|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
vlepy pejsów?! jak bylem w lutym 2008 r. w Lizardzie tam na Grodzkiej 32 to gosc mowil ze wislacy sie u niego tatuowali (Cleber, Brozki)... A Lizard Tattoo chyba zniknal z powierzchni Krakowa, bo nigdzie nie moge go znalezc, Szewska juz nieaktualna
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak mowisz o Arku to gdzies na Szewskiej tatuuje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zmaierzam sobie zrobić prosty tatuaż... mianowicie na łopatce lub łydce lub pomiędzy łopatkami chce wytatuowac sobie białą gwiazde a pod nią jakąś fajną czcionką napis "Samo Ti" chciało by się komuś taki projekt zrobić na komputerze
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
W kulcie od reki w 20min zrobia Ci projekt tylko opiszesz jak by to mialo wygladac..
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A ja mam takie cos na karku:
![]() (niestety lekko przesuniety w prawa strone (ok 4 mm) - nie jest centralnie na srodku ale to moja wina bo skrzywilem troszke glowe w prawo i przy odbijaniu wzoru wygladalo jakby bylo prosto. Ale nie przejmuje sie tym bo bedzie cos jeszcze dorabiane - nie wiem co ale cos doloze i to przesuniecie nie bedzie widoczne - razem z gosciem z salonu cos mamy wymyslec) ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz jak odbil bylo ok bo caly czas mialem lekko skrzywiona glowe mozesz byc pewny ze jakbysmy zauwazyli to bysmy odbili jeszcze raz. a kilka kresek jest lekko krzywych bo nie wiem czemu ale szybko mi kark zaczal puchnac , czule miejsce czy cos - mam jeszcze dwa tatoo i nigdy nie mialem problemow - a robil je ten sam gosc.
Stalo sie i nic sie na to nie poradzi ale w przyszl u jak bede w PL na wakacjach cos dorobie - moze gwiazde z lewej strony albo jakiegos nieduzego smoka - sie zobaczy ![]() ![]()
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie...planuje sobie zrobić tatuaż na przedramieniu albo na tricepsie i teraz właśnie moje wątpliwości...od września zacznę chodzić na siłkę, dieta trening i może jakieś witaminy. Czy jak zrobię tatuaż w wakacje a potem moja ręka się powiększy to czy to nie będzie wyglądało zle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ivory, są 2 mozliwości:
Albo tatuaz ci sie przesunie,albo zrobią sie rozstepy itd. i tatuaz bedzie wygladal jak kupa. Mysle ze tez bedzie to zalezec od tego co se wydziarasz,bo jak jakis portret czy rysunek to moze byc potem problem-przy ew. rozstepach ale np. tribal przy nie daj boze rozstepach mozna w sumie latwo poprawic/przerobic. Ma ktos moze jakies fajne wzory tego typu? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Blackmagick5.png chcialbym sobie teraz wydziarac cos ambitniejszego,cosw tym stylu ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bouli76, dołóż jedną, dwie kreski z jednej strony i sie wysrodkuje.
Ivory tatuaz sie raczej rozciągnie, jak nie zrobisz olbrzymiego postępu (np jak Popek) to nic większego sie nie stanie. DawidTS na tricepsie raczej ciężko o rozstępy, przynajmniej mi nie wylazły i nie znam na siłce nikogo z takowymi. A o przedramieniu to w ogóle nie słyszałem. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dawid TS, jeżeli chodzi Ci o motyw postaci/twarzy to zarzucam Ci kilka linków. Warte uwagi
![]() Iza (Kult Tattoo): http://www.tattoo.biz.pl/kult/galeri...%20bio.jpg Edek (Kult Tattoo): http://www.tattoo.biz.pl/kult/galerie/7193_DSC05622.JPG Victor Portugal (9th Circle Tattoo): http://www.9th-circle.pl/tatuatorzy/...ugal/tattoos/# ![]() "Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dolozylem dwie kreski z lewej (tak jak na zdjeciach widac) bo w pierwszej wersji ich nie bylo - jest duzo lepiej ale jeszcze z lewej strony bede robil gwiazde i wtedy juz nie bedzie widac ze jest przesuniety.
