The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 21:40
Boukhari jeden z najlepszych na boisku dzisiaj. Bardzo dobrze rozciągał grę, masa dobrych inteligentnych podań.
Wiekszosc prymitywnie myslących kibiców widzi tylko to że ciężko biega. OBejrzycie sobie jeszcze raz ten mecz i zobaczcie jakie piły rzuca Bokuarhi to może zrozumiecie że ten piłkarz jest naprawdę przydatny zespołowi.

Generalnie dobry mecz, nie pozwolimy Widzewowi na wiele. Dużo strzałów z dystansu, dużo dośrodkowań, powoli zaczyna to wszystko się zazębiać. Solidna drużna Widzewa która przyjechała do nas podbudowana zwycięstwem nad Jagą 4:1 w tym mecz została kilkarotnie spychana do głębokiej defensywy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.10.2010 o godz. 21:46.
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.10.2010, 21:42
Bardzo mi się podobał mecz, a to z takiego powodu, że wreszcie zobaczyłem pełnię zaangażowania mimo, że chłopaki mieli w nogach mecz z Lechią... mnóstwo walki i zaangażowania po stronie naszej kochanej Wisełki! I te ciśnięcie rywala do ostatniej minuty, zaprocentowało!
Boukhari... on ma nadwagę? Kloc, słaniał się po boisku...totalna porażka, ile on miał strat i podejmował głupie decyzje to nie potrafię zliczyć (jedyne dobre zagranie to wrzutka na głowę Clebera) musi odejść na wiosne!
Wilk i Małecki, świetny mecz! Na nich trzeba oprzeć przyszłą drużynę! Kirm łapie formę, obok wymienionej dwójki najlepszy zawodnik meczu.
Brawo chłopaki, jedziemy dalej!
krystiano
Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2010, 21:44
Dla mnie również Boukhari ok! Bez fajerwerków, ale widać, że to inteligentny piłkarz z dobrym przeglądem pola i dobrą techniką. Brakuje mu tylko (aż!) przygotowania fizycznego
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.10.2010, 21:46
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Boukhari jeden z najlepszych na boisku dzisiaj. Bardzo dobrze rozciągał grę, masa dobrych inteligentnych podań.
Generalnie dobry mecz, nie pozwolimy Widzewowi na wiele. Dużo strzałów z dystansu, dużo dośrodkowań, powoli zaczyna to wszystko się zazębiać. Solidna drużna Widzewa która przyjechała do nas podbudowana zwycięstwem nad Jagą 4:1 w tym mecz została kilkarotnie spychana do głębokiej defensywy.
Jeszcze raz napiszę dobra gra Boukariego.
Popieram. Widzę po twoich postach, że jako jeden z niewielu dobrze analizujesz grę i postawę piłkarzy.
..
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Dla mnie Boukhari wręcz przeciwnie...najgorszy na boisku. Nikt tak jak on nie zwalnia gry Wisły...zszedł z boiska i odrazu piłka chodziła szybciej...W każdym razie, będzie to duża radość dla mnie że nie będę musiał go oglądać w następnym meczu...

Sam mecz, ciężki...choć ostatnie 10 minut w ataku to jest właśnie to o co chodzi. Pozytywnie zaskoczył Czikosz choć mam wrażenie że musi jeszcze bardzo popracować nad taktyką bo w innych meczach (zwłaszcza z Lechią) zbyt często gubi krycie. Najlepszy na boisku jak dla mnie Cleber. Powinien grać w następnym meczu z Chavezem bo Bunoza jest jak dla mnie na Wisłę za słaby.
Żuraw my personal Jesus
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie (po raz kolejny ciężka kontuzja kolana - trochę obawiam się o wyjazd do Poznania, ale mam nadzieję że dam jakoś rade) nie mogłem być na meczu, ale naprawdę bardzo podobała mi się gra Wiślaków w dniu dzisiejszym Wymieniali podania, wychodzenie na pozycje, ciągły ruch. O to chodzi. Ogrooomny plus przy nazwiskach Małeckiego, Wilka i Cikosa przede wszystkim. Erik zagrał wielki mecz dziś, oby powtórzył to samo z Amiką w niedziele, będą z niego ludzie
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 26.10.2010, 21:47
Przed chwilką wróciłem z stadiony i powiem wam super. Z pewnością stać nas na zwycięstwo w Poznaniu
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.10.2010, 21:48
Mi Boukhari się spodobał po tej akcji na drugą żółtą na pewno nie zasłużył.

Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 26.10.2010, 21:49
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Przed chwilką wróciłem z stadiony i powiem wam super. Z pewnością stać nas na zwycięstwo w Poznaniu
ironia?

dla mnie dramat. Również dopiero co wróciłem.
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.10.2010, 21:50
Nie chce zapeszać, ale chyba robi nam się prawdziwa drużyna. I nie mówię tutaj o grze, bo błędy nadal są, choć dziś nie było ich tak wiele jak ostatnimi czasy, ale widać że wszyscy złapali wspólny język i trzymają się w kupie, a jak wiadomo kupy nikt nie ruszy
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.10.2010, 21:50
Pawełek kolejny świetny mecz, nie miał za dużo interwencji ale 3-4 razy pokazał klasę. Kapitalne trener dodał mu pewności siebie. Wreszcie dobry mecz Clebera(+stare dobre wyjścia do ofensywy), znów cienki Bunozy. Garguła umiejętnie rozrzucał piłki co wreszcie zaowocowało równą grą 2 skrzydłami. Jak dla mnie słabszy mecz Wilka z powodu dużej ilości niedokładnych zagrań. Super Małecki i Kirm śmigali na skrzydłach, szkoda że Kiro nie zabierze troche Małeckiemu umiejętności dryblingu. Rios dziś nie miał swojego dnia, szkoda bo szansa może się nie powtórzyć. Trener powinien to zauważyć i zdjąć go w przerwie żeby się chłopak nie męczył. Żuraw to ewenement 5 kontaktów z piłką 1 kopnięta od niechcenia i 3 straty i golll, brawo Maciek!

Znalazł ktoś statystyki z meczu, jestem ciekawy ile oddaliśmy strzałów.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Kryniu
Senior Member

Stary 26.10.2010, 21:51
czemu? Z pewnością szkoda tych zmarnowanych sytuacji ale gra nie była fatalna a Widzew większość meczu murował bramkę
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.10.2010, 21:51
Jak na Puchar Polski to mecz byl na dobrym poziomie caly czas martwi bunoza
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 26.10.2010, 21:53
Wreszcie jakieś pozytywne symptomy. Czasem nieudolnie, chaotycznie i niedokładnie, ale jednak trochę gry piłką było. Dzidy w ostateczności, no i niepotrzebnie się cofnęli na koniec zamiast grać dalej swoje.

Dać holendrowi popracować spokojnie, a zobaczymy. Guardiolą ani Mourinho on nie jest, ale może coś z tego będzie.
Kryniu
Senior Member

Najbardziej podobała mi się postawa Małeckiego. Widać że to walczak i nie odpuszcza. Na minusie Rios a szkoda
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

tofik napisał(a):Wyświetl post
Popieram. Widzę po twoich postach, że jako jeden z niewielu dobrze analizujesz grę i postawę piłkarzy.
Otóż to! Boukhari gra jak kiedyś Żurawski, niby go nie widać, ale odpierdala kawał dobrej roboty. Rzuca piły na milimetry i walczy, walczy, walczy. Fakt, że nie jest demonem prędkości ale nie jest też wolny.

Nikt nic nie napisze o Pawełku? Nie ma się do czego przy.......ić, to cicho siedzicie?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Karherop
Socios Wisła Kraków

zordon napisał(a):Wyświetl post
bosz... ciężko się to oglądało
Mi przeciwnie , dobry mecz w naszym wykonaniu , szczególnie w defensywie widac było większy spokój , na Clebera bardzo dobrze podziałał ten mecz przerwy , w ofensywie mieliśmy nawet więcej pomysłu niż w meczu z Lechią , tym bardziej że dzisiaj o kontry było trudniej.

Oceny

Pawełek - 8 - facet mnie zadziwia , wygrywa pojedynki sam na sam , broni strzały z dystansu , celnie dobrywa ,mobilizuje drużyne coś z nim jest nie tak ? nie wiem co pali, ale niech tego nie rzuca

Cikos - 7 - świetny mecz , daje drużynie 10 razy więcej niż Branco

Cleber - 7 - bardzo dobry mecz , z drobnymi błedami , rządził i dzielił w defensywie

Bunoza - 4 - najsłabszy jak dla mnie w zespole ,

Paljic - 6 - dobry mecz , widać że coraz lepiej dogaduje się z Kirmem

Małecki - 7 - motor w ofensywie , z meczu na mecz coraz lepiej wygląda

Wilk - 6 - dobrze zastąpił Sobola , ale nie jestem przekonany czy jest na tyle lepszy ( w tym momencie ) żeby wejść za niego do składu

Garguła - 6 - robi coraz lepsze wrażenie , daje mu dwa-trzy tygodnie regularnej gry i będzie czarował jak za czasów gry w GKSie

Boukhari - 4 - lepiej niż z Lechią , ale nadal jego miejsce to ławka rezerwowych, są lepsi w druzynie

Kirm - 7 - widać że jest w gazie , jedyne czym mi podpadł to słabe strzały , na które niepotrzebnie się decydował mając małe szanse na powodzenie , trzeba mu jednak wybaczyc

Rios - 5 - wysunięty napastnik to pozycja nie dla niego , nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku , poza tym za dużo strat

Jirsak - 5 - przeciętność i zbytnia asekuracja w grze

Żurawski - bez oceny , ale brawa za odważne strzały , wkońcu kibice skandowali jego nazwisko jak należy
Ostatnio edytowane przez Karherop : 26.10.2010 o godz. 21:55.
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2010, 21:56
fajnie graliśmy nawet do 30 metra jak zwykle, co na pewno jest zaslugą Maaskanta, jednak później, widac było że brak nam jakości w wykończeniach, a to niestety nie leży już w gestii trenera

edit: Kiro w tym sezonie naprawdę prezentuje się bardzo dobrze, dwie bramki z Lechią to nie był przypadek, zresztą, od poczatku tego sezonu było widać u niego straszną chęć gry...
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.10.2010, 21:56
widac powoli ze cos ruszyło pomogło przełamanie!! można zauważyć gołym okiem ze Wisła prowadzi grę . Bunoza zagrał dzis poprawnie jak dla mnie jeden błąd dał sie ograć Sernasowi czy jak mu tam ,

teraz tylko do zimy i czekajmy na zimowy oboz
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Kurz
Senior Member

Stary 26.10.2010, 21:57
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Mi przeciwnie , dobry mecz w naszym wykonaniu , szczególnie w defensywie widac było większy spokój , na Clebera bardzo dobrze podziałał ten mecz przerwy , w ofensywie mieliśmy nawet więcej pomysłu niż w meczu z Lechią , tym bardziej że dzisiaj o kontry było trudniej.

Oceny

Pawełek - 8 - facet mnie zadziwia , wygrywa pojedynki sam na sam , broni strzały z dystansu , celnie dobrywa ,mobilizuje drużyne coś z nim jest nie tak ? nie wiem co pali, ale niech tego nie rzuca

Cikos - 7 - świetny mecz , daje drużynie 10 razy więcej niż Branco

Cleber - 7 - bardzo dobry mecz , z drobnymi błedami , rządził i dzielił w defensywie

Bunoza - 4 - najsłabszy jak dla mnie w zespole ,

Paljic - 6 - dobry mecz , widać że coraz lepiej dogaduje się z Kirmem

Małecki - 7 - motor w ofensywie , z meczu na mecz coraz lepiej wygląda

Wilk - 6 - dobrze zastąpił Sobola , ale nie jestem przekonany czy jest na tyle lepszy ( w tym momencie ) żeby wejść za niego do składu

Garguła - 6 - robi coraz lepsze wrażenie , daje mu dwa-trzy tygodnie regularnej gry i będzie czarował jak za czasów gry w GKSie

Boukhari - 4 - lepiej niż z Lechią , ale nadal jego miejsce to ławka rezerwowych, są lepsi w druzynie

Kirm - 7 - widać że jest w gazie , jedyne czym mi podpadł to słabe strzały , na które niepotrzebnie się decydował mając małe szanse na powodzenie , trzeba mu jednak wybaczyc

Rios - 5 - wysunięty napastnik to pozycja nie dla niego , nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku , poza tym za dużo strat

Jirsak - 5 - przeciętność i zbytnia asekuracja w grze

Żurawski - bez oceny , ale brawa za odważne strzały , wkońcu kibice skandowali jego nazwisko jak należy
Ani Rios, ani Jirsak nie zaprezentowali się lepiej od Boukhariego. Trochę obiektywizmu...
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.10.2010, 21:58
Kilka moich uwag/spostrzeżeń/whatever:
1. Mam nadzieję, że dzisiejsza rota nie była ćwiczona przypadkowo i, że będzie się pojawiać na lidze również.
Wgl to bardzo dobrze wokalnie wyszło, choć ilość mała (nie narzekam, bo sama nie byłam- żeby było jasne)
2. TVP Sport. A dokładniej komentator, który uparcie twierdził, że to Jirsak dał nam wygraną w Łodzi tegoż lata i jego Bunioza. Wszyscy dookoła mówią Bunoza, pisze wszędzie Bunoza, więc co on wymyśla? Być może na Bałkanach czyta się nazwisko Gordana przez "ni", ale nas nie. A było to irytujące.
No i powtórki TVP. Kilka razy była kontrowersja czy był spalony czy też nie, ale oczywiście powtórki przecież nie są po to by pomóc nam rozwiązać te wątpliwości. No, przynajmniej tvp nie zamierza nam pomagać. :/ I dlatego też co chwila musieliśmy "ufać sędziemu".
3. Boukhari. Niektórzy mogą pomyśleć, że to moje hobby, ale nie. Po prostu jak dla Marokańczyk nie nadaje się do pierwszego składu. A jak dostał żółć to co chwilę mówiłam "zdejmij go w końcu!" no i bach! Zrobił to tylko, że... sędzia :/ Zostawić go w zespole, skoro robi dobrą atmosferę, ale może jednak na ławeczce. Niestety wydaje mi się, że to taki pupilek Maaskanta i ma pewne miejsce w składzie przez to. Cóż, dobrze, że chociaż czasem coś pokaże.
4. Kirm. Generalnie wydaje się, że serio chłopak się ocknął. Ale te strzały zza pola karnego niech poćwiczy albo sobie daruje, bo dziś to były podania. A te dwa w drugiej połowie- no to być może suma szczęścia, która po meczu z Lechią i tym dzisiejszym wychodzi na zero w jego przypadku. Swoją droga to Wilk miał bodajże jeden strzał, a od razu dobry. Nie podanie z 20m a strzał z jakichś 30.
5. Żuraw. Niech jego rola się już... skończy w tym zespole. Wszedł i zamiast ponieść zespół, swoją świeżością itd to sprawiał wrażenie zmęczonego. ZMĘCZONEGO!. No i ta sytuacja gdzie MUSIAŁ dobić po słupku Kirma, ale nie... Bo to jest Pan Maciej. brrr. I nie mówcie mi o golu, bo to było 90% szczęścia.
6. Bunoza. Tutaj chcę tylko jedno: nie wykonuj chłopie tych wolnych. Panu Bogu w okno to się kopie w footballu amerykańskim.
7. Obrona wciąż do poprawy. Było nieco lepiej, ale ten środek mnie przeraża. Jakkolwiek go nie zestawić teraz, jest przerąbane. Do boków się nie do czepię.

Więcej grzechów nie pamiętam... Szkoda, że nie pojechaliśmy ten Widzew bardziej, bo by się przydało i było blisko. Trzeba konsekwentnie dążyć do celu, skupić się od początku do końca i wykorzystywać to co się ma. Dziś powinno być jakieś 2-0/3-0 dla nas i to by odzwierciedlało ten mecz. No, ale co tam. Grunt, że się udało i jedziemy dalej!
Generalnie: pozytywnie.
Krakowska Wiślaczka!
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.10.2010, 21:59
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Ani Rios, ani Jirsak nie zaprezentowali się lepiej od Boukhariego. Trochę obiektywizmu...
ciekawe zdanie w kontekście tego, że ocena jest z definicji subiektywna.

mieszane mam uczucia co do Boukhariego. Potrafi fajnie zagrać, ale chyba kondycyjnie nie bardzo wyrabia, a jak się zmęczy nie bardzo myśli na boisku.
brawo Żuraw! boiskowe doświadczenie zaprocentowało. Chociaż mógł się troszkę szerzej ustawić przy dobitce Kirma, po której był słupek - może by dostał piłkę akurat.
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.10.2010, 21:59
Mecz nie najgorszy w naszym wykonaniu mozna patrzec optymistycznie w przód jest duza szansa na dobry wynik z amica .

p.s mysle ze kontuzje Brozka i Sobola to troszke sciema odpoczywaja przed poznaniem
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Kurz
Senior Member

Stary 26.10.2010, 22:01
Zbyychu napisał(a):Wyświetl post
ciekawe zdanie w kontekście tego, że ocena jest z definicji subiektywna.
Masz rację, ale niechęć do Boukhariego nie powinna zaślepieć.
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 26.10.2010, 22:01
Pawełek - bez zarzutu, kilka pewnych interwencji.7/10

Cikos - w akcjach ofensywnych nie błyszczał, za to w defensywie na plus, raz bardzo dobrze zaasekurował środkowych obrońców i przerwał groźną kontrę Widzewa. 6/10

Bunoza - gdy ma wyjść pressingiem i przejąć piłkę w okolicach 40 metra od bramki wszystko jest pod kontrolą i wygląda dobrze. Kłopoty zaczynają się gdy akcja jest pod naszym polem karnym. Mimo wszystko bez większych błędów dzisiaj. 6/10

Cleber - oby tak grał do końca rundy, choć szkoda niewykorzystanej sytuacji z I połowy kiedy mógł strzelić głową bramkę. 7/10

Pajić - dobrze prezentuje się na lewej obronie, stara podłączać do akcji ofensywnych, choć dziś niewiele dobrego z tego wyszło. 6/10

Małecki - bardzo dobrze grał, dużo rajdów, dryblingów i walki. Szkoda, że Rios nie wykorzystał jego świetnej wrzutki w II połowie. 7/10

Boukhari - dobrze uzupełniał się z Wilkiem i Gargułą w środku pomocy. 6/10

Wilk - walczył, odbierał piłkę wślizgami, dobrze uderzał na bramkę, występ na plus. 6/10

Garguła - jeszcze kilka spotkań od pierwszej minuty, Łukasz się rozegra i może w końcu być realnym wzmocnieniem Wisły. Widać, że inni zawodnicy mają do niego zaufanie. 7/10

Kirm - w końcu mamy skrzydła, dziś brakowało mu trochę szczęścia, szczególnie w sytuacji, kiedy uderzył w słupek. Oby podtrzymał taką dyspozycję. 7/10

Rios - najsłabszy zawodnik dzisiaj, widać, że nie czuł się najlepiej na środku ataku. Optymalna pozycja dla niego to chyba cofnięty napastnik lub prawy skrzydłowy schodzący często do środka. 3/10

Żurawski - właśnie tak wyobrażałem sobie jego rolę po powrocie do Wisły. Nie jako zawodnik, który ma ciągnąć cały zespół i grać od 1 minuty, tylko wchodzący w II części meczu, kiedy trzeba doświadczeniem i ograniem wspomóc resztę zawodników. Typowałem go jako strzelca bramki dzisiaj i się nie pomyliłem. Teraz, gdy gra Wisły wygląda już w miarę składnie i Żurawski zacznie grać lepiej i być pożyteczny.
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.10.2010, 22:06
akcja obronna Cikosza bardzo efektowna
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 26.10.2010, 22:07
po dzisiejszym meczu mam wrażenie, że to jednak Cleber jest naszym najlepszym stoperem - trzeba mu wybrać partnera na mecz z Lechem. Kolejne miłe zaskoczenie to Cikos - dobry mecz tego obrońcy kilka świetnych akcji ofensywnych - powinien wygryźć Branko na dobre. kolejna sprawa Boukhari koleś w....ia niesamowicie ale być może potrzeba mu gier właśnie w takich meczach aby się rozkręcił - wiadomo, że nie grał od roku. Pan Maciej bardzo dobrze - jego rola to ostatni kwadrans przy niekorzystnym wyniku. Ogólnie mówiąc gramy taką samą chujnię od początku sezonu ale gdy się nam poszczęści to na koniec rundy straty do lidera będą do odrobienia. Tak więc Stan i Robert do roboty, żeby wiosna była lepsza, zdecydowanie lepsza a wtedy wszystko zdarzyć się może......
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 26.10.2010, 22:07
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Masz rację, ale niechęć do Boukhariego nie powinna zaślepieć.
jedno zdanie , u mnie nie ma absolutnie żadnej niechęci do Boukhariego , powiem więcej , uważam że przy odpowiednim przygotowaniu fizycznym i zgraniu z drużyną byłby naszym najlepszym zawodnikiem , nie mniej jednak sprowokował swoją czerwoną kartke przez co ( mógł) osłabił drużyne . Co nie zmienia faktu że sędziowanie było katastrofalne

Poza tym oceny są jak najbardziej subiektywne .
matti123
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.10.2010, 22:09
Co do meczu w wykonaniu tvp to jest to amartoszczyzna. Kolega robiący wywiad przed meczem ledwo dukał po angielsku, może dlatego że to telewizja polska. Bunioza to mnie wnerwiał, komentator nie potrafi liczyć w zakresie do 5 1+1+1 wyszło mu 4. Co do powtórek to ostrzegali gdzieś że jest ograniczona ilość kamer i na powtórki nie ma co liczyć.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 26.10.2010, 22:10
pierdek18 napisał(a):Wyświetl post
widac powoli ze cos ruszyło pomogło przełamanie!! można zauważyć gołym okiem ze Wisła prowadzi grę . Bunoza zagrał dzis poprawnie jak dla mnie jeden błąd dał sie ograć Sernasowi czy jak mu tam ,

teraz tylko do zimy i czekajmy na zimowy oboz
zmień dilera bo dzisiaj bunoza popełnił conajmniej 4 błędy których nie miał prawa popełnić i tylko świetna dyspozycja Clebera ratowała mu dupe>
a co do kebaba to przecież Ronaldo ( dla młodszych Ronaldo Luís Nazário de Lima ten z Brazyli ) też od pewnego czasu ma TYLKO nadwagę ...
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów