The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ASecond17
Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.06.2010, 15:05
vlepy pejsów?! jak bylem w lutym 2008 r. w Lizardzie tam na Grodzkiej 32 to gosc mowil ze wislacy sie u niego tatuowali (Cleber, Brozki)... A Lizard Tattoo chyba zniknal z powierzchni Krakowa, bo nigdzie nie moge go znalezc, Szewska juz nieaktualna
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
Odpowiedz cytując
Guciu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.06.2010, 00:27
Jak mowisz o Arku to gdzies na Szewskiej tatuuje
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.07.2010, 19:09
zmaierzam sobie zrobić prosty tatuaż... mianowicie na łopatce lub łydce lub pomiędzy łopatkami chce wytatuowac sobie białą gwiazde a pod nią jakąś fajną czcionką napis "Samo Ti" chciało by się komuś taki projekt zrobić na komputerze bo ja w sprawach graficznych raczej cieniutki jestem
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 14.07.2010, 11:39
W kulcie od reki w 20min zrobia Ci projekt tylko opiszesz jak by to mialo wygladac..
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.07.2010, 09:11
A ja mam takie cos na karku:

(niestety lekko przesuniety w prawa strone (ok 4 mm) - nie jest centralnie na srodku ale to moja wina bo skrzywilem troszke glowe w prawo i przy odbijaniu wzoru wygladalo jakby bylo prosto.
Ale nie przejmuje sie tym bo bedzie cos jeszcze dorabiane - nie wiem co ale cos doloze i to przesuniecie nie bedzie widoczne - razem z gosciem z salonu cos mamy wymyslec)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.07.2010, 21:43
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
skrzywilem troszke glowe w prawo i przy odbijaniu wzoru wygladalo jakby bylo prosto.
To Ci mógł odbić drugi raz. Jak ja dziarałem gwiazdę to ze 3 razy przymierzaliśmy w którym miejscu.

I troszkę krzywe Ci te kreski wyszły. Ale to w sumie Tobie sie ma podobać.
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Stary 20.07.2010, 19:17
Wiesz jak odbil bylo ok bo caly czas mialem lekko skrzywiona glowe mozesz byc pewny ze jakbysmy zauwazyli to bysmy odbili jeszcze raz. a kilka kresek jest lekko krzywych bo nie wiem czemu ale szybko mi kark zaczal puchnac , czule miejsce czy cos - mam jeszcze dwa tatoo i nigdy nie mialem problemow - a robil je ten sam gosc.
Stalo sie i nic sie na to nie poradzi ale w przyszl u jak bede w PL na wakacjach cos dorobie - moze gwiazde z lewej strony albo jakiegos nieduzego smoka - sie zobaczy
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.07.2010, 15:41
Panowie mam pytanie...planuje sobie zrobić tatuaż na przedramieniu albo na tricepsie i teraz właśnie moje wątpliwości...od września zacznę chodzić na siłkę, dieta trening i może jakieś witaminy. Czy jak zrobię tatuaż w wakacje a potem moja ręka się powiększy to czy to nie będzie wyglądało zle
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 06.09.2010, 19:17
Ivory, są 2 mozliwości:
Albo tatuaz ci sie przesunie,albo zrobią sie rozstepy itd. i tatuaz bedzie wygladal jak kupa. Mysle ze tez bedzie to zalezec od tego co se wydziarasz,bo jak jakis portret czy rysunek to moze byc potem problem-przy ew. rozstepach ale np. tribal przy nie daj boze rozstepach mozna w sumie latwo poprawic/przerobic.