Zreszta jak ktos widzi go pierwszy raz to nie zauwaza ze jest lekko w prawo wiec ok ![]() ![]()
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na pewno jesteście starsi. Więc mam do Was pytanie. A tyczy się rozstępów lub rozlań tatuaży. Przez tatuatorów polecany wiek na rękawy, na przedramienia, bicepsy to od 20 lat. Oczywiście zależy od osoby. Nie ma tego napisane, że nie można wcześniej. Dlaczego mówie o wieku? Gdyż jeszcze może mi w łapy pójść, mimo wszystko nadal się rozwijam. Jakie macie o tym zdanie?
![]() ![]() "Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja II dziarka:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e75d479a1.html wiec jak widzicie,nie wszystko musi byc po lacinie ![]() ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Myślałeś coś o cienkim wycieniowaniu literek? Jakieś zawijasy itp?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie,zostawie tak jak jest. Gdy bede dziaral sobie cale przedramie z przodu to wtedy cos pomysle. a co do Twojego pytania wyzej to jak chcesz sobie wytatuowac cos malego to wal gdzie chcesz,ale chlopaku na rekawy to za wczesnie .. skoczy ci waga w wieku nawet 25 lat jak bedziesz mial wydziarane cale rece i wtedy to ci sie zrobi misz masz.
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na pewno biomechanika na wewnętrznej stronie przedramienia odpada z racji Twojej uwagi. Tak jak tribale przez biceps bądź inne dzieła. A napis od nadgarstka do łokcia wzdłuż kości łokciowej? (Moje ukochane miejsce) Ma narażenie na rozpapranie?
![]() "Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sluchaj,wedlug mnie jezeli wiesz ze niedlugo nie wiem..idziesz na silke,bedziesz tyl czy zaczniesz cwiczyc jakis sport gdzie ci sie rozbuduje sylwetka to nie masz co myslec o tatuazu. tak jak pisalem wczesniej jakn sie napaliles na tatuaz i koniecznie chcesz cos miec to walnij sobie cos malego a jak chcesz teraz cos wiekszego to walnij sobie tatuaz na np. lopatce (to miejsce stosunkowo malo sie rozrasta podczas cwiczen)
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To tu spokój mam, bo nie należę do tych co koktajle wcinają, 24/h na siłce, kreatyna itp. Jedynie to wątpliwości co do mojej budowy ciała, czyli szczuplutki. Ale nie anorektyczny chuderlak
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś jest zainteresowany, to tutaj podaje link do około 150 kibicowskich tatuazy http://stylkibica.net/index.php?view=fotki_04
Pozdro |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://tinypic.com/view.php?pic=n16jyq&s=7 proszę o ocenę
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ogólnie rzecz biorąc brawo za dziare klubową.
Nie popieram dziar zgodowych osobiście to po pierwsze, herb Lechii troszke znieksztsałcony przy końcu flagi. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
No własnie jak sie kiedyś sypnie zgoda to trzeba będzie składać kase na laser.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Zgoda się może sypnąć, przyjaciele zostaną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
To twoja dziara, na twoim ciele, i ważne żeby przede wszystki tobie się podobała. Pozdrawiam |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po 3ch miesiacach uzbieralismy troche dziarek i mamy już ponad 550 kibicowskich tatuaży popakowanych w paczki : http://stylkibica.net/index.php?view=fotki_04
Niebawem kolejne, zapraszamy |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
znacie jakąś stronkę z wzorami ( NIE CZCIONKAMI ! ) tatuaży ? Albo ze sporą galerią zdjęć tatoo ?
Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie co do tatuażu na łydce, mianowicie chciałbym sobie tam zrobić portret mike tysona, co o tym myślicie, bedzie pasowac.?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem idealne miejsce.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zdecydowanie lepiej pod pachami będzie portret wyglądał!
brrrr... A skąd mamy to wiedziec czy będzie pasował. Nikt z nas nie widział projektu i twoich łydek ![]() Idz do studio Tattoo tam zrobią Ci projekt, odbija kalke na łydce, doradzą. Po za tym, myślę że tattoo robi się dla samego siebie, nie dla innych- więc po co pytasz co o tym myślimy. Jednemu się spodoba innemu nie. Najważnijsze, aby Tobie sie podobał. Sporo osób robi teraz tatuaż dla mody. Pamiętaj, że moda przemija, a tatuaż zostanie i co wtedy? |
|
|