|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
gdzie jest 50 jedz 50, a nie 40. ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do osób, ktore niedawno odebrały swoje prawa jazdy. Gdzie sie trzeba zglosic po sam dokument. do urzedu miasta koło sądu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wrzuciłby ktoś zdjęcie 'pod-maski'
Aveo?![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nero napisał(a):
e: DJ - http://instruktor.osk.org.pl/ daj zakładka "obsługa", a potem "pod maską" ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
hehe - miałem to samo - do dzisiaj pamiętam sprzed 14 lat - na Alei Pokoju było bodajże 70 czy jakoś tak - ja posrany jadę 50-60 - koleś do mnie - szybciej k...a (dosłownie k....a) - jadę 70 - koleś do mnie - szybciej!! przecież prosta droga ... to jadę 80 - mimo że znak był 70 ![]() - zdane za 1 razem![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na egzaminie ZAWSZE trzeba pokazywac egzaminatorowi co ejst pod maska? Czy moze o to nie poprosic?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj odebrałem prawko.
Nie sugerujcie się stronami na których pokazuje się komunikat jak wygląda sprawa z wyrobem naszego dokumentu, ja mam go już w ręku a do tej pory cały czas mam komunikat ' Niepoprawne dane, brak spraw..... '. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur, zazdroszcze
![]() BronekTS... też ![]() Zola, zawsze pod maską i światła. ![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Znacie jakiś plac manewrowy w miarę blisko centrum, gdzie można... wypożyczyć samochód na ćwiczenia ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm, nie wiem, czy jest coś takiego.
Natomiast większość się pierw uczy na byłym lotnisku na czyżynach. Ale miałem dziś farta: byłem w MORDzie, myśląc, że drugi termin będzie tak listopad-grudzień, a tu babeczka mi mówi... ten piątek ![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Elendil to miales farta zajebistego a ja mam gnic 1.5 miecha ****a do 12 listopada |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
1 bład - przekroczenie predkosci.
jeszcze raz i egzamin oblany Cytat:
Cytat:
P.S. Mnie nie dlugo czeka egzamin kat C ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Miałem egzamin wczoraj..Na egzaminie praktycznym niedosc ze wsiadł egzaminator to również kobieta która z tego co on powiedział "jest od tego by sprawdzac to jak ja pracuje" no to juz wiedzialem ze niezdam;/ kolo bardzo lajtowy nawet pokazywal mi na "łuku" wktórym momencie mam sie zatrzymać bo ciemno było no ale gdy wsiadła do auta egzaminatorka kolesia który mnie egzaminował to już wogule styl jego gadki domnie nagle sie zmienił i gdy wyjechalismy skret w prawo z koszykarskiej w strony M1 kolo kazal mi skrecic w prawo i musialem sie na prawy pas dostac i auto ktore było na tym prawym pasie okolo 20-30 metrów zamna przychamowało bo jechalo okolo 100 km/h (na drodze na której maxymalna predkosc wynosi 70km/h)zaczelo zwalniac kolo nic a ta kobieta mówi do egzaminatora "Czy wedlug pana zdaniem osoba która prowadzi autem niezajechała drogi tamtemu autu?" a kolo wała nagle wkręca" tak tak właśnie to miałem mówić" i oczywiscie egzamin z wynikiem Negatywnym ;/ gorszego pecha niemogłem mieć a kolo taki lajtowy byl tylko ta zasrana kobieta była typowa "służbistka" ehh
No ale coż zrobić bylem dziś rano na koszykarskiej zapisać sie na drugi termin i babka domnie (co mnie bardzo ździwiło) mówi mi albo ten piątek albo dopiero 27 listopada oczywiscie wziolem ten piątek w sumie o fartło mi sie ![]() Powodzenia dla Wszystkich Zdających obyście nie trafili tak jak ja ;/ ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki za odpoiwedz. tez juz dzwonilem. Niestety dwa tygodnie na bide trzeba czekac... Ale coz czekalem tyle lat poszekam i 2 tygodnie. Powodzenia dla zdajacych
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
hej! wie ktoś moze czy jest możliwosc zmiany terminu egz praktycznego na pozniejszy termin? pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oczywiście, że tak.Ci co czekają na pewno się ucieszą
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja slyszalem ze jest opcja majac juz wyznaczony termin przyspieszyc termin tylko jak to zrobic dzwonic tam czy jak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
musisz przyjsc w srode ok 7 rano.. nie wiem czemu tak malo osob o tym wie, robia wtedy dodatkowe terminy i jezeli jestes jednym z pierwszych (najlepiej juz 6.45 byc w kolejce) to dostaniesz nawet termin na sobote..
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czy to prawda, że od nowego roku zmieniają się przepisy? To znaczy ilość pytań, granica błędów i sam wygląd egzaminu w samochodzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Też tak słyszałem. Ma być większa pula, na dodatek niedostępna.
3majcie kciuki. O 16.30 na Koszykarskiej :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ZDAŁEM
za drugim podejściem. Ale egzaminator to był straszny sukinkot, nie życze nikomu, aby miał z nim jazdy. Nie będę się rozpisywał o nim bo nie wart tego. W każdym razie nie popełniłem powaznych błedów i zdane ![]() amauri,trzymam kciuki. A teraz powiedzcie mi, co ja mam teraz zrobić? Znaczy iść zapłacić za to prawko? i gdzie dokładnie? Tego capa wolałem nie pytać...![]()
VIVA LA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pozdrawiam i gratuluje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dzięki Elendil za trzymane kciuki, pomogły, zdane za pierwszym razem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
chciałem zapytać czy ktoś z Was lub z Waszych znajomych uczył się w Albar na Karmelickiej? Jakieś opinie o tej szkole itp?
![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rozruszam temat ponownie
czy na pasie na ktorym jest znak POZIOMY pokazujacy skret w prawo lub w lewo mozna zawrocic bo jak wiadomo jezeli sygnalizacja swietlna wyznacza kierunek jazdy to nie wolno zawracac wec jak sie do tego maja oznaczenia poziome |
|
|