|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Goooooool
Jazda! Jazda! Biała Gwiazda! ![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
PANDEM0NIUM, gramy nieźle, ale nie potrafimy wykorzystać swoich sytuacji. Poza tym sędzia ostro daje się we znaki. Powinniśmy grać 11 na 9, a nie 10 na 10, a teraz nie widział ewidentnej interwencji łódzkiego bramkarza i Widzew zaczyna grę od bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Magic goooool
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polska bramkarzami stoi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może i fart, ale gramy ciekawy mecz, zasłużylismy na te bramke. Dzieki Zuraw.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MMTS nie bądź śmieszny bo jakby tak było mocno to by od razu złapał się za twarz a nie jak Boukhari się położył
sam patrz uważnie - bez odbioru ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
cos w tym jest ze jak schodzi Boukhari to zaczynaja grac
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Koncentracja jeszcze na końcówkę jeszcze by się przydała.
![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wazne jest to zeby nie grac dogrywki, bo to dodatkowe 30 minut meczarni
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Gol trochę samobójczy, ale całą akcję zorganizował Żurawski, brawo Maciek. Bramka wisiała w powietrzu, jest dobrze, ale teraz Widzew będzie naciskał w końcówce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A teraz nie ma czasem od razu rzutów karnych?
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dogrywka z tego co widze po innych meczach
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie, Polonia wygrała po dogrywce..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Patrz KSZO: Polonia czy ŁKS: Lechia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Eeee... Cracovia?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Małecki dzisiaj nieźle grał. oby mu zaczęły wychodzić dośrodkowania w lidze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MMTS nie wiem co bierzesz ale to musi być mocnee
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Branco < Cikos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No właśnie jakaś bezsensowna wypowiedź kolegi. Widzew ma tylko 1 punkt mniej od nas w lidze, jeżeli chodzi o strzelone gole to mają najwięcej razem z Jagą, Lechią i Koroną. Ostatnio przecież z niezłą Jagiellonią wygrali 4:1.
Wielu widzewiaków w Wiśle też by sobie dało radę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że Robak dostanie kilka meczy zawieszenia i druga żółta kartka dla Boukhariego zostanie enulowana, bo nie wiem za co ją otrzymał, a pajacowanie przy tej akcji Dudu, to mistrzostwo. Sędzia, ogólnie pyciarski. Dziękuje i dobranoc.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podoba mi się to że tworzymy pomalutku drużynę.Akcje które mieliśmy były wypracowane a nie były z przypadku.Idzie to w dobrą stronę.
Tak na szybko na + Cikos Kirm(szkoda sytuacji co miał słupek, ale był ostry kąt) Garguła Małecki(Dobrze grał, poprawił dośrodkowania) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gra nie byla porywajaca, ale cale szczescie, ze udalo sie wygrac i to grajac przeciwko 12 rywalom. To, co robila ta k...a z gwizdkiem przekraczala wszelkie granice. Nigdy nie widzialem tak stronniczego sedziowania. Czikosz napewno nie jest gorszy niz Branco, to Slowak powinien grac. Nikt ze starszych w tej druzynie nie ma jaj, zeby wytargac Bunoze za uszy jak sie tylko do wolnego zblizy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gra zaczyna się nam pomału kleić. Niezły mecz, dobra postawa zwłaszcza Pawełka, Cikosa, kolejny niezły mecz Kirma, Małego. Boukhari standardowo, w tempie plazowego lenistwa, brakuje mu kondycji.
Ps. Dzisiaj zagraliśmy bez Pawła i było widać jak na dłoni jak wygląda atak(a właściwie jego brak) Wisły bez niego. Rios ślamazarny i nieskuteczny. Nie było komu zagrać prostopadłej piłki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Małecki ładnie walczył. Boukhari też niezły mecz zagrał. Kilka akcji w drugiej połowie mogło się podobać. Czyżby ekipa zaczynała się zgrywać?
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, po co te niepotrzebne nerwy w końcówce.
Moim zdaniem widać poprawę w grze, szczególnie ofensywnej. Mecz z solidnym Widzewem przyzwoity w ofensywie - naprawdę sporo sytuacji i przede wszystkim pomysł na grę (ruch przy ataku pozycyjnym, sprawne przechodzenie z obrony do ataku, nieźle działające skrzydła). Wygrana zasłużona. Cieszy bramka Żurawskiego - może to właściwa dla niego rola? Dżokera, który wchodzi na ostatnie 30 minut? Na tle podmęczonego przeciwnika prezentował się nieźle, nie tylko przy bramkowej akcji. Moim zdaniem na wyróżnienie w tym meczu zasłużyli przede wszystkim Kirm i Małecki. Świetna gra nie tylko w ataku (zarówno pozycyjnym, jak i w kontrach), ale także aktywny udział w pressingu i odbiorze piłki. Tak trzymać! O dziwo w obronie przyzwoity występ Cikosza, tylko że chyba rywale na skrzydle niezbyt wymagający. Pajlić przyzwoity na lewej stronie. Podobnie Pawełek w bramce. Za to Bunoza... A Cleber nie jest już młodzieniaszkiem, więc nie zawsze potrafił być na czas by naprawiać błędy młodszego kolegi. Co do minusów - oprócz środka obrony - martwi mnie gra Riosa. Niby fajnie pyka, ładnie dla oka ale korzyści z tego nie ma! Marnuje ciągle sytuacje, które klasowy piłkarz musi wykorzystać. Jeśli szybko tego nie poprawi, to nie widzę sensu w zatrzymywaniu go na kolejne lata. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
No naprawdę niezły mecz. Spokojne konstuowanie akcji i kilka setek mieliśy (cleber x2, żuraw, kirm czy rios) więc zaslużone zwycięstwo
a co komentowania to mnie rozkładało co chwile |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
bosz... ciężko się to oglądało
byłem za trenerem zza granicy, żeby skończyło się "kolesiostwo" przy wpuszczaniu przereklamowanych gwiazdek przez trenera. Jeśli trener kolejny mecz nie zauważa, że Boukhari jest najsłabszy w zespole,a po jego zejściu znów zaczynamy grać to ja p**dole takiego specjalistę... P.S. Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenie, ale Wilk dzisiaj najlepszy w zespole. Żeby bezpodstawnie nie "jechać" po Boukharim obserwowałem naszych środkowych pomocników, również bez piłki i z całej trójki wyróżniał się na duży plus. Garguła dzisiaj słabiej, Boukhari bez komentarza. Wilk ma świetną wydolność i chyba niezły charakter. Po stracie piłki szybko się podnosił i walczył o jej odzyskanie, obok Cikosza najbardziej waleczny piłkarz w dzisiejszym meczu. Jak dla mnie powinien grać razem z Sobolem, jeśli utrzyma poziom to dla mnie najlepszy transfer lata do Wisły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie przedewszstkim w końcu STRZELAMY z DYSTANSU!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|