Ma ktos moze jakies fajne wzory tego typu? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Blackmagick5.png chcialbym sobie teraz wydziarac cos ambitniejszego,cosw tym stylu
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Niuton
ARTYSTA

Od: 06.2007

Stary 22.10.2010, 09:19
Bouli76, dołóż jedną, dwie kreski z jednej strony i sie wysrodkuje.
Ivory tatuaz sie raczej rozciągnie, jak nie zrobisz olbrzymiego postępu (np jak Popek) to nic większego sie nie stanie.
DawidTS na tricepsie raczej ciężko o rozstępy, przynajmniej mi nie wylazły i nie znam na siłce nikogo z takowymi. A o przedramieniu to w ogóle nie słyszałem.
Odpowiedz cytując
Misiek_Qn
Member

Od: 08.2010

Stary 19.11.2010, 15:23
Dawid TS, jeżeli chodzi Ci o motyw postaci/twarzy to zarzucam Ci kilka linków. Warte uwagi
Iza (Kult Tattoo): http://www.tattoo.biz.pl/kult/galeri...%20bio.jpg
Edek (Kult Tattoo): http://www.tattoo.biz.pl/kult/galerie/7193_DSC05622.JPG
Victor Portugal (9th Circle Tattoo): http://www.9th-circle.pl/tatuatorzy/...ugal/tattoos/#
"Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Stary 20.11.2010, 09:50
Niuton napisał(a):Wyświetl post
Bouli76, dołóż jedną, dwie kreski z jednej strony i sie wysrodkuje..
Dolozylem dwie kreski z lewej (tak jak na zdjeciach widac) bo w pierwszej wersji ich nie bylo - jest duzo lepiej ale jeszcze z lewej strony bede robil gwiazde i wtedy juz nie bedzie widac ze jest przesuniety.
Zreszta jak ktos widzi go pierwszy raz to nie zauwaza ze jest lekko w prawo wiec ok
Odpowiedz cytując
Misiek_Qn
Member

Stary 20.11.2010, 13:51
Na pewno jesteście starsi. Więc mam do Was pytanie. A tyczy się rozstępów lub rozlań tatuaży. Przez tatuatorów polecany wiek na rękawy, na przedramienia, bicepsy to od 20 lat. Oczywiście zależy od osoby. Nie ma tego napisane, że nie można wcześniej. Dlaczego mówie o wieku? Gdyż jeszcze może mi w łapy pójść, mimo wszystko nadal się rozwijam. Jakie macie o tym zdanie?
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 27.11.2010, 10:30
Moja II dziarka:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e75d479a1.html

wiec jak widzicie,nie wszystko musi byc po lacinie
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Misiek_Qn
Member

Stary 28.11.2010, 14:17
Myślałeś coś o cienkim wycieniowaniu literek? Jakieś zawijasy itp?
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 28.11.2010, 15:46
nie,zostawie tak jak jest. Gdy bede dziaral sobie cale przedramie z przodu to wtedy cos pomysle. a co do Twojego pytania wyzej to jak chcesz sobie wytatuowac cos malego to wal gdzie chcesz,ale chlopaku na rekawy to za wczesnie .. skoczy ci waga w wieku nawet 25 lat jak bedziesz mial wydziarane cale rece i wtedy to ci sie zrobi misz masz.
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Misiek_Qn
Member

Stary 28.11.2010, 17:21
Na pewno biomechanika na wewnętrznej stronie przedramienia odpada z racji Twojej uwagi. Tak jak tribale przez biceps bądź inne dzieła. A napis od nadgarstka do łokcia wzdłuż kości łokciowej? (Moje ukochane miejsce) Ma narażenie na rozpapranie?
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Stary 28.11.2010, 18:07
sluchaj,wedlug mnie jezeli wiesz ze niedlugo nie wiem..idziesz na silke,bedziesz tyl czy zaczniesz cwiczyc jakis sport gdzie ci sie rozbuduje sylwetka to nie masz co myslec o tatuazu. tak jak pisalem wczesniej jakn sie napaliles na tatuaz i koniecznie chcesz cos miec to walnij sobie cos malego a jak chcesz teraz cos wiekszego to walnij sobie tatuaz na np. lopatce (to miejsce stosunkowo malo sie rozrasta podczas cwiczen)
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Misiek_Qn
Member

Stary 28.11.2010, 18:19
To tu spokój mam, bo nie należę do tych co koktajle wcinają, 24/h na siłce, kreatyna itp. Jedynie to wątpliwości co do mojej budowy ciała, czyli szczuplutki. Ale nie anorektyczny chuderlak
Odpowiedz cytując
Kolekcjoner_23
Banita

Od: 06.2008

Stary 11.12.2010, 14:31
Jak ktoś jest zainteresowany, to tutaj podaje link do około 150 kibicowskich tatuazy http://stylkibica.net/index.php?view=fotki_04

Pozdro
Odpowiedz cytując
krakow2009
Member

Od: 03.2009

Stary 19.01.2011, 23:03
http://tinypic.com/view.php?pic=n16jyq&s=7 proszę o ocenę
Odpowiedz cytując
TSman
Banita

Od: 09.2006

Stary 19.01.2011, 23:18
Ogólnie rzecz biorąc brawo za dziare klubową.
Nie popieram dziar zgodowych osobiście to po pierwsze, herb Lechii troszke znieksztsałcony przy końcu flagi.
Odpowiedz cytując
philips kr
Banita

Od: 09.2010

Stary 20.01.2011, 10:26
No własnie jak sie kiedyś sypnie zgoda to trzeba będzie składać kase na laser.
Odpowiedz cytując
fcz1985
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 20.01.2011, 11:22
Zgoda się może sypnąć, przyjaciele zostaną.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.01.2011, 22:41
krakow2009 napisał(a):Wyświetl post
http://tinypic.com/view.php?pic=n16jyq&s=7 proszę o ocenę
Herb Śląska całkiem ładny. Lechii też dobry. Niestety w herbie Wisełki gwiazda krzywa... ja jak dziarałem swoją to uprzedziłem tatuatorkę (Kult) że zalezy mi żeby gwiazda była niemalże idealnie równa. Takie odnosze wrażenie że tatuator mógł trochę posiedzieć dłużej nad tą gwiazdą. No i jeszcze czcionka - dla mnie jedyna poważna sprawa. "BKS" i 1906 wyglądają jakby robione były na szybko przez studenta na wykładach. Takie jest moje zdanie, choć za eksperta się nei uważam.

To twoja dziara, na twoim ciele, i ważne żeby przede wszystki tobie się podobała.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kolekcjoner_23
Banita

Od: 06.2008

Stary 03.03.2011, 20:15
Po 3ch miesiacach uzbieralismy troche dziarek i mamy już ponad 550 kibicowskich tatuaży popakowanych w paczki : http://stylkibica.net/index.php?view=fotki_04

Niebawem kolejne,
zapraszamy
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 14.03.2011, 00:16
znacie jakąś stronkę z wzorami ( NIE CZCIONKAMI ! ) tatuaży ? Albo ze sporą galerią zdjęć tatoo ?

Dzięki
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Stary 19.03.2011, 20:13
Mam pytanie co do tatuażu na łydce, mianowicie chciałbym sobie tam zrobić portret mike tysona, co o tym myślicie, bedzie pasowac.?
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 19.03.2011, 20:17
Moim zdaniem idealne miejsce.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.03.2011, 20:24
Zdecydowanie lepiej pod pachami będzie portret wyglądał!
brrrr...

A skąd mamy to wiedziec czy będzie pasował. Nikt z nas nie widział projektu i twoich łydek
Idz do studio Tattoo tam zrobią Ci projekt, odbija kalke na łydce, doradzą.
Po za tym, myślę że tattoo robi się dla samego siebie, nie dla innych- więc po co pytasz co o tym myślimy. Jednemu się spodoba innemu nie. Najważnijsze, aby Tobie sie podobał.
Sporo osób robi teraz tatuaż dla mody. Pamiętaj, że moda przemija, a tatuaż zostanie i co wtedy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów