The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mattias
Junior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 21:16
Goooooool

Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.10.2010, 21:16
PANDEM0NIUM, gramy nieźle, ale nie potrafimy wykorzystać swoich sytuacji. Poza tym sędzia ostro daje się we znaki. Powinniśmy grać 11 na 9, a nie 10 na 10, a teraz nie widział ewidentnej interwencji łódzkiego bramkarza i Widzew zaczyna grę od bramki.
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.10.2010, 21:17
Magic goooool
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Polska bramkarzami stoi...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Może i fart, ale gramy ciekawy mecz, zasłużylismy na te bramke. Dzieki Zuraw.
..
Kluvi
Senior Member

MMTS nie bądź śmieszny bo jakby tak było mocno to by od razu złapał się za twarz a nie jak Boukhari się położył
sam patrz uważnie - bez odbioru

moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.10.2010, 21:18
cos w tym jest ze jak schodzi Boukhari to zaczynaja grac
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
mattias
Junior Member

Od: 09.2010

Koncentracja jeszcze na końcówkę jeszcze by się przydała.
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

wazne jest to zeby nie grac dogrywki, bo to dodatkowe 30 minut meczarni
TS Girl
Member

Od: 07.2009

Stary 26.10.2010, 21:19
Cytat:
CŚCzN: Kłodawa, Krzeszowice, Jaroszowiec, Gdów, Nawojowa Góra, Radziejów, zaciekły Sobolów, Bolesławiec Dolnośląski
są i moje okolice w relacji live

Gol trochę samobójczy, ale całą akcję zorganizował Żurawski, brawo Maciek. Bramka wisiała w powietrzu, jest dobrze, ale teraz Widzew będzie naciskał w końcówce.
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.10.2010, 21:19
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
wazne jest to zeby nie grac dogrywki, bo to dodatkowe 30 minut meczarni
A teraz nie ma czasem od razu rzutów karnych?
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.10.2010, 21:21
dogrywka z tego co widze po innych meczach
mercury
Member

Od: 02.2009

Stary 26.10.2010, 21:22
nie, Polonia wygrała po dogrywce..
DevilMayCry
Senior Member

Suszanin napisał(a):Wyświetl post
A teraz nie ma czasem od razu rzutów karnych?
Nie. Patrz KSZO: Polonia czy ŁKS: Lechia
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Kluvi napisał(a):Wyświetl post
MMTS nie bądź śmieszny bo jakby tak było mocno to by od razu złapał się za twarz a nie jak Boukhari się położył
sam patrz uważnie - bez odbioru
czyli co, możesz kogoś zj... bo masz ochotę? zastanów się człowieku, to forum, a nie prywatny folwark
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.10.2010, 21:23
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Widzew to najbardziej zenujaca pilkarsko druzyna w naszej lidze.
Eeee... Cracovia?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 26.10.2010, 21:24
Małecki dzisiaj nieźle grał. oby mu zaczęły wychodzić dośrodkowania w lidze.
Kluvi
Senior Member

Stary 26.10.2010, 21:25
MMTS nie wiem co bierzesz ale to musi być mocnee

cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.10.2010, 21:25
Branco < Cikos
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.10.2010, 21:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Eeee... Cracovia?
No właśnie jakaś bezsensowna wypowiedź kolegi. Widzew ma tylko 1 punkt mniej od nas w lidze, jeżeli chodzi o strzelone gole to mają najwięcej razem z Jagą, Lechią i Koroną. Ostatnio przecież z niezłą Jagiellonią wygrali 4:1.
Wielu widzewiaków w Wiśle też by sobie dało radę.
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 26.10.2010, 21:27
Mam nadzieje, że Robak dostanie kilka meczy zawieszenia i druga żółta kartka dla Boukhariego zostanie enulowana, bo nie wiem za co ją otrzymał, a pajacowanie przy tej akcji Dudu, to mistrzostwo. Sędzia, ogólnie pyciarski. Dziękuje i dobranoc.
Tylko jeden klub !
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.10.2010, 21:29
Podoba mi się to że tworzymy pomalutku drużynę.Akcje które mieliśmy były wypracowane a nie były z przypadku.Idzie to w dobrą stronę.
Tak na szybko na +
Cikos
Kirm(szkoda sytuacji co miał słupek, ale był ostry kąt)
Garguła
Małecki(Dobrze grał, poprawił dośrodkowania)
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.10.2010, 21:29
Gra nie byla porywajaca, ale cale szczescie, ze udalo sie wygrac i to grajac przeciwko 12 rywalom. To, co robila ta k...a z gwizdkiem przekraczala wszelkie granice. Nigdy nie widzialem tak stronniczego sedziowania. Czikosz napewno nie jest gorszy niz Branco, to Slowak powinien grac. Nikt ze starszych w tej druzynie nie ma jaj, zeby wytargac Bunoze za uszy jak sie tylko do wolnego zblizy ?
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.10.2010, 21:30
Gra zaczyna się nam pomału kleić. Niezły mecz, dobra postawa zwłaszcza Pawełka, Cikosa, kolejny niezły mecz Kirma, Małego. Boukhari standardowo, w tempie plazowego lenistwa, brakuje mu kondycji.

Ps. Dzisiaj zagraliśmy bez Pawła i było widać jak na dłoni jak wygląda atak(a właściwie jego brak) Wisły bez niego. Rios ślamazarny i nieskuteczny. Nie było komu zagrać prostopadłej piłki.
KamAr
Senior Member

Od: 07.2004

Małecki ładnie walczył. Boukhari też niezły mecz zagrał. Kilka akcji w drugiej połowie mogło się podobać. Czyżby ekipa zaczynała się zgrywać?
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Nie wiem, po co te niepotrzebne nerwy w końcówce.

Moim zdaniem widać poprawę w grze, szczególnie ofensywnej. Mecz z solidnym Widzewem przyzwoity w ofensywie - naprawdę sporo sytuacji i przede wszystkim pomysł na grę (ruch przy ataku pozycyjnym, sprawne przechodzenie z obrony do ataku, nieźle działające skrzydła). Wygrana zasłużona.

Cieszy bramka Żurawskiego - może to właściwa dla niego rola? Dżokera, który wchodzi na ostatnie 30 minut? Na tle podmęczonego przeciwnika prezentował się nieźle, nie tylko przy bramkowej akcji.

Moim zdaniem na wyróżnienie w tym meczu zasłużyli przede wszystkim Kirm i Małecki. Świetna gra nie tylko w ataku (zarówno pozycyjnym, jak i w kontrach), ale także aktywny udział w pressingu i odbiorze piłki. Tak trzymać!

O dziwo w obronie przyzwoity występ Cikosza, tylko że chyba rywale na skrzydle niezbyt wymagający. Pajlić przyzwoity na lewej stronie. Podobnie Pawełek w bramce. Za to Bunoza... A Cleber nie jest już młodzieniaszkiem, więc nie zawsze potrafił być na czas by naprawiać błędy młodszego kolegi.

Co do minusów - oprócz środka obrony - martwi mnie gra Riosa. Niby fajnie pyka, ładnie dla oka ale korzyści z tego nie ma! Marnuje ciągle sytuacje, które klasowy piłkarz musi wykorzystać. Jeśli szybko tego nie poprawi, to nie widzę sensu w zatrzymywaniu go na kolejne lata.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 26.10.2010, 21:32
No naprawdę niezły mecz. Spokojne konstuowanie akcji i kilka setek mieliśy (cleber x2, żuraw, kirm czy rios) więc zaslużone zwycięstwo a co komentowania to mnie rozkładało co chwile albo wywiad pomeczowy z zawodnikiem Widzewa i pytanie dziennikarza "no co było taak blisko?" nawet ten widzewiak nie wiedział co powiedzieć;P
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.10.2010, 21:33
bosz... ciężko się to oglądało
byłem za trenerem zza granicy, żeby skończyło się "kolesiostwo" przy wpuszczaniu przereklamowanych gwiazdek przez trenera. Jeśli trener kolejny mecz nie zauważa, że Boukhari jest najsłabszy w zespole,a po jego zejściu znów zaczynamy grać to ja p**dole takiego specjalistę...
P.S. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale Wilk dzisiaj najlepszy w zespole. Żeby bezpodstawnie nie "jechać" po Boukharim obserwowałem naszych środkowych pomocników, również bez piłki i z całej trójki wyróżniał się na duży plus. Garguła dzisiaj słabiej, Boukhari bez komentarza. Wilk ma świetną wydolność i chyba niezły charakter. Po stracie piłki szybko się podnosił i walczył o jej odzyskanie, obok Cikosza najbardziej waleczny piłkarz w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie powinien grać razem z Sobolem, jeśli utrzyma poziom to dla mnie najlepszy transfer lata do Wisły
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.10.2010, 21:39
zordon napisał(a):Wyświetl post
bosz... ciężko się to oglądało
byłem za trenerem zza granicy, żeby skończyło się "kolesiostwo" przy wpuszczaniu przereklamowanych gwiazdek przez trenera. Jeśli trener kolejny mecz nie zauważa, że Boukhari jest najsłabszy w zespole,a po jego zejściu znów zaczynamy grać to ja p**dole takiego specjalistę...
P.S. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale Wilk dzisiaj najlepszy w zespole. Żeby bezpodstawnie nie "jechać" po Boukharim obserwowałem naszych środkowych pomocników, również bez piłki i z całej trójki wyróżniał się na duży plus. Garguła dzisiaj słabiej, Boukhari bez komentarza. Wilk ma świetną wydolność i chyba niezły charakter. Po stracie piłki szybko się podnosił i walczył o jej odzyskanie, obok Cikosza najbardziej waleczny piłkarz w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie powinien grać razem z Sobolem, jeśli utrzyma poziom to dla mnie najlepszy transfer lata do Wisły
otóż to.Wilk o niebo lepiej prezentuje sie obecnie niz "boski" Boukhari który jest ociężały i spowalnia kazde akcje Wisły. Kiedy Jego nie ma na boisku nasza gra jakos zaczyna sie kleic.czy to przypadek?
krystiano
Member

Stary 26.10.2010, 21:40
Panowie przedewszstkim w końcu STRZELAMY z DYSTANSU!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów