej ocenie odejscie Maleckiego jest nieuniknione. Pytanie tylko kiedy. Czy lepiej to zrobic teraz czy moze za rok?
Otoz jezeli to prawda ze interesowalo sie nim Lazio to oznaczaloby ze rzeczywiscie ktos go z zachodu oglada. Skoro tak to moze za rok gry na przyzwoitym poziomie uzyskanoby za niego wiecej niz 1,5 mln. Jak dla mnie to sa slabe pieniadze za 22 letniego zawodnika, ktory umowmy sie talent ma. Oczywiscie talent nie idzie z inteligencja i bunczucznoscia. Zauwazylem juz pare razy ze Maly rzeczywiscie ta atmosfere psuje bo jest cwaniakiem. Szkoda ze odszedl Pepe bo kiedy byl w Wisle to jakos i Maly mniej burzyl. Teraz z mojej perspektywy wydaje sie jakby byl osamotniony i do wszystkich podchodzi z pretensjami. Niemniej uwazam ze powinnigo zostawic i ograc na prawej pomocy potem sprzedac za 2-3 banki bo uwazam ze to cena ktora z pewnoscia osiagnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...-transferowym/
Sprawa Chaveza podobno nadal aktualna , a z Riosem nastapilo zblizenie stanowisk... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
"Zbliżanie stanowisk" z Riosem bawi mnie najbardziej, bo już kilka dni temu były one "bliskie finalizacji", "o krok" itd. Tak jak pisałem wyżej - dla mnie są dogadani z Wilkiem (gdyby wybrał inny klub już byłoby wiadomo) i Riosem, a podpiszą ich jutro.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wilk Chavez Rios Tiboni Sa 4 nazywska, wszystkie z prasy. Jak chcesz to mozesz sobie do tej analogii dopisac jeszcze Augustiena i i i tego no... Milinkovicia ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
"więcej w Przeglądzie Sportowym"... i wszystko jasne. Tego szmatławca przestałem czytać już jakiś czas temu i wam polecam wiadomości z tego źródła traktować jak rodem z "Faktu".
|
|
|
|
Guest
|
|
|
z tego co wiem to wszystkie 4 nazwiska które wyżej wymieniłeś są nadal aktualne. Pytałem kolegi bo coś wcześniej wspominał o jakiś graczach z ameryki południowej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no panowie zobaczymy jak to będzie... ale jak agent Chaveza mówi, że wszystko dogadane to chyba jest jakaś szansa co ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wcale sie nie zdziwie jesli Malecki wyleci z klubu
Caly czas przypomina mi się Uche, który rownież przepraszał itp... a decyzja zapadła pewnie na samej górze... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zostało "tylko" podpisanie kontraktu Chaveza
http://wislasoccer.com/news_item_11443.htm Agent Chaveza: Osman zagra w Wiśle Anderson Hernandez, hiszpański menedżer Osmana Chaveza, przyznaje że zawodnik porozumiał się z Wisłą w sprawie kontraktu i zostanie zawodnikiem Białej Gwiazdy. - Wszystko zostało już ustalone. Teraz pozostaje tylko podpisać kontrakt - mówi Hernandez na łamach honduraskiego dziennika "La Prensa". Chavez ma trafić do Wisły na roczne wypożyczenie z opcją transferu definitywnego. Menedżer przyznaje, że jego klient niechętnie wypowiada się o transferze do Polski ze względu na zdarzenia z przeszłości. Okazuje się bowiem, że Hondurarin już kilka razy był bliski zmiany barw klubowych, ale w ostatniej chwili negocjacje były zrywane. - Jak podpiszę umowę, to wtedy będziemy mogli o tym porozmawiać - mówi zawodnik. - Wiem, że Wisła szukała na pozycję stopera bardzo silnego fizycznie zawodnika. Takim jest właśnie Osman - mówi Hernandez dodając, że liczy iż Chavez zrobi w Polsce większą karierę niż jego rodak, Carlo Costly. Sam zawodnik, mimo że nie komentuje sprawy transferu, to przyznaje że w sobotę leci do Polski. - On jest bardzo cichy i spokojny. Wyrusza wkrótce do Polski i miejmy nadzieję, że dotrze tam bez przeszkód. Wszystko zostało już przygotowane do podpisania stosownej umowy - mówi agent zawodnika.
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 22.07.2010 o godz. 10:00.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Co za bezsensowane myslenie - "transfery poprzejsciu Szawle" kompletne brednie.
Mimo tego, ze osobiscie srednio oceniam zdolnosci menadzerskie, oraz posiadane kompetencje przez nasz zarzad, to nie smiem nawet podejrzewac ich o taki brak profesjonalizmu i rozeznania w kadrze wlasnej druzyny. Bo jesli ktos twierdzi, ze odpadniencie czy wyeliminowanie Szawle jakkolwiek zmienia fakt, ze natychmiast potrzeba nam minimum 1 stopera (w mojej ocenie nawet dwoje) to gratuluje poczucia humoru! ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem teraz i byłoby pierwsze pewne i realne wzmocnienie w tym okienku transferowym. (Być może ktoś nowych wypali i też się okaże wzmocnieniem ale na ten moment niczego o nich nie wiadomo).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Kontakt, komunikacja, wymiana uwag na boisku - jak najbardziej. Ale nie takie pajacowanie. Zmierzam do tego, co robił z Kirmem, zaraz jak przyszedł do Wisły. Podał mu ze dwa razy, Kirm spartolił akcję, a ten się... obraził i mu już nie podawał. "Nie podaję Ci, bo jesteś taki słaby, że i tak zepsujesz akcję". No matoł. I tak najlepsze jest klęcie jak szewc naprzemienne z robieniem znaku krzyża. Ale to już jest jego prywatna sprawa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
moze troche ostro, ale tak uwazam: jak dla mnie to bardzo dobrze, ze Malecki odchodzi. To co zrobil jest w mojej opini nie wybaczalne. Pokazal, ze nie jest profesjonalista, i nie potrafi sie odpowiednio zachowac.
Tak samo jak poziom sportowy, wazna jest atmosfera, a Malecki zasial niezly ferment. Gdyby byl niekwestionowana gwiazda zespolu, to mozna by zalowac. Ale on taka gwiazda puki co na pewno nie jest. Dlatego ja go zalowal nie bede, gdyby to sie okazalo prawda, i mial odejsc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a gdzie pisze ze odchodzi? Narazie to tylko Fakt napisal , a ty piszesz jakby Wisla oficjalnie potwierdzila sprzedaż Małego |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|